خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
میشه یه چنتا کامنت از خوشحالی انحصاری بودن استارفیلد نشونمون بدی؟
بازی که روز اول با کیفیت نسبتاً بهتر رو PC هم منتشر میشه زیاد هم انحصاری محسوب نمیشه.
بهرحال اینکه میلیون ها پلیر سونی از بازی محروم میشن اسمش انحصاره و نمیشه کتمانش کرد.

در مورد pc هم چون این پلتفرم رقیبی برای مایکرو نیس لزومی نداره روش انحصار ایجاد کنه. رقیب سونی هست نه pc و تازه میتونه از pc هم سود خوبی ببره با عرضه بازی.

خلاصه که من مخالفتی با انحصار از هیچ پلتفرمی چه سونی و چه مایکرو ندارم. فقط خواستم بگم این حس تو خیلی از افراد هست و مختص یه پلتفرم و طرفداراش نیس ( فقط اونی که طرفدار ایکس باکسه فکر میکنه فقط سونی بازا اینطورین و برعکس)

.

بزرگوار نفرت از PS در حدی زیاد که کلا منطق رها کردی؟

همین یکماه پیش ادعا نمی کردی کلاد دروغ؟
مشارکتت در بحث رو ستایش میکنم اما بیا با هم بررسی کنیم که من درباره کلاود چی گفتم تا یک ماه پیش.
بزارمش تو اسپویلر بهتره
IMG_20230624_182912_576.jpg
۸ ژوئن گفتم کلاود بازار جداگانه ای نیست‌. جالبه که ادمهای باسوادتر از من و متخصص تو این امر هم همینو میگند.
IMG_20230624_183033_231.jpg
۲۶ می گفتم که تو تجدید نظر به اشتباه محاسباتی درباره کلاود و بازار کلاود اشاره شده. اشتباه محاسباتی این بود که هر یوزر گیم پس التیمیت یوزر کلاود شمرده شده. این ادعای من نیست و ادعای مایکروسافت بوده و براش سند هم داره. ۹ می گفته بودم بهتره منتظر نظر cat باشیم و ببینیم اشتباهش کجاست و بالاخره مشخص میشه.
IMG_20230624_183121_133.jpg
۳۰ اوریل گفتم که ایراد به کلاود درسته ولی قراردادهای ۱۰ ساله رو راه حل میدونستم.
تازه جالبه فکر میکردم اتحادیه اروپا خرید رو بلاک کنه. حتی من خودم گفته بودم کنار گذاشتن انگلستان "فعلا" ممکن نیست.

IMG_20230624_183257_999.jpg
در ادامه همون پست بازم به وزنه سنگین کلاود اشاره کردم و گفتم بر اساس نیت خوانی و گمانه زنی مسدود کردن معامله کافی نیست.

IMG_20230624_183342_488.jpg
در ادامه اش هم راهکاری که بنظرم رسید رو گفتم که با کنترل میشه درستش کرد. پس همچنان معتقدم وزنه کلاود مایکروسافت سنگین میشه و حتی میگم برای رقبا با کنترل امکان رقابت میتونه وجود داشته باشه.
IMG_20230624_183422_328.jpg
۲۶ اوریل همزمان با اعلام نظر cma گفتم ایراد کلاود درست بوده

پس مشخصه، نه تنها تو ۱ ماه قبل بلکه تو ۳ ماه قبل من گفتم با خرید اکتی وزنه مایکروسافت تو کلاود قوی تر میشه و این ایراد درسته که وزنه مایکروسافت قوی تر میشه.
IMG_20230624_183533_054.jpg
۹ می ۲۰۲۳ شما به من گفتی مگه کلاد اینده صنعت گیم نیست و...

