خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
رابطه سمی 8-| همزمان با این عکس ها در پشت پرده

point to a purported internal Microsoft email they describe as “uncontroverted evidence that Microsoft had the intention to put its main competition, the Sony PlayStation, out of the market.”
  • The contents of the message are redacted, but the plaintiffs say it was sent by Microsoft’s head of Xbox game studios (Matt Booty) to Microsoft’s chief financial officer Xbox (Tim Stuart).​

حالا فیل اسپنسر 10ها میلیون دلار پول میگره که دروغ بگه و با کثیف ترین سیاست های ممکن به PS ضربه بزنه

شما چرا دروغ های عجیب و غریب اش تکرار می کنید؟

طبیعیه دوستان طرفدار بدترین تیم مدیریتی تاریخ PS باشن
فیل اسپنسر و رفقا شب تا صبح برای نابودی PS نقشه می کشیدن
بعد این مـوجود بی خاصیت با حسنک عکس یادگاری می گرفت
سوالی ازت دارم
چرا در به در دنبال اثبات ایتیزکه بگی اسپنسر دروغگو و کثیف که مثلا اون رو از جلو چشم ایکس فنا بندازی ؟ بذار بهت بگم ما اصلا اسپنسر رو می‌پرستیم امیدوارم اسپنسر فقط به دروغ گویی پناه ببره دوما چرا باید وجود پلیستیشن و سونی برامون کوچکترین اهمیتی داشته باشه اصلا به من چیه مایکروسافت میخواد سوتی رو نابود کنه یا نه اصلا نابود بشه به من چیه !
در آخر هم زنده باد مایکروسافت زنده باد قبل اسپنسر.

بدترین تیم مدیریتی تاریخ PS
فکر کنم اولین باره که بالاخره با یکی از پستهای شما موافقم.
از نظر من هم شان لیدن افتضاح بود و جیم رایان بهتره. حداقل فرقشون اینه که جیم رایان اقتضای بازار رو بهتر از لیدن درک میکنه و بنظرم اگر بهش فرصت بدن و چپ و راست نکوبنش میتونه کارهاش نتیجه بده.
جیم رایان اولین کسی بود که متوجه پتانسیل کسانی که پشت درهای پلی استیشن مونده بودن و به هر دلیل کنسول نداشتن شد. حالا یا ممکنه فرض کسانی که میگن با از انحصار خارج کردن بازیهای PS داره برای جلب PC گیمرها به سمت PS دون میپاشه درسته یا واقعا دنبال سود فروش بیشتر بوده یا ترکیبی از هر دوعامل. هرکدوم که درسته مهم نیست. مهم اینه اون پتانسیل رو داره میبینه و شان لیدن نمیدید. این بیشتر به نفع برند پلی استشینه تا دیواری که امثال لیدن دور پلی استیشن میکشیدن.
البته برای موفقیت دیدن این پتانسیل کافی نیست و نیازه فنها هم بفهمن که هزینه تولید بازیهای با کیفیت AAA بالا رفته و واقعا نیازه تا منابع جدید ( چه با ورود کاربر جدید و چه با فروش بیشتر روی پلتفرمهای دیگه) تامین بشه و مثل دفعه قبل با پاره اجر نزنن تو دهنش که بدبخت مجبور بشه بیاد بیانیه بده. از طرف دیگه هم جیم رایان باید بفهمه سینگل پلیر AAA ویژگی و مشخصه برند پلی استیشنه و هرکاری میکنه نیازه میراث پلی استیشن یعنی سینگل پلیر داستانی باکیفیت رو حفظ کنه.

اینجا مدیر و ناظم اعظم و ناظم اصغر و غیره نداریم. اگر کسی ببینه و احساس کنه مشکلی پیش اومده برخورد میکنه

این قسمت رو توجه کنید. Ftc اومد گوگل رو بیاره تا موضع خودشو تقویت کنه اما پاس گل گوگل برای مایکروسافت رو ببینید:

Q: Stadia had several competitors when it launched, right?

When you say competitors im not sure what you're describing. From our perspective, the existing console and PC gaming participants were what represented what we were competing with

Q: Stadia competed with consoles and storefronts like Epic Games Store, Valve, correct?

