مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
میدونیم که میدونین اما متاسفانه خودتون رو میزنین به ... !!!

تماشای شبکه های دیجیتال دنیا - وبگردی - پارتی جذاب و مهیج برای گفتگو- شبکه های اجتماعی جذاب - امکان تماشای زنده انواع موزیک ویدئو و موزیک صوتی - اسکایپ پیشرفته - کینکت قوی که حتی علم جدید دنیا داره ازش تو طراحی روبات هم استفاده میکنه! تمامی اینها و کلی موارد دیگر شاید نزدیک 100 اپلیکیشن دیگر و ... شما همه اینها رو گذاشتی کنار و چسبیدی به سفارش بلیت؟؟!!!

اوکی ! شما درست میگی. اینا رو فقط لایو داره و کلا psn چیزی نداره و از همون پست اولت هم معلوم بود منظورت چیه. فقط خواهشا تاپیک رو بهم نریز با این کامنت هات چون این چیزایی که میگی فقط بدرد خودت میخوره نه ما. چیزی نگو که انگار شما داری از یه دنیای دیگه حرف میزنی و ما ازش خبر نداریم. اگه قرار باشه آخر نسل بیایم به حرف شما گوش بدیم و تازه شروع کنیم به مقایسه ی امکانات 360 و ps3 که دیگه چرا باید بیایم راجع به نسل بعد صحبت کنیم؟ شما برو تاپیک های 5-6 سال پیش رو پیدا کن و اگه دوست داشتی همونجا مقایسه کن. اینجا تاپیک مربوط به مجله ی EDGe ـه نه مقایسه ی شما.
دوستان دیگه هم لطف کنن دیگه نقل قول نکنن چون ارزش نداره. اینا همون حرف هایی ـه که یه نسل تو مخ ما کردن بدون اینکه حتی بدونن فروش ps3 از 360 بیشتره پس این بحثا ارزش نداره.

از این چرت و پرت ها هم برای همین نسل فعلی زیاد می گفتن مثل قوی بودن ps نسبت به x ....اما همه دیدن که تو بازی های مولتی X سرتر بود و حتی فروشش هم بیشتر ... و بازی های اختصاصی هم دیگه کاملا مشخصه ...با وجود halo , gow ......نسل اینده هم دقیقا همینجور ....X 1 موفقیت بیشتری بدست میاره .....^:)^

بله عزیز،همه دنیا گفتند نسل قبل سونی شکست خورد یعنی شما جدا خبر ندارید؟ نا امید شدم ازتون
یه لحظه بحث فروش و سود شرکت به کنار{که تو اینم مسئله درست نیست ولی خب}چون از این قضیه یه ریال هم به جیب منو شما نمیره.ولی برا من همین کافیه که یه مایکرو فن میاد میگه بخاطر انحصاریای سونی باید کنسولو بخرم {اونم آخر نسلی}که بازی کنم جدی اصلا قابل قیاس نیستند بازیهای انحصاری این دو :)

مایکرو فن ها یجوری دارن از لایو و ویژگی هاش حرف میزنن که انگار PSN هیچ چیزی واسه گفتن نداره :| باو یه چهارتا فیلم ـو موزیک پخش می کنید که اونم PSN داره دیگه :دی هرچند کلیت این ویژگی ها واسه ما ایرانی ها کشک هم به حساب نمیاد چون حداقل سرعت لازم رو واسه دیدنشون نداریم !

حالا نسل بعد میخوایید NBA لایو ببینید [ شماها نه ها ! اونوری ها که یه نت نرمال دارن ] خوش بحالتون 8-|

اوکی ! شما درست میگی. اینا رو فقط لایو داره و کلا psn چیزی نداره و از همون پست اولت هم معلوم بود منظورت چیه. فقط خواهشا تاپیک رو بهم نریز با این کامنت هات چون این چیزایی که میگی فقط بدرد خودت میخوره نه ما. چیزی نگو که انگار شما داری از یه دنیای دیگه حرف میزنی و ما ازش خبر نداریم. اگه قرار باشه آخر نسل بیایم به حرف شما گوش بدیم و تازه شروع کنیم به مقایسه ی امکانات 360 و ps3 که دیگه چرا باید بیایم راجع به نسل بعد صحبت کنیم؟ شما برو تاپیک های 5-6 سال پیش رو پیدا کن و اگه دوست داشتی همونجا مقایسه کن. اینجا تاپیک مربوط به مجله ی EDGe ـه نه مقایسه ی شما.
دوستان دیگه هم لطف کنن دیگه نقل قول نکنن چون ارزش نداره. اینا همون حرف هایی ـه که یه نسل تو مخ ما کردن بدون اینکه حتی بدونن فروش ps3 از 360 بیشتره پس این بحثا ارزش نداره.

