خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
کوروش جان میگه با انحصاری شدن استارفیلد حدود ۱۵ میلیون پلیر ps از تجربه این بازی محروم میشن ولی با عرضه نشدن بازی روی pc هیچ گیمری محروم نمیشه چون گیمر یا ps داره یا گیمر محسوب نمیشه کلا:))

Judge Corley joined
.
.
Judge coley seen
.
.
Judge corley:
View attachment InShot_20230624_222846582.mp4

که باز با اون 30 درصد ها پلی استیشن بره بازی های بیشتری رو انحصاری کنه، سیاست سونی مشخصه: متخاصمانه و مهاجمانه ، حتا به قیمت نابودی ایکس باکس. عرضه فرست پارتی های مایکروسافت برای سونی یعنی خودکشی... همون سیاست کیس به کیس بهترین هست+
عرضه رو XBOX +WINDOWS+STEAM همزمان
سونی نمیتونه اینطوری رفتار کنه و انتظار داشته باشه، حریفش ساکت بشینه.

ایکس باکس هیچوقت گیمرها رو مجبور به استفاده سرویس خودش نمیکنه،. شما میتونی PC بخری و بازی رو روی استیم همزمان با انتشار جهانی تجربه کنی، این اسمش انحصار نیست، عرضه نشدن رو PS؟ از خود PS بپرس
باشه
دوست عزیز لطفا پست ها رو دقیق تر بخونید نه کسی از انحصار کنسولی مایکرو دفاع کرد و نه اینکه حتی سونی محکوم بشه که چرا انحصاری میکنه. اتفاقا در یکی از پست ها نوشتم که خیریه که باز نکرده هرطور بیزینس پلنش حکم بکنه اونطور باید کار کنه.
دوست عزیز من فهمیدم منظور شما چیه. تو پست قبلیم گفتم که من هم از اون طرز فکر حمایت نمیکنم.
ولی منظور حرف من اینه که در ابعاد دیگه ای طرفدارای xb هم اینطورین(نه همشون).
درسته با عرضه بازی روی pc مخالف نیستن ولی برعکس حرفای قبلشون رو میزنن و حتی استارفیلد رو انحصاری نمیدونن(حتی con ex) که همون رفتار متناقضه ولی یه جور دیگه

.

دوستان هی میان میگن چون روی ps فلان بازی نمیاد پس انحصاریه :blink: :D

مفهوم واژه انحصار شاید تغییر کرده ما نمیدونیم ولی مایکروسافت تصمیم گرفته بازی روی ps منتشر نکنه که اسمش انحصار نیست چون روی حداقل یک پلتفرم دیگه وجود داره :D

مگر اینکه pc پلیر اصلا حساب نکنی فقط ps پلیرها توی پلتفرم های سرگرمی محسوب بشن:D

یه موضوع جالبی هم کوروش گفت که فکر کنم چون فونت ۲۶ نبود کسی ندید :D

کوروش جان میگه با انحصاری شدن استارفیلد حدود ۱۵ میلیون پلیر ps از تجربه این بازی محروم میشن ولی با عرضه نشدن بازی روی pc هیچ گیمری محروم نمیشه چون گیمر یا ps داره یا گیمر محسوب نمیشه کلا:))
این باید به حسنک راستگو بگی :)) خود فیل اسپنسر هم قصه های شما رو قبول نداره چه برسه به ما
دیشب هر 10 دقیقه ضجه میزد و تکرار می کرد
سونی FF انحصاری کرده :))
سونی فاینال فانتزی 7 انحصاری کرده :))

چند بار توضیح بدم ؟8-|
برای چهارمین بار
وقتی یه بازی انحصاری می کنی باید سود احتمالی پلتفرم حذف شده روی پرداخت کنی
درامد نسخه PC استارفیلد چقد ؟ حداقل 400 تا 500 میلیون دلار
فک میکنی سـونی 400 میلیـون دلار (برای حذف نسخه PC) هزینه میکرد =))

