مایکروسافت: فراموش کرده اید چه کسی سیستم عامل میسازد،Titanfall در انحصار ماست

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
titanfall-1.jpg

تنها چند روزی است که اعلام شده بازی Titanfall که در این چند ماه انواع و اقسام جوایز را از آن خود کرد و بسیار موفق ظاهر شد به صورت انحصاری برای پلتفرم های مایکروسافت ارائه میگردد و به هیچ وجه این عنوان بر روی PS4 منتشر نمی شود.در همین مدت کوتاه همین خبر حواشی بسیار زیادی در سایتهای مختلف و منابع خبری ایجاد کرد.
عده بسیاری اعتراض کردند و با طعنه اعلام کردند که به جای خرید نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند که مایکروسافت نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. یکی از سازندگان XO اخیرا اعلام کرد که:

ما شنیده ایم که عده ای بعد از خبر عرضه نشدن این بازی بر روی PS4 اعلام کرده اند که به جای نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند. ولی من فکر میکنم آنها فراموش کرده اند همین سیستم عاملی که ازش نام میبرند و میخواهند بر روی آن بازی کنند ، توسط چه کسی ساخته میشود!

سیستم عامل های MAC و Linux نیز جزو سیستم عامل های PC هستند با این حال سازنده این بازی اعلام کرده که Titanfall تنها بر روی Xbox One و ویندوز منتشر خواهد شد و این بازی در انحصار کامل مایکروسافت می باشد.

این بازی در بهار سال ۲۰۱۴ به صورت انحصاری برای Xbox 360،Xbox one و PC منتشر می شود.

منبع

مايكروسافت به فكر PC هست؟ :)) Steam نبود PC از بين ميرفت:d
چه كار مثبتي براي گيمينگ رو PC انجام داده؟ Game for windows حتما؟
ُSteam هم کار مثبتی نکرده
کار مثبت سازنده کرده که بازی رو برای ویندوز منتشر کرده
حالا چرا ویندوز رو انتخاب میکنن؟؟:-/

باشه :)
بنده خدا دنیس ریچی ( مخترع زبان برنامه نویسی C ) که خیلی از سیستم عامل ها مثل همین iOS و لینوکس و هزاران نرا فزار دیگه بر پایه ی همین زبان نوشته شدن نیومد همچین حرفی بزنه که الان داری کلاً همه چی رو که مربوط به PC ـه به پای مایکرو میبندی !!! همون مک نبود معلوم نبود ما الان تو چه محیطی و با چه رابط کاربری ای کار میکردیم ، حالا برید عکس بذارید :) بجای اینکه بیاید به هرجایی که اسم مایکرو بود چنگ بندازید و بگید آهاااااا اینجا اینجوریه. الان هرچی PC داره تو بخش گیمینگ بخاطر همین استیم ـه و بس

از COD کم ارزش تر بازی وجود داره؟ واسه من این بازی از COD هم کم ارزش تره پس فکر نکن همه ی PS فن ها دارن له له میزنن واسه همیچین بازی ای :)

خدا بیامرزه توماس ادیسونو که اگه نبود ژاپنی ها هنوز تو سیستمه هاراگیری گیر کرده بودن

مایکروسافت هم فراموش کرده که به خاطر اومدنش رو PC دیگه نیازی نداریم که کنسولش رو بخریم ...

تازه OS ش هم هزار تومن میخریم ...>:)

به پنجاه نفر دیگه هم میدیدمش

- - -ویرایش - - -

خدا بیامرزه توماس ادیسونو که اگه نبود ژاپنی ها هنوز تو سیستمه هاراگیری گیر کرده بودن

الان بیل گیتس و رفقا هم مشغول شکار بوفالو و کندن پوست سر سرخپوست ها بودن ....

نزنید این حرف ها رو تو رو خدا ... که حداقل به خودتون هم برگشت میشه داد

مایکروسافت هم فراموش کرده که به خاطر اومدنش رو PC دیگه نیازی نداریم که کنسولش رو بخریم ...

تازه OS ش هم هزار تومن میخریم ...>:)

به پنجاه نفر دیگه هم میدیدمش

- - -ویرایش - - -

الان بیل گیتس و رفقا هم مشغول شکار بوفالو و کندن پوست سر سرخپوست ها بودن ....

نزنید این حرف ها رو تو رو خدا ... که حداقل به خودتون هم برگشت میشه داد

داداش نیاید بعدا بگید خدایا خودت به راکستار بگو یه رد دد دیگه درست کنه ها:)) خوشبختانه من اصلا از نژاد زرد و چشم بادومی خوشم نمیاد

فقط اومدم بگم تایتانفال بیش از 110 تا جایزه گرفته
d.gif

گرچه از نظر من تایتان فال Over rate ترین بازی دنیا هست.اصلا هم واسم مهم نیست روی چی و کجا و کی عرضه بشه.
kaffeetrinker_2.gif

سر این بازی که نیومده اینهمه جایزه درو کرده و حتی مورد پسند ژاپنی ها واقع شده! و دیگر بازیهای که برای کنسول های مایکرو هستن , ps فن ها میان میگن اصلا و ابدا میلی نداریم بهش و میخوایم صد سال سیاه نیاد و چه تحفه ای هست و پشیزی ارزش نداره و . . .!
و حرف هم نمیتونی بهشون بزنی , چون نظر شخصی این عزیزان هست!
___
ولی وای بحال اون وقتی یه فن مایکرو بیاد بگه از TLOU و دیگر انحصاری های سونی خوشش نمیاد و براش مهم نیستن و اینکه بازی نکردتشون اصلا مهم نیست براش , قطعا از سوزش هست حرفش و نداشتن منطق و شعور درک عظمت بازی های انحصاری سونی!!!

