مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
من کامل نخوندم بحث سر چیه دقیق چون ماشالا خیلی کامنت خورده تاپیک :دی ولی اگه حرف Edge درست از آب در بیاد آخر سال مثلا PS4 باید 4 میلیون بفروشه و XOne هم 500 هزار تا، تا همچین قشنگ منفجر بشه :دی
باز تو دست پیش گرفتی ... ؟ :دی

آخرین ویرایش:
ترکیدن و منفجر شدن و غرق شدن و اینا همین معنی رو میدن دیگه
:biggrin1:
این 10 دلیل واسه خرید فلان یه کم قضیه ـش با این صفحه روی جلد Edge فرق میکنه. حالا شاید واقعا دلیل هاش منطقی هم باشن و تا وقتی مجله ـش نیاد نمیشه نظر دقیق داد ولی فعلا من همچین برداشتی از مطلب دارم

خوب خودتو اصلاح کن!:دی برداشتت غلطه!:دی اول از اینکه مقاله Blew It مجزا هست و ربطی به ان یکی که برای PS4 هست نداره!:دی دوم اینکه این فقط نظر اج هست و به تنهایی تعیین کننده نیست! من تو پست های قبلی هم سعی کردم توضیج بودم اینو. از این مدل مقالات زیاد میاد و مهم این هست که ببینیم اکثریت چی میگن! مثلا 10 تا مجله و سایت معتبر دیگه هم تا زمان لانچ کنسول ها بیان همچین مقاله ای بنویسن و همچین موضع گیری داشته باشن قشنگ میشه انتظار داشت فروش PS4 از X1 به صورت محسوسی بالاتر باشه. حالا نه به نصبت 8 به 1 ای که تو گفتی اما بالاخره!

اما بازم میگم به شرطی که همه بیان اینقدر صریح موضع بگیرن و علیه مایکرو و X1 بشن که بعیده! خیلی بعیده! شما هنوز رفیقتون Gamespot رو دارید!:دی

اینکه فروششون نزدیک به هم میشه رو که من تقریبا مطمئنم، برداشتم از حرف Edge رو گفتم. میشه تو برداشتت رو توی 1 جمله بگی؟

فروششون که تو سال اول زیاد فرق نخواهد داشت. البته با احتساب بازار های مشترک چون سونی با فروش اضافه توی ژاپن میتونه راحت یه 2 میلیون از مایکرو فاصله بگیره.

اما چرا ماجرا رو جنایی میکنید؟:دی اج میگه بهتره برید PS4 بخرید، یعنی PS4 بهتر و مقرون به صرفه تر از X1 هست. دیگه برداشت متفاوت و نتیحه گیری فروش 8 به 1 و این داستانا رو نداره که!:دی داره؟:دی

آخرین ویرایش:
خوب خودتو اصلاح کن!:دی برداشتت غلطه!:دی اول از اینکه مقاله Blew It مجزا هست و ربطی به ان یکی که برای PS4 هست نداره!:دی دوم اینکه این فقط نظر اج هست و به تنهایی تعیین کننده نیست! من تو پست های قبلی هم سعی کردم توضیج بودم اینو. از این مدل مقالات زیاد میاد و مهم این هست که ببینیم اکثریت چی میگن! مثلا 10 تا مجله و سایت معتبر دیگه هم تا زمان لانچ کنسول ها بیان همچین مقاله ای بنویسن و همچین موضع گیری داشته باشن قشنگ میشه انتظار داشت فروش PS4 از X1 به صورت محسوسی بالاتر باشه. حالا نه به نصبت 8 به 1 ای که تو گفتی اما بالاخره!

اما بازم میگم به شرطی که همه بیان اینقدر صریح موضع بگیرن و علیه مایکرو و X1 بشن که بعیده! خیلی بعیده! شما هنوز رفیقتون Gamespot رو دارید!:دی
من دارم میگم طبق نظر Edge انتظار دارم آخر سال همچین اتفاقی بیفته، نمیگم که اتفاق میفته حتما :دی در ضمن من تاثیر رسانه های عمومی رو تو اینجور مسائل خیلی بالا میدونم، یعنی محدود به رسانه های گیم نمیشه این قضیه چون خیلی ها اخبار گیم رو مثل ما به صورت کامل و همیشگی دنبال نمیکنن.

