مدل جدید PS3 ؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
PS3 جدید از سری 4000 است و Super Slim نام دارد.

بر اساس این خبر که بایگانی شده است, سونی در حال کار بروی سری 4000 PS3 می باشد.

4000.jpg

این خبر می تواند نوید یک PS3 باریکتر را به ما بدهد, همانطور که قبلا Eurogamer شایعه کرده بود شاید
سونی در گیمز کام امسال مدل جدیدی از PS3 را معرفی می کند.

PS3 های فعلی سری 3000 می باشند. مدل PS3 سری جدید CECH-4001x خواهد بود.

در تصویر بالا که به نظر می رسد مدل جدید را نشان می دهد, این کنسول بسیار کوچکتر است.

منبع

با اینکه قیافه کنسول به نظر من در آخرین درجه از اهمیت قرار داده و مهم نیست ، ولی این دیگه خیلی زشته جدآ ! :دی یعنی من با خمیر یه چیزی درست میکردم از این قشنگ تر میشد !!

چرا هاردش تا 500 هست تا 320 باید می بود منم از این ها می خوام:>
خب اجباری که نیست ! :دی مدل کوچیک تر رو بگیر.
طبق مدارکی که ازش پخش شده ، 3 مدل داره :
16
250
500
البته اون 16 به قول یه نفر شاید 160 بوده و صفرش جا مونده ! :دی
شاید هم مثلآ اون نسخه 16 گیگی برای افرادی هست که میخوان با سیستم های Cloud کار کنن ! (یه چیزی گفتم جدی نگیرین ! هنوز برای این برنامه ها زوده.)

با اینکه قیافه کنسول به نظر من در آخرین درجه از اهمیت قرار داده و مهم نیست ، ولی این دیگه خیلی زشته جدآ ! :دی یعنی من با خمیر یه چیزی درست میکردم از این قشنگ تر میشد !!

16
250
500
شاید هم مثلآ اون نسخه 16 گیگی برای افرادی هست که میخوان با سیستم های Cloud کار کنن ! (یه چیزی گفتم جدی نگیرین ! هنوز برای این برنامه ها زوده.)

ما 320 گرفتیم دیر شده ولی من راضی هستم
توی اون عکسی که گذاشتم واقعا انگار کار دست هست
16gb به احتمال بالا فیک هست
بعد به نظرم بزرگتر شده
16gb هم کسی که درستش کرده خودش رو لو داده

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

قیافش تایید شدست یا خیر ؟!
هنوز خودش تایید نشده ولی تایید می شه:d

---------- نوشته در 02:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

attachment.php

attachment.php

16
250
500
نه آریا من فکر می کنم سونی تازه داره می فهمه رمز موفقیت ماکرو چی بوده.به نظرم یکی از رمز های موفقی ماکرو وجود یه کنسول بسیار ارزان قیمت به نام بود که تونست مشتری های زیادی رو به خودش جذب کنه.
من فکر می کنم سونی این کنسول رو با سه قیمت 149 دلار و 199 دلار و 249 دلار عرضه کنه و یه رقابت خوبی داشته باشه با مدل های ماکرو.اینجوری فکر می کنم بتونه کریسمس رو ببره.:)
ماکرو هم احتمالا مجبور می شه قیمتش رو به 99 دلار کاهش بده.شاید هم 149 دلار بمونه.:)

نه آریا من فکر می کنم سونی تازه داره می فهمه رمز موفقیت ماکرو چی بوده.به نظرم یکی از رمز های موفقی ماکرو وجود یه کنسول بسیار ارزان قیمت به نام بود که تونست مشتری های زیادی رو به خودش جذب کنه.
من فکر می کنم سونی این کنسول رو با سه قیمت 149 دلار و 199 دلار و 249 دلار عرضه کنه و یه رقابت خوبی داشته باشه با مدل های ماکرو.اینجوری فکر می کنم بتونه کریسمس رو ببره.:)
ماکرو هم احتمالا مجبور می شه قیمتش رو به 99 دلار کاهش بده.شاید هم 149 دلار بمونه.:)

ما 360 99 دلاری هم داریم

"حالا صبر کنید تایید بشه قیافه اصلیش هم قشنگ نشون بدن بعد" یادمه اسلیم هم که معرفی شد همه آشغال میدونستنش ولی جا افتاد اینم کم کم جا میوفته مثل پراید 111

فرشاد جان اون لینک وصل میشه به آمازون باندل مدرن 3 ، قضیش چیه؟!

حالا اینارو بیخیال لینک آمازون رو بچسب چقدر پول سیو میشه:d

اونا فکر کنم برای دوران تخفیف ماکرو بوده.یه دوره خاصی بوده مثلا.مدل رسمی فکر نکنم کمتر از 149 دلار باشه.

اون که اصلا ربطی به تخفیف و اینا نداره. به صورت subscription فروخته میشه، یعنی همون قسطی خودمون... اولا 99 دلار میدن، بعد ماهانه یه مبلغی رو پرداخت میکنن. فقط هم برای آمریکاست.

اون که اصلا ربطی به تخفیف و اینا نداره. به صورت subscription فروخته میشه، یعنی همون قسطی خودمون... اولا 99 دلار میدن، بعد ماهانه یه مبلغی رو پرداخت میکنن. فقط هم برای آمریکاست.
خوب دوستمون گفت 99 دلار.اون که می شه قسطی..:)فکر کنم 360 با قیمت 99 دلار هم بعضی اوقات فروخته شده باشه.ولی در کل الان آمازون رو چک کردم آرکد رو می داد 199 دلار.پس یعنی مدل 149 دلار هم وجود نداره؟

درود
ببخشید اگر مربوط به بحث نمیشه و اسپم محسوب میشه ولی الان تو newegg یه تبلیغ هست که میگه یه pc یا لپ تاپ بخر یه 360 ببر.(بصورت رایگان) حالا من دقیق نخوندم ولی شاید اینم از همین قسطیها باشه.

چرا دکمه ی خاموش و روشن شدن نداره:d
دکمه ی باز کردن در هم نداره شاید باید فشار بدیم باز بشه:d

---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:42 PM ارسال شده بود ----------

درود
ببخشید اگر مربوط به بحث نمیشه و اسپم محسوب میشه ولی الان تو newegg یه تبلیغ هست که میگه یه pc یا لپ تاپ بخر یه 360 ببر.(بصورت رایگان) حالا من دقیق نخوندم ولی شاید اینم از همین قسطیها باشه.
نه اون که مال خیلی وقت پیش هست نمی دونم برای الان هم هست قسطی هم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or