خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
:))
گفتم که دوستان فقط با پول ددی زنده ان

قطعا
تنها کار عمو فیل پنهان کردن مشکلات با پول ددی بوده
بازی نداریم ؟ خرید استودیو و ناشر
ip نداریم ؟ خرید ناشر
فروش بازی ها فاجعه است ؟ سرویس اشتراکی که میلیارد ها دلار ضرر به همراه داره , مهم نیست پول ددی هست
متا بازی ها کم ؟ 10 تا سایت با پسوند و پیشوند xbox
توان رقابت نداریم ؟ با پول ددی بازار رقبا رو خراب می کنیم

بخش xbox تا سال 2007 حتی یک دلار هم سوددهی نداشته که هیچ , حدود 9.3 میلیارد دلار به مایکرو ضرر زده
View attachment 266799
از سال 2013 هم که کلا ورشکسته است

خود اکتی از قبل نسخه 2023 رو استراحت داده :))

گزارش مالی اکتی
View attachment 266781

:-?? :-?? :-??
قراره من و شما بخریم ؟ :-??
بحث سر 8.1 میلیارد دلار Bethesda و با مالیات و هزینه های خرید احتمالا بالای 75 میلیارد دلار برای اکتی
Bethesda تمام بازی هاش شکست تجاری بود و 10 - 15 سال طول می کشه تا صرفا هزینه خرید برگرده , سود دهی هیچ

تعداد شرکت های که توان خرید اکتی داشتن به تعداد انگشتان دست هم نمی رسه
هیچ کدوم هم علاقه ای به خرید اکتی نداشتن , مایکروسافت هم از نبود خریدار استفاده کرد

فراموش کردی ؟ چه فشار عجب و غریب رسانه ای ایجاد کردن ؟
سهام اکتی در چند ماه از 75 میلیارد به 45 میلیارد رسوندن
View attachment 266968
19th November 2021
Phil Spencer speaks out after Bobby Kotick allegations, says Xbox is "evaluating" its relationship with Activision - Business News - MCV/DEVELOP

“We respect all feedback from our valued partners and are engaging with them further. We have detailed important changes we have implemented in recent weeks, and we will continue to do so. We are committed to the work of ensuring our culture and workplace are safe, diverse, and inclusive. We know it will take time, but we will not stop until we have the best workplace for our team

However, despite Activision promising change, Activision’s board of directors is, shamefully, standing behind Kotick. Despite the numerous allegations, and the crisis the company has been engulfed in under his
leadership, the board “remains confident” in Kotick’s “leadership, commitment and ability​
قبل از این مصاحبه عمو فیل پیشنهاد خرید داده بود :)) :)) :)) این مصاحبه هم صرفا برای فشار بیشتر و سقوط بیشتر سهام بود
حالا پشت پرده مایکرو چه بازی های کثیفی راه انداخت تا اکتی مجبور به فروش کنه باید سوژه مستند بشه

نکته جالب اینکه کاملا اتفاقی بعد از خبر خرید مایکرو همه چیز تمام شد و سهام اکتی به ثبات کامل رسید

مارکت کپ مایکروسافت از زمان اعلام این خرید

View attachment 271558

سقوط 405 میلیارد دلاری :lol::lol::lol:

View attachment 271570

چاه پول ؟
این چاه پول تا به حال کجا بوده ؟ چرا این چاه به فرست پارتی های مایکروسافت نرسیده و نمی رسه ؟ این چاه پول چه تاثیری روی starfield داشته ؟
لامصب تو دموی گیم پلی هم 20 فریم بود (:| قطعا تا انتهای 2023 تاخیر خورده:| این چاه پول کجاست ؟ اگه مایکرو بتزدا رو هم نمی خرید هم خروجی همین بود
دو سال بعد از خرید , خروجی بتزدا چه تفاوتی کرده ؟
Rumors Suggest Redfall Was Internally Delayed - Gameranx
حداقل خروجی انحصاری زمانی شدن starfield کمک استودیو های پشتیبان سونی و یه لانچ درست و حسابی بودن
چیزی که با چاه پول مایکروسافت رویاست
------------
سونی 10 سال پیش دقیقا همین روند با کپکام تکرار کرد
زمانی که کپکام در بدترین شرایط خودش بود سونی با دو تا قرارداد انحصاری و همکاری در ساخت بازی ها کمک اش کرد
street fighter 5
deep down

