خبر رسمی مجله تایم هیدتاکا میازاکی را در میان 100 چهره اثرگذار دنیا قرار داد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
مجله تایم لیست تأثیرگذارترین افراد سال 2023 را منتشر کرده که در آن نام میازاکی، خالق عناوین سولز به چشم می‌خورد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

تصویر Hidetaka Miyazaki

رئیس استودیوی From Software در سال‌های حضور خود در صنعت بازی، عناوین تأثیرگذاری از جمله دیمنز سولز، دارک سولز، بلادبورن و اخیرا الدن رینگ را کارگردانی کرده است. هیدتاکا میازاکی حالا پس از شیگرو میاموتو، دومین بازیسازی محسوب می‌شود که به این لیست سالانه راه پیدا کرده است.

نیل دراکمن، کارگردان عناوین The Last of Us و یکی از رؤسای ناتی داگ، به عنوان شخصی برجسته از حوزه ویدئوگیم، پیام کوتاهی را در این مجله نوشته که به دلایل تأثیرگذار بودن میازاکی می‌پردازد:

«اولین باری که یکی از بازی‌های هیدتاکا میازاکی را تجربه کردم، رقت‌آور بودم. من به‌طور مدام توسط اولین دشمن کشته شدم. اما هنگامی که رویکرد آهسته‌تری را در پیش گرفتم و به جزئیات توجه کردم، ناگهان به درک تازه‌ای رسیدم. من موفق شدم که دشمن را شکست دهم و در بازی پیشروی کنم. من شایستگی پیشروی خودم را به دست آوردم و نوعی احساس قوی به من دست داد! با پیشروی بیشتر در بازی، با تعمق و توجه بیشتری به کاوش دنیای آن پرداختم. در عوض، دنیای بازی تنش، زیبایی و غافل‌گیری را به من هدیه داد.»

بازی Elden Ring، آخرین ساخته بازیساز ژاپنی موفق به کسب صدها جایزه Game of the Year شد و طبق آخرین آمار، تاکنون بیش از 20 میلیون نسخه فروخته است. مدتی قبل، استودیوی فرام سافتور اکسپنشن Shadow of the Erdtree را برای این عنوان تحسین‌شده معرفی کرد. با این وجود، در حال حاضر جزئیات چندانی از زمان عرضه و محتویات این اکسپنشن اعلام نشده است.

سوگیری اصلی در مورد این بازی اصطلاحا آپوفینیا ست که بعلت شیفتگی بیش از حد از ترک دیوار هم نشونه هایی در میارن برای اینتگریت بودن جهان بازی و در نتیجه تایید نبوغ سازنده،
مثلا این ترک رو دیوار اتاق فلان خداست که اثر برخورد زره در نتیجه هل دادن فلانی که منشا درگیریشون بوده که نشون میده حتی یک ترک هم در این بازی بی دلیل نیست و درش نشونه هاییه برای اونایی که می اندیشن، در صورتی که تکسچر رو یه بابای دیگه بدون دونستن این چیزها برا خوشگلی یه ترک هم روش انداخته
ولی بیشتر بنظر میاد اون ترک ها، استعاره از ضخم هایی باشه که بازی های فرام سافت بر سر و کول برخی افراد ایجاد کرده. بخصوص اونایی که فک میکنن زیادی حالیشونه و ادعاشون ماتحت فلک رو جر داده ولی بنظر بیشتر خودشون دارن جر میخورن از موفقیت های میازاکی:دی

بالاخره هر هنرمند یا اثری تو دنیای سرگرمی موفق بشه یه سری طرفدار افراطی پیدا میکنه، و یه سری هم هیتر که دقیقا بخاطر همون طرفدارای افراطی بوجود میان، هیتر ها کسایی هستن که نتونستن با اون محصول ارتباط بگیرن (کاملا طبیعی) و از طرفی از رفتار ها و حرفهای طرفداران افراطی زورشون میگیره، این دوتا مث یین و یانگ همدیگه رو نگه میدارن! وگرنه بازی ای که طرفدار دو آتیشه نداشته باشه خب هیتر هم دلیلی نداره انرژی بذاره ...

