مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
بحث بين من و شما به نتيجه اي نميرسه بهتره بی خيال بشيم
:d
این پست اولتون:
راستی ps3 يک سال ديرتر لانچ شد ,درسته ولی
از طرفی هم زمانی که ps1 بود سونی 5 -6 سال زمان داشت که توی بازار جا بيوفته
در صورتی که اون زمان هيچ ايکسباکسی نبود
پس سونی خيلی هنر نکرده ....
شما میگی زمانی که PS1 بود سونی 6-5 سال زمان داشت که توی بازار جا بیوفته. یعنی اون زمان سونی هیچ رقیبی نداشته. پس این وسط نینتندو که سابقه ش خیلی بیشتر از سونی ه توی کنسول سازی نقش هویج رو ایفا میکنه.
جواب من:
اون زمان نینتندو بود. که خیلی خیلی بیشتر ماکروسافت واسه کنسول های جدید خطرناک تر بود!
اینو گفتم که فکر نکنید توی صنعت کنسول سازی کلا 2 شرکت حضور داشتند و خواهند داشت.
جواب شما:
نينتندو ربطی به ماکروسافت نداره
مساله اينکهPS1 سالها قبل از xbox معرفی شده بوده
بازم فکر می کنید که سونی زمان PS1 هیچ رقیبی نداشته و کلا شرکت های دیگه وجود خارجی نداشتند!
جواب دوستمون:
چطور ربطی نداره شما داری می گی قبل از عرضه xbox کنسول ps بوده.زمانی که Ps وارد شد کنسول قوی و با سابقه ای مثل nintendo بوده درصد زیادی از بازار و صنعت گیم دستش بود.اما سونی در همین وضعیت وارد شد و موفق شد و دقیقا xbox هم همین کار را کرد و شکست خورد.دلیل پیشرفتش در 360 تنها معرفی یکسال زودتر کنسول بود و اشتباه مدیرتی سونی که خودش بارها به این مسئله اشاره کرده.​
باز هم همون حرف من رو داره میزنه!
جواب شما:
بازم ميگيد نينتندو
اصلا اين فروم ربطی به نينتندو نداره که هی اينا ميگيد
شما ميگيد ps3 با 1 سال تاخير اومده و ...
منم ميگم xbox با 5 -6 سال تاخير اومد

حالا اين وسط نينتندو چی کار ميکنه ؟!! من نميدونم!

اگر هم سونی جلو تر بوده اختلاف چندانی نداشته
به اين خاطر که xbox نسبت به شرايط خودش عالی عمل کرده
و بدونه شک يک رغيب بزرگی برای ps هستش
اينا ديگه نيدونم چطوری ميخواهيد رد کنيد !​
متاسفانه توی خط چهارم شما فکر می کنید Xbox Original/X360 هم نسل ه Ps1/Ps2 ه که میگید با 6-5 سال تاخیر. شایدم اشتباه می کنم و شما درست ننوشتین حرفتون رو. توی خط پنجم هم که به نظر من بحث اصلی رو در رابطه با اینکه شما میگفتید سونی زمان PS1 بی رقیب بوده که موفق شده رو پیچوندید.

کم کم داره یک سری حقایق مشخص میشه البته به نظر من هنوز زوده باید یه چند ماهی بگذره بعد از اومدن نسل جدید تا این شاهکار ماکرو خودشو نشون بده حالا دوستان بیان خودشون رو پر پر کنن که ماکرو کینکت ۲ داره مسابقه بسکتبال پخش میکنه وسط بازی :-j سریال میشه دید با هاش کلا micro$oft هم زمان با xbone بدبخت میخواد هم با sony و هم apple رقابت کنه که تهش مشخصه چه آشی میشه این داستان ....
تو زمینه tv و خصوصیات خارج از game چه فکری کرده میخواد با apple tv رقابت کنه اصلا تو این زمینه در حد و اندازه های apple نیست باید تمرکز خودشو واسه رقایت با sony میذاشت امان از $ پرستی
کنسول = ۹۹ درصد game نه ۹۹ درصد جفنگیات

از امروز مجله edge بدترین ، بی تجربه ترین ، رشوه بگیر ترین و رذل ترین موجود این عالم لقب خواهد گرفت در آخر هم شاید وجود همچین مجله ای توسط دوستان کلا انکار بشه :-j
کی ميخوای از فن بازی apple دست بکشی:d

این پست اولتون:

شما میگی زمانی که PS1 بود سونی 6-5 سال زمان داشت که توی بازار جا بیوفته. یعنی اون زمان سونی هیچ رقیبی نداشته. پس این وسط نینتندو که سابقه ش خیلی بیشتر از سونی ه توی کنسول سازی نقش هویج رو ایفا میکنه.
جواب من:

اینو گفتم که فکر نکنید توی صنعت کنسول سازی کلا 2 شرکت حضور داشتند و خواهند داشت.
جواب شما:
بازم فکر می کنید که سونی زمان PS1 هیچ رقیبی نداشته و کلا شرکت های دیگه وجود خارجی نداشتند!
جواب دوستمون:
باز هم همون حرف من رو داره میزنه!
جواب شما:
متاسفانه توی خط چهارم شما فکر می کنید Xbox Original/X360 هم نسل ه Ps1/Ps2 ه که میگید با 6-5 سال تاخیر. شایدم اشتباه می کنم و شما درست ننوشتین حرفتون رو. توی خط پنجم هم که به نظر من بحث اصلی رو در رابطه با اینکه شما میگفتید سونی زمان PS1 بی رقیب بوده که موفق شده رو پیچوندید.
[/COLOR][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]
شما درست ميفرماييد :)

با همین دید همیشه اینجا جنگ و دعواست، حالا یکی که میبینه ته بحث کجاست و میخواد بکشه کنار شما کوتاه نیاید

ایشون 2-3 صفحه پیش بحث راه انداختن مقصر ما هستیم ؟

اوکی ما که بیخیال شدیم اما ایشون تا الان جواباشون این مدلی بوده

بحث بين من و شما به نتيجه اي نميرسه بهتره بی خيال بشيم

شما درست ميفرماييد :)

این خبرای منفی درباره xbone یه طرف گریه و نق زدنه فنهاش یه طرف !
یعنی من دیگه دلم نمیاد ترول کنم :دی اشک تو چشمای ادم حلقه میزنه پستای فنهارو میخونم :( :دی
بکشید ببینید چی کشیدیم سر PS3 ! :دی
والا من این چیزا برام مهم نیست که کدوم بهتر هست و فقط فقط دوست دارم از بازی ها لذت ببرم و این رو باز هم میگم 3 رو که خریدم هنوز دارمش ولی کنسول ماکرو رو 3 بار عوض کردم - یسری ها دوست دارن بیان اینجا الکی جو بدن

ببخشید از این به بعد بهشون میگم بجای مقاله خاطرات عمشون رو چاپ کنن! حرفایی میزنیا!

این مورد رو هم حتما متذکر میشم که غیر از به به چه چه خبر یا مقاله دیگه ای در مورد مایکروسافت چاپ نکنن که فن های بازیسنتر ناراحت نشن.

یه نمونه از جو دهندگان همین دوستمون هست که فکر میکنم سردبیر مجله EDGE هستش.

کل دنیا مجله هفتگی و ماهیانه تولید میشه اگر قرار باشه مطالبی که پیش پا افتاده و تکراری بدن دست مردم که دیگه اسمش رو نیمگذارن مقاله ! اینطور باشه طرف باید احمق باشه که اینطور مجله هارو تهیه کنه.

اگر توجه کرده باشی بنده هر دو کنسول رو دارم(اونقدر که با PSN حال میکنم با لایو حال نکردم) و همینطور نسل بعد هم هر دو رو تهیه می کنم چون دوران هیتر و فن گرایی تموم شده.

يک حسی بهم میگه که اکثر کاربرانی که سنگ X1 رو به سینه میزنن، اول کاری PS4 میگیرن :دی
همیشه اینطور نیست ولی خب اکثر مواقع همین اتفاق میوفته . در رابطه با نسل قبل ( حاضر ) هم اگه بخوای برات ده هزارتا مثال میزنم :d ولی خب همیشه اینجوری نیست ولی 95 درصد مواقع همینطوری هست .

من از این میترسم که این همه سنگ سونی رو به سینه میزنیم قریب به اتفاق ( غیر از یه تعدادی که انگشت شمارن :d) بعد از لانچ ایکس باکس کپی خور شه پلی استیشن نشه !! قریب به اتفاق ایکس باکس میگیریم (غیر از تعدادی انگشت شمار:d)