فرازي از فكتها استاد رو مشاهده كنيد :D

سقوط ٤٠٥ ميليارد دلاري سهام ماكرو
پول ددي

خريد بتسدا شكست تجاري بوده

2023-06-24_20-15-44.jpg

تا چهار نفر نرفتن با تاسی از این نظر، قرارداد ماکرو رو کاملا بازنویسی کنن، یه نکته بگم.
قرارداد ماکرو براساس تعداد سهام ژانویه و با نرخ 95 دلار خریداری شده که ماکرو 68.7 بیلیون نقد میده + net cash اکتی که حدود 6.4 بیلیونه هم به این رقم اضافه میشه، رقم قرارداد بیش از 75 بیلیونه
این 68 تا با net cash اونها تو اون بازه، رو هم میره تقس میشه.
____
اگه براتون تعجب آوره که با قیمت هر سهم 81 دلاری، ارزش اکتی به 65 بیلیون رسیده برا اینه که net cash اکتی، جزء این قرارداده

آخرین ویرایش:
شما شاید سن گیمری تون قد نده !
دست شما درد نکنه کلی خندیدم :D
یعنی بامزه ترین چیزی که از روز اول تاسیس این فروم خونده بودم این بود که سن من یا سن گیمریم قد نده :D
بحث تمومه. من در این بحث شکست خوردم و شما فقط با همین یه جمله بحث رو بردین :D

فقط پیش خودمون بمونه مبادا سن من رو از کسی بپرسید برای سلامت روحی خودتون خوب نیست :D

رابطه سمی 8-| همزمان با این عکس ها در پشت پرده

point to a purported internal Microsoft email they describe as “uncontroverted evidence that Microsoft had the intention to put its main competition, the Sony PlayStation, out of the market.”
  • The contents of the message are redacted, but the plaintiffs say it was sent by Microsoft’s head of Xbox game studios (Matt Booty) to Microsoft’s chief financial officer Xbox (Tim Stuart).​

حالا فیل اسپنسر 10ها میلیون دلار پول میگره که دروغ بگه و با کثیف ترین سیاست های ممکن به PS ضربه بزنه

شما چرا دروغ های عجیب و غریب اش تکرار می کنید؟
IMG_20230624_031352_335.jpg

آقا بذارین من هم تحلیلم رو از این خرید تقدیم حضورتون کنم ! :D به این صورت که :

"چرا دوباره تکرار می حسنک کنی؟
تکرار دفعه قبل گفتم که تو اشتباه گوگل کن
منبع اصلی سیاست بخون
دروغ های هزینه کارمند های مایکروسافت باور :))

اصلی مایکروسافت سرچ رسما درستی اون ایمیل تایید کرد
فقط ادعا کردن این ایمیل 2019 :)) سیاست ما در این 4 های سال تغییر ادعا :))
به خاطر انحصاری همین تغییر سیاست ها در این :))سال 100 موجود میلیارد ادعا دلار هزینه کردن :)) و دنبال کردن IP های تاریخ گیم بزرگترین ان

اون عکس ها نکن مایکروسافت هم دقیقا 2018/2019
در نابودی همون سال 2018/2019 که مایکروسافت مدیران در ایمیل های رسمی ایمیل رسمی و دنبال راه های نابودی PS :))
این موجود بی کنار حسنک راستگو عکس می گرفت و قصه های حسنک مایکروسافت می کرد
در نهایت هم تام کروز! "

