مایکروسافت: The Last of Us لیاقت بردن همه آن جوایز را داشت!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
Joel-Banderas-670x377.jpg

رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت آقای Phil Spencer که همیشه بسیار در مورد رقابت ها منصفانه صحبت کرده است دیشب نیز بعد از اعلام نتایج D.I.C.E. Awards و درو کردن اکثر جوایز توسط The Last of Us ناتی داگ را بسیار تحسین کرد و گفت:

The Last of Us عنوان واقعا بزرگی می باشد و لیاقت بردن این جوایز را داشت

Spencer همچنین با تمجید از استدیو T10 دریافت جایزه بهترین Racing سال را برای عنوان Forza Motorsport 5 تبریک گفت.

وقتی دیده می شود که بزرگان صنعت گیم در برخورد با همدیگر اینقدر رفتار مناسبی دارند و با دید مثبتی با هم برخورد می کنند ، رفتاری که بین Fan های دو کنسول اصلا دیده نمی شود،شاید ما نیز بهتر است در نوع رفتار خود با همدیگر تجدید نظر کنیم.

DS

کامنت های همین خبر رو بخونید دوباره Fan های دو کنسول افتادن جون هم ! یه عده میگن Forza5 بهترین ریسینگ ساله یه عده میگن GT6 !!! اصلا به نویسنده خبر و صحبت آخرش توجه هم نکردن
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
آخه زیبای من بازی های امسال در حد بازی نبودند زیاد ناراحت نشو .. اگه uc3 یا modern warfare 2 یا uc2 یا gta iv یا ... بود قضیه فرق می کرد.

جالبش اینه که برای کوبوندن یه بازی از سونی و استدیوش میاد از دو بازی دیگه سونی و همون استدیو نام میبره !

من نظرمو چند پست قبلم دادم هیچ در دنیا خوب خوب یا بد بد نیست و همیشه بالادستش بوده چه قبل به وجود اومدنش چه بعدش این عنوان بازی خوبیه شکی توی این مورد نیست و همه میدونن که واسه چی ناتی مدت چهار پنج سال جون کند براش تا یه عنوانی بده اخر نسلی هودارارو راضی کنه از فاجع پورت بازی های مولتی رهایی پیدا کنه اینو هرکی توی دنیا گیم باشه میفهمه گرافیک حرفی واسه گفتن نداشت چون عنوانی بودند که موقع اومدن این عنوان گرافیک بهتری داشتن موضوع میگن ماجراجویی ولی هرکس بازی کنه حال هوای ترس و بقا بهش ابلاغ میشه واسه من اینطور بود البته به جز اون دیالوگ های که رد و بدل میشد یکم ارامش بازی رو زیاد میکرد داستان اخرزمانی کلیشه ای لوکشن ها خیلی شبیه اویل 4 به بعد حالا اخر صبحتم بازی خوبی بود ارزش حداقل یک بار بازی کردن داره این نظر شخصی من هست توی همه فروم ها گفتم بازم میگم اگه این عنوان واسه تمام پلتفرم های نسل هفتم پورت میشد اونقت میشد گفت این همه جایزه و غیره حقشه وقتی این همه نقد های خوب امتیاز های خوب می بینیم باید بگیم فقط واسه ps3 بوده و بس اندازه این کنسول جایزهاش ارزش داره نه بیشتر در ضمن این عنوان با بازی های مثل gta اصلا نباید مقایسه کرد چون کار اشتباهی است بازی بزرگ سود بزرگ داره مثل gta که این عنوان ناتی ازش عاجز بود
جدا یا sarcasm detector من پُکیده ، یا قضیه چیز دیگه ای هست ! :دی آدم میترسه پست رو جدی بگیره و بعد طرف بگه سر کارتون گذاشته بودم و دوربین مخفی بود و داشتم شوخی میکردم ! :دی

ویرایش :
جالب اینجاس که یه فن همه کاره ی سونی هستم نمیدونستی بدون.
جالب تر هم این هست که the last of us بازی خوبی هست اما نه برای افرادی در حد من . برای کسانی خوب هست که تازه گیمر شدند....
یا خدا !!! مثل اینکه موجی از این جور نوشته ها رو شاهد هستیم و کار یکی دو نفر نیست ! :دی

آخرین ویرایش:
جالبش اینه که برای کوبوندن یه بازی از سونی و استدیوش میاد از دو بازی دیگه سونی و همون استدیو نام میبره !