IMG_20230624_183643_709.jpg
و من در جواب به شما گفتم که مگه من میگم نیست؟ و توضیح دادم بهتون که loaded question چی هست.
IMG_20230624_183734_326.jpg
بعد برداشت خودتون رو توضیح دادید که مونوپلی کلاود اینطوریه.
بعد از من پرسیدید هدف مایکروسافت مونوپلی اینده کلاود هست یا نیست
IMG_20230624_183829_731.jpg
من در جواب به شما دوباره درباره سوال پرسیدنتون ایراد گرفتم و گفتم حرف تو دهن طرف مقابل میزارید. با اینحال در جواب کلاود من از خودم هیچ جوابی ندادم و گفتم باید ببینیم بقیه چی میگند و در اخر بهتون یاد دادم سوال پرسیدن صحیح چطوریه. چون دوباره اشتباه کردی و صحبتم رو با شما به پایان رسوندم.

حالا برگردیم به اتهامی که به من زدی.
من تا ۱ ماه پیش نگفتم کلاود دروغ هست.
اینکه انگ هیتر و بی منطق میزنی رو ندید میگیرم و ترجیح میدم دیگه بیشتر از این ادامه ندم.

آخرین ویرایش:
این تناقض البته دو طرفه هست.
اونایی که تا دیروز می گفتن اسپسنر ضد انحصار و انحصار زشت و ضد رقابته و .... با انحصاری شدن استارفیلد و خیلی بازیهای دیگه حال میکنن.
هر کسی که طرفدار سرسخت یه پلتفرمی هست خوشش میاد ارزش و اعتبار پلتفرمش بیشتر و بالاتر باشه و برای همین این حس رو پیدا میکنن - دچار تناقض شدنشونم هم بخاطر تعصبه که اونم میگم تو طرفدارای هر دو پلتفرم دیده میشه

.
کاملا مشخصه که شما فقط سطر اول یعنی همونی که نقل قول کردید رو خوندید و بلافاصله سعی کردید جواب بدید
خیر فرض شما غلطه
استارفیلد انحصاری نیست فاینل فنتزی 16 فعلا انحصاریه
فیبل انحصاری نیست راگناروک انحصاریه
هلبلید ( با وجود اینکه بنظرم اورریتده و ارزش هایپی که کردن رو نداره) انحصاری نیست ولی تسوشیما انحصاریه. تازه من فقط 3 بازی سونی که برام مهم هستند رو گفتم وگرنه تعداد انحصاری های سونی همین 3 تا نیست و خیلی بیشتره.
دستجات عزاداری در مورد از انحصار خارج شدن تعدادی از بازیها مثل انچارتد 4 و هورایزن و گاد او وار رو طرفداران مایکرو براه ننداختن بخشی از طرفداران سونی بودن
اینها رو اگر ادامه پستم رو میخوندید میدید که نوشتم و تناقض مشخصه از کجا سرچشمه میگیره ولی نخوندید و فقط جواب دادید.
کسی منکر اینکه چند نفر میخوان طرف مقابل رو با استارفیلد ترول کنن نیست و بله اینها هم وجود دارن ولی هیچ کدومشون ناراحت انتشار استارفیلد روی PC نیستن و اسپنسر رو هم مجبور به دادن بیانه نکردن نه تنها استارفیلد که سر فیبل هم واکنش عجیبی نبود و یا بقیه عناوین. اگر طرفداران سونی هم سر انتشار بازیهای انحصاری روی PC واکنشی نشون نمیدادن یا واکنش معقول بود اونوقت اره میشد یه جنگ VS و ترول دوطرفه بود ولی متاسفانه جز تعداد معدودی خیلی از طرفداران سونی (حداقل اونها که صدای بلندی داشتن) در این قضیه رد شدن. منظورم سطح جهانیه نه فقط فروم.

مصادره به مطلوب کلمه انحصاری هم جواب نمیده. بازی که همزمان با کنسول روی PC میاد انحصاری نیست. اگر 3 بازی که گفتم همزمان روی PC منتشر میشدن بخشی از حرف شما درست بود ولی نشدن و در بهترین حالت یکشون انحصار زمانیه دوتای دیگه قرار نیست بیاد و اگر بیاد هم با توجه به مدت طولانی فایده ای نداره.

در کل روند قضایا از زمان از انحصار خارج شدن تعدادی از عناوین سونی کاملا مشخصه و نیاز به توضیح بیشتری نیست و همین کافیه.