من نه تو سر این بازی میزنم و نه دوست دارم بازی شکست بخوره خداکنه خوب از آب در بیاد طرفدارای این سبک بازیش کنن حالشم ببن اما:

خیلی از کسایی که الان صحبت از جایزه های این بازی میکنن و ازش تعریف میکنن اصلا شاید بازی رو نگیرن چرا که بازی تنها حالت آنلاین داره و فاقد حالت آفلاین هست و کم نیستن گیمرهای ایرانی که از بازیهای تمام آنلاین رو تهیه نمیکنن!

من نه تو سر این بازی میزنم و نه دوست دارم بازی شکست بخوره خداکنه خوب از آب در بیاد طرفدارای این سبک بازیش کنن حالشم ببن اما:

خیلی از کسایی که الان صحبت از جایزه های این بازی میکنن و ازش تعریف میکنن اصلا شاید بازی رو نگیرن چرا که بازی تنها حالت آنلاین داره و فاقد حالت آفلاین هست و کم نیستن گیمرهای ایرانی که از بازیهای تمام آنلاین رو تهیه نمیکنن!
و البته اضافه كنم AI بازي توسط Cloud پردازش ميشه، از همين الان خودتون رو براي لگ هاي نجومي اماده كنيد:d

خوشبختانه من اصلا از نژاد زرد و چشم بادومی خوشم نمیاد
اولا نمی خواد یه حرفو چند بار تکرا کنی (تو یه تاپیک دیگه هم گفتی)
دوما هر چی باشه حداقل تو دوران نژاد پرستی سر نمیکنن (محض اطلاع این دوران دیگه به سر اومده)
سوما این انجمن، انجمن بازی هست نه انجمن نژاد پرستی و ... ;)

--------------------
به هر صورت Titanfall دیگه انحصاری Xbox One حساب نمیشه :d (مایکروسافت بی خود داره خودشو به در و دیوار میکوبه :d)
و البته اضافه كنم AI بازي توسط Cloud پردازش ميشه، از همين الان خودتون رو براي لگ هاي نجومي اماده كنيد:d
اینجوری باشه که دیگه رسما تو ایران حالا حالاها نمیشه بازیش کرد (احتمالا تا 3-4 نسل بعد :d)

ُSteam هم کار مثبتی نکرده
کار مثبت سازنده کرده که بازی رو برای ویندوز منتشر کرده
حالا چرا ویندوز رو انتخاب میکنن؟؟:-/
اتفاقا قیمت های خوب و Deal های مختلف و راحتی دسترسی به بازی ها از طریق استیم و استقبال گیمر ها از قابلیت های استیم بود که سازنده ها رو مشتاق PC کرد.
ویندوز رو هم به خاطر این انتخاب میکنن که بیشترین سهم رو از بازار OS ها داره.

سر این بازی که نیومده اینهمه جایزه درو کرده و حتی مورد پسند ژاپنی ها واقع شده! و دیگر بازیهای که برای کنسول های مایکرو هستن , ps فن ها میان میگن اصلا و ابدا میلی نداریم بهش و میخوایم صد سال سیاه نیاد و چه تحفه ای هست و پشیزی ارزش نداره و . . .!
و حرف هم نمیتونی بهشون بزنی , چون نظر شخصی این عزیزان هست!
___
ولی وای بحال اون وقتی یه فن مایکرو بیاد بگه از TLOU و دیگر انحصاری های سونی خوشش نمیاد و براش مهم نیستن و اینکه بازی نکردتشون اصلا مهم نیست براش , قطعا از سوزش هست حرفش و نداشتن منطق و شعور درک عظمت بازی های انحصاری سونی!!!

بازی یه هفته است تایید شده انحصاریه ... و بحث روی مولتی شدنش بود ... که همون موقع هم خیلی ها از جمله خودم گفتیم که هیچ علاقه ای به این بازی نداریم ... من همون قدر این بازی بازی میکنم ... که COD رو بازی میکنم .... یعنی طرفش هم نمیرم ...

تازه خوبه تایید هم شده همین یه نسخه است و رسپوان دیکه انحصاری نمیسازه ... که بخواین بحث گربه و گوشت رو بندازین وسط ...

به کل پست های این تاپیک کاری ندارم، ولی این حرف جدا یعنی چی؟

ادیسون تو آمریکا برق رو کشف کرده، پس کنسول ژاپنی به درد نمیخوره و مایکروسافت چون آمریکاییه، بهتره؟

در مورد خبر هم، خوب بازیه خیلی خوبیه و نوآوری های خیلی جالبی هم داره و امیدوارم موفق باشه! XB360 بازی انحصاری خوب مگه نداشت؟ Gears of War یکیشون! دلیل نمیشه چون یه سری بازی های انحصاری خوبن، طرف مقابل حسرت بخوره که! اسمش انحصاریه، هر کنسول انحصاریه خاص خودشو داره! این واقعا بحث داره؟ که یکی اومد گفت استیم، اون یکی میگه اگه ویندوز نبود استیمم نبود، رسیدیم به اگه C اختراع نمیشد، ویندوز هم نبود! آخر هم رسیدیم چون ادیسون تو آمریکا بود... خودتون که این حرف هارو میزنید خندتون نمیگیره؟ بحث به تکامل انسان و تک سلولیه اولیه نرسه شانس آوردیم!

همچین میگه فراموشتون نشه در انحصار ماست که انگار مجبوریم کنسولو بخریم !! . وقتی پای PC وسط میاد یعنی عالموآدم بهش دسترسی دارن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or