خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
دوستان هیچ وقت، هیچ وقت موافق انحصار نباشید. امیدوارم خرید اکتیویژن بلیزارد هم به هر کجا که رسید سرانجامش انحصار نباشه. مشابه خرید بانجی باشه، مدیر بانجی حرف خوبی زد، بعد پیوستن به سونی گفت ما اونجایی هستیم که فن هامون هستن. این به نظر من باید اصل باشه، و همه چیز برای همه فن ها همیشه در دسترس باشه و مجبور نباشیم برای بازی کردن 5 6 تا بازی ترد پارتی، ان مدل کنسول و اشتراک بگیریم.

آرزو بزرگ من اینه که یه مردی بیاد انحصار زمانی رو هم غیر قانونی اعلام کنه و بگه اساسا هیچ خری حق نداره پول بده یه محصولی دیر در دست یه سری آدم دیگه قرار بگیره. سونی، مایکرو، نینتندو، کلا هر خری که خواست این کارو بکنه جلوش رو بگیرن. فرقی هم نداره FF باشه یا یه بازی کوچک تر مثل high on Life مثلا. شرکت هارو به شکل قانونی مجبور کنن زحمت بکشن، خودشون استدیو تاسیس کنن و IP بسازن تا فن ها بیان سمتشون، نه اینکه هرکی پول داره بیاد با محدود کردن گیمرها خودش رو بزرگ کنه. من حقیقتا منزجرم از این چیزها.

بازم میگم، انحصار اساسا چیز خوبی نیست، مخصوصا به این شکلی که الان مد شده و کمپانی های بزرگ با قراردادهای گرون قیمت میان تا جایی که زورشون میرسه محتوایی رو که تا چند وقت پیش برای عموم در دسترس بوده رو به تملکت خودشون در میارن، این یعنی محدودیت برای ما مصرف کننده ها. اصلا موافقش نباشید. سعی کنید ورای دریچه تعصبات فردی نگاه کنید. چون به عنوان مثال انحصاری شدن زمانی یا همیشگی یه بازی مثل FF یا CoD، در عمل یعنی اجازه ندادن به بخشی از فن ها و گیمرهایی از جمله خودمون که آزادانه و رو پلتفرم دلخواهشون از بازی مورد علاقه شون لذت ببرن. این کثافت محضه.
تنها چیزی که این صنعت رو برد جلو محتوای و امکانات انحصاری بود.
اگر نبود این انحصار و این رقابت هرگز گیمینگ پیشرفت نمیکرد.
تو صنایع دیگه هم همینطوره.
منتها بحثی که الان شکل گرفته انحصار عناوینی باشه که از اول هم مولتی پلتفرم نبودن مثل انچارتد مثل گاد او وار مثل هیلو مثل گیرز او وار مثل زلدا مثل ماریو.. نه اینکه بیاد با پول پاشی عناوینی که رو پلتفرم دیگه سودآوری داشته را هاپولی کنه . شاید خرید اکتی توسط ms واسه من گیمر مهم نباشه که واقعا هم مهم نیست ولی واسه سونی مهمه. تمام این دعوا و درگیری ها هم در مورد آینده ای هست که من گیمر زیاد برام مهم نیست ولی واسه بیزینس اونا مهمه.
متاسفانه این سیاست های چپول کمونیستی که سرگرمی های دنیا رو در نوردیده کم کم داره صنعت گیم رو هم به ورطه نابودی میکشه مثل بولد کردن سرویس اشتراکی که کم کم به اجبار هم کشونده خواهد شد .شک نکنید که روزی اجبار خواهد شدو اون موقع اصلا آینده خوبی برای این صنعت نمیشه متصور بود‌‌. همین الان گفته شده مایکرو فروش بازیهای فیزیکی تو برزیل رو متوقف کرده و تو اروپا هم با وقفه های زیادی داره اتفاق می‌افته. کم کم این به عناوین دیجیتال هم میرسه . مثلا فلان بازی فقط رو گیمپس یا پلاس در دسترسه و قابلیت خرید نداره. دقیقا همون تفکر چپ های کثیف که گفتم..

