مایکروسافت: The Last of Us لیاقت بردن همه آن جوایز را داشت!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
Joel-Banderas-670x377.jpg

رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت آقای Phil Spencer که همیشه بسیار در مورد رقابت ها منصفانه صحبت کرده است دیشب نیز بعد از اعلام نتایج D.I.C.E. Awards و درو کردن اکثر جوایز توسط The Last of Us ناتی داگ را بسیار تحسین کرد و گفت:

The Last of Us عنوان واقعا بزرگی می باشد و لیاقت بردن این جوایز را داشت

Spencer همچنین با تمجید از استدیو T10 دریافت جایزه بهترین Racing سال را برای عنوان Forza Motorsport 5 تبریک گفت.

وقتی دیده می شود که بزرگان صنعت گیم در برخورد با همدیگر اینقدر رفتار مناسبی دارند و با دید مثبتی با هم برخورد می کنند ، رفتاری که بین Fan های دو کنسول اصلا دیده نمی شود،شاید ما نیز بهتر است در نوع رفتار خود با همدیگر تجدید نظر کنیم.

DS

کامنت های همین خبر رو بخونید دوباره Fan های دو کنسول افتادن جون هم ! یه عده میگن Forza5 بهترین ریسینگ ساله یه عده میگن GT6 !!! اصلا به نویسنده خبر و صحبت آخرش توجه هم نکردن
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
این رو میزارم برای اونهایی که توانش و چشم دیدنش رو ندارن برن تو تاپیک جایزه ها ...

1. [*=center]The Last of Us ------------------------------------------------ با 185 + 53 = 238 عنوان
    [*=center]Grand Theft Auto V ------------------------------------ با 105 + 45 = 150 عنوان
    [*=center]Bioshock Infinite ----------------------------------------- با 036 + 03 = 039 عنوان
    [*=center]Super Mario 3D World ----------------------------- با 012 + 00 = 012 عنوان
    [*=center]Gone Home ------------------------------------------------------ با 010 + 00 = 010 عنوان

+ کلی سایت و مجله ثبت نشده

جان من برای خودتون میگم ساقی تون رو عوض کنید ...جنسش معیوبه ... زمین گیر میشیدا
آخه زیبای من بازی های امسال در حد بازی نبودند زیاد ناراحت نشو .. اگه uc3 یا modern warfare 2 یا uc2 یا gta iv یا ... بود قضیه فرق می کرد. به خدا زیادی جو گیر شدین.... این جایزه دهنده گان هم دیدن بازی ای بهتر از tlou نیست همشو دادن به این (البته در این سال)...

آخه زیبای من بازی های امسال در حد بازی نبودند زیاد ناراحت نشو .. اگه uc3 یا modern warfare 2 یا uc2 یا gta iv یا ... بود قضیه فرق می کرد. به خدا زیادی جو گیر شدین.... این جایزه دهنده گان هم دیدن بازی ای بهتر از tlou نیست همشو دادن به این (البته در این سال)...

41884031169793824296.gif

متاسفانه تو این تاپیک هر کی از TLOU انتقاد کرده دوستان حرف مواد مخدر و ... رو میزنن...جالب اینکه ناظم ها با هیچ یک از این پست ها هم برخوردی نمیکنند! فقط تاسف....

باز شروع شد:))
قبلا يه بنده خدايي ميگفت موقعي كه UC2 اومد هيچ رقيبي نداشت جايزه هارو دادن بهش. شما ميخواي جاي اونو بگيري؟

متاسفانه تو این تاپیک هر کی از TLOU انتقاد کرده دوستان حرف مواد مخدر و ... رو میزنن...جالب اینکه ناظم ها با هیچ یک از این پست ها هم برخوردی نمیکنند! فقط تاسف....

انتقاد ... ؟؟؟ خدا وکیلی معنی انتقاد رو هم فهمیدیم ... عزیز انتقاد هر کسی میتونه بکنه مشکلی هم نیست ... ولی این نظرات دوستان کاملا معلومه داره از بالای اتمسفر و از فضا صادر میشه ... کدوم انتقاد ...