خوب کبیر جان الان کجای این متن اشاره کرده که مایکروسافت هروقت عشقش کشید می تونه 1 طرفه هرچیزی که خواست رو تغییر بده؟
2 خط آخر کاملا واضح نوشته اگر هر کدوم از طرفین راضی نبودن می تونن برای تغییرات مذاکره مجدد کنن دقت کن مذاکره
کلا دیدگاهت در مورد قرارداد رسمی اشتباهه، هر قراردادی حدقل 2 طرف داره و شرایط هم همیشه واضحه هیچ کدوم از طرفین نمی تونن 1 طرفه ازش خارج بشن یا شرایطش رو بدون توافق طرفین تغییر بدن
والا برای دونستن چنین مطلبی اصلا نیاز نیست به توییتر مراجعه کنی
قرارداد 10 ساله بسته شده
COD 2027 عرضه شده و 2028 نسل 10 شروع می شه
مایکروسافت اعلام میکنه دیگه 30 درصد (استور) 70 درصد (ناشر) استاندارد صنعت گیم قبـول نداره
(به عنوان مالک IP) میخواد سونی مجبور کنه قرارداد تغییر بده( از 30 به 15 درصد برسه )

چه اتفاقی می افته؟
قرارداد بدون تغییر ادامه پیدا می کنه؟ نه
سونی قبول می کنه؟ نه
مایکروسافت عقب نشینی می کنه؟ امکان نداره عقب نشینی کنه

خـب استاد به نظر شما در این شرایط چه اتفاقی می افته؟

آخرین ویرایش:
این باید به حسنک راستگو بگی :)) خود فیل اسپنسر هم قصه های شما رو قبول نداره چه برسه به ما
دیشب هر 10 دقیقه ضجه میزد و تکرار می کرد
سونی FF انحصاری کرده :))
سونی فاینال فانتزی 7 انحصاری کرده :))

چند بار توضیح بدم ؟8-|
برای چهارمین بار
وقتی یه بازی انحصاری می کنی باید سود احتمالی پلتفرم حذف شده روی پرداخت کنی
درامد نسخه PC استارفیلد چقد ؟ حداقل 400 تا 500 میلیون دلار
فک میکنی سـونی 400 میلیـون دلار (برای حذف نسخه PC) هزینه میکرد =))

قرارداد 10 ساله بسته شده
الان 2027
مایکروسافت 30 درصد (استور) 70 درصد (ناشر) استاندارد صنعت گیم قبـول نداره
(به عنوان مالک IP) میخواد سونی مجبور کنه قرارداد تغییر بده. سهم 30 درصد خودش تا 15-20 درصد کاهش بده

قرارداد بدون تغییر ادامه پیدا می کنه؟ :)) نه
سونی قبول می کنه؟ نه
مایکروسافت عقب نشینی می کنه؟ امکان نداره عقب نشینی کنه

خـب استاد به نظر شما در این شرایط چه اتفاقی می افته؟
قرارداد یک توافق رسمی و قانونیه، مایکروسافت نتونه سونی رو راضی به توافق جدید کنه مجبوره تا پایان قرارداد فعلی بهش پایبند باشه، هیچکس نمی تونه زیر قرارداد قانونی بزنه کبیر جان
قانون زوی اعمال نمیشه بند بند قرارداد واضح هست قرارداد سفید امضا نمی کنن که

قرارداد یک توافق رسمی و قانونیه، مایکروسافت نتونه سونی رو راضی به توافق جدید کنه مجبوره تا پایان قرارداد فعلی بهش پایبند باشه، هیچکس نمی تونه زیر قرارداد قانونی بزنه کبیر جان
اينو ديروز ياد گرفته
بعد از اينكه گند قراداد تركمچاي سوني با اكتي درومد. و سوني بدعت گذار ٨٠ به ٢٠

من يه پست مربوط به افت فريم فاينال و اينكه روند مبارزاتش تكراريه گذاشتم
دسترسيم از تاپيك اصلي و امتيازاتش بسته شد

منتهي تو اين تاپيك استانداردها فرق ميكنه
شايد ترول ٢٤ ساعته تشويقي هم داره

اينو ديروز ياد گرفته
بعد از اينكه گند قراداد تركمچاي سوني با اكتي درومد. و سوني بدعت گذار ٨٠ به ٢٠

من يه پست مربوط به افت فريم فاينال و اينكه روند مبارزاتش تكراريه گذاشتم
دسترسيم از تاپيك اصلي و امتيازاتش بسته شد

منتهي تو اين تاپيك استانداردها فرق ميكنه
شايد ترول ٢٤ ساعته تشويقي هم داره
البته در هویت شما تشکیک کردند گفتند ایشان معلوم نیست اکانت چندمه کدومه مثل اینکه اینجا رسم به هر کسی یک جروی برجسب بزنند

• Like
Reactions: Wolff
واقعا باید به فیل اسپنسر پروپاگاندایست اعظم تبریک فرستاد
که چنان دروغ میگه نه وکلای FTC نه وکلای سونی نه وکلای گوگل نه قاضی نمیتوانند مچش را بگیرند