تنها چیزی که این صنعت رو برد جلو محتوای و امکانات انحصاری بود.
اگر نبود این انحصار و این رقابت هرگز گیمینگ پیشرفت نمیکرد.
تو صنایع دیگه هم همینطوره.
منتها بحثی که الان شکل گرفته انحصار عناوینی باشه که از اول هم مولتی پلتفرم نبودن مثل انچارتد مثل گاد او وار مثل هیلو مثل گیرز او وار مثل زلدا مثل ماریو.. نه اینکه بیاد با پول پاشی عناوینی که رو پلتفرم دیگه سودآوری داشته را هاپولی کنه . شاید خرید اکتی توسط ms واسه من گیمر مهم نباشه که واقعا هم مهم نیست ولی واسه سونی مهمه. تمام این دعوا و درگیری ها هم در مورد آینده ای هست که من گیمر زیاد برام مهم نیست ولی واسه بیزینس اونا مهمه.
متاسفانه این سیاست های چپول کمونیستی که سرگرمی های دنیا رو در نوردیده کم کم داره صنعت گیم رو هم به ورطه نابودی میکشه مثل بولد کردن سرویس اشتراکی که کم کم به اجبار هم کشونده خواهد شد .شک نکنید که روزی اجبار خواهد شدو اون موقع اصلا آینده خوبی برای این صنعت نمیشه متصور بود‌‌. همین الان گفته شده مایکرو فروش بازیهای فیزیکی تو برزیل رو متوقف کرده و تو اروپا هم با وقفه های زیادی داره اتفاق می‌افته. کم کم این به عناوین دیجیتال هم میرسه . مثلا فلان بازی فقط رو گیمپس یا پلاس در دسترسه و قابلیت خرید نداره. دقیقا همون تفکر چپ های کثیف که گفتم..
مثل اسپایدرمن رو نمیگی؟😁

اینکه بازی فیزیکی تو ۲۰۲۳ به چه دردت می‌خوره رو هم حتما توضیح بده. COD:MW2 که ۷۰ مگابایت بود رو لازم داری یا ادا اصول پک بازی رو داشتن؟

عاقبت مدیر بی‌سواد
Sony has ended communication with Microsoft and Activision Blizzard because of the merger.

Sony is destroying it's relationship with Activision and if the deal fails they might live to regret it
من قبلا هم حدسش رو میزدم
که چه این معامله بشه چه نشه
بخاطر کارای سونی و سنگ اندازیاش، اکتیویژن حسابی از خجالت سونی در میاد و روابطشون به شدت تیره و تار میشه

اگه معامله بر فرض محال هم نشه، مایکروسافت و اکتیویژن یه پارتنرشیپ قوی راه میندازن و کالاف دیوتی هم رو هم میارن گیم پس.

من قبلا هم حدسش رو میزدم
بخاطر کارای سونی و سنگ اندازیاش، اکتیویژن حسابی از خجالت سونی در میاد و روابطشون به شدت تیره و تار میشه

اگه معامله بر فرض محال هم نشه، مایکروسافت و اکتیویژن یه پارتنرشیپ قوی راه میندازن و کالاف دیوتی هم رو هم میارن گیم پس.

