مایکروسافت: فراموش کرده اید چه کسی سیستم عامل میسازد،Titanfall در انحصار ماست

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
titanfall-1.jpg

تنها چند روزی است که اعلام شده بازی Titanfall که در این چند ماه انواع و اقسام جوایز را از آن خود کرد و بسیار موفق ظاهر شد به صورت انحصاری برای پلتفرم های مایکروسافت ارائه میگردد و به هیچ وجه این عنوان بر روی PS4 منتشر نمی شود.در همین مدت کوتاه همین خبر حواشی بسیار زیادی در سایتهای مختلف و منابع خبری ایجاد کرد.
عده بسیاری اعتراض کردند و با طعنه اعلام کردند که به جای خرید نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند که مایکروسافت نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. یکی از سازندگان XO اخیرا اعلام کرد که:

ما شنیده ایم که عده ای بعد از خبر عرضه نشدن این بازی بر روی PS4 اعلام کرده اند که به جای نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند. ولی من فکر میکنم آنها فراموش کرده اند همین سیستم عاملی که ازش نام میبرند و میخواهند بر روی آن بازی کنند ، توسط چه کسی ساخته میشود!

سیستم عامل های MAC و Linux نیز جزو سیستم عامل های PC هستند با این حال سازنده این بازی اعلام کرده که Titanfall تنها بر روی Xbox One و ویندوز منتشر خواهد شد و این بازی در انحصار کامل مایکروسافت می باشد.

این بازی در بهار سال ۲۰۱۴ به صورت انحصاری برای Xbox 360،Xbox one و PC منتشر می شود.

منبع

مهم اینه که انحصار XBOX نیست :دی چون دیگه ویندوز که این حرفا رو نداره که :دی

الان بحث سر رقابت XBOX و PS هست که در این مورد Titanfall رو نمیشه انحصاری XO نامید و در انحصار ماکرو بودنش شاید نکته مثبت واسه ماکرو باشه ولی نکته منفی واسه PS بازان نیست چون همشون PC دارن و میتونن این عنوان رو تجربه کنن تا Titanfall 2 واسه PS4 بیاد . (البته اونایی که علاقمند هستن :دی )

من کاری به برگ برنده بودن یا نبودن ندارم فقط من حرف مایکروسافت رو واسه اون دوستمون تکرار کردم;)
پ.ن: سعی کن حتما تو هم بگیریش چون فوق العادس... حالا نمره هاش بیاد متوجه میشی:d

من گفتم که با سبک بازیش حال نمیکنم , همونطور که میدونید این بازی فقط به صورت آنلاین هست و حالت تک نفره یا سینگل نداره ! نمیگم بازی بدیه که فقط بازیهای تمام آنلاین رو دوست ندارم:دی

پ ن: خیلی هم نمره واسه من ملاک نیست به عنوان مثال بهترین بازی که روی 360 بازی کردم و واقعا هم دوسش دارم آلن ویک بود که نمرات خوبی هم نگرفت!

ببین عزیز کسی نه عاشق چشم و ابروی سونیه نه دشمن خونیه ماکروسافت ! اینجا بحث بحث کنسولهاست ما چیکار داریم ویندوز مال کیه یا مال کی نیست! موضوع اینجاست کسانیکه کنسول ps4 رو تهیه میکنن به راحتی میوتنن اینو بازی کنن به عبارتی اینو نمیشه به عنوان برگ برنده ایکس1 بحساب اورد...تموم شد و رفت!
پ ن: خودم شخصا از این بازی بدم میاد یعنی با این سبک ها اصلا حال نمیکنم. کلی گفتم!

نه دیگه عزیز، نه اینجا نه هیچ جای دیگه بحث کنسول نیست فقط فقط بحث فن بازی اکثرا هم هیتر مایکروسافت اند بدون هیچ دلیل قانع کننده (البته بعضی از دوستان هستن که دلایلی برای خودشون دارن و ماهم به همشون احترام میذاریم).

هیترای عزیز باید بدونن که اون pc شون مدیون مایکرو هستن .