خب امیدوارم از تحلیلم قانع شده باشید :Dاگه نشدید هم مهم نیست من تو پست های بعدی هم انقدر تام کروز می فرستم تا قانع شید! :D

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه که شما فقط سطر اول یعنی همونی که نقل قول کردید رو خوندید و بلافاصله سعی کردید جواب بدید
خیر فرض شما غلطه
استارفیلد انحصاری نیست فاینل فنتزی 16 فعلا انحصاریه
فیبل انحصاری نیست راگناروک انحصاریه
هلبلید ( با وجود اینکه بنظرم اورریتده و ارزش هایپی که کردن رو نداره) انحصاری نیست ولی تسوشیما انحصاریه. تازه من فقط 3 بازی سونی که برام مهم هستند رو گفتم وگرنه تعداد انحصاری های سونی همین 3 تا نیست و خیلی بیشتره.
دستجات عزاداری در مورد از انحصار خارج شدن تعدادی از بازیها مثل انچارتد 4 و هورایزن و گاد او وار رو طرفداران مایکرو براه ننداختن بخشی از طرفداران سونی بودن
اینها رو اگر ادامه پستم رو میخوندید میدید که نوشتم و تناقض مشخصه از کجا سرچشمه میگیره ولی نخوندید و فقط جواب دادید.
کسی منکر اینکه چند نفر میخوان طرف مقابل رو با استارفیلد ترول کنن نیست و بله اینها هم وجود دارن ولی هیچ کدومشون ناراحت انتشار استارفیلد روی PC نیستن و اسپنسر رو هم مجبور به دادن بیانه نکردن نه تنها استارفیلد که سر فیبل هم واکنش عجیبی نبود و یا بقیه عناوین. اگر طرفداران سونی هم سر انتشار بازیهای انحصاری روی PC واکنشی نشون نمیدادن یا واکنش معقول بود اونوقت اره میشد یه جنگ VS و ترول دوطرفه بود ولی متاسفانه جز تعداد معدودی خیلی از طرفداران سونی (حداقل اونها که صدای بلندی داشتن) در این قضیه رد شدن. منظورم سطح جهانیه نه فقط فروم.

مصادره به مطلوب کلمه انحصاری هم جواب نمیده. بازی که همزمان با کنسول روی PC میاد انحصاری نیست. اگر 3 بازی که گفتم همزمان روی PC منتشر میشدن بخشی از حرف شما درست بود ولی نشدن و در بهترین حالت یکشون انحصار زمانیه دوتای دیگه قرار نیست بیاد و اگر بیاد هم با توجه به مدت طولانی فایده ای نداره.

در کل روند قضایا از زمان از انحصار خارج شدن تعدادی از عناوین سونی کاملا مشخصه و نیاز به توضیح بیشتری نیست و همین کافیه.
برای بازی مثه فال اوت ۴ درصد فروش روی پلتفرم ps اش خیلی بیشتر از xbox بوده و عدم عرضه استارفیلد رو ps یعنی محروم کردن این درصد عمده و اسمش انحصاره و نه چیز دیگه.... .

فقط انحصار pc رو برداشته xbox وگرنه کماکان console exclusive هست و برای دارندگان میلیونی یه پلتفرم که خیلی هم طرفدار بازیای بستدا هستن غیر قابل دسترس.

در مورد این بحث عرضه روی pc و ناراحتی برخی طرفدارای سونی هم من اعلام حمایت یا انزجار نمیکنم ولی اینکه خیلی از طرفدارای ایکس باکس هم حال میکنن با انحصاری شدن بازیهایی مثه استارفیلد و جونز و ....(انحصار کنسولی بگیم تا نکین نه انحصاری نیس) هم غیر قابل کتمان هست و این یه رفتار متناقض دوطرفس

مایکرو اگر ادعای عدم انحصار داره بازی رو با شرایط برابر رو ps هم بیاره تا بگیم انحصاری نیس - ولی هیچوقت اینکارو نمیکنه چون محتوای انحصاری یا محتوای با شرایط خاصتر باعث برتریه یه پلتفرم میشه و اسپسنر هم اینو درک کرده که ۷۰ میلیارد خرج کرده

.