امکاناتی که گفتم مربوط به سل قبل نیست خیلیاش رو در X1 خواهیم دید.ضمنا آخه عزیز دل برادر(!) من همون اول هم گفتم که درسته فن ایکس باکس هستم اما PS4 هم میخرم پس حتما علاقه ای هم به کنسول سونی دارم که میخوام بخرمش نه؟ اما واسه بعضی ها متاسفم که اینقدر سونی سونی میکنند انگار پسر مدیر عامل شرکت سونی هستند!! شما هم با همین گفته مجله Edge خوش باش که تعصب چشماش رو کور کرده

امکاناتی که گفتم مربوط به سل قبل نیست خیلیاش رو در X1 خواهیم دید.ضمنا آخه عزیز دل برادر(!) من همون اول هم گفتم که درسته فن ایکس باکس هستم اما PS4 هم میخرم پس حتما علاقه ای هم به کنسول سونی دارم که میخوام بخرمش نه؟ اما واسه بعضی ها متاسفم که اینقدر سونی سونی میکنند انگار پسر مدیر عامل شرکت سونی هستند!! شما هم با همین گفته مجله Edge خوش باش که تعصب چشماش رو کور کرده
من نه عزیز شما ـم نه برادر شما !!! نه دوست دارم که باشم :|
متاسفانه تعصب چشم شما رو کور کرده نه من چون به اندازه ی کافی تو لایو بودم و میدونم چی به چیه و نیازی نیست کسی بیاد واسم از یه چیزایی بگه انگار که داره بهشت رو تعریف میکنه.
در ضمن نه من ، نه هیچ کدوم از بچه های دیگه با این تیتر EDGE خوشحال نشدیم و با این تیتر تصمیم نگرفتیم که PS4 بخریم. متاسفانه شما فن های مایکرو بودید که از صفحه ی اول شروع کردید گفتید EDGe پول گرفته و فلان. پس میبینی؟ کسی اینجا خوشحال نیست ولی انگار به یه عده فقط فشار اومده !!!
در ضمن منم میتونم بیام بگم X1 هم خیلی خوبه ، عالیه ، میخوام بخرمش ولی در مقابل PS4 هیچی نیست و کلا هیچ حرفی برای گفتن نداره. پس اگه فکر کردی با اون یه جمله ـت تونستی خودتو از اینکه بهت بگن فن خلاص کنی سخت در اشتباهی. این حرف ها بدرد خودتون میخوره فقط. بهتره شما یکم تو رفتارتون تجدید نظر کنید تا ما. دیگه هم دوست ندارم پست منو نقل قول کنی چون نمیخوام ادامه بدم این بحث رو با شما. موفق باشی ;)

میدونیم که میدونین اما متاسفانه خودتون رو میزنین به ... !!!

تماشای شبکه های دیجیتال دنیا - وبگردی - پارتی جذاب و مهیج برای گفتگو- شبکه های اجتماعی جذاب - امکان تماشای زنده انواع موزیک ویدئو و موزیک صوتی - اسکایپ پیشرفته - کینکت قوی که حتی علم جدید دنیا داره ازش تو طراحی روبات هم استفاده میکنه! تمامی اینها و کلی موارد دیگر شاید نزدیک 100 اپلیکیشن دیگر و ... شما همه اینها رو گذاشتی کنار و چسبیدی به سفارش بلیت؟؟!!!

راستي اون امكاناتي هم كه بايد براي خريد آنلاين پس گلد و... v p n هم شير كرد رو نگفتي:lol:
اخه psn همچين امكاناتي نداره بدون v p n و كوفت و زهر مار راحت ميشه اينهارو خريد اي سوني چرا اين امكاناتو نذاشتي اخه:((

واقعا از بعضی ها تعجب می کنم این حرف مسخره ترین حرفه که یک کنسول رو از اول برتر دونست
یادمه در مورد نسل هفتم این حرفا هم بود اما اخر سر نتیجه معلوم شد
یک کنسول فقط با بازی های با گیم پلی عالی موفق میشه نه گرافیک بالا
با اینکه طرفدار سونی هم هستم اما برنده دونستن سونی در همون اول حماقت محضه

من قبلا هم گفته بودم ترول شدم :دی حالا دیگه این مجله معتبر هم تایید کرد . ماکروسافت خراب کرد برنده واقعی پلی 4 هست سخت افزار قوی تر ارزون تر و اینم قبول کنید ک انحصاری های بهتری هم این نسل داشت .
در ضمن خدا عاقبت این تاپیک رو بخیر کنه :دی

شما منو دوست خودت ندون دشمن خودت بدون مشکلی نیست اما من بازم با محبت باهات رفتار میکنم پس جنگی نداریم اوکی؟ حرفات هم نقل قول نکردم تا ناراحت نشید;)

من همینجا از تمامی فن های محترم سونی معذرت میخوام که باعت ناراحتتیون شدم فکر نمیکردم تا این حد حساس باشید.تا حدودی شاید مقصر هم خودم باشم اصلا شاید به قول دوستمون ( البته از نظر ایشون دشمن:) ) من فن تعصبی ایکس باکس هستم و بهتره زیاد تند نرم.