ترکیدن و منفجر شدن و غرق شدن و اینا همین معنی رو میدن دیگه :دی این 10 دلیل واسه خرید فلان یه کم قضیه ـش با این صفحه روی جلد Edge فرق میکنه. حالا شاید واقعا دلیل هاش منطقی هم باشن و تا وقتی مجله ـش نیاد نمیشه نظر دقیق داد ولی فعلا من همچین برداشتی از مطلب دارم :دی

من 1 بازی انحصاری Xbox 360 اورجینال دارم، الان اجازه طرفداری دارم دیگه؟ :bighug:

اینکه فروششون نزدیک به هم میشه رو که من تقریبا مطمئنم، برداشتم از حرف Edge رو گفتم. میشه تو برداشتت رو توی 1 جمله بگی؟ :-/
اگر اجازه نامه کتبی از دوستان داشته باشی میتونی از ایکس باکس طرفداری کنی :d

آخرین ویرایش:
دقيقا .... !
همين حس را من نسبت به gears of war دارم !
کسی هم نميتونه منکرش بشه

==============

جالب اينجاست که از 10 تا پستی که داده ميشه 9 تاش طرفدارای ps هستند
واقعا خدا به طرفدارای xbox صبر بده به خاطر اين همه فشار
که ميخواند حتما ثابت کنند که
xbox one مزخرف ترين کنسول تاريخ هستش و انحصاری هاش هم هيکدوم ارزش بازی کردن ندارند
پس xbox one يک حريف واقعا قدری هست که اينقدر اصرار پشتش هست !
راستی ps3 يک سال ديرتر لانچ شد ,درسته ولی
از طرفی هم زمانی که ps1 بود سونی 5 -6 سال زمان داشت که توی بازار جا بيوفته
در صورتی که اون زمان هيچ ايکسباکسی نبود
پس سونی خيلی هنر نکرده ....
===================================
در ضمن هيچ وقت ميزان طرفدار های يک محصول دليل بر بهترين بودن نيست

توی ايران پرايد هم خيلی طرفدار داره

حتما نظر کارشناسی شما دلیل بهترین بودن هستش ... قبل از ایکس 360 ایکس باکس هم بود اون موقع خودشو جا مینداخت ...
این همه انحصاری دلیل بر بهتر بودن نیست؟ ساپورت اخر نسل دلیل نیست؟
پس چی دلیله؟ چشم و ابروی دان متریک؟ یا مثلا کینکتی که فوق هنرش دنس سنترال و عوض کردن دوربین تو فورتزا بود؟( منکر خلاقانه بودنش نیستم)
برای دستورات صوتی هم سونی روی دسته PS4یدونه Mic گذاشته .

من دارم میگم طبق نظر Edge انتظار دارم آخر سال همچین اتفاقی بیفته، نمیگم که اتفاق میفته حتما
:biggrin1:

چون اج گفته PS4 انتخاب بهتری نسبت به X1 هست انتظار داری PS4 هشت برابر X1 بفروشه؟ واقعا ایراد از انتظارات خودته!:دی خداوکیلی به اج ربطی نداره!:دی

این خبرای منفی درباره xbone یه طرف گریه و نق زدنه فنهاش یه طرف !
یعنی من دیگه دلم نمیاد ترول کنم :دی اشک تو چشمای ادم حلقه میزنه پستای فنهارو میخونم :( :دی
بکشید ببینید چی کشیدیم سر PS3 ! :دی
اعتراف به ترولینگ :d
باز دمت گرم که اعتراف کردی :d
راستی شما سر ps3 چی کشیدی؟؟؟

اینکه فروششون نزدیک به هم میشه رو که من تقریبا مطمئنم، برداشتم از حرف Edge رو گفتم. میشه تو برداشتت رو توی 1 جمله بگی؟ :-/
اولا EDGE نگفته X1 منفجر میشه . گفته Microsoft Blew it ینی شانسشو خراب کرد تو میگی X1 منفجر میشه پس PS4 هشت برابر میفروشه :biggrin1: :|
برداشتم اینه که EDGE میگه فعلا PS4 گزینه بهتری واسه نسل بعد هست تا X1 :biggrin1: حالا بعدا معلوم نیست چی میشه .