Yes
Ftc:
IMG_20230624_014742_309.jpg

گوگل بیشتر موضع مایکروسافت رو تقویت کرد که کلاود مارکت جداگانه ای نیست.

تو محله مادربزرگم خدا بیامرز یه مغازه بود که خامه محلی می‌فروخت، خیلی خوشمزه بود
یه مغازه دیگ ازین مدرن ها اومد خامه محلی هم آورد ولی کسی سمتش نمی‌رفت
تا اینکه یادمه یبار نوجوون بودم خامه رو خوردیم صبح که داییم گفت چرا انقد بد شده
فرداش دوباره گرفت و باز همین طور
کیفیت اومده بود پایین ...
تا اینکه اون مغازه مدرنه رفت خانه محلی از یه جا دیگه آورد که عالی بود
نتیجه چی شد؟
نتیجه این شد که اون مغازه قدیمی مجبور شد کیفیت رو برگردونه ولی با قیمت بیشتر( کاری به قیمت ندارم)
در نتیجه‌ محله دیگ دو تا مغازه خامه فروشی خوب داشت
گیر ندین خامه چه ربطی به صنعت گیم داره، اصل ماجرا همونه 🙄
نینتندو هم حکم بغالی مش رمضون رو داره که کاری به خامه و خامه فروش نداره کلا، پنیر لیقوان تبریز ریمستر ۶۰ دلار بدون تخفیف😁

فکر کنم اولین باره که بالاخره با یکی از پستهای شما موافقم.
از نظر من هم شان لیدن افتضاح بود و جیم رایان بهتره. حداقل فرقشون اینه که جیم رایان اقتضای بازار رو بهتر از لیدن درک میکنه و بنظرم اگر بهش فرصت بدن و چپ و راست نکوبنش میتونه کارهاش نتیجه بده.
جیم رایان اولین کسی بود که متوجه پتانسیل کسانی که پشت درهای پلی استیشن مونده بودن و به هر دلیل کنسول نداشتن شد. حالا یا ممکنه فرض کسانی که میگن با از انحصار خارج کردن بازیهای PS داره برای جلب PC گیمرها به سمت PS دون میپاشه درسته یا واقعا دنبال سود فروش بیشتر بوده یا ترکیبی از هر دوعامل. هرکدوم که درسته مهم نیست. مهم اینه اون پتانسیل رو داره میبینه و شان لیدن نمیدید. این بیشتر به نفع برند پلی استشینه تا دیواری که امثال لیدن دور پلی استیشن میکشیدن.
البته برای موفقیت دیدن این پتانسیل کافی نیست و نیازه فنها هم بفهمن که هزینه تولید بازیهای با کیفیت AAA بالا رفته و واقعا نیازه تا منابع جدید ( چه با ورود کاربر جدید و چه با فروش بیشتر روی پلتفرمهای دیگه) تامین بشه و مثل دفعه قبل با پاره اجر نزنن تو دهنش که بدبخت مجبور بشه بیاد بیانیه بده. از طرف دیگه هم جیم رایان باید بفهمه سینگل پلیر AAA ویژگی و مشخصه برند پلی استیشنه و هرکاری میکنه نیازه میراث پلی استیشن یعنی سینگل پلیر داستانی باکیفیت رو حفظ کنه.

اینجا مدیر و ناظم اعظم و ناظم اصغر و غیره نداریم. اگر کسی ببینه و احساس کنه مشکلی پیش اومده برخورد میکنه
فکر کنم برای اون دوست عزیز ناظم یه خوذه دقت کنید مشخص میشه

• Like
Reactions: SiminSecret
من اینجا کره گیری برای بازی محبوبم کنم که CoD بازی هست که سرش قسم میخورند 😁

نماینده ftc تو دور اخر صحبت ها، از فیل اسپنسر خواست برای همه بازیهای اکتیویژن قسم بخوره که روی پلی استیشن عرضه میشند.
اسپنسر کاملا زیرکانه و با منطق پاسخ داد که اکتی بازیهای خیلی زیادی میسازه و برخی از اون ها ققط برای پی سی هستند مثل وارکرفت، بنابراین فکر نمیکنم همینطوری قول توخالی بشه داد. بعد پرسید دیابلو چی؟ اینجا اسپنسر از able استفاده کرد که یعنی تواناییش رو دارم و در ادامه پرسیدن میتونی شرکت رو امروز متعهد کنی؟ وکیل مایکروسافت objection / اعتراض زد و قاضی گفت میشه رد شیم از این موضوع که یعنی اعتراض وارده.
یعنی ببینید چقدر مسیر رو این وکیل محترم ftc اشتباه طی کرده و حتی نمیدونه اکتیویژن دقیقا چجور بازیهایی تو مجموعه اش داره و کارمند یک شرکت باید به این وکیل محترم اموزش بده که سوال رو باید چجوری بپرسند و با بیزینس اون رو آشنا کنه.

در جای دیگه هم میخواست از فیل اسپنسر بازم قسم بگیره که قاضی گفت من سوالت رو قطع میکنم و بهش هیچ نیازی ندارم.
حجم دری وری ftc به قدری زیاد بود که خود قاضی مجبور به دخالت میشد. تلاشهای نماینده ftc برای پیدا کردن باگ از اسپنسر و استفاده علیهش کاملا بی نتیجه موند. با وجود اعمالی که سونی علیه مایکروسافت انجام داده با این حال اسپنسر مجددا از همکاری با سونی دفاع کرد و بابتش گفت که یک سندی رو هم امضا کردند. نکته قابل توجه اینکه ۵۰ بازی از مایکروسافت روی پلی استیشن وجود داره. اینکه اسپنسر تو صحبت هاش میگه "نمیدانم، اطلاعی ندارم" 😁 بخاطر این هست که وارد اون بازی نمیشه و درست ترین جواب به عنوان دفاعیه همین هست چون وکیل خوانده از قبل هماهنگ میکنه که به چه سوال هایی جواب بده و به چه سوال هایی نه.
وقتی ftc از شاهد سوالاتش رو میپرسه و تموم میشه، وکیل مایکروسافت شروع به پرسیدن سوالات از شاهد میکنه و اینطوری اون نقاط تاریک و مبهمی که رو ftc سعی میکنه طور دیگه ای جلوه بده، روشن ترش میکنه تا قاضی بتونه اشراف بهتری از اون مساله داشته باشه.

تو دادگاه انحصار سونی داره با مایکروسافت مقایسه میشه و ثابت هم شده که انحصار سونی بیشتره و حتی پول میده که جلوی برخی بازیها گرفته بشه.
ما اصلا به خوب و بدش کاری نداریم ولی این اتفاقی هست که داره میوفته‌. اگه هم فکر میکنید دروغه باید خدمتتون عرض کنم همه این ها، هر حرفی که به دادگاه زده میشه مدرکش به طور مستند تحویل داده شده و اگه دقت کنید گاهی اوقات برای توضیح خواستن و تطابق با مدارک تحویلی از خوانده سوال میپرسند و ازش توضیح میخوان.
نمیشه به دادگاه دروغ بگی، کسی ندید بگیره، اونم چنین دادگاه مهمی که طرف دعوی یک سازمان دولتی هست که از مردم مالیات میگیره. خواهان دنبال این هست یه سوتی از خوانده بگیره و به راحتی با اتهام دروغگویی ادعای خودش رو ثابت کنه ولی نشد.

تا روز دوم همچنان ftc دست خالی هست و بعید میدونم چیزی علیه مایکروسافت به قاضی ثابت شده باشه. متاسفانه اینطور که به نظر میرسه ftc در جایگاه دفاع از سونی قرار گرفته، مصرف کننده از سونی موضوع بزرگتر و مهمتری هست‌. مصرف کننده از کل این کمپانی ها مهم تر هست و هر کسی که داره این دادگاه رو دنبال میکنه باید احساس کنه که ftc درست مثل دادستان که مدافع حقوق مردم هست، مدافع حقوق مصرف کننده ها باشه ولی چنین چیزی حداقل تا الان نیست.

