شایعه مایکروسافت قصد دارد IO Interactive را بخرد

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
Hitman-e1510136459412.jpg
به نظر می رسد شرکت مایکروسافت IO Interactive سازنده سری Hitman را خریداری کرده است.

به نقل از Klobrille کسی که Obsidian را خبر داده بود، IO Interactive بنظر توسط مایکروسافت برای خرید درنظر گرفته شده است.
این شرکت با خرید استدیو ها سعی دارد کمبود بازی های فرصت پارتی خود را جبران کند.

HITMAN 2 به تازگی توسط وارنرز منتشر شده نمرات خوبی دریافت کرده ولی بنظر فروش خوبی را پشت سر نمیگذراند. با این حال اگر مایکروسافت پیشنهاد خوبی ارایه دهد قبول کردن این پیشنهاد توسط IO Interactive با وضعیت کنونی منطقی بنظر می رسد.

همچنین او ادعا کرده Turtle Rock Studios هم بزودی توسط مایکروسافت خریداری خواهد شد و باید منتظر بود دید آیا این امر حقیقت دارد یا خیر.

منبع

عجب خبر بدی:| البته حقیقتا از تعطیل شدن استودیو بهتره ولی به هر حال...

IP هیتمن متعلق به Square Enix هست و IOI فقط لایسنس استفاده ازش رو داره.

همونطور که دوستمون SMB2VF هم تایید کرد IP هیتمن برای اسکوئر هست و IOI به صورت لایسنس شده ازش استفاده میکنه

HITMAN Trademark of Eidos Interactive Limited - Registration Number 2997558 - Serial Number 78428222 :: Justia Trademarks

View attachment 97245
سرچ کنید تمام سایت ها نوشتن owned ip

این هم صحبت های خود مدیر ioi هست که از حرف هاش بر نمیاد لایسنس استفاده از هیتمن رو دارن. واضحا میگه تمام حقوق هیتمن دست ماست و از اینده ی خودشون و فرنچایز و همچنین همکاری با دیگر همکارها میگه
Therefore I am proud to announce today that IOI is now officially an independent studio. We have successfully concluded our negotiations with Square Enix and have agreed to a management buyout. Crucially, we will keep all of the rights to the Hitman IP.”

“This is a watershed moment for IOI. As of today, we have complete control over the direction for our studio and the Hitman IP – we’re about to forge our own future and it’s incredibly exciting. We are now open to opportunities with future collaborators and partners to help strengthen us as a studio and ensure that we can produce the best games possible for our community.
این management boyout هم دقیق نمیدونم چیه ولی اینجور که ویکی پدیا میگه میشه تملک مدریت (همون مستقل شدن) که یعنی با اسکوئر توافق کردن خودشون و ip هیتمن کاملا بدست خودشون باشه (حرفی از لایسنس نمیزنه) که البته جلوتر هم اشاره میکنه! بهرحال از حرف هاش مشخصه کاملا حق و حقوق بازی دست خودشونه.
Hitman IP is now fully owned by IO Interactive | Trusted Reviews

سرچ کنید تمام سایت ها نوشتن owned ip

این هم صحبت های خود مدیر ioi هست که از حرف هاش بر نمیاد لایسنس استفاده از هیتمن رو دارن. واضحا میگه تمام حقوق هیتمن دست ماست و از اینده ی خودشون و فرنچایز و همچنین همکاری با دیگر همکارها میگه

این management boyout هم دقیق نمیدونم چیه ولی اینجور که ویکی پدیا میگه میشه تملک مدریت (همون مستقل شدن) که یعنی با اسکوئر توافق کردن خودشون و ip هیتمن کاملا بدست خودشون باشه (حرفی از لایسنس نمیزنه) که البته جلوتر هم اشاره میکنه! بهرحال از حرف هاش مشخصه کاملا حق و حقوق بازی دست خودشونه.
Hitman IP is now fully owned by IO Interactive | Trusted Reviews

در تمامی تریلرهای هیتمن 2 به وضوح اشاره میکنه که برند و دنیای متعلقات Hitman به صورت لایسنس انحصاری در اختیار IOI قرار گرفته (نه مالکیت دائم)