من بارها گفتم به نظر نسل بعد عملا سیستم محور شه
یعنی شما سالی 12 دلار بده که عضو سیستم xbox /ps5 باشی
کنسول هم از نظر سخت افزاری یه مدل
از اون سمت بازیارو بری روی اون سیتم به صورت لانچر رو کنسول پیاده کنند
شاید در هزینه پورت بازی هم صرفه جوی بشه
کی برسیم اون دوره خدا داند

• Like
Reactions: Natural Killer
رابطه سمی 8-| همزمان با این عکس ها در پشت پرده

point to a purported internal Microsoft email they describe as “uncontroverted evidence that Microsoft had the intention to put its main competition, the Sony PlayStation, out of the market.”
  • The contents of the message are redacted, but the plaintiffs say it was sent by Microsoft’s head of Xbox game studios (Matt Booty) to Microsoft’s chief financial officer Xbox (Tim Stuart).​

حالا فیل اسپنسر 10ها میلیون دلار پول میگره که دروغ بگه و با کثیف ترین سیاست های ممکن به PS ضربه بزنه

شما چرا دروغ های عجیب و غریب اش تکرار می کنید؟

طبیعیه دوستان طرفدار بدترین تیم مدیریتی تاریخ PS باشن
فیل اسپنسر و رفقا شب تا صبح برای نابودی PS نقشه می کشیدن
بعد این مـوجود بی خاصیت با حسنک عکس یادگاری می گرفت
یه خبری از یک ایمیل آمده
رد شد
منابع پخش خبر تک تک پاک کردن خبر رو
و خلاصه این شد که حل شد و گفتن درست نیست
تهش هم صاحب ایمیل تو جلسه دادگاه توضیح داد آقا ایمیل راجع چی بوده و قضیه فلان بوده

ولی شما هنوز ایمیله رو تو ذهن خودت رها نکردی و هنوز به دروغی که به خودت گفتی باور داری بابا بس کن

ایمیله اومد رفت تموم شد هنوز گیر اونی؟

کاملا مشخصه که شما فقط سطر اول یعنی همونی که نقل قول کردید رو خوندید و بلافاصله سعی کردید جواب بدید
خیر فرض شما غلطه
استارفیلد انحصاری نیست فاینل فنتزی 16 فعلا انحصاریه
فیبل انحصاری نیست راگناروک انحصاریه
هلبلید ( با وجود اینکه بنظرم اورریتده و ارزش هایپی که کردن رو نداره) انحصاری نیست ولی تسوشیما انحصاریه. تازه من فقط 3 بازی سونی که برام مهم هستند رو گفتم وگرنه تعداد انحصاری های سونی همین 3 تا نیست و خیلی بیشتره.
دستجات عزاداری در مورد از انحصار خارج شدن تعدادی از بازیها مثل انچارتد 4 و هورایزن و گاد او وار رو طرفداران مایکرو براه ننداختن بخشی از طرفداران سونی بودن
اینها رو اگر ادامه پستم رو میخوندید میدید که نوشتم و تناقض مشخصه از کجا سرچشمه میگیره ولی نخوندید و فقط جواب دادید.
کسی منکر اینکه چند نفر میخوان طرف مقابل رو با استارفیلد ترول کنن نیست و بله اینها هم وجود دارن ولی هیچ کدومشون ناراحت انتشار استارفیلد روی PC نیستن و اسپنسر رو هم مجبور به دادن بیانه نکردن نه تنها استارفیلد که سر فیبل هم واکنش عجیبی نبود و یا بقیه عناوین. اگر طرفداران سونی هم سر انتشار بازیهای انحصاری روی PC واکنشی نشون نمیدادن یا واکنش معقول بود اونوقت اره میشد یه جنگ VS و ترول دوطرفه بود ولی متاسفانه جز تعداد معدودی خیلی از طرفداران سونی (حداقل اونها که صدای بلندی داشتن) در این قضیه رد شدن. منظورم سطح جهانیه نه فقط فروم.

مصادره به مطلوب کلمه انحصاری هم جواب نمیده. بازی که همزمان با کنسول روی PC میاد انحصاری نیست. اگر 3 بازی که گفتم همزمان روی PC منتشر میشدن بخشی از حرف شما درست بود ولی نشدن و در بهترین حالت یکشون انحصار زمانیه دوتای دیگه قرار نیست بیاد و اگر بیاد هم با توجه به مدت طولانی فایده ای نداره.