ولی بازم خیلی گیم بیاد موندنی و خفنی بود. بعد دارک سولز یک رو گرفتم و به اون باس گارگویل که رسیدم دراپش کردم، نه بخاطر اینکه باس سخت بود بخاطر Walk back خیلی طولانی ای که داشت بنظرم یچیز غیر منصفانه بود. برا الدن رینگ یه اشتباه کردم همون زمانی که ریلیز شد یه ده پونزده ساعتی ویدیو و استریم ازش نگاه کردم ینی تا ما تحتش رو اسپویل کردم برا خودم. الان که اینجا دیدم انقد ازش تعریف میکنن پشیمون شدم کاش اول خودم بازی میکردم، بهرحال امروز نصبش کردم رو سیستم و یه پرافت هم ساختم به نام جیزس کرایست:D واقعا فضای خفنی داره این بازی کاش اسپویلش نکرده بودم.
ببینم میتونم بعنوان جیزس کرایست به عرج برسم یا نه

اصلا چرا راه دور میریم شوهی یوشیدا وقتی نسخه ژاپنی دیمن سولز رو بازی کرد گفت این چه مزخرفیه و عنوان انحصاری خودشون رو مفت بخشید رفت.
9ماه بعد که ورژن غربی تو دنیا پخش شد تازه فهمید چه جواهری رو از دست دادن.

هنوز هم کلی پلیر و منتقد نمیتونن با این سبک بازی ارتباط بگیرن و خب شاید حق داشته باشن.
اما اینکه جایگاهی که میازاکی و تیمش تونستن تو صنعت گیم برسن رو بخوای زیر سوال ببری دیگه واقعا فقط میتونی اسمش رو بزاری خودزنی!

وجود فردی مثل میازاکی و استودیو خوبش واقعا برای این صنعت نعمت حساب میشه.
این حجم خوش ذوقی و فعالی بدون تاثیر گرفتن از حواشی و اتفاقات یک کلاس درس هستش.
بعد این همه سال زحمت در نهایت با عنوان فوق العاده الدن رینگ مثل بمب صدا کرد.

اصل موضوع اینه، بازی (یا هر چیزی) که خوبه یا شاهکاره، بیشتر از اون چیزی که هست شاهکار بنظر میاد که سوگیری های ایفوریک، تایید و خود محوری رو تو دل خودش داره،
در کنارش تو همین تاپیک چند بار گفته شده برای ارتباط گرفتن با این سری نیاز به زمان گذاشتن هست، خود همین عامل باعث میشه طرفدار افراطی، محبوبِ خودش رو دست نیافتنی تر ببینه و دور خودش دیوار بکشه و از کشف و شهود خالصانه با معبودش حظ خالصانه تری ببره و بدنبالش نسبت به هر کسی که به این ساحت قدسی دست اندازی کنه گارد میگیره حتی اینکه حرف فقط این باشه که این بازی شاهکار هست ولی نه اونجوری.

اینکه اینقدر میازاکی بنده خدا هیتر داره نشون میده بعضیا Git Gud نشدن، و اینطوری میخوان ناراحتی هاشون رو بیان کنند.:D
اصل موضوع اینه، بازی (یا هر چیزی) که خوبه یا شاهکاره، بیشتر از اون چیزی که هست شاهکار بنظر میاد که سوگیری های ایفوریک، تایید و خود محوری رو تو دل خودش داره،
در کنارش تو همین تاپیک چند بار گفته شده برای ارتباط گرفتن با این سری نیاز به زمان گذاشتن هست، خود همین عامل باعث میشه طرفدار افراطی، محبوبِ خودش رو دست نیافتنی تر ببینه و دور خودش دیوار بکشه و از کشف و شهود خالصانه با معبودش حظ خالصانه تری ببره و بدنبالش نسبت به هر کسی که به این ساحت قدسی دست اندازی کنه گارد میگیره حتی اینکه حرف فقط این باشه که این بازی شاهکار هست ولی نه اونجوری.
باشه.

