مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
این عکس ها و متن هایی که سایت ها و مجلات رو میکنن بیشترش بار روانی داره .

این حرف بی نهایت غلطه.

یه رسانه مطالبی که ارایه میده هم متاثر از افکار عمومی هست و هم شکل دهنده ان و در حالت کلی با ساخت لایف استایل رابطه متفابل داره.

یعنی بخوایم برسی کنیم چرا Edge میاد این مقاله رو مینوسه باید در درجه اول دلیلی که اصلا باعث نوشتن این مقاله هست رو بررسی کنیم، یعنی همون افکار منفی که نسبت به X1 وجود داره. در گام بعدی Edge به عنوان یک رسانه میاد این افکار رو قضاوت میکنه و تعیین میکنه موافقش هست یا مخالف؟ اگه موافق باشه باعث تشدیدش میشه و اگه نه خنثی.

از این به بعد مقالات این چنینی زیاد خواهیم دید. بیشتر سایت ها و مجلات با برسی و تحلیل شخصیشون موضع گیری میکنن و پیشنهاد خودشون رو میدن و حجمه این پیش داوری هاست که تعیین کننده جهت گیری عموم مردم برای خرید محصول هست. یعنی به فرض تا زمان عرضه کنسول ها 80٪ سایت و مجله ها بیان همچین مقاله هایی بزارن و از نظر خودشون PS4 رو انتخاب بهتر بدونن هرچند مقالشون موضع گیری شخصی نسبت به جو و شرایط هست اما میتونن به خرید جامعه جهت و شکل بدن. در نتیجه دقیقا این مقاله و مقاله های مشابه ان در حجم بالا تاثیر خیلی زیادی روی مخاطب دارن که قوی تر از هر تبلیغاتی هست.

البته من دارم مثال میزنم و به فرض یهو این حجمه تمجید و تعریف ها به سمت X1 بره باز همین قضیه برای سونی صادق هست. من از زمان معرفی کنسول PS4 روی این موضوع تاکید داشتم، شرکتی موفق هست که بتونه افکار عمومی رو درگیر کنسول خودش بکنه و سونی از ابتدا اینکارو خیلی بهتر از مایکرو انجام داد و در ادامه اشتباهات مایکرو در کنار معرفی قوی خودش باعث بوجود امدن این جو منفی علیه مایکرو شده. به نظر من در حال حاضر رقیب مایکرو سونی نیست بلکه در درجه اول این جو منفی هست که خودش برای خودش ساخته! مایکرو اول باید این جو رو از بین ببره تا تازه با سونی مساوی بشه. بعد بیاد تازه تبلیغاتش رو برای بهتر بودن کنسولش شروع کنه. من فکر میکنم با معرفی کردن انحصاری های زیاد، خصوصا عنوان هایی که همه میدونن انحصاری زمانی هست و دیر یا زود برای PS4 هم میاد، نمیتونه برنده این جنگ زود هنگام بشه!

اگه این حرفها مال قبل از قضیه DRM و یک بار مصرف بودن بازیها باشه که هیچه ولی اگه بعد از اون این حرف رو زده باشه که باید ورودش رو به جمع ترولرها و هیترهای بازی سنتر تبریک گفت :d مجله معتبر EDGE عضو جدید بازیسنتر :bighug:
البته باید دلایلش رو خوند و بعد نظر داد ولی این طوری نظر دادن یه ذره عجیبه
الان این دو تاکنسول فقط اختلاف قیمت دارن و دلیل دیگه ای برای این نظر وجود نداره
به هر حال صبر میکنیم تا ببینیم چی گفته

این حرف بی نهایت غلطه.

یه رسانه مطالبی که ارایه میده هم متاثر از افکار عمومی هست و هم شکل دهنده ان و در حالت کلی با ساخت لایف استایل رابطه متفابل داره.

یعنی بخوایم برسی کنیم چرا Edge میاد این مقاله رو مینوسه باید در درجه اول دلیلی که اصلا باعث نوشتن این مقاله هست رو بررسی کنیم، یعنی همون افکار منفی که نسبت به X1 وجود داره. در گام بعدی Edge به عنوان یک رسانه میاد این افکار رو قضاوت میکنه و تعیین میکنه موافقش هست یا مخالف؟ اگه موافق باشه باعث تشدیدش میشه و اگه نه خنثی.