در کل روند قضایا از زمان از انحصار خارج شدن تعدادی از عناوین سونی کاملا مشخصه و نیاز به توضیح بیشتری نیست و همین کافیه.
دیگه وقتی پی سی رو پلتفرم مایکروسافت به حساب میارن طبیعیه که معنی انحصار هم واسشون متفاوت باشه.

من که نه فن سونی هستم نه فن مایکرو و اخرین کنسولم PS4 بوده دارم با حیرت رفتار پر از تناقض یه عده رو تماشا میکنم و از این که از این همه تناقض ترک نمیخورن واقعا نمیدونم چی باید گفت.

تصویر بزرگتر و از بالای این قضیه اینه یه عده وقتی سونی تک به تک بازیها رو بصورت انحصاری منتشر میکنه مشکلی ندارند و همه چیز اوکیه بعد همین سونی بدبخت وقتی با دو سه سال فاصله بازی رو بر روی PC منتشر میکنه دسته جات عزاداری راه میندازن که ای داد و چرا باید بقیه هم شاهکار ما رو بازی کنن و جیمبو فلان و جیمبو بهمان و ارزشهامون رو نابود کرد ( نگید نه که تاپیکش پره) بعد وقتی مایکرو بازی رو همزمان دی وان روی PC و کنسولش منتشر میکنه محکوم به انحصاری کردن میشه. یعنی باورکردنی نیست خود انحصارگرها دست پیش میگیرن که پس نیفتن.

همین خبری هم که دیروز اومد و اسپنسر بخاطر انحصاری شدن استارفیلدروی ps5 بتزدا رو خریده (حتی اگر همه دلیلش این نبوده مطمئنا یکی از دلایل عمده همین بوده) باید قدردانش باشیم چون اگر سونی انحصاری میکرد دیگه خبری از PC نبود مثل فاینل 16 یا بعدا دو سه سال بعد همراه با دسته جات عزاداری و با درد وخونریزی منتشر میشد ولی حالا که بتزدا دست مایکروست استارفیلد روز اول روی PC در دسترسه و اصلا انحصاری نیست برخلاف چیزی که گفته میشه و معلوم هم نیست چرا کسی به این دروغ که انحصاریه واکنش نشون نمیده.

درواقع بطور خلاصه هروقت سونی تصمیم گرفت و البته مهم تر از تصمیم سونی طرفدارانش اجازه دادن بازیهای مهمش دی وان روی PC منتشر بشه و جیم رایان مجبور نشد هی بیانیه بده که خیالتون راحت بازیهامون هنوز انحصاری هستن اونوقت تازه سر انحصاری نکردن با مایکرو مساوی میشه و بعدش میشه یه رقابتی براشون در نظر گرفت که کدوم انحصارطلب تره و فلان و اینها ولی تا اون روز گیر دادن به انحصاری کردن از طرف مایکرو که همونم دروغه و اکثر بازیها دی وان مستقیما روی PC در دسترس هستند اصطلاحا تف سربالاست.
شما شاید سن گیمری تون قد نده !

زمان Sega Genesis هم بعضی بازیها با تاخیر رو یه سری ریجن ها عرضه میشد، دلیلش هم این بود که بازار و فروش اصلی رو یه ریجن دیگه بود.
این موضوع حتی تو نسل 6 یعنی زمان PS2/XBOX بود که خیلی از توسعه دهنده یا ناشر های Third Party بازی رو اول برای PS2 که فن بیس عظیم و فروش تضمین شده داشت عرضه میکردن و اگه موفق شد رو بقیه پلتفرم ها پورت میشد.

چرا این همه عقب بریم!؟ همین Rockstar بهترین استودیو بازیسازی که Third-Party هم هستش، نسخه پیسی GTA V و RDR2 یکسال بعد نسخه های کنسولی رو PC عرضه کرد. lol حتی GTA IV دو نسل قبل چند ماه دیرتر برای PC عرضه شد.
لابد این هم از ترس یا بخاطر کنسول و سونی فنها بوده!