امیدوارم تو آنلاین PS4 ببینمتون;)

پیش بینی هایی همیشه قبل از شروع نسل درباره موفقیت یه محصول میشه ! این مسئله طبیعیه :d
در مورد این مطلب هم باید گفت نظر این مجله ست و FACT نیست ! [-x
البته میگن که همین نشریه وزین اج :d
یه پیش بینی هایی هم در مورد پی اس 2 و اکس باکس اورجینال کرده
که بعدها درست از آب در اومده :-"
من بشخصه از این پیش بینی خبر ندارم دوستان هر کس تونست بره یه تحقیقی در این زمینه انجام بده
بقیه رو هم در جریان بذاره :-" :d

پیتزا سفارش دادن یا دیدن بازی بسکتبال، فرقی نداره. اینا مزیت خاصی برای یه کنسول بازی نیستن. کسی بخواد از این حرکات بزنه موبایل، تبلت یا PC رو ول نمیکنه بره گرون ترین کنسول بازار رو بخره. یه کنسول باید بتونه روی بازی متمرکز بمونه.

اینکه فن های یه کنسول چی فکر میکنن هیچ وقت مهم نیست چون فن ها در هر صورت کنسول مورد علاقشون رو میخرن. گیمرهای حرفه ای هم همینطور چون دیر یا زود جفت کنسول هارو تهیه میکنن. مهم بخش عمده بازار یعنی کسایی هستن که نه فن سه آتیشه هستن، نه گیمر حرفه ای و نه کژوآل. انتخاب این ها هست که تعیین میکنه کی برندس! من شرط میبندم مقاله Edge هم در همین خصوص باشه و با همچین تحلیلی نتیجه گرفته باشه در شرایط حال حاضر PS4 بهترین انتخاب برای خریدنه. چون واضح هست که طرف صحبتش فن ها نبودن چون فن های PS4 که هیچی و فن های X1 هم با یه مقاله پا رو علایق شخصیشون نمیزارن! دلایلش هم قطعا قیمت پایین تر، انحصاری های فرست پارتی که سونی خواهد داشت، به همراه حمایت بازیسازان مستقل و کلا تمرکزش روی گیم هست.

نکته جالب اینه که دقیقا شرایط شروع نسل قبل سونی داره برای مایکرو اتفاق می افته! سونی هم رو حساب محبوبیت برندش یه کنسول گرون قیمت داشت که قرار بود فقط برای گیم نباشه و به لطف BD بهترین پلیر HD باشه و علاقه مندان به فیلم و سریال هم برن سمتش و شونصد میلیون بفروشه اما همین عدم تمرکز روی گیم باعث شد هنوز عرضه نشده جو منفی وحشتناکی علیه اش راه بیفته و مجلات و سایت های مختلف انواع و اقسام مقالات مثل "10 دلیل برای شکست PS3" یا "چرا بهترین انتخاب نسل بعد 360 است؟" رو بنویسن! همون جو الان برای X1 راه افتاده! سونی یکم دیر متوجه اشتباهش شد و تا بیاد اشتباهاتش رو جبران کنه کلی عقب افتاد و بعد از 5 6 سال تونست تو فروش جهانی X360 رو پشت سر بزاره. من امیدوارم مایکرو هم کلا بیخیال TV بشه.

مدیرای و ناظمای اینجا هم فن ps هستن.... پست منو پاک کردن چون گفته بودم رم x 1 پهنای باندش بیشتر از ps شده با اینکه DDR3 هست....!;)

من هنوز دلیل این همه کل کل های دوستان رو نفهمیدم !

از همتون یه سوال دارم :
شما کنسول رو میخری که بازی کنی و از بازیهاش لذت ببری یا اینکه پز بدی جلوی اینو اون ؟

یکمی حرفاتون رو سنجیده تر بیان کنید ! این عکس ها و متن هایی که سایت ها و مجلات رو میکنن بیشترش بار روانی داره .

نمیدونم چرا نمیشه با بچه های این سایت دو کلمه حرف زد ! فقط یاد گرفتین یکی یه پستی بذاره نفر بعدی بیاد بکوبتش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or