مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
الان این تاپیک مربوط به سونیه یا مایکروسافت یا مربوط به جفتشون یا EDGE ؟؟؟؟
اگر تو این تاپیک اسمی از مایکروسافت نیومده باشه حرف شما درسته ولی الان..... (2)

- - -ویرایش - - -

باید هم قانع بشی :d
اینجا یه مجله اومده با تراکتور از رو xbox one رد شده و هر چی دلش خواسته گفته اونوقت شما میگی که این تاپیک به مایکروسافت ربطی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما من رو قانع کن که این تاپیک مربوط به سونیه و به ماکروسافت ربطی نداره اونوقت من پستهام تو این تاپیک رو پاک میکنم و از تاپیک میرم بیرون
اونجا هم درباره مقایسه قدرت بین PS4 و Xone بود
حرف Mark Cerny هم بود
شما چرا میگفتی سونی فنا نباید بیان؟

اونجا هم درباره مقایسه قدرت بین PS4 و Xone بود
حرف Mark Cerny هم بود
شما چرا میگفتی سونی فنا نباید بیان؟
این رو میگی:
http://forum.bazicenter.com/thread78860/page16/#post2688317
اولا که اسم تاپیک اینه:
مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

مقایسه قدرت بین PS4 و Xone هم تاپیک جداگانه داره. ولی من اونجا گفتم که چرا تو تاپیکهایی که مربوط به مایکروسافته(فقط مربوط به مایکروئه نه مثل این تاپیک که مربوط به جفتشونه)بعضی از دوستان فقط مشغول توهین و ترول کردن هستن در حالی که خیلی از مایکرو فنها اصلا به تاپیکهای سونی کاری ندارن
تو تاپیکهای مایکرو ما فقط توهین میبینیم و اینه که ناراحت کننده هستش و در حال حاضر غیر قابل تحمل شده
دوم اینکه شما محبت کن یه بار دیگه پستهای منو بخون اونجا کامل منظورم رو توضیح دادم

منطق در حد المپیک , حالا چون پراید تو ایران پرطرفداره باید بگیم بهتره سراغ محصول های پرطرفدار نریم ؟ xLOL :))

من کاری ندارم Playstation چندهزار سال قدمت داره , مهم اینه که سونی این نسل با عناوین انحصاری فوق العاده و امکانات عالی PSN مثل رایگان بودن و PSPLUS , تونست گیمر ها رو به سمت خودش جذب کنه
حالا شما چقدر دلت میخواد بگو Geow و Geow و Geow و . . .
فکر نکنم منطق من به جناب عالی داشته باشه
زودی پسر خاله نشو :-$
اگر جوابت نميدم به اين دليل که نميتونی درست صحبت کنيد
تا زمانی هم که اينطوری صحبت کنی مشخص که ....

چطور ربطی نداره شما داری می گی قبل از عرضه xbox کنسول ps بوده.زمانی که Ps وارد شد کنسول قوی و با سابقه ای مثل nintendo بوده درصد زیادی از بازار و صنعت گیم دستش بود.اما سونی در همین وضعیت وارد شد و موفق شد و دقیقا xbox هم همین کار را کرد و شکست خورد.دلیل پیشرفتش در 360 تنها معرفی یکسال زودتر کنسول بود و اشتباه مدیرتی سونی که خودش بارها به این مسئله اشاره کرده.
در این که کدام کنسول در نسل آینده موفق خواهد بود تنها زمان مشخص می کنه.اما چیزی را که الان میشه روش قضاوت کرد عملکرد ضعیف ماکروسافت و استفاده سونی از موقعیت و نمایش پر قدرت خودش.حالا فن های xbox تا قدرت دارن به مجله های و منتقدان و gamer ها حرفه ای فحش و بد و بیراه بدن،این چیزی را تغییر نخواهد داد.​

بازم ميگيد نينتندو
اصلا اين فروم ربطی به نينتندو نداره که هی اينا ميگيد
شما ميگيد ps3 با 1 سال تاخير اومده و ...
منم ميگم xbox با 5 -6 سال تاخير اومد

حالا اين وسط نينتندو چی کار ميکنه ؟!! من نميدونم!

اگر هم سونی جلو تر بوده اختلاف چندانی نداشته
به اين خاطر که xbox نسبت به شرايط خودش عالی عمل کرده
و بدونه شک يک رغيب بزرگی برای ps هستش
اينا ديگه نيدونم چطوری ميخواهيد رد کنيد !

در این که کدام کنسول در نسل آینده موفق خواهد بود تنها زمان مشخص می کنه.اما چیزی را که الان میشه روش قضاوت کرد
هين حرفتون واقعا درست و بدور از تعصب هستش

آخرین ویرایش:
این خبرای منفی درباره xbone یه طرف گریه و نق زدنه فنهاش یه طرف !
یعنی من دیگه دلم نمیاد ترول کنم :دی اشک تو چشمای ادم حلقه میزنه پستای فنهارو میخونم :( :دی
بکشید ببینید چی کشیدیم سر PS3 ! :دی

اصلاً مقاله رو پس برای چی چاپ می کنن !؟ پول اضافه دارن !؟

ببخشید از این به بعد بهشون میگم بجای مقاله خاطرات عمشون رو چاپ کنن! حرفایی میزنیا!

