مایکروسافت: The Last of Us لیاقت بردن همه آن جوایز را داشت!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
Joel-Banderas-670x377.jpg

رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت آقای Phil Spencer که همیشه بسیار در مورد رقابت ها منصفانه صحبت کرده است دیشب نیز بعد از اعلام نتایج D.I.C.E. Awards و درو کردن اکثر جوایز توسط The Last of Us ناتی داگ را بسیار تحسین کرد و گفت:

The Last of Us عنوان واقعا بزرگی می باشد و لیاقت بردن این جوایز را داشت

Spencer همچنین با تمجید از استدیو T10 دریافت جایزه بهترین Racing سال را برای عنوان Forza Motorsport 5 تبریک گفت.

وقتی دیده می شود که بزرگان صنعت گیم در برخورد با همدیگر اینقدر رفتار مناسبی دارند و با دید مثبتی با هم برخورد می کنند ، رفتاری که بین Fan های دو کنسول اصلا دیده نمی شود،شاید ما نیز بهتر است در نوع رفتار خود با همدیگر تجدید نظر کنیم.

DS

کامنت های همین خبر رو بخونید دوباره Fan های دو کنسول افتادن جون هم ! یه عده میگن Forza5 بهترین ریسینگ ساله یه عده میگن GT6 !!! اصلا به نویسنده خبر و صحبت آخرش توجه هم نکردن
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
در فوقالعاده بودن این بازی شکی نیست، ولی با احترام به نظر شما چیزی که بازی مثل Shadow of Colossus تونست تفکرم رو نسبت به گیم تغییر بده هم از نظر تاثیر داستانی و روند گیم پلی و ... به هیچ وجه داستان و روند بازی TLOU نتونست، کمااینکه بازی SOC حتی روزا روی روحیاتم تاثیر گذاشت، منتها بازی مثل TLOU چیزی بوده که بتونه تو ذهنم ماندگار باشه؟ به هیچ وجه خیر! فقط می تونم ازش به نیکی یاد کنم، تعریفم از بازی TLOU اینطور می تونه باشه "یک بازی از همه نظر بی نقص که چیزی فراتر از باورهامون تو دنیای گیم ارائه نداد، به نظرم بهترین بازی تاریخ گیم نیست، بلکه استانداردترین و بی نقص ترین بازی دنیای گیمه ، فقط می تونه برای سایر بازی ها الگو باشه که استانداردهاشون رو با این بازی تطبیق بدن.
پر افتخار ترین بازی تاریخ TLoU هست منم همین رو تایید کردم :دی ولی بهترین بازی تاریخ میتونه نظر یکی متفاوت باشه . هیچ وقت نمیشه گفت فلان بازی بهترین بازی تاریخ هست . شاید واسه یه نفر همین SoC بهترین بازی تاریخ باشه و از اون بیشتر تاثیر بگیره .

ولی از نظر عموم مردم و منتقدین و ... (دنیای گیم) خیلی خیلی خیلی به ندرت بازی ای به عنوان بهترین در تاریخ یاد میشه که TLoU یکی از اوناست .

آخرین ویرایش:
واکنش سهامداران ماکروسافت تو بی بی سنتر: "میکرو غلط کرد"

حالا هی بگید این خوبه اون خوبه بابا هیچی کراش نمیشه... :) اصلا بزا بگن اسپم زدی... فقط کراش//// :x

در فوقالعاده بودن این بازی شکی نیست، ولی با احترام به نظر شما چیزی که بازی مثل Shadow of Colossus تونست تفکرم رو نسبت به گیم تغییر بده هم از نظر تاثیر داستانی و روند گیم پلی و ... به هیچ وجه داستان و روند بازی TLOU نتونست، کمااینکه بازی SOC حتی روزا روی روحیاتم تاثیر گذاشت، منتها بازی مثل TLOU چیزی بوده که بتونه تو ذهنم ماندگار باشه؟ به هیچ وجه خیر! فقط می تونم ازش به نیکی یاد کنم، تعریفم از بازی TLOU اینطور می تونه باشه "یک بازی از همه نظر بی نقص که چیزی فراتر از باورهامون تو دنیای گیم ارائه نداد، به نظرم بهترین بازی تاریخ گیم نیست، بلکه استانداردترین و بی نقص ترین بازی دنیای گیمه ، فقط می تونه برای سایر بازی ها الگو باشه که استانداردهاشون رو با این بازی تطبیق بدن.
تاحدودی درست میگی! یعنی حالا که چند ماه ازبازی میگذره حسی که بهش دارم کاملا باحسی که نسبت به دیگر بازی های ماندگار دارم فاصله داره هرچند زمانی که تمومش کردم بنظرم بهترین بازی عمرم بود(نظرشخصی)

