مایکروسافت: The Last of Us لیاقت بردن همه آن جوایز را داشت!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
Joel-Banderas-670x377.jpg

رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت آقای Phil Spencer که همیشه بسیار در مورد رقابت ها منصفانه صحبت کرده است دیشب نیز بعد از اعلام نتایج D.I.C.E. Awards و درو کردن اکثر جوایز توسط The Last of Us ناتی داگ را بسیار تحسین کرد و گفت:

The Last of Us عنوان واقعا بزرگی می باشد و لیاقت بردن این جوایز را داشت

Spencer همچنین با تمجید از استدیو T10 دریافت جایزه بهترین Racing سال را برای عنوان Forza Motorsport 5 تبریک گفت.

وقتی دیده می شود که بزرگان صنعت گیم در برخورد با همدیگر اینقدر رفتار مناسبی دارند و با دید مثبتی با هم برخورد می کنند ، رفتاری که بین Fan های دو کنسول اصلا دیده نمی شود،شاید ما نیز بهتر است در نوع رفتار خود با همدیگر تجدید نظر کنیم.

DS

کامنت های همین خبر رو بخونید دوباره Fan های دو کنسول افتادن جون هم ! یه عده میگن Forza5 بهترین ریسینگ ساله یه عده میگن GT6 !!! اصلا به نویسنده خبر و صحبت آخرش توجه هم نکردن
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
واقعا برام جای سواله چرا یه عده مثل این کاربر teznade و یه چند نفر دیگه که معرف حضور همه هستن خیلی راحت و خونسرد میان ترول میکنن و علاوه بر اینکه یه تاپیک رو به کلی منحرف میکنن و بحث رو به گند میکشن اعصاب یه عده رو هم خورد میکنن ولی هیچ برخوردی باهاشون نمیشه.
الان خودتون ببینید پست ایشون رو چند نفر نقل قول میکنن.

مدیران عزیز لطفا برخورد کنید.

به اندازه کافی شاهد هنرنمایی این اقا و دوستای هنرمندشون بودیم

جنسا ماشالله همه خالص و درجه یک ، نامردا آدرس ساقیشونم نمیگن ولی خوشبختانه همه گیر شده...
گیم پلی اویل چار؟:shocked:
میترسم آخر با این پستا به مرگ طبیعی نمیرم.

داداش راستشو بگو تو اصلا بازیش کردی ؟
اگه بازیش کردی بگو اسم همون زامبی ها چی بود ؟؟؟؟:|
من خیلی زودتر از همه اعضای این فروم بازی کردم اسمه زامبی ها توی بازی هست یا سرچ کن توی گوگل میاد از من نخواه این کار سنگین رو

واقعا برام جای سواله چرا یه عده مثل این کاربر teznade و یه چند نفر دیگه که معرف حضور همه هستن خیلی راحت و خونسرد میان ترول میکنن و علاوه بر اینکه یه تاپیک رو به کلی منحرف میکنن و بحث رو به گند میکشن اعصاب یه عده رو هم خورد میکنن ولی هیچ برخوردی باهاشون نمیشه.

نام کاربریش من رو کشته :x :d
گیم پلی اویل چار؟:shocked:
تازه برو خدا رو شکر الآن گفت 4 ، رحم فرمود و نگفت 6 :))

همون طور که دنیا جاستین بیبر و کرد بهترین خواننده این بازی رو هم میکنن بهترین بازی . فرار کنید بابا
داستان کلیشه ای
شخصیت ها و رفتارشون کپی فیلم
گیم پلی اویل 4
مد زامبی کلیشه ای
سبک میگن ماجراجویی ولی ما ندیدم
گرافیک کمبود رنگ توسط یه سری ها توی توییتر ابلاغ شد
جمله اخر : بازی خوبی بود ولی این همه تقدیر و تشکر نداشت

برو تز نده
t6.png

دلیل نمیشه امضامو ببینی بگی این کاربران ترول کردند یعنی یه سری ها میگن این بازی خوبه پس ما باید قبول کنیم و به کاریزماتیک روی بیاریم ؟ ایا کنسول ps3 گرونه که ما نداشته باشیم ؟ یا بازی نکرده باشیم بیام همینجوری نظر بدیم ؟ شما هم از خود محوری بیاید بیرون ممنونت میشم
Phil Spencer نظرشو داد توی توییتر منم نظرمو دادم اینجا ایا این ترول کردنه ؟

میگن حرف حساب جواب نداره اینه میزنن پست منو پاک میکنن چون میترسن بقیه بخوننش

همون طور که دنیا جاستین بیبر و کرد بهترین خواننده این بازی رو هم میکنن بهترین بازی . فرار کنید بابا
داستان کلیشه ای
شخصیت ها و رفتارشون کپی فیلم
گیم پلی اویل 4
مد زامبی کلیشه ای
سبک میگن ماجراجویی ولی ما ندیدم
گرافیک کمبود رنگ توسط یه سری ها توی توییتر ابلاغ شد
جمله اخر : بازی خوبی بود ولی این همه تقدیر و تشکر نداشت
دوربین مخفیه؟

