مایکروسافت: فراموش کرده اید چه کسی سیستم عامل میسازد،Titanfall در انحصار ماست

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
titanfall-1.jpg

تنها چند روزی است که اعلام شده بازی Titanfall که در این چند ماه انواع و اقسام جوایز را از آن خود کرد و بسیار موفق ظاهر شد به صورت انحصاری برای پلتفرم های مایکروسافت ارائه میگردد و به هیچ وجه این عنوان بر روی PS4 منتشر نمی شود.در همین مدت کوتاه همین خبر حواشی بسیار زیادی در سایتهای مختلف و منابع خبری ایجاد کرد.
عده بسیاری اعتراض کردند و با طعنه اعلام کردند که به جای خرید نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند که مایکروسافت نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. یکی از سازندگان XO اخیرا اعلام کرد که:

ما شنیده ایم که عده ای بعد از خبر عرضه نشدن این بازی بر روی PS4 اعلام کرده اند که به جای نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند. ولی من فکر میکنم آنها فراموش کرده اند همین سیستم عاملی که ازش نام میبرند و میخواهند بر روی آن بازی کنند ، توسط چه کسی ساخته میشود!

سیستم عامل های MAC و Linux نیز جزو سیستم عامل های PC هستند با این حال سازنده این بازی اعلام کرده که Titanfall تنها بر روی Xbox One و ویندوز منتشر خواهد شد و این بازی در انحصار کامل مایکروسافت می باشد.

این بازی در بهار سال ۲۰۱۴ به صورت انحصاری برای Xbox 360،Xbox one و PC منتشر می شود.

منبع

میگم از اونجایی که ویندوز هم محصول مایکروسافت هست و بازی های ویندوز هم انحصاری مایکروسافت محسوب میشن ، بیان و مرام بذارن و همه بازی های X1 رو به صورت انحصاری برای ویندوز هم منتشر کنن دیگه ! :( توی این گرونی بدجوری دعاشون میکنیم ! :x

برید دعای همینم به جون ماکرو بکنید که نامرد نیست فکر pc بازها هم هست

حالا هرکی فن سونیه اما با PC میره بازی میکنه نوش جونش. ولی بازم تو صورت قضیه فرقی نمی کنه چون داره بالاخره با یکی از پلتفرم های مایکروسافت بازی میکنه. حالا چه برا مایکرو سود داشته باشه یا نداشته باشه.:d

حالا هرکی فن سونیه اما با PC میره بازی میکنه نوش جونش. ولی بازم تو صورت قضیه فرقی نمی کنه چون داره بالاخره با یکی از پلتفرم های مایکروسافت بازی میکنه. حالا چه برا مایکرو سود داشته باشه یا نداشته باشه.:d
پس اگه اینجوریه خدا پدرشو بیامورزه ماکرو تمامی انحصاریاشو به PC بده تا ما خیلی شیک رو پلتفورم ماکروسافت بازیشون کنیم :دی

تازه فهمیدم برای راحتی هرچه بیشتر شما فن ها قصد عرضه بخاری برقی رو هم داره

اقای مجری رقیب ما گل سر سبد بخاری هارو 2005 داد بازار تازه 2 تا فن 500 تومنی با یه اجر هم داره

[h=3]پ.ن : خر همون خره فقط پالونش عوض شده[/h][h=3][/h]

مايكروسافت به فكر PC هست؟ :)) Steam نبود PC از بين ميرفت:d
چه كار مثبتي براي گيمينگ رو PC انجام داده؟ Game for windows حتما؟
مایکروسافت از PC که 100 درصد حمایت هایی کرده در حالیکه کنسول داره برای PC هم چنتا بازی بزرگ و تعداد زیادی بازی کوچک عرضه کرده. تا زه یه چیزی مهم مثل DirectX فراموش نشه:d

آخرین ویرایش:
پس اگه اینجوریه خدا پدرشو بیامورزه ماکرو تمامی انحصاریاشو به PC بده تا ما خیلی شیک رو پلتفورم ماکروسافت بازیشون کنیم :دی
به هر حال باید دلیلی برای خرید کنسولش بزاره اما مگه همین Alan Wake و نسخه اول Gears و نسخه سوم Fable رو برای PC منتشر نکرد؟ تقصیر PC بازای اون ور آبه که پایرت خوری کردن وگرنه مطمئنا بازیهای بیشتری رو برای PC منتشر میکرد:d

اینم شد جریان آلن ویک!!ps4 میگیریم اینم رو pc بازی میکنیم!!طرفدار کنسولش نیستیم ولی طرفدار سیستم عاملش که هستیم!!!:d

- - -ویرایش - - -

من بیشتر صدای بولدوزری که از ps3 در میومد و یادمه
صدای f 14 که از درایو کنسول میومد حتما ماله ps بود!!!

اقای مجری رقیب ما گل سر سبد بخاری هارو 2005 داد بازار تازه 2 تا فن 500 تومنی با یه اجر هم داره

پ.ن : خر همون خره فقط پالونش عوض شده

همین بخاریی برو ببین چیکار کرد اگه بینش داشته باشی که فکر میکنم بینش شما نسبت به اب و هوا عوض میشه چون پاییزه و شما هم یکم سردتت شده یاد بخاریی افتادی اگه تابستون بود مطمئن سشوار عکس میذاشتی همین بخاری بود سی پی یو سل و بلوری و نمیدونم غیره شست گذاشت کنار تا سونی باز نتونه جولان راه بندازه مگه نه مگه ؟ الان که چند تا بازی این کنسول سل دارو بلوری داره واسه پی سی میاد و اومده بازم میاد و ما بسی خوشحال میشم راستی یاد بخاریی گفتی من برم روشن کنم یکم گرم بشم

پی اس فن ها این جای سپاسگزاریتون از ماکرو ؟!!بابا جان خیلی قدر نشناسین .برین حال کنین اجازه میده چنین بازی توپیو بازی کنیدb-) تا حسرت به دل نمونین

ویندوز نبود استیمی هم به این شکل وجود نداشت.چرا شما ها اینقدر مقاومت بیخودی میکنید؟!:d
باشه :)
بنده خدا دنیس ریچی ( مخترع زبان برنامه نویسی C ) که خیلی از سیستم عامل ها مثل همین iOS و لینوکس و هزاران نرا فزار دیگه بر پایه ی همین زبان نوشته شدن نیومد همچین حرفی بزنه که الان داری کلاً همه چی رو که مربوط به PC ـه به پای مایکرو میبندی !!! همون مک نبود معلوم نبود ما الان تو چه محیطی و با چه رابط کاربری ای کار میکردیم ، حالا برید عکس بذارید :) بجای اینکه بیاید به هرجایی که اسم مایکرو بود چنگ بندازید و بگید آهاااااا اینجا اینجوریه. الان هرچی PC داره تو بخش گیمینگ بخاطر همین استیم ـه و بس
پی اس فن ها این جایی سپاسگزاریتون از ماکرو .بابا جان خیلی قدر نشناسین .برین حال کنین اجازه میده چنین بازی توپیو بازی کنیدb-)
از COD کم ارزش تر بازی وجود داره؟ واسه من این بازی از COD هم کم ارزش تره پس فکر نکن همه ی PS فن ها دارن له له میزنن واسه همیچین بازی ای :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or