مجله Edge: کنسول PS4 تنها انتخاب شما درنسل بعد، X1 و اشتباهات غول‌آسایش

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E256-cover.jpg

درود.

مجله معتبر و انگلیسی Edge در آخرین تحلیل خود در ماه آگست، به تجزیه و تحلیل دو کنسول PS4 و X1 پرداخته است که از قرار معلوم دست اندرکاران این مجله دل خوشی از ماکروسافت و نمایش این شرکت پیرامون X1 ندارند.

همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید، تصویری از جلد مجله Edge از سوی همین خبرگذاری به بیرون درز کرده است که حاوی جملات عجیب و در عین حال جالب است. این مجله در سخنان خود برنده نسل بعد را سونی و کنسول PS4 می‌خواند، و با ذکر جمله‌ای بزرگ در وسط تصویر که کنسول PS4 را نشان می‌دهد، این سخن را ذکر می‌کند "و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است."
در سمت چپ و قسمت بالای این تصویر نیز این مجله اذعان می‌کند، "و چگونه ماکروسافت منفجر شد." و سفر Xbox One به جاده تباهی با اشتباهات غول‌آسایش."

در سمت راست این مجله بهترین‌های E3 را عنوان کرده است، Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV این مجله که در 4 جولای به بیرون می‌آید باید دید با خود چه نقد هایی را در بر دارد.

یه خلاصه ای از ترجمه رو براتون میذارم:

- PS4 تمرکز خود را بر روی بازیکنان گذاشته است و این یکی از مزیت های آن به شمار می‌رود.
- موفقیت صرفا تنها در قیمت خلاصه نشده است، اما متاسفانه برای مایکروسافت، PS4 یک کنسول قوی‌تر به حساب می‌آید و با داشتن رابطه دوستانه تر با سازندگان، تا کنون به مراتب نام تجاری بهتری به شمار می‌آید.
- ممکن است وضعیت مایکروسافت پس از تجدید نظر در سیاست های خود در قبال سیستم DRM بهتر از گذشته باشد، اما هنوز به نوعی بر روی لبه پرتگاه قرار دارد.
- اشتیاق سونی به دادن اجازه Self Publishing به سازندگان مستقل و به همراه داشتن 17 استودیو برتر، سبب شده که از دیدگاه Edge، شکی در اینکه کدام یک از صاحبان کنسول طیف وسیعی از بازی ها را حداقل در اوایل عرضه کنسول ها در دسترس مخاطب قرار می‌دهد، وجود نداشته باشد.
- از دیدگاه Edge، سیاست های مایکروسافت در گذشت زمان طبعاتی چون از دست دادن بیش از صدها عنوان در برابر PS4 را در پی خواهد داشت.
- پس از گذشت هفته های متوالی و پیام های ضد و نقیض از جانب مایکروسافت، اعتماد به این کمپانی را بیش از پیش کمتر کرده است.
- با کنار هم گذاشتن این موارد، مایکروسافت به چالشی روبرو خواهد شد که زمانی شرکت افسانه ای سگا را از صحنه سخت افزار خارج ساخت.

با تشکر از Safety & Peace عزیز
Edge Online

آخرین ویرایش:
و حال انتخاب شما برای کنسول نسل بعد، PS4 تنها انتخاب شما در حال حاضر است

مجله ای که اینطور لحن بیانی داشته باشه کاملا مشخصه چقدر بی انصافی میکنه و فقط به خاطر فن بودن داره نظر میده!! هرچند که من خودم هر دو کنسول X1 و PS4 رو میخرم اما فن ایکس باکس هستم و دلایل خاص خودم رو دارم و مهم ترینش قدرت بی نظیر ایکس باکس در مود آنلاین بازیها و کلا محیط لایوش هست که سونی در نسل قبل همین ضعفش باعث شکستش شد.با این حال سونی در زمینه بازیهای انحصاری در نسل قبل تا حدودی بهتر کار کرد ولی فکر کنم این نسل در این مورد هم از مایکرو عقب بمونه(حداقل واسه شروع که بدجور عقب افتاده)

و در نهایت یک کلام:
هر دو کنسول X1 و PS4 فوق العاده هستند اما مطمئن هستم بازم کنسول مایکروسافت پیروز خواهد شدو بازم علتشو در زمینه آنلاین خیلی بهینه تر میبینم.