Untitled.png

آخرین ویرایش:
کسی حرص نمیخوره چون دشواری نداریم.استودیوهای سونی اونقدری تعدادشون بالا هست و کیفیت کارشون نمونه تو هر نسل که اتفاقا مایکروسافت باید از رزومه اینا برای استودیوهای خودش الگو بگیره
بعلاوه اینکه این نسل سونی یکی از مغزای متفکر بازیسازی کوجیمارو آورد سمت خودش که در کنار لیست بلندبالای استودیوهای سونی یه حرکت خیلی خفن و‌ خطرناکیه.
الان تقریبا هر استودیو سونی یه مغز متفکر خیلی معتبر داره که هر کمپانی آرزوی داشتن اونارو داره حالا تیم بازیسازی و IP های محبوب و متنوع به کنار.
با این مسایل فک نمیکنم کسی نگران این باشه که مایکروسافت حالا بعد نسلی ۴ تا استودیو خریده پس وای به حال سونی.رزومه کاری سونی تو این نسل و نسل قبل فکته:D
این نسلم سونی با پیشبردن فاکتورهای بازیسازی تو تک تک بازیاش اینقدری به جامعه گیمری حال داده که نیازی به مایکروسافت نداشته باشه.نمونه آخرش برگردوندن GOW بعد ۶ ۷ تا نسخه که از قبلیام موفق‌تر شد در مقابل هیلویی که دونسخه آخرش فقط درجا زده و ۳۴۳ جدی باید از کار سانتا الگو بگیره
البته که اول گفتم بعضی از عزیزان سونی فن ...
اون چیزی که من هم باشما موافقم همینه که گفتید ، سونی الآن نخبه های زیادی داره .
برخلاف اول نسل که واقعا سونی تو لانچ تایتل خوب نبود و مایکروسافت شانس خوبی برای سبقت گرفتن داشت (که ماکرو هم خوب نبود) نسل بعدی این شانس رو نداره ، چون tlou 2 رو داریم ، DG رو داریم ، بازی کوجیما و ساکر پانچ و گوریلا گیمز رو داریم . باید یک برنامه ریزی و بودجه خوب و استخدام افراد خبره صنعت رو مد نظر بگیره

البته که اول گفتم بعضی از عزیزان سونی فن ...
اون چیزی که من هم باشما موافقم همینه که گفتید ، سونی الآن نخبه های زیادی داره .
برخلاف اول نسل که واقعا سونی تو لانچ تایتل خوب نبود و مایکروسافت شانس خوبی برای سبقت گرفتن داشت (که ماکرو هم خوب نبود) نسل بعدی این شانس رو نداره ، چون tlou 2 رو داریم ، DG رو داریم ، بازی کوجیما و ساکر پانچ و گوریلا گیمز رو داریم . باید یک برنامه ریزی و بودجه خوب و استخدام افراد خبره صنعت رو مد نظر بگیره
از گوریلا دوتا بازی(یکی کیلزون(هیلو کیلر واقعی:D) یکی hzd2) بازی جدید سانتا رو هم داریم:D

از گوریلا دوتا بازی(یکی کیلزون(هیلو کیلر واقعی:D) یکی hzd2) بازی جدید سانتا رو هم داریم:D
جدی میگی ؟ یا شوخی میکنی ؟ کیلزون کیلر هیلو ؟:| هیلو تو شوتر رقیب نداره یه خدایه تو سبک خودش کافیه به فروش و فن بیسش یه نگاهی بندازی

جدی میگی ؟ یا شوخی میکنی ؟ کیلزون کیلر هیلو ؟:| هیلو تو شوتر رقیب نداره یه خدایه تو سبک خودش کافیه به فروش و فن بیسش یه نگاهی بندازی
من که دارم شوخی میکنم چرا یهو قاطی کردی:p اون فن بیس مال پیشینه سریه کیلزون کاملا پتانسیل رقابت با halo داره و سر kz2 این موضوع به همه ثابت شده(الانم که طراح گیم پلیش برگشته که دیگه :D)کم طرفدارم نداره تا وقتی سروراش باز بود توش پر پلیر بود حتی منتقدای ign هم kz2 . Halo3 با هم مقایسه کردن از خیلی جهت ها کیلزون بهتر دونستن خصوصا گیم پلی (داستان کیلزون که نصف هیلو هم نیست:D) همون هیلو که واسه خودش خداییه(من که قبولش دارم) قرار بود فرمولش کمی تغییر کنه(reach هیلویی بود که عناصر فانتزی توش وجود نداشت بخاطر همین خیلی از طرفدارا باهاش حال نکردن) که مایکرو قبول نکرد از بانجی گرفتش تا جاایی که یادمه
خوشمزه تو که هیچ کدوم از اینا رو بازی نکردی منم که گفتم داشتم شوخی میکردم پس یهتره بری پی کارت چون نمیتونی کاری کنی که بهت یچی بگم