دلیل نمیشه امضامو ببینی بگی این کاربران ترول کردند یعنی یه سری ها میگن این بازی خوبه پس ما باید قبول کنیم و به کاریزماتیک روی بیاریم ؟ ایا کنسول ps3 گرونه که ما نداشته باشیم ؟ یا بازی نکرده باشیم بیام همینجوری نظر بدیم ؟ شما هم از خود محوری بیاید بیرون ممنونت میشم
Phil Spencer نظرشو داد توی توییتر منم نظرمو دادم اینجا ایا این ترول کردنه ؟

نه دوست من شما حق داري نظرت رو بدي ولي خواهشا نظرتو عوض كن يه خورده نظرت نظر خوبي نيست:d

نام کاربریش من رو کشته :x :d

تازه برو خدا رو شکر الآن گفت 4 ، رحم فرمود و نگفت 6 :))

برو تز نده
t6.png

ایا این پست ها که داده شد درسته واسه ما ترول ؟ درضمن اسمه کاربری اینجاب در انحصار خودش هست لطفا برای استفاده اجازه کتبی از صاحب اثر الزامی هست
دور از شوخی من نگفتم بازی بدیه چرا ترول میکنید ؟ یکم منطقی باشید خوده ناتی داگم گفته از یه سری بازی ها الهام گرفته لینکش هست میتونید سرچ کنید من فقط اومدم شباهت یه خواننده رو به بازی دادم اون 47 میلیون طرفدار داره این بازی هم فکر کنم همین مقدار باشه بازی بازی خوبی بود توی این مورد شکی نیست اما نه واسه من و هم فکران من اگه نظر مخالف و با مسخر کردند و یا نوع جنس میخواید خاموش کنید ما نظر ندیم شما واسه خودتون برید ثواب ببرید

این رو میزارم برای اونهایی که توانش و چشم دیدنش رو ندارن برن تو تاپیک جایزه ها ...

1. [*=center]The Last of Us ------------------------------------------------ با 185 + 53 = 238 عنوان
    [*=center]Grand Theft Auto V ------------------------------------ با 105 + 45 = 150 عنوان
    [*=center]Bioshock Infinite ----------------------------------------- با 036 + 03 = 039 عنوان
    [*=center]Super Mario 3D World ----------------------------- با 012 + 00 = 012 عنوان
    [*=center]Gone Home ------------------------------------------------------ با 010 + 00 = 010 عنوان

+ کلی سایت و مجله ثبت نشده

جان من برای خودتون میگم ساقی تون رو عوض کنید ...جنسش معیوبه ... زمین گیر میشیدا

tlou بهترین بازی سال پیش و یکی از بهترین بازیای تاریخه ؛ کسی میتونه این فکتو انکـار کنه ؟!

ایا این پست ها که داده شد درسته واسه ما ترول ؟ درضمن اسمه کاربری اینجاب در انحصار خودش هست لطفا برای استفاده اجازه کتبی از صاحب اثر الزامی هست
دور از شوخی من نگفتم بازی بدیه چرا ترول میکنید ؟ یکم منطقی باشید خوده ناتی داگم گفته از یه سری بازی ها الهام گرفته لینکش هست میتونید سرچ کنید من فقط اومدم شباهت یه خواننده رو به بازی دادم اون 47 میلیون طرفدار داره این بازی هم فکر کنم همین مقدار باشه بازی بازی خوبی بود توی این مورد شکی نیست اما نه واسه من و هم فکران من اگه نظر مخالف و با مسخر کردند و یا نوع جنس میخواید خاموش کنید ما نظر ندیم شما واسه خودتون برید ثواب ببرید

الهام گرفتن اصلا چيز بدي نيست اگه اينجوري باشه همه ي FPS هاي عالم آشغالن چون همه از دوم الهام گرفتن.

مهم اينه كه ناوتي از TR الهام گرفت و سري آنچارتد رو ساخت حالا همون سازندگان TR علنا اعلام كردن كه از U الهام گرفتن

ناوتي بقول شما اومد از RE4 الهام گرفت حالا همون كپكام علنا اعلامم كرده كه از خط مشي TloU ميخوان استفاده كنن و ازش درس گرفتن

ناوتي كرش رو ساخت يادتونه كرش دشمناش رو با چرخيدن ميكشت حالا عينا ماريو هم اين قضيه رو تقليد كرده و با چرخيدن ميشه دشمنا رو كشت

يعني ناوتي سراغ هر سبكي رفته استانداردهاي اون سبك رو دگرگون كرده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or