یک نفر یک ترولی انجام میده، 20 نفر پشت سرش با اسپم و gif و ... جواب میدن، بعد معترض میشن فلانی مسیر تاپیک رو منحرف کرد!
به هر حال پستای نامربوط به تاپیک پاک شد.
در خصوص محتوای تاپیک بحث کنین. با خاطی دفعه بعد برخورد سنگین تری میشه.

فقط فصل پاییز و زمستان عالی بود (بدون در نظر داشتن گرافیک بعضی بخش ها). بازی بسیار عالی بود ولی ای کاش :
1. در سال 2012 عرضه میشد.
2.کاش طوری بود که زیاد اکشن نداشت.
3. کاش مولتی پلیر نداشت.
4. کاش گرافیکش تعادل داشت.
5. کاش شخصیت پردازیش بهتر بود.

فقط فصل پاییز و زمستان عالی بود (بدون در نظر داشتن گرافیک بعضی بخش ها). بازی بسیار عالی بود ولی ای کاش :
3. کاش مولتی پلیر نداشت.
:shocked:
داداش من فقط بخاطر مولتی عالی بازیه که بازیش رو خریدم تو برو یه مولتی مثل این بازی پیدا کن اسمم رو عوض میکنم :d

همون طور که دنیا جاستین بیبر و کرد بهترین خواننده این بازی رو هم میکنن بهترین بازی . فرار کنید بابا
داستان کلیشه ای
شخصیت ها و رفتارشون کپی فیلم
گیم پلی اویل 4
مد زامبی کلیشه ای
سبک میگن ماجراجویی ولی ما ندیدم
گرافیک کمبود رنگ توسط یه سری ها توی توییتر ابلاغ شد
جمله اخر : بازی خوبی بود ولی این همه تقدیر و تشکر نداشت

همون طور که دنیا جاستین بیبر و کرد بهترین خواننده این بازی رو هم میکنن بهترین بازی . فرار کنید بابا
داستان کلیشه ای
گیم پلی اویل 4
مد زامبی کلیشه ای

داداش راستشو بگو تو اصلا بازیش کردی ؟
اگه بازیش کردی بگو اسم همون زامبی ها چی بود ؟؟؟؟:|

آخه چی میشد واسه pc میزدن،از بس تعریف میکنید از این بازی آخر مجبور میشم ps3 بخرم

داستان کلیشه ای
گیم پلی اویل 4
مد زامبی کلیشه ای

باز دمت گرم افتخار دادی قبول کردی بازیش خوبه:|

3. کاش مولتی پلیر نداشت.

چه میگی مرد حسابی از اول تا اخر بازی گرافیکش خارق العاده بود :|:d

شخصیت پردازی جوئل و الی از این بهتر ؟

TLOU یکی از بهترین بازی های تاریخ ( = فکت )

- - -ویرایش - - -

داستان کلیشه ای
گیم پلی اویل 4
مد زامبی کلیشه ای

دوست من وقتی بازیش نکردی واقعا مجبورت نکردن نظر بدی :|

داستان کلیشه ای
گیم پلی اویل 4
مد زامبی کلیشه ای

چه عجب بالاخره یه نفر هم عقیده با من پیدا شد.....

- - -ویرایش - - -

چه میگی مرد حسابی از اول تا اخر بازی گرافیکش خارق العاده بود :|:d

شخصیت پردازی جوئل و الی از این بهتر ؟

TLOU یکی از بهترین بازی های تاریخ ( = فکت )

- - -ویرایش - - -

:|

فکت ات تو حلقم .... دادا زیادی جو گیر شدی..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or