منبع اصلی سیاست بخون

به خاطر انحصاری همین تغییر سیاست ها در این :))سال 100 موجود میلیارد ادعا دلار هزینه کردن :)) و دنبال کردن IP های تاریخ گیم بزرگترین ان

در نابودی همون سال 2018/2019 که مایکروسافت مدیران در ایمیل های رسمی ایمیل رسمی و دنبال راه های نابودی PS :))
در نهایت هم تام کروز! "

خب امیدوارم از تحلیلم قانع شده باشید :Dاگه نشدید هم مهم نیست من تو پست های بعدی هم انقدر تام کروز می فرستم تا قانع شید! :D

دقيقا همينه فعل و فاعل نداره جمله هاش
ترنسليتر ميخواد :)) :))

• Like
  • Smile
Reactions: alix360m and PC MOD
حرف های فیل اسپنسر مشخصه: سونی تبدیل به یک غول بی شاخ و دم شده بود، با اون سهم 30 درصدی، هرچی دم دستش میومد انحصاری میکرد. گوست وایر و دثلوپ فقط یک نشونه بودند. مایکروسافت بتسدا رو نمی‌خرید الان استارفیلد هم انحصاری PS بود. خب اسپنسر روشن گفت: ایکس باکس در این شرایط زنده نمیموند.

مایکرو اگر ادعای عدم انحصار داره بازی رو با شرایط برابر رو ps هم بیاره تا بگیم انحصاری نیس - ولی هیچوقت اینکارو نمیکنه چون محتوای انحصاری یا محتوای با شرایط خاصتر باعث برتریه یه پلتفرم میشه و اسپسنر هم اینو درک کرده که ۷۰ میلیارد خرج کرده

.

که باز با اون 30 درصد ها پلی استیشن بره بازی های بیشتری رو انحصاری کنه، سیاست سونی مشخصه: متخاصمانه و مهاجمانه ، حتا به قیمت نابودی ایکس باکس. عرضه فرست پارتی های مایکروسافت برای سونی یعنی خودکشی... همون سیاست کیس به کیس بهترین هست+
عرضه رو XBOX +WINDOWS+STEAM همزمان
سونی نمیتونه اینطوری رفتار کنه و انتظار داشته باشه، حریفش ساکت بشینه.

ایکس باکس هیچوقت گیمرها رو مجبور به استفاده سرویس خودش نمیکنه،. شما میتونی PC بخری و بازی رو روی استیم همزمان با انتشار جهانی تجربه کنی، این اسمش انحصار نیست، عرضه نشدن رو PS؟ از خود PS بپرس

آخرین ویرایش:
برای بازی مثه فال اوت ۴ درصد فروش روی پلتفرم ps اش خیلی بیشتر از xbox بوده و عدم عرضه استارفیلد رو ps یعنی محروم کردن این درصد عمده و اسمش انحصاره و نه چیز دیگه.... .

فقط انحصار pc رو برداشته xbox وگرنه کماکان console exclusive هست و برای دارندگان میلیونی یه پلتفرم که خیلی هم طرفدار بازیای بستدا هستن غیر قابل دسترس.

در مورد این بحث عرضه روی pc و ناراحتی برخی طرفدارای سونی هم من اعلام حمایت یا انزجار نمیکنم ولی اینکه خیلی از طرفدارای ایکس باکس هم حال میکنن با انحصاری شدن بازیهایی مثه استارفیلد و جونز و ....(انحصار کنسولی بگیم تا نکین نه انحصاری نیس) هم غیر قابل کتمان هست و این یه رفتار متناقض دوطرفس

.
دوست عزیز لطفا پست ها رو دقیق تر بخونید نه کسی از انحصار کنسولی مایکرو دفاع کرد و نه اینکه حتی سونی محکوم بشه که چرا انحصاری میکنه. اتفاقا در یکی از پست ها نوشتم که خیریه که باز نکرده هرطور بیزینس پلنش حکم بکنه اونطور باید کار کنه.