الانم که بایوشاک و gta و بازی های نینتندو و تامب رایدر و نی نو کنی و کلی بازی دیگه به هیچ تبدیل شدن ... یه ادم تو شرایط نرمال میتونه همچین نظراتی بده .. ؟؟؟

اینکه یکی بگه بازی های امسال اصلا در حد بازی نبودن پس از نظر شما اسمش انتقاده ... ؟؟؟ حتما شما هم باهاش موافقید

به جان بچه ام حیف عکس و گیف که در جواب بعضی ها گذاشته بشه :|

طرف میگه تو سالی که GTA V و Bioshock Infinite اومدن،بازی های در حد بازی نبودن
laugh3-smiley.gif

پست ها رو که می خونی، بعضی ها رو این تاکید دارن که این بازی، بازی بزرگی نیست!
خب، هرکسی نظری داره!
ولی چیزی که مشخص هست، این بازی بیشتر جوائز رو گرفته و در حال حاضر پر افتخارترین بازیه!
"بزرگ بودن" هم با "پرافتخار بودن" خیلی فرق می کنه!
خود من اگر بخوام بزرگترین بازی عمرم رو اسم ببرم، مطمئنا اون The Last of Us نیست! اما، باید به The Last of Us احترام گذاشت! ^_^
هیچ موفقیت و افتخاری اتفاقی نیست. ;)

آخرین ویرایش:
دوستان، عزیزان انقدر راحت تن به این flamebait ها ندید. آنچه عیان است چه حاجت به بیان است. TLoU بازی نیست که لازم به دفاع داشته باشه، هر کسی از این بازی بد بگه خودش رو انگشت نما کرده، طوری که از این به بعد میدونی انتظار چه پست هایی ازشون داشته باشی: جک.

شما یکی خواهشا صحبت از انتقاد نکن، همین چند ساعت پیش تاپیک رو با در و گوهرتون نورانی کرده بودید. اون ناظم بهتون لطف کرده که فقط یه اخطار داده، یه پست دیگه در این زمینه از شما ببینم یه ماه میرید مرخصی...

یادمه بخاطر 3 پست که دادم و تاپیک منحرف شد در جا اخطار گرفتم.حالا ماشالله دوستان از بد گفتن از TLOU شروع می کنن (به نظرم کار بیهوده ای هست بهتره هر بازی رو در جای خودش ستایش کنی حتی اگر خودت بازی دیگه ای رو بهتر می دونی سعی نکنی از ارزش یه عنوان دیگه کم کنی) تا به گیف های متعدد و اینکه بهترین بازی تاریخ چیه چقدرم به حرف اسپنسر مربوطه این قضایا:دی البته من که نمی تونم ببینم اخطاری داده شده یا نه اگر دادین بگین تا عذر خواهی کنم از دوستان ناظم:دی

کسی که این پستا رو در مورد TLoU میده انتظار نداره که ازش تشکر کنین . انتظارش همین وضعیت هست که عکس و گیف بزارین و نقل قولش کنین و ... تا ارضا بشه و فک کنه مهم هست تو این Community . چون راه دیگه ای واسه ابراز خودش نداره و همچین قابلیتی رو اخذ نکرده در طول زندگی .

پس با جواب دادن به این جور پستا از کاربرایی که معلوم هستن خوشحالشون نکنین . با تشکر :دی

تلو نیازی به دفاع نداره هم متاش عالیه هم جایزه هایی که تو حضور GTA V برد نشون دهنده ی عظمتشه اما یه نفر میتونه بگه از سبکش خوشم نیومد یا بازی با سلیقه ی من جور درنیومد این مشکلی نداره اما اینکه بگه بازی ایراد داره و تقلیدیه جالب نیست
در ضمن دوستانی که TLOU رو کردن بهترین بازیه تاریخ احیانا یادشون هست نسلای قبلیم بوده ,ZELDA,ZHL2,HALO1,SMG,DOOMو...بوده صنعت گیم با تاریخ 30 ساله و اونهمه بازی که اومدنو با خودش سبک اوردنو و خیلی چیزارو عوض کردن همش این نسل نیست که:dیه چیزیرو به شکل فضایی خیلی نبریم بالا خیلیم پایین نیاریمش باز اگه بگید بهترین بازی نسل مشکلی نداره اما تاریخ یکم بزرگنماییه...

واقعا این بازی رو که تو یو توب دیدم حرف نداشت. به هر حال pcباز بدن هم بدی داره:d
بهترین بازی هم از نظر من max pain 1هست. تنها بازیی که باعث شد خواهر من که حالش از بازی به هم میخورد تا وسطاش بره و اینکه پسر خاله 20ساله ما که نمیدونست بازی چیه رو انجامش داد و تموم کرد:))

اخ گفتی مکس پین ، شماره 3 چه گندی بود حیف از دو شماره قبلی حیف که دیگه سم لیک نمیسازش:((

ولی من جدا حرف فن بازی خیلی از این حرف ماکروسافت خوشم اومد:x
امیدواریم بتونن یه بازی مثل tlu بسازن ولی خدایش خیلی اعصابم خورد شد ماکروفن ها گفتن مولتی بدی داره )x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or