مایکروسافت: فراموش کرده اید چه کسی سیستم عامل میسازد،Titanfall در انحصار ماست

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
titanfall-1.jpg

تنها چند روزی است که اعلام شده بازی Titanfall که در این چند ماه انواع و اقسام جوایز را از آن خود کرد و بسیار موفق ظاهر شد به صورت انحصاری برای پلتفرم های مایکروسافت ارائه میگردد و به هیچ وجه این عنوان بر روی PS4 منتشر نمی شود.در همین مدت کوتاه همین خبر حواشی بسیار زیادی در سایتهای مختلف و منابع خبری ایجاد کرد.
عده بسیاری اعتراض کردند و با طعنه اعلام کردند که به جای خرید نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند که مایکروسافت نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. یکی از سازندگان XO اخیرا اعلام کرد که:

ما شنیده ایم که عده ای بعد از خبر عرضه نشدن این بازی بر روی PS4 اعلام کرده اند که به جای نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند. ولی من فکر میکنم آنها فراموش کرده اند همین سیستم عاملی که ازش نام میبرند و میخواهند بر روی آن بازی کنند ، توسط چه کسی ساخته میشود!

سیستم عامل های MAC و Linux نیز جزو سیستم عامل های PC هستند با این حال سازنده این بازی اعلام کرده که Titanfall تنها بر روی Xbox One و ویندوز منتشر خواهد شد و این بازی در انحصار کامل مایکروسافت می باشد.

این بازی در بهار سال ۲۰۱۴ به صورت انحصاری برای Xbox 360،Xbox one و PC منتشر می شود.

منبع

بازی یه هفته است تایید شده انحصاریه ... و بحث روی مولتی شدنش بود ... که همون موقع هم خیلی ها از جمله خودم گفتیم که هیچ علاقه ای به این بازی نداریم ... من همون قدر این بازی بازی میکنم ... که COD رو بازی میکنم .... یعنی طرفش هم نمیرم ...

تازه خوبه تایید هم شده همین یه نسخه است و رسپوان دیکه انحصاری نمیسازه ... که بخواین بحث گربه و گوشت رو بندازین وسط ...

این قسمت Bold شده , که تخصص خود شماهاست! :bighug:

مايكروسافت به فكر PC هست؟ :)) Steam نبود PC از بين ميرفت:d
افرین این پستارو میبینم اشک تو چشمام جم میشه
کاملا درست میگی ::: Steam نبود PC از بين ميرفت . PC از بین میرفت دو تا شرکت غول امریکایی ( نه چاپنی ) انویدیا AMD از بین میرفتن بعد عمه من میومد برای کنسول خوشگلتون GPU میزد :))

کاملا درست میگی ::: Steam نبود PC از بين ميرفت . PC از بین میرفت دو تا شرکت غول امریکایی ( نه چاپنی ) انویدیا AMD از بین میرفتن بعد عمه من میومد برای کنسول خوشگلتون GPU میزد :))
حالت خوبه عزيزم! ؟ دارم از PC طرفداري ميكنم. الان فكر كردي خودت فقط PC Gamer هست؟ LOL كسي بهتون هم گير نده خودتون مشكل داريد.
پست رو كامل بخون بعد جواب بده.

خب جالبه , حالا اگه همین شرکت بقول شما چاپنی (sony) نبود blu-ray هم نبود که ماکرو بخواد تو کنسولش ازش استفاده کنه و الان به جای blu-ray داشت از آب هویج گیری استفاده میکرد. ;)

فکرشو بکن blu-ray
yahoo_4.gif
درسته بلوری نبود کل صنعت گیم خوابیده بود
yahoo_21.gif

حالا ماکرو فنها اب هویج گیری استفاده میکنن نمیدونم ولی برا ما که بدون بلوری تا همین الان مشکلی پیش نیومده
yahoo_21.gif
میگه شما ماکرو فن نیستی؟؟؟ :d پس اشتب شد:d من اونو خطاب به ماکرو فنها (xboxone) نوشتم وگرنه pc که یه چیز دیگس...