نیل دراکمن برای عنوان بعدیش می خواد از نحوه روایت ER الهام بگیره. کسی که منبع الهام توسعه دهنده ها و بازی ها از جمله گاد او وار بوده. بازی ای (ER) که دو سال پیاپی نزد بازیکنان مورد انتظارترین بود و تا این حد روی توسعه دهنده های تراز اول صنعت تاثیر گذاشته، نظر شخصی جای خودش؛ تحمیل یک سری جفنگیات :D جز فشار وارده و هیت ورزی نمی تونه منطق دیگه ای پشتش باشه

خدا بگم چیکارتون کنه. هوس کردم امروز دارک سولز ریمستر رو مجددا نصب و شروع کردم‌. تازه یه چندماه بود داشتیم زندگیمونو میکردیما :D

من به خاطر تجربه نکردن دیمون سولز و BB هنوزم احساس کمبود می‌کنم. ای کاش واس پی سی می‌داد. پول نمیرسه بخوایم PS5 بگیریم.‌..

کژوال پسند کردن و آسون تر کردن بازی برای فروش بیشتر به بهای از بین بردن هویت بازیهای این استدیو طوری که ایلان ماسک که چیزی از این مدیوم نمیدونه این بازی رو تموم میکنه و با اعتماد به سقف خاصی از مدیوم ویدئو گیم و این بازی صحبت میکنه یا یوتیوبری که تا دیروز فورتنایت و کالاف استریم میکرد با اعتماد به سقف خاصی این بازی رو استریم میکنه
خب شما اگه این موضوع ساده که یک مشت آدم روی یک سیاره بشینن تو خونشون یک بازی رو تجربه کنن براتون اذیت کنندست، چند وقتی اینترنت رو چک نمیکردید مشکل حل میشد. :D اینجوری به هویت اثر هم خدایی نکرده ضربه ای وارد نمیشد. :D

ولی جدا از شوخی، بازی اومده یه کار متفاوتی انجام داده و تبدیل به یه موفقیت خیلی بزرگ شده، ملت هم دوست داشتن تجربه کنن دیگه. Gatekeeping این مدلی دیگه ندیده بودیم! همونطور که شما نشستی در مورد این بازی نظر میدی، هر شخص دیگه ای هم میتونه دقیقا همین کارو انجام بده. حالا چه قبلا استریم فورتنایت میذاشته، چه باسای سولزبورن رو چشم بسته پشت سر هم میزده. :D

خدا بگم چیکارتون کنه. هوس کردم امروز دارک سولز ریمستر رو مجددا نصب و شروع کردم‌. تازه یه چندماه بود داشتیم زندگیمونو میکردیما :D

من به خاطر تجربه نکردن دیمون سولز و BB هنوزم احساس کمبود می‌کنم. ای کاش واس پی سی می‌داد. پول نمیرسه بخوایم PS5 بگیریم.‌..
حداقل دیمن سولز رو میتونی بازی کنی:

مادهاش رو هم نصب کن ، مثل موزیکهای پورت شده از ریمیک
آیکونهای پورت شده از ریمیک ، آپدیت گرافیک ، UI و...
کلا هرچی ماد معرفی کرده نصب کن .

من هفته قبل که این ویدئو رو دیدم دوباره دانلود کردم و دارم بازی میکنم ، خیلی خوبه.