دلتو خوش نکن ماکرو در هر صورت پول ما تو جیبت نمیره ویندوزم هک کردیم:lol:
مهم اینه که تاثیر روی فروش XONEرو کم میکنه اومدن بازی روی PC
ماکرو به ما خیلی بیشتر از سونی رسیده نمونش Alan Wake
نه انتظار داری بیاد برسه؟ماکرو سیستم عامل زده وظیفشه ساپورت کنه

البته اون دوستانی که اینقدر راحت میگن حالا که رو PS4 نیومده میریم رو PC بازی میکنیم دقت کنن رو هر PC نمیشه بازیش کرد!!
هرچی باشه یه عنوان نسل بعد هست و واسه بازی کردنش باید خرج PC کرد که شاید خودش پول یه کنسول نسل بعد بشه!!:d
پس واسه کنسول بازا که اهل PC نیستن میشه گفت هنوز هم در انحصار Xbox هست بازی!!!

بخدا دیگه خسته شدیم از این فن بازیاتون .لطفا یکم منطقی باشید و قدرت ماکرو رو به مسخره نگیرید
کسی قدرت ماکرو رو به سخره نگرفته .
حالا نمره هاش بیاد متوجه میشی
:d
پس ملاک برتری برای شما نمره ـست ... !
البته آره دیگه تو تاپیک نمرات پی اس 3 شاهدش بودیم ... !

البته اون دوستانی که اینقدر راحت میگن حالا که رو PS4 نیومده میریم رو PC بازی میکنیم دقت کنن رو هر PC نمیشه بازیش کرد!!
هرچی باشه یه عنوان نسل بعد هست و واسه بازی کردنش باید خرج PC کرد که شاید خودش پول یه کنسول نسل بعد بشه!!:d
:-j
با اون موتور منسوخ شده اش رو هر PCــیی میاد ! بازی رو با موتور ابر استاد که نساختن :>
:دی

یه پست دیگه بود چند وقت پیش یکی گفته بود واسه ps4 میاد من نقل کردم عمرا توی خواب ببینی میتونی یه سرچ کنید مطمئن بشید یعنی تا الان هرچی بازی مولتی شوتر انجام دادید بریزید دور چون بهترین بازی دوران تاریخ بشریت از زمان دایناسورها تا الان چند وقت دیگه واسه xboone و pc میاد و میشنیم لذت شو می بریم بخ مدت چند سالی و حتما کی خریداریی میشه تا راحت بریم بکشیم البته با یه 780 مشتی اخ که چقدر از شنیدن این خبر خوشحال شدم و مرسی باباته این خبر

ما شنیده ایم که عده ای بعد از خبر عرضه نشدن این بازی بر روی PS4 اعلام کرده اند که به جای نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند. ولی من فکر میکنم آنها فراموش کرده اند همین سیستم عاملی که ازش نام میبرند و میخواهند بر روی آن بازی کنند ، توسط چه کسی ساخته میشود!
ولی تو دوست داری نسخه X1 بیشتر خریداری بشه؟
باید بیشتر پول خرج میکردی و جلوی ساخته شدن نسخه PC رو میگرفتی

پس واسه کنسول بازا که اهل PC نیستن میشه گفت هنوز هم در انحصار Xbox هست بازی!!!
خوبی PC این هست که میشه تنظیمات گرافیکیش رو دستکاری کرد.:d
اخی بمیرم برات که هنوز نمیدونی بازی کلا مولتیه و شما برا بازی کردنش رو PC حتما باید بازی تون اریجینال باشه یا CD Key بگیری!:lol:
سرور های هک شده رو واسه همین چیزا درست میکنن.:d
مشخصه شما Pirate حرفه ای نیستی.:d
---
گرچه از نظر من تایتان فال Over rate ترین بازی دنیا هست.اصلا هم واسم مهم نیست روی چی و کجا و کی عرضه بشه.
شیطونه میگه نقل مکان کنیم به Steam OS.:d(البته هر وقت که اومد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or