آخرین ویرایش:
حالت خوبه عزيزم! ؟ دارم از PC طرفداري ميكنم. الان فكر كردي خودت فقط PC Gamer هست؟ LOL كسي بهتون هم گير نده خودتون مشكل داريد.
پست رو كامل بخون بعد جواب بده.
اره عزیزم حالش خیلی خوبه سلام میرسونه شما چطوری؟ من فکر نمیکنم عمل میکنم . درست خوندم نوشته بودی Steam نبود PC از بين ميرفت
کسی جرات نداره بهمون گیر بده .حالا اگه منظور دیگه ایی داشتی میتونی از شمایل کمک بگیری

خب جالبه , حالا اگه همین شرکت بقول شما چاپنی (sony) نبود blu-ray هم نبود که ماکرو بخواد تو کنسولش ازش استفاده کنه و الان به جای blu-ray داشت از آب هویج گیری استفاده میکرد.
yahoo_3.gif
فکرشو بکن blu-ray :dدرسته بلوری نبود کل صنعت گیم خوابیده بود :))

برو سرچ کن ببین شرکت معظم ناتی داگ تو کدوم کشوره بعد درمورد ژاپن بیشتر صحبت میکنیم.

حالا ماکرو فنها اب هویج گیری استفاده میکنن نمیدونم ولی برا ما که بدون بلوری تا همین الان مشکلی پیش نیومده
yahoo_21.gif

میگه شما ماکرو فن نیستی؟؟؟
yahoo_4.gif
پس اشتب شد
yahoo_4.gif
من اونو خطاب به ماکرو فنها (xboxone) نوشتم وگرنه pc که یه چیز دیگس...
اصلا به قیافه من میخوره ماکرو فن باشم ؟
اینقدر تو این تاپیکا به این ماکرو فنهای بیچاره حمله کردین طرف فن سونی هم باشه یهو این وسط خط خطی میشه
yahoo_21.gif

آخرین ویرایش:
اتفاقا قیمت های خوب و Deal های مختلف و راحتی دسترسی به بازی ها از طریق استیم و استقبال گیمر ها از قابلیت های استیم بود که سازنده ها رو مشتاق PC کرد.
ویندوز رو هم به خاطر این انتخاب میکنن که بیشترین سهم رو از بازار OS ها داره.
برای چی بیشترین سهم بازار OS رو داره؟

قبل اینکه معلوم بشه تایتانفال قطعا انحصاری مایکروسافته بازی خوبی بود اما الان دیگه یه بازی معمولی و اوریت شدست که هوش مصنوعیشم باگ داره و اصلن بازی پویایی نیست
چه منطق شناور خوبی

مگه بازی های مشترک مهمن ؟ :-/

نه بازی های مولتی رو درست میکنن که بگن ما هم بلدیم وگرنه نه کسی میخره، نه اصلا نقشی توی صنعت گیم بازی میکنن!

قبل اینکه معلوم بشه تایتانفال قطعا انحصاری مایکروسافته بازی خوبی بود اما الان دیگه یه بازی معمولی و اوریت شدست که هوش مصنوعیشم باگ داره و اصلن بازی پویایی نیست
چه منطق شناور خوبی

کسی اینجا به بد بودن بازی اشاره کرد؟ کسی گفت بازیه خوبی نیست ؟ :blink1:

البته اون دوستانی که اینقدر راحت میگن حالا که رو PS4 نیومده میریم رو PC بازی میکنیم دقت کنن رو هر PC نمیشه بازیش کرد!!
هرچی باشه یه عنوان نسل بعد هست و واسه بازی کردنش باید خرج PC کرد که شاید خودش پول یه کنسول نسل بعد بشه!!:d
پس واسه کنسول بازا که اهل PC نیستن میشه گفت هنوز هم در انحصار Xbox هست بازی!!!

خیلی خوش بینانست حرفت مجتبی جان . پول یه کنسول کمه 2-3تاش کن بره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or