مایکروسافت هم تو نسل 360 تعداد زیادی انحصاری Third party رو داشته (سایت Gematsu هرچی محتوای انحصاری برای هردو کنسول عرضه شده رو لیست کرده)
خلاصه خود مایکرو هم دقیقا همین راه رو میرفت منتهی نتونست با سونی رقابت کنه و الان شده بچه مظلومی که میگه "سونی داره خشن رفتار میکنه" :D:))

اینکه فن بیس عظیمی رو PS وجود داره که حتی Third Party ها عرضه رو PS رو در اولویت قرار میدن تقصیر سونی/Jim Ryan/ فن هاش نیست.
مثل اینه که از یه شخص موفق بدت بیاد چون اون شخص به صورت اتومات باعث بد بنظر رسیدن بقیه میشه.

درد اینجاست مدیر باشی و بعدش بگی من بی طرفم.

مشارکتت در بحث رو ستایش میکنم اما بیا با هم بررسی کنیم که من درباره کلاود چی گفتم تا یک ماه پیش.
بزارمش تو اسپویلر بهتره
View attachment 298640
۸ ژوئن گفتم کلاود بازار جداگانه ای نیست‌. جالبه که ادمهای باسوادتر از من و متخصص تو این امر هم همینو میگند.
View attachment 298641
۲۶ می گفتم که تو تجدید نظر به اشتباه محاسباتی درباره کلاود و بازار کلاود اشاره شده. اشتباه محاسباتی این بود که هر یوزر گیم پس التیمیت یوزر کلاود شمرده شده. این ادعای من نیست و ادعای مایکروسافت بوده و براش سند هم داره. ۹ می گفته بودم بهتره منتظر نظر cat باشیم و ببینیم اشتباهش کجاست و بالاخره مشخص میشه.
View attachment 298642
۳۰ اوریل گفتم که ایراد به کلاود درسته ولی قراردادهای ۱۰ ساله رو راه حل میدونستم.
تازه جالبه فکر میکردم اتحادیه اروپا خرید رو بلاک کنه. حتی من خودم گفته بودم کنار گذاشتن انگلستان "فعلا" ممکن نیست.

View attachment 298643
در ادامه همون پست بازم به وزنه سنگین کلاود اشاره کردم و گفتم بر اساس نیت خوانی و گمانه زنی مسدود کردن معامله کافی نیست.

View attachment 298644
در ادامه اش هم راهکاری که بنظرم رسید رو گفتم که با کنترل میشه درستش کرد. پس همچنان معتقدم وزنه کلاود مایکروسافت سنگین میشه و حتی میگم برای رقبا با کنترل امکان رقابت میتونه وجود داشته باشه.
View attachment 298645
۲۶ اوریل همزمان با اعلام نظر cma گفتم ایراد کلاود درست بوده

پس مشخصه، نه تنها تو ۱ ماه قبل بلکه تو ۳ ماه قبل من گفتم با خرید اکتی وزنه مایکروسافت تو کلاود قوی تر میشه و این ایراد درسته که وزنه مایکروسافت قوی تر میشه.
View attachment 298646
۹ می ۲۰۲۳ شما به من گفتی مگه کلاد اینده صنعت گیم نیست و...

View attachment 298647
و من در جواب به شما گفتم که مگه من میگم نیست؟ و توضیح دادم بهتون که loaded question چی هست.
View attachment 298648
بعد برداشت خودتون رو توضیح دادید که مونوپلی کلاود اینطوریه.
بعد از من پرسیدید هدف مایکروسافت مونوپلی اینده کلاود هست یا نیست
View attachment 298650
من در جواب به شما دوباره درباره سوال پرسیدنتون ایراد گرفتم و گفتم حرف تو دهن طرف مقابل میزارید. با اینحال در جواب کلاود من از خودم هیچ جوابی ندادم و گفتم باید ببینیم بقیه چی میگند و در اخر بهتون یاد دادم سوال پرسیدن صحیح چطوریه. چون دوباره اشتباه کردی و صحبتم رو با شما به پایان رسوندم.

