مدل جدید PS3 ؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
PS3 جدید از سری 4000 است و Super Slim نام دارد.

بر اساس این خبر که بایگانی شده است, سونی در حال کار بروی سری 4000 PS3 می باشد.

4000.jpg

این خبر می تواند نوید یک PS3 باریکتر را به ما بدهد, همانطور که قبلا Eurogamer شایعه کرده بود شاید
سونی در گیمز کام امسال مدل جدیدی از PS3 را معرفی می کند.

PS3 های فعلی سری 3000 می باشند. مدل PS3 سری جدید CECH-4001x خواهد بود.

در تصویر بالا که به نظر می رسد مدل جدید را نشان می دهد, این کنسول بسیار کوچکتر است.

منبع

من احتمال میدم حقیقت داشته باشه.
همون طور که میدانیم در آخر نسل هستیم و سیاست سونی سود هر چه بیشتر از نسل حاضره.
این رو از ایجاد IP های جدید ( God of War: Ascension, The Last of Us and Beyond Two Souls ) میتوان دریافت.
این شایعه هم گویا به حقیقت میپیوندد.

حالا کازاهیرا میاد می گه:
من خوش حالم که امروز اینجا هستم و می خوام مدل جدید ازی ps3 رو معرفی کنم بعد از توی جیبش یک مدل super slim در میاره میگه این هم مدل جدید

اگه واقعا خبر صحت داشته باشه سونی داره ریسک مالی بالایی در بازه ی زمانی خیلی بدی که اصلا نیازی به تولید مدل جدید از کنسول نداره، میکنه .
Wii U نشون داد که رقبا کار خودشون رو به صورت اصولی شروع کردن، سونی هم در حال حاضر هیچ حرف مشخصی از نسل بعد و احتمالاتش نمیزنه ....
به جای این کارا بهترِ تمرکز خودش روی قسمت فنیِ بازی ها و قابلیت های بیشتر برای PS3 کنه .

اگه واقعا خبر صحت داشته باشه سونی داره ریسک مالی بالایی در بازه ی زمانی خیلی بدی که اصلا نیازی به تولید مدل جدید از کنسول نداره، میکنه .
Wii U نشون داد که رقبا کار خودشون رو به صورت اصولی شروع کردن، سونی هم در حال حاضر هیچ حرف مشخصی از نسل بعد و احتمالاتش نمیزنه ....
به جای این کارا بهترِ تمرکز خودش روی قسمت فنیِ بازی ها و قابلیت های بیشتر برای PS3 کنه .
چه ربطی داره عزیز؟
این کار هزینه تولید رو کم می کنه.فکر نمی کنم هزینه سنگینی رو برای طراحی متحمل کمپانی کنه.فکر کنم حداقل 20 میلیون از این کنسول ها فروش بره تا پایان عمر کنسول ps3 و این رقم خوبی هست برای خط تولید جدید.

دقیقا یادم هست چند ماه قبل از معرفی رسمی PS3 SLIM یک سری عکس منتشر شد که بهش میگفتن PS3 slim و اون موقع همه کاربرهای اینجا خصوصا سونی فن شروع کردن به مسخره کردن عکس و اون رو فیک میدونستن چون میگفتن امکان نداره سونی همچین چیز زشت و بیخودی بسازه و جنسش رو با آفتابه مقایسه میکردن..

در کل همون عکسها بعدا معلوم شد که شایعه نبوده و بعد از معرفیش از سر شوق چه اشکها که نریخت و چه پیرهن ها که پاره نشد..!

چه ربطی داره عزیز؟
این کار هزینه تولید رو کم می کنه.فکر نمی کنم هزینه سنگینی رو برای طراحی متحمل کمپانی کنه.فکر کنم حداقل 20 میلیون از این کنسول ها فروش بره تا پایان عمر کنسول ps3 و این رقم خوبی هست برای خط تولید جدید.
همم ..... یعنی شما میگی خط تولید صرفا روی مدل جدید بیاد؟
سوال هایی که پیش میاد ایناس که ..
همین مدل های فعلی چه مشکلی دارن؟
آیا مسئله صرفا کمی هست یا کیفی؟
چجوری طراحی و تولید یک مدل جدید از کنسول هزینه بردار نیست؟
بی شک کیفیتی قرار نیست به صورت محسوس بالا بره یا اصلا قراری بر بالا رفتنش باشه، مثلا قرار چی بشه؟ ..... پس فقط میخوان بر فرض گفته های دوستان قیمت دستگاه رو پایین بیارن و همینجور روانه ی بازار کنن .......... به نظر من که اصلا نیازی به همچین کاری ندارن و هیچگونه پیشرفتی رو جلوی 2 رقیب دیگه رقم نمیزنن .

اگه یادم باشه پارسال خبر کاهش قیمت PS3 تو GamesCom اعلام شد، امسال هم احتمال داره کاهش قیمت داشته باشه و بهترین جا هم همین GC هست چون فروش PS3 تو اروپا بهتر از آمریکا هست. مدل جدید هم تایید بشه دیگه جالب تر میشه :دی

اگه این مدل جدید معرفی بشه وبعد وارد بازار بشه بازم یه داستان دیگه سر قیمتش خواهیشم داشت فروشنده ای میای میگن این کنسول جدید و قشنگ تره وبعد یهو 100 تومن می کشن روش بعد اسلیم ها ارزون میشه همون طور که با اومدن اسلیم ها فت ارزون شد و سپس بهترین موقع میشه برای خرید اسلیم:d

اگر به آمارهای بعد از عرضه PS3 SLIM نگاه کنید میبینید تو یک برهه شش ماهه شاهد رشد خیلی زیاد فروش PS3 بودیم و عملا این رشد تا چند ماه پیش ادامه داشت..

وقتی معرفی اسلیم و کاهش قیمت همچینی اثری روی فروش میگذاره چه دوباره تکرارش نکنه سونی قطعا بعد از پایان نسل باید قیمت کنسولش رو به 15 دلار کاهش بده ولی با این سخت افزار براش ضرر تموم میشه پس سخت افزار جدید این راه رو هموار میکنه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or