اینم بابت بیمه نظر نامربوط میگم:
من و شاید برخی ها، از سیاست های "سونی" خوشمون نمیاد. این مساله رو توجه کنید، وقتی از برخی سیاست های سونی خوشمون نمیاد به این معنی نیست که از "پلی استیشن" متنفر هستیم. پلی استیشن/ایکس باکس/نینتندو و.. فقط یه کالای سرگرمی هست که با خریداری کردنش صفت خاصی به هویت و کیان انسان اضافه نمیکنه‌. فقط ساخته شده که خریدارش رو سرگرم کنه و نفرت ورزیدن از نظر بنده به کالای بی خطری که برای سرگرمی ساخته شده بیهوده است.

نکته تکراری: اگه مایکروسافت دخالت نمیکرد و مجبور به خرید بتسدا نمیشد، سونی استارفیلد رو انحصاری میکرد. دسترسی به این بازی فقط از طریق کنسول پلی استیشن بود. تو بهترین حالت برای مدت زمان محدود ۱ ساله.
حالا که مایکروسافت استارفیلد رو در اختیار داره:
فاصله شما با تجربه این بازی تقریبا ۱۰ تا ۱۷ دلاره و حتی نیازی به داشتن کنسول هم ندارید.
تلویزیون، موبایل، تبلت، پی سی، کنسول و هر چیزی که به اینترنت متصل میشه در اختیارتون هست تا همون روز اول رو هر چیزی که راحتید بازی رو تجربه کنید.
پس مصرف کننده ها مشخصا از انحصار ایکس باکس که اگه اسمشو بزاریم انحصار و قبولش کنیم، خوشحال تر میشند. اینکه تصور میکنید چرا برخی ها میگن انحصاری سونی بد است انحصاری مایکرو خوب است از تناقض نمیاد، به دلیلی هست که بالا توضیح دادم. این افراد چون مایل هستند دسترسی راحت تری به بازی داشته باشند طبیعی هست که وقتی بشنون مایکرو بازی رو در دست ساخت داره یا قراردادی باهاش داره بخاطر وجود گیم پس ازش خوشحال میشن چون هم پول کمتری خرج میکنند هم دسترسی راحت تری دارند بدون فاصله زمانی.

حالا اصلا چرا صحبت از انحصار شده؟
چون سونی این بحث رو کشید وسط و نارضایتیش رو از "انحصار" بیان کرد. اون ها حتی گفتن که مایکروسافت بازی رو برای پلی استیشن بعد از این خرید ممکنه عرضه کنه که کیفیت نازلی داشته باشه. تو دادگاه هم به خوبی اشاره شد که اینکار اول از همه به برند ایکس باکس ضربه میزنه.
حالا در قبال این نارضایتی سونی از انحصار مایکروسافت، سیاست انحصاری این دوتا شرکت طبیعیه که مقایسه بشه و اگه اغلب رای به مایکروسافت میدن، انگ دو رویی، تناقض و.. وارد نیست چون پشتش دلایل قابل اتکایی وجود داره. به همین راحتی این استدلال غلط هم از بین رفت. بازم میگم من اصلا تو این جملاتم نمیگم انحصار به طور کلی بد است، میگم اگه کسی از انحصار مایکروسافت خوشحال تره و ترجیحش میده دلیلش ایناست و انگ تناقض و دو رویی وارد نیست.

تا روز دوم فعلا اوضاع به نفع مایکروسافت خوب پیش رفته، ممکنه اصلا روز اخر ftc یه ادله ای چیزی رو کنه و نتیجه رو عوض کنه نمیدونیم ولی تا اینجا از یک سازمان دولتی بزرگ به عنوان مدافع حقوق مصرف کننده انتظار بیشتری میره.
دادستان به عنوان نهاد دولتی که مالیات میگیره تو مسائل کیفری مدافع حقوق مردم هست و مثلا اگه یه شرکتی بخاطر فعالیتهاش مخاطرات زیست محیطی برای شهروندهاش ایجاد کنه همه انتظار دارن که دادستان به خوبی ازشون دفاع کنه.
حالا ftc که مدافع حقوق "مصرف کننده" هست باید سطح خیلی بالاتری داشته باشه و حداقل از قبل یه سری اطلاعات دم دستی درباره پرونده ای که ازش قرار هست دفاع میکنه رو بدونه.