امیدوارم حرفام سونی فن ها رو ناراحت نکرده باشه:d

خداوندا، هردوی این کنسول ها رو بترکان تا دیگه اینقدر شاهد کل کل فن بوی ها نباشیم!
باز این خبر تموم میشه، فردا یه خبر دیگه از سونی یا مایکروسافت میاد، روز از نو!

مهم ترینش قدرت بی نظیر ایکس باکس در مود آنلاین بازیها و کلا محیط لایوش هست که سونی در نسل قبل همین ضعفش باعث شکستش شد
سوني يعني شكست خورد؟:-/
از لحاظ فروش بخوايم حساب كنيم سوني با اينكه قيمت اولين ps3 هارو خيلي زياد گذاشته بود و اينكه از حريفش يه سال ديرتر ريليز كرد ولي الان از لحاظ فروش جلوتره كه پس چجوري ميگي شكست خورد؟:-/
با این حال سونی در زمینه بازیهای انحصاری در نسل قبل تا حدودی بهتر کار کرد
تاحدودي؟8-|
ولی فکر کنم این نسل در این مورد هم از مایکرو عقب بمونه(حداقل واسه شروع که بدجور عقب افتاده)
8-|8-|8-|
هر دو کنسول X1 و PS4 فوق العاده هستند اما مطمئن هستم بازم کنسول مایکروسافت پیروز خواهد شدو بازم علتشو در زمینه آنلاین خیلی بهینه تر میبینم.
سوني ايندفعه با گاي كاي قرار داد بسته قطعا psn تو نسل بعد از لايو قويتر نباشه ضعيف تر نيست

فکر کنم این نسل در این مورد هم از مایکرو عقب بمونه(حداقل واسه شروع که بدجور عقب افتاده)

و در نهایت یک کلام:

نه دوست عزیز :) با این حرف ها نه تنها ما رو ناراحت نکردی بلکه خنده رو بر روی لب های ما جاری ساختی :d من از طرف جامعه ی فن های ps از شما تشکر میکنم

مجله ای که اینطور لحن بیانی داشته باشه کاملا مشخصه چقدر بی انصافی میکنه و فقط به خاطر فن بودن داره نظر میده!! هرچند که من خودم هر دو کنسول X1 و PS4 رو میخرم اما فن ایکس باکس هستم و دلایل خاص خودم رو دارم و مهم ترینش قدرت بی نظیر ایکس باکس در مود آنلاین بازیها و کلا محیط لایوش هست که سونی در نسل قبل همین ضعفش باعث شکستش شد.با این حال سونی در زمینه بازیهای انحصاری در نسل قبل تا حدودی بهتر کار کرد ولی فکر کنم این نسل در این مورد هم از مایکرو عقب بمونه(حداقل واسه شروع که بدجور عقب افتاده)

و در نهایت یک کلام:

dafuq-snape-i7.jpg

این تیکه دقیقا رو چه حسابی افتاده تو ذهن یه سریا!؟:d
از لحاظ فروش رو در رو بخوایم حساب کنیم بعد از یکسال دیرتر اومدن کنسول سونی حتی موفق شده به فروش کل 360 برسه و ازش عبور کنه!تو مدت زمان مشابه هم بخوایم حساب کنیم که الان کنسول سونی 10-12 میلیونم جلوس حتی:dاز اون طرف شاید بعضیا بگن فروش نسل سوم کنسول سونی از فن بیس 150 میلیونی نسل دوم الان شده 80 میلیون که من دلیل اولش رو نینتندو میبینم که نسل قبل هر چی طرفدار داشت PS2 خرید ولی این نسل کلی از بازارش رو پس گرفت!
هر چند تا پایان عمر PS3 به نظر من به راحتی اختلافش رو با 360 زیاد هم میکنه.اگر از لحاظ بازی هم باشه که کنسول سونی حرفی برای گفتن نمیزاره...
حالا من نمیگم 360 موفق نبوده اتفاقا خیلی هم خوب رشد کرده مخصوصا تو آمریکا ولی خب کنسول سونی این وسط حداقل از 360 شکست نخورده!:d

سوني يعني شكست خورد؟:-/
از لحاظ فروش بخوايم حساب كنيم سوني با اينكه قيمت اولين ps3 هارو خيلي زياد گذاشته بود و اينكه از حريفش يه سال ديرتر ريليز كرد ولي الان از لحاظ فروش جلوتره كه پس چجوري ميگي شكست خورد؟:-/