چون اج گفته PS4 انتخاب بهتری نسبت به X1 هست انتظار داری PS4 هشت برابر X1 بفروشه؟ واقعا ایراد از انتظارات خودته!:biggrin1: خداوکیلی به اج ربطی نداره!:biggrin1:
به جون تو چیزی که گفتم واضحه، خیلی داری قضیه رو می پیچونی :دی راجع به اون بحثی که انجام دادی و صحبت خوبی هم بود من یه سرچی زدم این شماره جدید Games TM رو دیدم :دی

79656536801158898057.jpg

حتما نظر کارشناسی شما دلیل بهترین بودن هستش ... قبل از ایکس 360 ایکس باکس هم بود اون موقع خودشو جا مینداخت ...
این همه انحصاری دلیل بر بهتر بودن نیست؟ ساپورت اخر نسل دلیل نیست؟
پس چی دلیله؟ چشم و ابروی دان متریک؟ یا مثلا کینکتی که فوق هنرش دنس سنترال و عوض کردن دوربین تو فورتزا بود؟( منکر خلاقانه بودنش نیستم)
برای دستورات صوتی هم سونی روی دسته PS4یدونه Mic گذاشته .
من هيچ چيزی در مورد برتری xbox نگفتم
خودم هم قبول دارم ps طرفدارای بيشتری داره اون هم به دلايل خاصی
فکر کنم نظرات کارشناسی بهتر از من هم هست
مثل اين که one از الان شکست خورده و نابود شده
اميدوارم به اين پست های از اين قبيل هم توجه بفرماييد

بازم ميگيد نينتندو
اصلا اين فروم ربطی به نينتندو نداره که هی اينا ميگيد
شما ميگيد ps3 با 1 سال تاخير اومده و ...
منم ميگم xbox با 5 -6 سال تاخير اومد

حالا اين وسط نينتندو چی کار ميکنه ؟!! من نميدونم!

اگر هم سونی جلو تر بوده اختلاف چندانی نداشته
به اين خاطر که xbox نسبت به شرايط خودش عالی عمل کرده
و بدونه شک يک رغيب بزرگی برای ps هستش
اينا ديگه نيدونم چطوری ميخواهيد رد کنيد !

قبل از هرچیز من تعصب روی هیچ کنسولی ندارم و کاملا از روی مقایسه این دو کنسول صحبت می کنم و به نظر من تنها کسی می توانه قضاوت درستی روی این دو کنسول داشته باشه که تجربه هر دو تا را در اختیار داشته باشه.کسی که تاحالا سمت کنسول سونی نرفته یا کسی که تا حالا سمت کنسول xbox نرفته هیچ وقت نمی توانه قضاوت صحیح داشته باشه.این اصلا ربطی به این تاپیک نداره فقط جهت اطلاعتون ارض کردم که بدونید من با منطقم دارم صحبت می کنم نه با احساس.
شما می گید Xbox 5 -6 سال دیرتر وارد صنعت بازی شده و دارید می گید خیلی خوب عمل کرده و با وضعیتش توانست رقیب خوبی برای سونی باشه من دارم وضعیت مشابه در سال های گذشته را نشان می دم که سونی وارد صنعت گیم شد و خیلی وضع بهتری برنده میدان شد.حالا یک نگاه به تاریخ ها زیر می اندازیم.
نینتندو از سال 1889 وارد صنعت گیم شده
سونی اولین بار کنسول خودش را سال 1994 معرفی کرد
اختلاف این دوتا 6-5 سال .یعنی 6 سال صنعت و قدرت دست کنسول نیتندو بوده که سونی وارد میشه بعنوان یک تازه وارد بازار را در دستش می گیره.
playstation 2 سال 2000 وارد بازار گیم میشه یعنی 6 سال بعد
یک سال بعدش xbox وارد بازار میشه یعنی سال 2001
xbox میاد با سابقه 7 ساله سونی مبارزه کنه که شکست می خوره.
سال 2005 xbox میاد از موقعیت استفاده می کنه و کنسول جدیدش 360 را معرفی می کنه یعنی دقیقا بلایی که 5 سال پیش سونی سرش آورد(معرفی ps2 زودتر از xbox) .
سال 2006 کنسول ps3 معرفی میشه در حالی که Xbox بازار را در دست داره.
این اتفاق دقیقا سال 2000-2001 افتاد که با شکست xbox روبرو شد.
نتیجه => سونی نه تنها شکست نخورد بلکه از رقیب خودش پیشه هم گرفت . الان میاید می گید نه اینطوری نیست بهتر یک نگاه به اولین Game که الان توی Store هاست بیاندازید و کسانی که بخاطر این بازی در پایان نسل فعلی دارند کنسول ps3 می خرند.

در اخر هم -- من عاشق خبرهایی هستم که Kolang Edalat میزاره بخصوص پست بالایی.

قبل از هرچیز من تعصب روی هیچ کنسولی ندارم و کاملا از روی مقایسه این دو کنسول صحبت می کنم و به نظر من تنها کسی می توانه قضاوت درستی روی این دو کنسول داشته باشه که تجربه هر دو تا را در اختیار داشته باشه.کسی که تاحالا سمت کنسول سونی نرفته یا کسی که تا حالا سمت کنسول xbox نرفته هیچ وقت نمی توانه قضاوت صحیح داشته باشه.این اصلا ربطی به این تاپیک نداره فقط جهت اطلاعتون ارض کردم که بدونید من با منطقم دارم صحبت می کنم نه با احساس.
شما می گید Xbox 5 -6 سال دیرتر وارد صنعت بازی شده و دارید می گید خیلی خوب عمل کرده و با وضعیتش توانست رقیب خوبی برای سونی باشه من دارم وضعیت مشابه در سال های گذشته را نشان می دم که سونی وارد صنعت گیم شد و خیلی وضع بهتری برنده میدان شد.حالا یک نگاه به تاریخ ها زیر می اندازیم.
نینتندو از سال 1889 وارد صنعت گیم شده
سونی اولین بار کنسول خودش را سال 1994 معرفی کرد
اختلاف این دوتا 6-5 سال .یعنی 6 سال صنعت و قدرت دست کنسول نیتندو بوده که سونی وارد میشه بعنوان یک تازه وارد بازار را در دستش می گیره.
playstation 2 سال 2000 وارد بازار گیم میشه یعنی 6 سال بعد
یک سال بعدش xbox وارد بازار میشه یعنی سال 2001
xbox میاد با سابقه 7 ساله سونی مبارزه کنه که شکست می خوره.
سال 2005 xbox میاد از موقعیت استفاده می کنه و کنسول جدیدش 360 را معرفی می کنه یعنی دقیقا بلایی که 5 سال پیش سونی سرش آورد(معرفی ps2 زودتر از xbox) .
سال 2006 کنسول ps3 معرفی میشه در حالی که Xbox بازار را در دست داره.
این اتفاق دقیقا سال 2000-2001 افتاد که با شکست xbox روبرو شد.
نتیجه => سونی نه تنها شکست نخورد بلکه از رقیب خودش پیشه هم گرفت . الان میاید می گید نه اینطوری نیست بهتر یک نگاه به اولین Game که الان توی Store هاست بیاندازید و کسانی که بخاطر این بازی در پایان نسل فعلی دارند کنسول ps3 می خرند.

در اخر هم -- من عاشق خبرهایی هستم که Kolang Edalat میزاره بخصوص پست بالایی.
بحث بين من و شما به نتيجه اي نميرسه بهتره بی خيال بشيم
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or