خیلی مشتاقم صحبت های نادلا رو بشنوم.
بزرگوار نفرت از PS در حدی زیاد که کلا منطق رها کردی؟

مایکروسافت اپشن میده؟
مثل این یه شرکت خطوط هوایی کشور A انحصاری کنه، بعد ادعا کنه شما می تونی با قطار مسافرت کنی
در جواب اعتراض ملت بگه
ملت قطار استفاده نمی کنن مشکل ما نیست
کار ما انحصار گرایی نیست و حق انتخاب دادیم

پلتفرم اصلی که تا اخر امسال به 60 میلیون / تا 2025 به 100 میلیون کاربر می رسه و حذف می کنن
بعد شما ادعا می کنی حق انتخاب میدن؟
همین یکماه پیش ادعا نمی کردی کلاد دروغ؟
CMA اشتباه کرده و کلاد اهمیتی نداره؟
پلتفرم کلاد اماده نیست و جایگزین کنسول نمی شه؟
ایکس کلاد کلا 5 هزار نفر ظرفیت نداشت؟
حالا کلاد بهترین اپشن ممکن؟
این اوج منطق شماست ؟

تو بهترین حالت برای مدت زمان محدود ۱ ساله؟
بر اساس کدوم منطق سونی 400 تا 500 میلیون میداد که بازی روی PC عرضه نشه؟

فیل اسپنسر که 100 میلیون دلار داد که rise of the tomb raider انحصاری کنه
دیشب رسما دروغ می گفت که ما انحصاری ثرد پارتی نداریم
فیل اسپنسری که نسخه نسل 9 یاکوزا و پرسونا انحصاری کرده
اپدیت تتریس انحصاری کرده
همین الان ARK 2 و استالکر و.... انحصاری کرده
بعد تو دادگاه رسما دروغ می گفت

این چیز های که شما میگی اسمش زیرکی نیست
اوج رذالت یه کمپانی 2.6 دلاریه
در رسانه ها مرگ بر انحصاری می گه بعد پشت پرده هر چیزی که دست اش می رسه انحصاری می کنه
ماینکرافت هم رحم نکردن و تلاش کردن اون هم انحصاری کنن

کلاد که تا یکماه پیش یه پلتفرم بی خاصیت بـود که هیچ اینده ای نداشت
با وجـود تاخیر اصلا قابل استفاده نبود
امروز یه اپشن بی نظیر که 100 میلیون کاربر PS به راحتی استفاده می کنن
تا وقتی کلاد هست کسی حق اعتراض به انحصار گرایی نداره

البته یکماه دیگه دوباره کلاد به یه پلتفرم بی خاصیت تبدیل می شه
CMA هم اشتباه می کنه و کلاد هیچ اینده ای نداره
سرور های کلاد هم 5 هزار نفر ظرفیت داره

آخرین ویرایش:
من که نه فن سونی هستم نه فن مایکرو و اخرین کنسولم PS4 بوده دارم با حیرت رفتار پر از تناقض یه عده رو تماشا میکنم و از این که از این همه تناقض ترک نمیخورن واقعا نمیدونم چی باید گفت.
این تناقض البته دو طرفه هست.
اونایی که تا دیروز می گفتن اسپسنر ضد انحصار و انحصار زشت و ضد رقابته و .... با انحصاری شدن استارفیلد و خیلی بازیهای دیگه حال میکنن.
هر کسی که طرفدار سرسخت یه پلتفرمی هست خوشش میاد ارزش و اعتبار پلتفرمش بیشتر و بالاتر باشه و برای همین این حس رو پیدا میکنن - دچار تناقض شدنشونم هم بخاطر تعصبه که اونم میگم تو طرفدارای هر دو پلتفرم دیده میشه

.

این تناقض البته دو طرفه هست.
اونایی که تا دیروز می گفتن اسپسنر ضد انحصار و انحصار زشت و ضد رقابته و .... با انحصاری شدن استارفیلد و خیلی بازیهای دیگه حال میکنن.
هر کسی که طرفدار سرسخت یه پلتفرمی هست خوشش میاد ارزش و اعتبار پلتفرمش بیشتر و بالاتر باشه و برای همین این حس رو پیدا میکنن - دچار تناقض شدنشونم هم بخاطر تعصبه که اونم میگم تو طرفدارای هر دو پلتفرم دیده میشه

.
میشه یه چنتا کامنت از خوشحالی انحصاری بودن استارفیلد نشونمون بدی؟
بازی که روز اول با کیفیت نسبتاً بهتر رو PC هم منتشر میشه زیاد هم انحصاری محسوب نمیشه.