موضوع بحثی که بود اینه که اون دسته (نه همه) از سونی فنهایی که پدر ما و خود سونی و حتی بقیه سونی فنها رو سر از انحصار خارج کردن تعدادی از بازیهای سونی دراورده بودن و حتی جیم رایان رو مجبور کردن هی بیاد توضیح بده که بابا هنوزم بازی انحصاری مخصوص شما عزیزان داریم که بقیه حق ندارن بازی کنن و شما حال کنید اون دسته الان حق ندارن بیان و در مورد انحصار کنسولی شدن استارفیلد یا بقیه غر بزنن چون حداقل استارفیلد و بقیه روی PC میان ولی اون دسته سر انتشار برای PC هم مشکل داشتن.

حالا اینکه مثلا شخص من در مورد انحصار استارفیلد یا هر گیم دیگه چی فکر میکنم بطور واضح صد در صد مخالفم و اگر دست من بود هر گیمی روی همه پلتفرمها میومد تا همه بتونن بازی کنن چه استارفیلد باشه چه TES 6 چه هر عنوان دیگه از سونی یا مایکرو یا نینتندو.

آخرین ویرایش:
یعنی کوروش واست منبع حساب نمیشه؟
فیل شخصا به کبیر اطلاع داده، گفته قرارداد رسمی 10 ساله می بندیم بعد هر موقع دلمون خواست میزنیم زیرش گردنمونم کلفته داااش دادگاه و قاضی هم که میخریم

کجا گفت ؟
Screenshot_۲۰۲۳۰۶۲۴-۲۳۱۶۲۷~2.png Sarah Bond

آخرین ویرایش:

منبع اصلی سیاست بخون

در نهایت هم تام کروز! "

مطب من در دیروز شما مفید تر از ماهی برای کم خونیه حیوانات سیاره های بدون حیاط خلوت.
این تام کروز خنده وی تراست

آخرین ویرایش:
دوستان هی میان میگن چون روی ps فلان بازی نمیاد پس انحصاریه :blink: :D

مفهوم واژه انحصار شاید تغییر کرده ما نمیدونیم ولی مایکروسافت تصمیم گرفته بازی روی ps منتشر نکنه که اسمش انحصار نیست چون روی حداقل یک پلتفرم دیگه وجود داره :D

مگر اینکه pc پلیر اصلا حساب نکنی فقط ps پلیرها توی پلتفرم های سرگرمی محسوب بشن:D

یه موضوع جالبی هم کوروش گفت که فکر کنم چون فونت ۲۶ نبود کسی ندید :D

کوروش جان میگه با انحصاری شدن استارفیلد حدود ۱۵ میلیون پلیر ps از تجربه این بازی محروم میشن ولی با عرضه نشدن بازی روی pc هیچ گیمری محروم نمیشه چون گیمر یا ps داره یا گیمر محسوب نمیشه کلا:))

خوب کبیر جان الان کجای این متن اشاره کرده که مایکروسافت هروقت عشقش کشید می تونه 1 طرفه هرچیزی که خواست رو تغییر بده؟
2 خط آخر کاملا واضح نوشته اگر هر کدوم از طرفین راضی نبودن می تونن برای تغییرات مذاکره مجدد کنن دقت کن مذاکره
کلا دیدگاهت در مورد قرارداد رسمی اشتباهه، هر قراردادی حدقل 2 طرف داره و شرایط هم همیشه واضحه هیچ کدوم از طرفین نمی تونن 1 طرفه ازش خارج بشن یا شرایطش رو بدون توافق طرفین تغییر بدن
والا برای دونستن چنین مطلبی اصلا نیاز نیست به توییتر مراجعه کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or