از این به بعد مقالات این چنینی زیاد خواهیم دید. بیشتر سایت ها و مجلات با برسی و تحلیل شخصیشون موضع گیری میکنن و پیشنهاد خودشون رو میدن و حجمه این پیش داوری هاست که تعیین کننده جهت گیری عموم مردم برای خرید محصول هست. یعنی به فرض تا زمان عرضه کنسول ها 80٪ سایت و مجله ها بیان همچین مقاله هایی بزارن و از نظر خودشون PS4 رو انتخاب بهتر بدونن هرچند مقالشون موضع گیری شخصی نسبت به جو و شرایط هست اما میتونن به خرید جامعه جهت و شکل بدن. در نتیجه دقیقا این مقاله و مقاله های مشابه ان در حجم بالا تاثیر خیلی زیادی روی مخاطب دارن که قوی تر از هر تبلیغاتی هست.

البته من دارم مثال میزنم و به فرض یهو این حجمه تمجید و تعریف ها به سمت X1 بره باز همین قضیه برای سونی صادق هست. من از زمان معرفی کنسول PS4 روی این موضوع تاکید داشتم، شرکتی موفق هست که بتونه افکار عمومی رو درگیر کنسول خودش بکنه و سونی از ابتدا اینکارو خیلی بهتر از مایکرو انجام داد و در ادامه اشتباهات مایکرو در کنار معرفی قوی خودش باعث بوجود امدن این جو منفی علیه مایکرو شده. به نظر من در حال حاضر رقیب مایکرو سونی نیست بلکه در درجه اول این جو منفی هست که خودش برای خودش ساخته! مایکرو اول باید این جو رو از بین ببره تا تازه با سونی مساوی بشه. بعد بیاد تازه تبلیغاتش رو برای بهتر بودن کنسولش شروع کنه. من فکر میکنم با معرفی کردن انحصاری های زیاد، خصوصا عنوان هایی که همه میدونن انحصاری زمانی هست و دیر یا زود برای PS4 هم میاد، نمیتونه برنده این جنگ زود هنگام بشه!

همه که مثل منو شما نیستن ! هر کسی به یچیزی علاقه داره !

حالا سایت ها و مجلات درصدی از این موضع رو بخودشون اختصاص میدن،اونم با منتشر کردن اینگونه خبر ها(من فکر نمیکنم برای کسی که میخواد بطور مثال فورزا رو بازی کنه 8 گیگ رم DDR5 مهم باشه)

اینکه میگم بار روانی داره این هست که ویژگی خبر و خبرسازی اینگونه س، اینکه خبر مفید باشه هم مهمه ولی میتونه خبر حاشیه ساز باشه که با این وجود باز هم مردم دنبال میکنن - حال بین دو کنسول اینکه PS4کمی قوی تر هست یچیز واضحی هست و این رو تمام گیمر ها میتونن درک کنن،مگر اینکه طرف توی باغ نباشه.

Edge اومده یه چیزی که همه میدونن رو دوباره بازگو کرده ! این دلیلش بنظر تو فقط تحلیل هستش!؟

اون نشریات دولتین که برای مارکهای تجاری نباید جهت گیری کنن !! نه نشریات معتبر!!
نشریات دولتی!!!!! :-/
مگه اونجا هم نشریات دولتی دارن؟؟؟
من شنیده بودم که فلان نشریه به فلان حزب نزدیک تره یا راسته یا چپه ولی نشریات دولتی فکر نمیکنم داشته باشن

نشریات دولتی!!!!! :-/
مگه اونجا هم نشریات دولتی دارن؟؟؟
من شنیده بودم که فلان نشریه به فلان حزب نزدیک تره یا راسته یا چپه ولی نشریات دولتی فکر نمیکنم داشته باشن

برنامه کلیک رو از بی بی سی ندیدی مثلا ؟! منظورم رسانه بود در کل ببخشین .. چون تجارت توخون مجله ای مثل اج هستش جهتگیریش به یه سمت خاص (برند یا محصول)دلیل بر بی اعتبار بودنش نمیشه .. همونطوری که واسه یه رسانه سیاس!ی جهت گیری یه چیز طبیعیه

EDGE خیلی ادعای کور بودنش میشه. هر کنسولی که بیشتر به سمت کور باشه، از اون حمایت می کنن.
Facewall.jpeg
حرف شما اینقدر اشتباه ست که بگن "Sir Alex Ferguson ادعاش میشه از فوتبال سردرمیاره" یا "Richard Branson گداگودوله بابا پولش کجا بود".