در مورد BB هم به امید اینکه این انجینی که بلوپوینت داره و این Assetهای آماده ای که برای DS Remake ساخته رو دور ننداخته باشن و الان دارن BB ریمیک میسازن 8->

چیزی که در دنیای میازاکی وجود دارد این است مهم نیست که چقدر مهارت داشته باشید، ممکن است در کسری از ثانیه قبل آنکه سلاحتان کشیده شده باشد کشته شده باشید.
الدن رینگ بازی است که هنوز آن را به تمام نرساندم،برای تمام کردن آن نیاز دارم در بهترین حالت خود باشم،و دلم هم نمی آید بازی را سرسری رد کنم.علاقه ی من به دنیای میازاکی بخاطره اتمسفر غمگین و اندوهناک آن است که تمام فضا را در بر گرفته است.بارها و بارها در این دنیا کشته خواهید شد ،و از خاکستر خود!دوباره برخواهید خواست،آرزو خواهید کرد که کسی باشد که یاریتان کند،اما بعدها خواهید فهمید که خواستن و حق و عدالت تا چه حد در این دنیا بی معنی است،سرگردان خواهید شد، در ناامیدی،ضعف و بیماری،به آسمان نگاه خواهید کرد و ابرهای تاریکش شما را یاد بهار خواهند انداخت،روزهای اندوهیگین زندگی گویا همه ی برای شما بوده است،بعد از آن ذات نامنصفانه ی زندگی را درک خواهید کرد،و خواهید فهمید سرگذشت فلاکت بارتان و زندگی اسفناکی که در آن به سر می برید تا چه حد برای دیگران بی معنی است.
راز رسیدن به رستگاری نخست کنار آمدن با از دادن چیزهای با ارزش زندگی است و در ادامه روبرو شدن شدن با ترس زندگی در دنیایی بدون آنها،در جسمی که فاقد خویشتن است،در روحی که کالبد خود را یدک می کشد.

چیزی که در دنیای میازاکی وجود دارد این است مهم نیست که چقدر مهارت داشته باشید، ممکن است در کسری از ثانیه قبل آنکه سلاحتان کشیده شده باشد کشته شده باشید.
الدن رینگ بازی است که هنوز آن را به تمام نرساندم،برای تمام کردن آن نیاز دارم در بهترین حالت خود باشم،و دلم هم نمی آید بازی را سرسری رد کنم.علاقه ی من به دنیای میازاکی بخاطره اتمسفر غمگین و اندوهناک آن است که تمام فضا را در بر گرفته است.بارها و بارها در این دنیا کشته خواهید شد ،و از خاکستر خود!دوباره برخواهید خواست،آرزو خواهید کرد که کسی باشد که یاریتان کند،اما بعدها خواهید فهمید که خواستن و حق و عدالت تا چه حد در این دنیا بی معنی است،سرگردان خواهید شد، در ناامیدی،ضعف و بیماری،به آسمان نگاه خواهید کرد و ابرهای تاریکش شما را یاد بهار خواهند انداخت،روزهای اندوهیگین زندگی گویا همه ی برای شما بوده است،بعد از آن ذات نامنصفانه ی زندگی را درک خواهید کرد،و خواهید فهمید سرگذشت فلاکت بارتان و زندگی اسفناکی که در آن به سر می برید تا چه حد برای دیگران بی معنی است.
راز رسیدن به رستگاری نخست کنار آمدن با از دادن چیزهای با ارزش زندگی است و در ادامه روبرو شدن شدن با ترس زندگی در دنیایی بدون آنها،در جسمی که فاقد خویشتن است،در روحی که کالبد خود را یدک می کشد.
نمیدونستم آرتور شوپنهاور هم میازاکی فنه :|

اومدم اینجا در جواب اون دسته از دوستانی که می گن بازی های میازاکی چجوری انقلابی به حساب میان بگم که، اگه می خوای جهانی که توش زندگی می کنیم رو از یه دید دیگه بهش نگاه کنی و ساعت ها در موردش فکر کنی از بازیای میازاکی غافل نشو. این خودش می تونه راه و رسم زندگی، جهان بینی و دید متفاوت بهت بده که می شه انقلاب بازی های ویدیویی به حسابش آورد البته که هرکس به اندازه درکش دید پیدا می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or