حالا برگردیم به اتهامی که به من زدی.
من تا ۱ ماه پیش نگفتم کلاود دروغ هست.
اینکه انگ هیتر و بی منطق میزنی رو ندید میگیرم و ترجیح میدم دیگه بیشتر از این ادامه ندم.
چند نفر استارفیلد روی PS5 تجربه می کردن؟
10 تا 15 میلیون نفر
چند نفر استارفیلد روی XBOX تجربه می کنن؟
10 تا 15 میلیون نفر
مایکروسافت 10 تا 15 میلیون کاربر PS از تجربه بازی محروم کرده
بعد شما ادعا میکنی با کلاد مشکل انحصاری بودن حل می شه؟
علاوه بر 10 تا 15 میلیون کاربر PS، هر کس دوست داشته باشه بدون نیاز به کنسول / PC روی کلاد بازی می کنه

از طرف دیگه ادعا می کنه ادعا میکنی بازار کلاد مستقل نیست / مکمل بازار کنسول و PC

این چه بازار مکمل که نیازی به سخت افزار بازار اصلی نداره؟
این چه بازار مکمل که به ادعا شما ظرفیت اش بیشتر از بازار کنسول XBOX
دو حالت بیشتر نداره
یا CMA درست میگه
بازار کلاد یه ظرفیت عظیم و مستقل که بدون نیاز به سخت افزار کار می کنه
یا بازار کلاد, برای شما صرفا وسیله ای برای توجیه انحصارگرایی مایکروسافت

(در همین دادگاه) مایکروسافت رسما اعتراف کرد این قرارداد های 10 ساله یک سری کاغذ بی ارزش
مایکروسافت هر زمانی اراده کنه می تونه بندهای قرارداد تغییر بده

یه خبری از یک ایمیل آمده
رد شد
منابع پخش خبر تک تک پاک کردن خبر رو
و خلاصه این شد که حل شد و گفتن درست نیست
تهش هم صاحب ایمیل تو جلسه دادگاه توضیح داد آقا ایمیل راجع چی بوده و قضیه فلان بوده

ولی شما هنوز ایمیله رو تو ذهن خودت رها نکردی و هنوز به دروغی که به خودت گفتی باور داری بابا بس کن

ایمیله اومد رفت تموم شد هنوز گیر اونی؟
چرا دوباره اشتباه تکرار می کنی؟
دفعه قبل گفتم که تو گوگل سرچ کن
منبع اصلی بخون
دروغ های کارمند های مایکروسافت باور نکن

مایکروسافت رسما درستی اون ایمیل تایید کرد
فقط ادعا کردن این ایمیل 2019 :)) سیاست های ما در این 4 سال تغییر کرده :))
به خاطر همین تغییر سیاست ها در این 4 سال 100 میلیارد دلار هزینه کردن و دنبال انحصاری کردن بزرگترین IP های تاریخ گیم ان :))

اون عکس ها هم دقیقا 2018/2019
در همون سال 2018/2019 که مدیران مایکروسافت در ایمیل های رسمی ایمیل رسمی و جلسات دنبال راه های نابودی PS بودن
این موجود بی خاصت کنار حسنک راستگو عکس می گرفت و قصه های حسنک تکرار می کرد

اتفاقا رابطه مایکروسافت و سونی قبل از Jim Ryan واقعا رابطه دوستانه و محترمانه ای بود و بعیده که با وجود شان لیدن همچین حماقتی میکرد سونی برای انحصاری کردن Third-party های بزرگ:

View attachment 298599 View attachment 298600

View attachment 298605 View attachment 298604 View attachment 298602

View attachment 298603

امیدوارم هرچی زودتر سونی جیم رایان رو پرت کنه بیرون که این رابطه سمی توی رقابت از بین بره

هیچ وقت، هیچ دوستی و احترامی اونم در این سطح از بیزینس وجود نداره و نخواهد داشت...یوشیدا مارمولک همون کسی بود که سر قیمت XSX پشت صحنه از شدت خوشحالی داشت قِر کمر میداد :D اسپانسر هم مارمولک در از اون.
خودم و خیلی از فن‌های سونی که میشناسم از خداشون هست که این خرید تایید بشه و این مسخره بازیا تموم‌شه بره.

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or