آخرین ویرایش:
HALO تو سبک خودش رقیب نداره؟:D
HALO تو سبک خودش الان تو 5 تا اولم نیست شایدم 10 تا اول
به فروشم باشه همین Forza کل سریش اندازه دوسه سه تا نسخه اول GT نفروختن و همین GTS از Forza های جدید پرفروش تره یعنی GTS از FH4 بهتره؟چون بیشتر فروخته؟
هر چند HALO فاکتور فروششم از دست داده و مثل قبل نمیفروشه ولی ارزش بازی به کیفیتشه نه فروشش
بهتره بگی حوالی سال 2001 تا 2008 اینا HALO خدای شوتر بوده ولی الان؟نه دیگه یک دهم سابقشم نیست

من که دارم شوخی میکنم چرا یهو قاطی کردی:p اون فن بیس مال پیشینه سریه کیلزون کاملا پتانسیل رقابت با halo داره و سر kz2 این موضوع به همه ثابت شده(الانم که طراح گیم پلیش برگشته که دیگه :D)کم طرفدارم نداره تا وقتی سروراش باز بود توش پر پلیر بود حتی منتقدای ign هم kz2 . Halo3 با هم مقایسه کردن از خیلی جهت ها کیلزون بهتر دونستن خصوصا گیم پلی (داستان کیلزون که نصف هیلو هم نیست:D) همون هیلو که واسه خودش خداییه(من که قبولش دارم) قرار بود فرمولش کمی تغییر کنه(reach هیلویی بود که عناصر فانتزی توش وجود نداشت بخاطر همین خیلی از طرفدارا باهاش حال نکردن) که مایکرو قبول نکرد از بانجی گرفتش تا جاایی که یادمه

خوشمزه تو که هیچ کدوم از اینا رو بازی نکردی منم که گفتم داشتم شوخی میکردم پس یهتره بری پی کارت چون نمیتونی کاری کنی که بهت یچی بگم

20181124_161849.jpg

تا درس عبرتی باشه برای تو و امثال تو

محض اطلاعت من Killzone رو روز لانچ PS4 توی دبی با خود کنسول گرفتم ;)

هر چی می خونم ربط این پست رو به تاپیک "شایعه : مایکروسافت قصد دارد ... بخرد" رو درک نمی کنم #:-S

هر چی می خونم ربط این پست رو به تاپیک "شایعه : مایکروسافت قصد دارد ... بخرد" رو درک نمی کنم #:-S
نمیدونم از کسایی که داشتن درباره انحصاریا بحث میکردن بپرس:D من تنها قصدم از اون تیکه فقط یه شوخی ساده بود از اونجایی که خیلی از شرکتا واژه هیلو کیلر برا بازیاشون استفاده میکنن نه بیشتر نه کمتر من طرفدار هر دو بازیم مگه مرض دارم بیام الکی مزه بپرونم مثل بعضیا برو پست صفحه 3 تاپیک بخون ایا هیلو یا مایکرو ترول کردم؟ اصن به من چه بیام ترول کنم که چی بشه

نمیدونم از کسایی که داشتن درباره انحصاریا بحث میکردن بپرس:D من تنها قصدم از اون تیکه فقط یه شوخی ساده بود از اونجایی که خیلی از شرکتا واژه هیلو کیلر برا بازیاشون استفاده میکنن نه بیشتر نه کمتر من طرفدار هر دو بازیم مگه مرض دارم بیام الکی مزه بپرونم مثل بعضیا برو پست صفحه 3 تاپیک بخون ایا هیلو یا مایکرو ترول کردم؟ اصن به من چه بیام ترول کنم که چی بشه
اخه شما یکبار دیگه هم توی پست فروش بازی ها یا یک پست دیگه یه چیزی نوشتی کلی بحث به وجود امد بعد امدی نوشتی من فقط یه شوخی کردم

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
HALO تو سبک خودش رقیب نداره؟:D
HALO تو سبک خودش الان تو 5 تا اولم نیست شایدم 10 تا اول
به فروشم باشه همین Forza کل سریش اندازه دوسه سه تا نسخه اول GT نفروختن و همین GTS از Forza های جدید پرفروش تره یعنی GTS از FH4 بهتره؟چون بیشتر فروخته؟
هر چند HALO فاکتور فروششم از دست داده و مثل قبل نمیفروشه ولی ارزش بازی به کیفیتشه نه فروشش
بهتره بگی حوالی سال 2001 تا 2008 اینا HALO خدای شوتر بوده ولی الان؟نه دیگه یک دهم سابقشم نیست
خدایا اینو از ما نگیر :)):))
کی اوله ؟ killzone ?:))
GT ? چیه دیگه فعلا که Forza زده کل سری GT از صحنه محو کرده :)) طوری شده که طرف میگه ریسینگ میگه فورزا با اینکه بازیش هم نکرده
هرچی باشه بیشتر بازی های اشغال شوتر اول شخص سونی فروخته

• Like
Reactions: Only Xbox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or