بله عزیز،همه دنیا گفتند نسل قبل سونی شکست خورد یعنی شما جدا خبر ندارید؟ نا امید شدم ازتون

سوني ايندفعه با گاي كاي قرار داد بسته قطعا psn تو نسل بعد از لايو قويتر نباشه ضعيف تر نيست

خدا کنه همینطور باشد. ما که بخیل نیستیم:d نمیخوام نا امیدتون کنم اما فکر نکنم بتونه 40 درصد امکانات لایو و قدرت entertainment ایکس باکس رو داشته باشه.

- - -ویرایش - - -

نه دوست عزیز :) با این حرف ها نه تنها ما رو ناراحت نکردی بلکه خنده رو بر روی لب های ما جاری ساختی :d من از طرف جامعه ی فن های ps از شما تشکر میکنم

بخند تا دنیا به روت بخنده عزیزم:d

و در نهایت یک کلام:

بله عزیز،همه دنیا گفتند نسل قبل سونی شکست خورد یعنی شما جدا خبر ندارید؟ نا امید شدم ازتون

خدا کنه همینطور باشد. ما که بخیل نیستیم:d نمیخوام نا امیدتون کنم اما فکر نکنم بتونه 40 درصد امکانات لایو و قدرت entertainment ایکس باکس رو داشته باشه.

بخند تا دنیا به روت بخنده عزیزم:d

66433807143913684613.gif

از این چرت و پرت ها هم برای همین نسل فعلی زیاد می گفتن مثل قوی بودن ps نسبت به x ....اما همه دیدن که تو بازی های مولتی X سرتر بود و حتی فروشش هم بیشتر ... و بازی های اختصاصی هم دیگه کاملا مشخصه ...با وجود halo , gow ......نسل اینده هم دقیقا همینجور ....X 1 موفقیت بیشتری بدست میاره .....^:)^

بازخوردها که تا الان به نفع سونی بوده و EDGE هم از این قضیه مستثنی نیست و نمیتونه به خاطر دل پاره ای از دوستان بیاد خلاف جهت شنا کنه!

- - -ویرایش - - -

والا اگه منظورتون از entertainment پيتزا سفارش دادنه كه خوش به حالتون ما سوني فن ها در حسرتش ميميريم :(( :d

:lol: :lol:
سوني شكست خورد ؟ منظورتون از همه كي هست اون وقت ؟ :-/

بعضی ها همچین در مورد قابلیت ها و entertainment های لایو صحبت میکنن که انگار تو امریکا زندگی میکنن ، معلوم نیست تو ایران با این سرعت نت و تحریم ها و ***** امکانات لایو و عدم اطلاع از امکانات PSN ( به دلیل عدم تجربه PSN ) چطوری پی به این موضوع بردن !!! ، جالبیش اینه که واسه کنسول های نسل بعد که هنوز عرضه نشده هم تونستن نتیجه گیری کنن که امکانات لایو بیشتره !!! :-o
شمایی که چشمت رو بستی و فقط از بقیه تقلید میکنی به تکرار یکسری موارد بهتره که چشمات رو باز کنی و نظر خودت رو بدی نه تقلید کورکورانه از حرف های دیگران

والا اگه منظورتون از entertainment پيتزا سفارش دادنه كه خوش به حالتون ما سوني فن ها در حسرتش ميميريم :(( :d

:lol: :lol:
سوني شكست خورد ؟ منظورتون از همه كي هست اون وقت ؟ :-/

میدونیم که میدونین اما متاسفانه خودتون رو میزنین به ... !!!

تماشای شبکه های دیجیتال دنیا - وبگردی - پارتی جذاب و مهیج برای گفتگو- شبکه های اجتماعی جذاب - امکان تماشای زنده انواع موزیک ویدئو و موزیک صوتی - اسکایپ پیشرفته - کینکت قوی که حتی علم جدید دنیا داره ازش تو طراحی روبات هم استفاده میکنه! تمامی اینها و کلی موارد دیگر شاید نزدیک 100 اپلیکیشن دیگر و ... شما همه اینها رو گذاشتی کنار و چسبیدی به سفارش بلیت؟؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or