جالب تر هم این هست که the last of us بازی خوبی هست اما نه برای افرادی در حد من . برای کسانی خوب هست که تازه گیمر شدند....

جدا یا sarcasm detector من پُکیده ، یا قضیه چیز دیگه ای هست ! :دی آدم میترسه پست رو جدی بگیره و بعد طرف بگه سر کارتون گذاشته بودم و دوربین مخفی بود و داشتم شوخی میکردم ! :دی
بابا دیگه مدیر نیستی که ایگنور کن بره ی کارش دیگه . متاسفانه سارکزم نیست و همچین کاربرای نابغه ای داریم تو سایت . نقل قول میکنی ما رو هم مجبور میکنی ببینیم پستو :دی

یا خدا !!! مثل اینکه موجی از این جور نوشته ها رو شاهد هستیم و کار یکی دو نفر نیست !
biggrin1.gif
دیگه در حدی شده که حسرت ماکرو فنای قبلی رو میخوریم ما :دی

آخرین ویرایش:
من نظرمو چند پست قبلم دادم هیچ در دنیا خوب خوب یا بد بد نیست و همیشه بالادستش بوده چه قبل به وجود اومدنش چه بعدش این عنوان بازی خوبیه شکی توی این مورد نیست و همه میدونن که واسه چی ناتی مدت چهار پنج سال جون کند براش تا یه عنوانی بده اخر نسلی هودارارو راضی کنه از فاجع پورت بازی های مولتی رهایی پیدا کنه اینو هرکی توی دنیا گیم باشه میفهمه گرافیک حرفی واسه گفتن نداشت چون عنوانی بودند که موقع اومدن این عنوان گرافیک بهتری داشتن موضوع میگن ماجراجویی ولی هرکس بازی کنه حال هوای ترس و بقا بهش ابلاغ میشه واسه من اینطور بود البته به جز اون دیالوگ های که رد و بدل میشد یکم ارامش بازی رو زیاد میکرد داستان اخرزمانی کلیشه ای لوکشن ها خیلی شبیه اویل 4 به بعد حالا اخر صبحتم بازی خوبی بود ارزش حداقل یک بار بازی کردن داره این نظر شخصی من هست توی همه فروم ها گفتم بازم میگم اگه این عنوان واسه تمام پلتفرم های نسل هفتم پورت میشد اونقت میشد گفت این همه جایزه و غیره حقشه وقتی این همه نقد های خوب امتیاز های خوب می بینیم باید بگیم فقط واسه ps3 بوده و بس اندازه این کنسول جایزهاش ارزش داره نه بیشتر در ضمن این عنوان با بازی های مثل gta اصلا نباید مقایسه کرد چون کار اشتباهی است بازی بزرگ سود بزرگ داره مثل gta که این عنوان ناتی ازش عاجز بود
یعنی هیترهای سونی ( ناتی داگ ) هم اینجوری ترول نمیکنن !! شما دیگه خیلی باحالــــــــــــــــــــــــــی
53284300593004488171.gif

دیگه مطمئن شدم شما یه لحظه هم بازیش نکردی که داری این حرفو میزنی ...8-|

دیگه فکر کنم به اندازه کافی روی موضوع خبر بحث شد (کِی دقیقا!؟:-/) و دیگه باز بودن ترد فایده ای نداره جز اسپم پراکنی و درگیری.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or