البته در هویت شما تشکیک کردند گفتند ایشان معلوم نیست اکانت چندمه کدومه مثل اینکه اینجا رسم به هر کسی یک جروی برجسب بزنند

من عمدا اون پست رو دادم
ترول كاري نداره
هر كسي ميتونه بيوفته تو تاپيكا و يه مشت مطلب الكي بذاره
الان اين تاپيك هم همين شده
خودمم هم پستام اسپم شده و دري وري

براي اينكه بجاي اطلاع رساني بايد جواب اقاي اكس رو بدم

نميدونم اين سياست غلطه
ما هم اعصاب فولادي نداريم ميام از علايق مشتركمون بگيم با اين پديده ها مواجه ميشيم

من حتي تو تاپيك امتيازات فاينال نظر هم ندادم چون بازي نكرده بودم
منتهي همش ادم رو وادار به عكس العمل ميكنن

• Like
Reactions: earendilist
قرارداد ۱۰ ساله یعنی که از زمان انعقاد به مدت ۱۰ سال لازم الاجرا می باشد.یعنی کسی نمی تواند یک طرفه در مفاد آن تغییر ایجاد کند.نه کاری به نسل دارد نه کنسول نه هیچ چیز دیگری.لطفا هر کاری می کنید دیگر چیزهای ساده و ابتدایی که هر کسی می داند رو زیر سوال نبرید.

احسنت بالاخره فهمیدی
سونی به همین خاطر قرارداد مسخره رو امضا نمی کنه
سونی دنبال یه قرارداد محکم بدون بند فسخ و تغییر
مایکروسافت احتمالا یه قرارداد مسخره پیشنهاد داده که هر لحظه می تونه بند هاش تغییر بده، در مقابل سونی هم توانایی اعتراض نداشته باشه
بعد در دادگاه ضجه میزنن که سونی قرارداد قبول نمی کنه :))

آخرین ویرایش:
من عمدا اون پست رو دادم
ترول كاري نداره
هر كسي ميتونه بيوفته تو تاپيكا و يه مشت مطلب الكي بذاره
الان اين تاپيك هم همين شده
خودمم هم پستام اسپم شده و دري وري

براي اينكه بجاي اطلاع رساني بايد جواب اقاي اكس رو بدم

نميدونم اين سياست غلطه
ما هم اعصاب فولادي نداريم ميام از علايق مشتركمون بگيم با اين پديده ها مواجه ميشيم

من حتي تو تاپيك امتيازات فاينال نظر هم ندادم چون بازي نكرده بودم
منتهي همش ادم رو وادار به عكس العمل ميكنن
درکت میکنم
من خودم اصلا با محدود کردن هیچ کاربری موافق نیستم حتی همین بذله گوی دست نداشتنی ولی خوب اینم نمک فلفل این فروم هست اگر یک روز =)) را ببینم روزم ساخته نمیشه

احسنت بالاخره فهمیدی
مایکروسافت احتمالا یه قرارداد مسخره پیشنهاد داده که هر لحظه میتونه بند هاش تغییر بده، سونی هم توانایی اعتراض نداشته باشه
اونیکه ضجه میزنه یک دیگر است البته
در انتها سر بحث کنسول اونیکی باید نیاز به قرار داد مایکروسافت نیست سونیه
مایکروسافت ته تهش میتواند به رگولاتوری های مانند همانی که به eu داد به FTC هم بدهد
که اینم بعیده با توجه به رد اکثر تئوری های FTC در زمینه ی کنسول
دادگاه هم کور و کر نیست می ببینه 40 کشور بدون نیاز به قرارداد کنسولی موافقت کردند اینم میتواند تاثیر غیر مستقیم در رای دادگاه بگذارد

• Like
Reactions: ravi
احسنت بالاخره فهمیدی
مایکروسافت احتمالا یه قرارداد مسخره پیشنهاد داده که هر لحظه می تونه بند هاش تغییر بده، در مقابل سونی هم توانایی اعتراض نداشته باشه
سونی چرا از متن همین قرارداد ترکمنچای که میگی از مفادش با خبری به عنوان مدرک توی دادگاه استفاده نکرد؟ خیلی راحت قاضی با دیدنش علیه مایکروسافت رای میداد :D
خود جیم رایان گفته ما اصلا قرارداد نمی خوایم فقط میخوایم این معامله انجام نشه بعد تو میگی جیم رایان فلان خورد چون قراداد خوب نبوده نبسته :دی زبان قاصره از تحلیل هات حداقل عمو جیمبو رو خراب نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or