تا جایی که بنده از دوستان اینجا شناخت دارم تنها دلیلی که اکثرا از بسته شدن این معامله و یا خرید بتسدا حمایت میکنن فقط و فقط جیب خودشونه
تجربه عناوین AAA به صورت day one روی گیم پس مهمترین دلیل واسه ماست...انحصاری بودن یا نبودنش کوچکترین اهمیتی نداره
این که سودش تو جیب کی میخواد بره هم واسه ما اهمیتی نداره
به همین خاطر هر جور حساب کنی حمایتشون از اینجور ادغام ها خیلی هم منطقیه

تعصب خانه مان سوز رو تو پستای دوستانی میشه دید که به قول خودشون بمیرن xbox نمیخرن ولی یکسره اینجا در حال هیت ورزیدن به مایکروسافتن
جالبیش اینه که این معامله بسته بشه یا رد بشه هیچ فرقی به حالشون نمیکنه ولی بازم دست بردار نیستن

آخرین ویرایش:
يه مساله ساده رو اون فونت ٢٦ با نوشتن شاهنامه هاي متعدد پيچونده

اصلا بحث اينكه انحصار خوبه يا بده نيست تو اين خريد يا بتسدا
هيچ اكس باكس فني ذره اي براش مهم نيست مثلا استارفيلد روي فايو بياد يا نه
الان هم تجربه عناوين روي گيم پس براي هر اكس فني مهمه

منتهي وقتي سوني خداي انحصار زماني و كنسولي و اونلي ان و اسكين و هر طريق انحصاري مياد گريه زاري كه انحصاري شدن بازيها مارو نابود ميكنه خنده داره
يعني حكايت مرگ خوبه ولي براي همسايه!

اونايي كه ماله ميكشن و دليل ميسازن كه چه ميدونم رفاقتي و فن بيس رو سونيه پس بايد انحصاري ميشه كه فاجعه ترن

اينم دليلش به يه چيزه سوني كه نه كنسول درست حسابي داره نه كنترلر و نه سرويس

فناش به چيز دارن بگن اونم انحصاري و متا و گوتي و نگران فروريختن اين دكل هستن

انحصاري اكس باكس يعني تو كنسول و پي سي و كلاود در دسترسه و هر ادم عاقلي اينو به انحصري روي كنسول ترجيح ميده

حالا باز مياد فونت درشت قصه ميگه

تا جایی که بنده از دوستان اینجا شناخت دارم تنها دلیلی که اکثرا از بسته شدن این معامله و یا خرید بتسدا حمایت میکنن فقط و فقط جیب خودشونه
تجربه عناوین AAA به صورت day one روی گیم پس مهمترین دلیل واسه ماست...انحصاری بودن یا نبودنش کوچکترین اهمیتی نداره
این که سودش تو جیب کی میخواد بره هم واسه ما اهمیتی نداره
رو همین حساب هر جور حساب کنی تفکرشون خیلی هم منطقیه

تعصب خانه مان سوز رو تو پستای دوستانی میشه دید که به قول خودشون بمیرن xbox نمیخرن ولی یکسره اینجا در حال هیت ورزیدن به مایکروسافتن
جالبیش اینه که این معامله بسته بشه یا رد بشه هیچ فرقی به حالشون نمیکنه ولی بازم دست بردار نیستن
جالبه تو همین تاپیک هست که سونی فنا مارو ترول میکردن که واسه شما مهم نیست شرکت بدبخت میشه یا نه فقط میخواهید ارزون بازی کنید.

واسه خود من بازی انحصاری که رو گیم پس نباشه به هیچ وجه مهم نیست و امیدوارم به خاک سیاه بشینه.
واسه منی که واسه بازی کردن با مگادرایو پسر خاله خوابم نمیبرد بازی مهمه نه عمه رئیس یه شرکت میلیاردر.

به حق خود حضرت ابلیس اسپنسر همه دنیا رو غارت کنه و همه رو دی وان بریزه رو گیم پس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or