ماکروسافت به سره خودش شلیک کرد; سونی یه کنسول فوق العاده با سیاستهای عالی ارائه کرد، بعد شما گریان Edge رو گرفتید؟! :))

اینکه میگم بار روانی داره این هست که ویژگی خبر و خبرسازی اینگونه س، اینکه خبر مفید باشه هم مهمه ولی میتونه خبر حاشیه ساز باشه

این اصلا خبر نیست! بهتره اول ببینی داری در مورد چی چونه میزنی! این یه مقاله از Edge هست که به مردم میگه ما فکر میکنیم بهتره برید PS4 بخرید و X1 رو انتخاب نکنید بنا به دلایل ذیل که فردا که مجله منتشر شد میخونیم ببینیم چی بودن! در ضمن خبر مفید و حاشیه ساز و ... ما همچین طبقه بندی برای مقوله خبر نداریم و اینا همش جهت گیری های اشخاصه. مثلا الان چون این مقاله میگه PS4 بخرید از نظر شما خبر غیر مفید و حاشیه سازه اما اگه میگفت X1 بخرید میشد یه خبر مفید و غیر حاشیه ساز.

حال بین دو کنسول اینکه PS4کمی قوی تر هست یچیز واضحی هست و این رو تمام گیمر ها میتونن درک کنن،مگر اینکه طرف توی باغ نباشه.

بازم میگم این مقاله اصلا ربطی به اینکه کی قوی تر از ان یکیه نداره! البته شاید یکی از دلایلش قوی تر بودن PS4 باشه (که فکر میکنم اینطور نباشه!) اما اصلا ربطی به قدرت کنسول ها یا مقایسه کمیت سخت افزاری نیست! اینجور مقاله ها در مورد انتخاب هستن. میان فن ها و کژوال هارو فاکترو میگیرن، بعد بررسی میکنن میبینن برای عموم مخاطبین چه فاکتورهای هنگام خرید یه کنسول مهمه (این تحلیل ها و فاکتورهایی هم که بهش میرسن قطعا منعکس کننده نظر ان مجله یا سایت هست و نمیتونه یه چیز کلی باشه) بعد میان محسابه میکنن کدوم کنسول بیشتر و بهتر منطبق با سلیقه عموم هست. در اینجا Edge میاد میگه آقا این دلایل و فاکتورها تعیین میکنه کدوم کنسول خوبه و با توجه به انها میگیم بهترین انتخاب PS4 هست و X1 نخرید!

Edge اومده یه چیزی که همه میدونن رو دوباره بازگو کرده ! این دلیلش بنظر تو فقط تحلیل هستش!؟

Edge امده با توجه به شرایط موجود نظرش رو گفته. چیزی که همه میدونن یعنی چی؟ تحلیل کرده گفته PS4 تنها گزینه موجود برای انتخاب هست و پیشنهاد داده بیایید PS4 بخرید. ممکنه یه مجله دیگه هم بیاد نظر خودش رو بیان کنه که مخالف Edge باشه و پیشنهاد بده X1 بخرید که البته تا الان همچین اتفاقی نیفتاده!