حیف یه هفته (!)‌ بن بودم به خاطر امضا وگرنه زودتر میرسیدم خدمتتون ! بله مسلما PS4 برای شماست و Xbox 1 هیچی نداره برای شما ! بذارین یه نگاهی بندازیم ! کنفرانس مایکروسافت ۱ ساعت و نیم طول کشید ! اینا بازیای انحصاری مایکروسافت :
Ryse - Killer Instinct - Sunset Overdrive - Forza 5 - Minecraft - Quantum Break - Spark - D4 - Dead Rising 3 - Below - Halo 5 - Black Tusk's Game - Titanfall
خب اینا همگی بازیای انحصاری X1 بود که همگی دیدیم فوق العاده باکیفیت بودن اونایی که گیم پلیشون نشون داده شد و حتی Titanfall بهترین بازی E3 شد ! حالا یه سر به کنفرانس سونی و انحصاریای معرفی شدش بزنیم :
The Order - Killzone - Driveclub - Infamous - Knack - Dark Sorcerer - Octodad - Galak-z
البته فک کنم ۱ یا ۲ تا پلتفرمر هم بود که اسمشونو نمیدونم . کنفرانس مایکروسافت کاملا راجع به گیم و گیم و گیم بود و اکثرش هم بازیای انحصاری با کیفیت گذشت ! ولی کنفرانس سونی نصفش راجع به سخنرانی راجع به ویتا و ما خیلی غوله PS3 مون و ... گذشت ! بازیای انحصاریشون کلا گیم پلی ازشون نشون ندادن . تعداد بازیای انحصاری کم و اکثرا پلتفرمر بودن ! نیم ساعت از کنفرانسم که صرف لودگی راجع بع بازیای دست دوم و آنلاین بودن شد که مایکروسافت بعدا زد توی پرشون ! تازه جالبه کنفرانس مایکروسافت همش راجع به بازی بود مال سونی راجع به تلویزیون و ویتا و دست دوم و دست چهارم و ... بود و دیدیم کی چی برای رو کردن داره ! توی زمینه ی بازی و کنفرانس ۱۰۰٪ مایکروسافت برنده بود ! بعد میرسیم به قیمت . کنسول MS درسته ۱۰۰ دلار گرونتره ولی روش کینکت داره که حداقل قیمتش ۱۵۰ دلاره و اینا دارن ۱۰۰ دلار میدنش به مردم ولی PS4 توش PS Eye نداره و برای همین ۱۰۰ دلار ارزونتره ! از نظر قدرت سخت افزاری که تا اینجا اختلاف اینقدر کمه که برای گیمر قابل تشخیص نیست و ظاهرا جدیدا مهندسای مایکروسافت گفتن کارکرد رم ما ۸۸٪ بیشتر شده ! از نظر امکانات آنلاین و سرور و Cloud و ... که دیگه مشخصه مایکروسافت برتری داره ! حالا یه نفر بیاد برای من یه دلیل بیاره که PS4 کنسول منه و X1 نیست !خواهشا دلیل منطقی بیارین نه اینکه بگین مایکروسافت قوانین بدی گذاشته بود و به ما احترام نذاشت و این داستانا ! فعلا قوانین یکی هست ...

يک حسی بهم میگه که اکثر کاربرانی که سنگ X1 رو به سینه میزنن، اول کاری PS4 میگیرن :دی
اگه اون قضایای DRM و بازی دسته دوم هنوز وجود داشت دیگه از اکثر هم یه چیزی اونورتر میرفت :دی ولی الان دیگه همه چی به بازی برمی گرده به نظرم، هر کی بخواد موقع لانچ (یا چند ماه بعد از اون) کنسولی تهیه کنه، نگاه میکنه با انحصاری های هر کدوم از کنسول ها بیشتر حال کرد میره همون رو میخره. حالا از کجا به این نتیجه رسیدی اکثر فن های XOne میرن PS4 میخرن یه کم واسم مجهوله :دی البته قیمت هم مسئله مهمی هست که تو بازار ما قیمت به صورت عشقی تعریف شده و یهو دیدی PS4 گرون تر از XOne عرضه شد! :دی

والا الان یجوری شده سنگ هم به سینه نزنی خود دوستان سنگ رو بهت پرت میکنن.

هر چی فکر میکنم دلیل کاراشون رو درک نمی کنم،ای کاش اینقدر که از این کاراشون لذت میبرن از وجود بازی هایی که تو کنسول مورد علاقشون انجام دادن لذت نبردن !

- - -ویرایش - - -

اگه اون قضایای DRM و بازی دسته دوم هنوز وجود داشت دیگه از اکثر هم یه چیزی اونورتر میرفت :دی ولی الان دیگه همه چی به بازی برمی گرده به نظرم، هر کی بخواد موقع لانچ (یا چند ماه بعد از اون) کنسولی تهیه کنه، نگاه میکنه با انحصاری های هر کدوم از کنسول ها بیشتر حال کرد میره همون رو میخره. حالا از کجا به این نتیجه رسیدی اکثر فن های XOne میرن PS4 میخرن یه کم واسم مجهوله :دی البته قیمت هم مسئله مهمی هست که تو بازار ما قیمت به صورت عشقی تعریف شده و یهو دیدی PS4 گرون تر از XOne عرضه شد! :دی

یکی پیدا شد درست حرف زد

خداییش منطقت رو قبول دارم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or