این مجله داره زد کنسول ماکروسافت حرف میزنه بعد شما میگی ...

این مورد رو هم حتما متذکر میشم که غیر از به به چه چه خبر یا مقاله دیگه ای در مورد مایکروسافت چاپ نکنن که فن های بازیسنتر ناراحت نشن.

من کامل نخوندم بحث سر چیه دقیق چون ماشالا خیلی کامنت خورده تاپیک :دی ولی اگه حرف Edge درست از آب در بیاد آخر سال مثلا PS4 باید 4 میلیون بفروشه و XOne هم 500 هزار تا، تا همچین قشنگ منفجر بشه :دی

اون 88 درصدی که بعضی از دوستان روش مانور میدن و میگن بافرش شده 196 و ... هیچ تاثیری روی میزان پردازش خام نداره پردازش خام ایکس وان همون 1.2 ترافلاپس هستش ..ولی پلی استیشن 1.7 ترافلاپس..
مشکل کنسول های امروز هم میزان پردازش هستش نه بافر.حالا 300 باشه.

من کامل نخوندم بحث سر چیه دقیق چون ماشالا خیلی کامنت خورده تاپیک
:biggrin1:
ولی اگه حرف Edge درست از آب در بیاد آخر سال مثلا PS4 باید 4 میلیون بفروشه و XOne هم 500 هزار تا، تا همچین قشنگ منفجر بشه

محمد از تو بعیده این مدل کامنت بدی!:دی اج بدبخت نگفته PS4 باید هشت برابر X1 بفروشه که! فقط یه مقاله نوشتن گفتن در شرایط موجود بهترین گزینه برای انتخاب بین کنسول های نسل آینده PS4 هست. پرابلم؟:دی

از این به بعد از این مدل مقاله ها پر میشه رو انترنت! مثل اول نسل قبل! چه میدونم 10 دلیل برای خرید فلان، 10 دلیل برای پیروزی فلان کنسول، ان دلیل که چرا نباید کنسول فلانی رو خرید و ...

این خبرای منفی درباره xbone یه طرف گریه و نق زدنه فنهاش یه طرف !
یعنی من دیگه دلم نمیاد ترول کنم :دی اشک تو چشمای ادم حلقه میزنه پستای فنهارو میخونم :( :دی
بکشید ببینید چی کشیدیم سر PS3 ! :دی

PS3یسال دیر اومد الان فروشش بیشتر شد ..
تعداد انحصاری ها هم حرفی نزنم بهتره ... نمره های انحصاری ها هم .... این اخر نسل هم که داره میترکونه ...
نسل بعد هم هر دوشون همزمان میان بیرون و امیدوارم به هیچ وجه هک نشن ... تا چهره فن گونه خیلی ها رو مشاهده کنیم.
خیلی بده ادم از 24 ساعت 28 ساعت بیاد از یه چیزی طرفداری کنه ولی فقط یک بازی .. فقط یک بازی انحصاریشو اوریج نخره ...
نسل بعد هر دوشون با هم استارت میخورن و We'll See

محمد از تو بعیده این مدل کامنت بدی!:biggrin1: اج بدبخت نگفته PS4 باید هشت برابر X1 بفروشه که! فقط یه مقاله نوشتن گفتن در شرایط موجود بهترین گزینه برای انتخاب بین کنسول های نسل آینده PS4 هست. پرابلم؟:biggrin1:

از این به بعد از این مدل مقاله ها پر میشه رو انترنت! مثل اول نسل قبل! چه میدونم 10 دلیل برای خرید فلان، 10 دلیل برای پیروزی فلان کنسول، ان دلیل که چرا نباید کنسول فلانی رو خرید و ...
ترکیدن و منفجر شدن و غرق شدن و اینا همین معنی رو میدن دیگه :دی این 10 دلیل واسه خرید فلان یه کم قضیه ـش با این صفحه روی جلد Edge فرق میکنه. حالا شاید واقعا دلیل هاش منطقی هم باشن و تا وقتی مجله ـش نیاد نمیشه نظر دقیق داد ولی فعلا من همچین برداشتی از مطلب دارم :دی
خیلی بده ادم از 24 ساعت 28 ساعت بیاد از یه چیزی طرفداری کنه ولی فقط یک بازی .. فقط یک بازی انحصاریشو اوریج نخره ...
من 1 بازی انحصاری Xbox 360 اورجینال دارم، الان اجازه طرفداری دارم دیگه؟ :bighug:
باز تو دست پیش گرفتی ... ؟
biggrin1.gif
اینکه فروششون نزدیک به هم میشه رو که من تقریبا مطمئنم، برداشتم از حرف Edge رو گفتم. میشه تو برداشتت رو توی 1 جمله بگی؟ :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or