بازم میگیم این دیدگاه مجله Edge هست. قضاوت درستی یا غلط بودن یه مقاله تحلیلی هم اساسا کار درستی نیست چون بحث سر درست یا غلط بودن انها نیست، بحث سر قدرت انها و دلایلشون برای مجاب کردن مخاطبه. اگه این مقاله استدلال های دقیق و درست داشته باشه میتونه مخاطب رو با خودش همراه کنه و بلعکس. یعنی برعکس نظر دوستان نه این مقاله حالا، بلکه کلا این مدل مقالات مشابه تاثیر بسزایی در تعیین جهت گیری اشخاص دارن. چراکه این مقالات در تعیین انتخاب اشخاصی که هنوز تصمیم خودشون رو نگرفتن تاثیر زیادی دارن. من و شما و بیشتر کاربران بازیسنتر یا هر سایت دیگه ای اکثرا دچار پیشداوری هستیم چون فن هستیم، با بازی بزرگ شدیم و داریم براش وقت میزاریم! در نتیجه یه سلیقه و پیشداوری خاصی داریم و از قبل از اینکه اصلا PS4 یا X1 معرفی بشن انتخاب خودمون رو کردیم که میخوایم طرفدار کدوم باشیم! اما بخش اصلی بازار اینجوری نیستن! مخاطبین اصلی کنسول ها ماها نیستیم، بیشتر ان دسته از گیمرهایی هستن که تو بازه زمانی عمر کنسول ها وارد 13 14 سالگی میشن و میخوان کنسول بخرن! اینایی که پدر و مادرهاشون برایشون کنسول میخرن کسایی هستن که مخاطب اصلی بازار محسوب میشن و مطمئن باشید در غید و بند اینکه کدوم کنسول رمش چجوریه هم نیستن! البته شاید اینکه کدوم کنسول قوی تره براشون مهم باشه اما نه به طور محسوس. این اشخاص تحت تاثیر رسانه هستن.

همه اینارو گفتم که متوجه نقش رسانه در انتخاب اشخاص بشید و دیگه فکر نکنید مثلا Edge مزخرف نوشته چون من انتخابم رو کردم و میخوام X1 بخرم یا بلعکس. قبلا هم گفتم از این مدل مقالات حالا زیاد میاد و زیاد میخونیم. باید ببینیم عموم انها چه جهت گیری دارن چون 100٪ تعیین کنندس.

درود

این کنسول اگر بیاد ایران قیمتش چه حدود میشه؟
من شنیدم. سخت افزار این کنسول زیاد قوی نیست و با یک کامپیوتر متوسط تو یه رنجه

مایکروسافت فکر کرد فقط خودش تو نسل بعده و هیچ رقیبی نداره..به خاطر اون اون همه سیاست های اشتباه و یک طرفه اتخاذ کرد ولی بعد از مدتی از خواب غفلط بیدار شد دید سونی هم هست...کلی از سیاست های غلطش رو اصلاح کرد و ادب شد که بفهمه همه چیز رو نباید برای منافع خودش بخواد....سونی در نسل بعد قطعا برنده خواهد شد ، چرا ؟ چون میدونه بازیکن چی میخواد ولی مایکروسافت واقعا نمیدونه یک گیمر از یه کنسول چی میخواد.

همه که مثل منو شما نیستن ! هر کسی به یچیزی علاقه داره !

حالا سایت ها و مجلات درصدی از این موضع رو بخودشون اختصاص میدن،اونم با منتشر کردن اینگونه خبر ها(من فکر نمیکنم برای کسی که میخواد بطور مثال فورزا رو بازی کنه 8 گیگ رم DDR5 مهم باشه)

دقيقا .... !
همين حس را من نسبت به gears of war دارم !
کسی هم نميتونه منکرش بشه

==============

جالب اينجاست که از 10 تا پستی که داده ميشه 9 تاش طرفدارای ps هستند
واقعا خدا به طرفدارای xbox صبر بده به خاطر اين همه فشار
که ميخواند حتما ثابت کنند که
xbox one مزخرف ترين کنسول تاريخ هستش و انحصاری هاش هم هيکدوم ارزش بازی کردن ندارند
پس xbox one يک حريف واقعا قدری هست که اينقدر اصرار پشتش هست !
راستی ps3 يک سال ديرتر لانچ شد ,درسته ولی
از طرفی هم زمانی که ps1 بود سونی 5 -6 سال زمان داشت که توی بازار جا بيوفته
در صورتی که اون زمان هيچ ايکسباکسی نبود
پس سونی خيلی هنر نکرده ....
===================================
در ضمن هيچ وقت ميزان طرفدار های يک محصول دليل بر بهترين بودن نيست
توی ايران پرايد هم خيلی طرفدار داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن