از هر نظر که مقایسه میکنم ps4 کوچکترین برتری نداره ! اگه بحث قیمت باشه که باید x1 را به اضافه
کینکت بکنیم . این بحث قدرت هم شده جُک بی نظیر از طرف ps فنبوی ها من نمیدونم خودتون یکم به حرفی که میزنید فکر میکنید ؟ یعنی مایکروسافت اونقدر الاغ بوده خر بوده با این همه هزینه روی سخت افزار ! بیاد کنسول ضعیفتر تحویل بده ؟ اومده روی esram سرمایه گذاری کرده اومده move engine قرار داده اومده gpu را که amd با همکاری ساخته کاستومایز کرده بعد سونی خیلی راحت اومده gpu ساخته شده توسط amd و استفاده از gddr5 موجود تو بازار قدرت بیشتر میده خیلی راحت مایکروسافت هزینه 3 میلیارد دلاری( طبق خبری که یکی از کارکنان سابق amd داده ) هزینه کرده بعد قدرتش کمتر شده ؟ لول بابا ! اگه خودتون را میخواید گول بزنید تا ابد ازاد هستید کسی جلوتون را نمیگیره ولی دیگه واقعا رو اعصابه این قضیه .
هنوز مشخص نیست move engine ها چکاره هستند هنوز معلوم نیست esram در واقعیت چقدر پهنای باند میده خوده df به اینها اشاره کرده یعنی با اطلاعات ناقص و موجودی که هست روی
کاغذ 30 درصد قویتره اگه مشخصات واقعی بیاد قضیه خیلی فرق داره بماند که الان بعضی از فنهای سونی با اون غرورشون میگن خیلی بیشتر قویتر !!! لول !. x1 طوری طراحی شده از حداگثر قدرت کنسول مثل اب خوردن استفاده میکنه کاری کرده که gpu و cpu به صورت کاملا مشترک و همزمان بدون تاخیر از رم کنسول از پهنای باند واقعی استفاده کنند و................
این قدرت کذایی ps4 را من نمیدونم چرا سر نمایش ها ندیدم x1 که رسما تو بخش گرافیک نمایشگاه غول بود اون از bf4 که داشتند روی x1 اجراش میکردند که فکر نکنم کسی بتونه در مورد گرافیک براش خورده بگیره و راحت بگه بازی ای ازش بهتر بود ؟ اون از نمایش ryse که غولی بود واسه خودش اون از نمایش QB و اون از نمایش FORZA 5 ,.......... هر چند میدونم طبق معمول میاید بازهای PS4 را لیست میکنید ولی خودتون هم از ته دلتون خبر دارید که اینطور نیست و هیچ برتری نسبت به بازهای X1 نداره