سونی تا 2025 با اکتی قرارداد داره
فروش ps5 تا 2025 به بیش از 90 میلیون می رسه
مجموع کنسول های مایکروسافت هم بعید بیشتر از 45 میلیون برسن

بابی کوتیک و تیم مدیریتی فعلی اکتی بعد لغو خرید اخراج می شن

اگه مدیریت جدید اکتی 2025 قصد خودکشی هم داشته باشن با مایکروسافت قرارداد نمی بندن

Last edited by a moderator:
من قبلا هم حدسش رو میزدم

اونوقت چه نفعی به حال اکتیویژن داره
حالت اول اتفاقا برعکس مدیرای فعلی اکتیویژن که این معامله رو خواستن جوش بدن اخراج یا استعفا میدن و مدیرای بعدی میان جبران کنن

حالت دوم چیزی که احتمال بیشتری داره اینه که بگن شکر خوردن
همین چند وقت قبل بود اومدن گفتن اگه معامله نشه بازیشون رو گیمپس نمیبرن چون به برند و فروش ضربه میزنه
اتفاقا الان سونی جلوتره به خاطر اینکه همین الانش هم کلی سیاست گذاری کرده بابت جایگزین ، فکر کنم 3 تا استودیو دارن براش fps میسازن برعکس اینطوری که بوش میاد هیچ بخاری از بتسدا هم بلند نمیشه
بزارید فرض رو بزاریم cod انحصاری بشه اونوقت خب بانجی هم بازیش انحصاری میشه برای سونی
الان حتی pc گیمرا هم از سونی به خاطر بازیاش و نحوه پورتش به pc راضین
جالبه من از وقتی pc گرفتم هیچوقت احساس نکردم که برم گیمپس بگیرم تعجبی هم نداره رشد یوزر کم شده
البته من بشخصه از اینکه cod بیاد گیمپس استقبال میکنم .بالاخره میشه با دلار الان اون بازیها رو هم آنلایشون رو تجربه کرد

الان چرا اگر معامله انجام نشه مدیرای Activision باید استعفا بدن؟
مگه مثلا معامله Nvidia/ARM انجام نشد مدیر های Nvidia یا ARM استعفا دادن؟

یک بنده خدایی یک تحلیلی می کنه شما پی اش رو نگیرید. :D

آخرین ویرایش:
زمان ونگارد گفتن سونی تا 3 تا cod دیگه قرارداد داره.
مدرن وارفر 2/ وارزون 2/ و CoD 2024
قرار بود مدرن 2 به مدت 2 سال محتوا بگیره. منتها بعد عرضه اش خبر اومد که فقط 5 فصل داره مشابه ونگارد و این یعنی 1 سال محتوا.
خبر جدید چند روز پیش اکتیویژن این بود که امسال ما یه CoD کاملا مستقل داریم. یعنی خبری از DLC برای مدرن 2 نیست. ضمن اینکه مدرن 2 از لحاظ فروش عالی بود ولی بازی کلا افتضاحه و هنوزم از کمبود محتوا رنج میبره حالا مشکلات دیگه اش به کنار.
حالا CoD امسال که Sledgehammer استودیو سازنده اش هست به احتمال 90% اخرین شماره ای هست که سونی باهاش قرارداد داره و CoD بعدی که استودیو سازنده اش Treyarch هست که از قبل برای 2024 برنامه ریزی شده بود.
من بعید میدونم در اینده اکتی با سونی قرارداد ببنده ولی تو یه حالت بدبینانه احساس میکنم عرضه امسال CoD جدید دلیلش میتونه همین مساله خرید مایکروسافت باشه. دارم میگم تو یه حالت بدبینانه :D صحبت های بابی کوتیک هم یه جور سیگنال به سونی بود.

الان چرا اگر معامله انجام نشه مدیرای Activision باید استعفا بدن؟
مگه مثلا معامله Nvidia/ARM انجام نشد مدیر های Nvidia یا ARM استعفا دادن؟

کوروش یک تحلیلی می کنه شما پیش رو نگیرید. :D
انویدیا با آرم چه ربطی به این موضوع داره
اگه اپل میخواست بخره آرم رو و نمیشد یه چیزی
تقریبا شاید نصف درآمد cod از سونی هست اونوقت بیان با سونی لج کنن؟مگه کودکستانه
هر کسی که آنلاین بازی کرده باشه وارزون رو میدونه تعداد کسایی که ps بازی میکنن نسبت به xbox چند برابره
هر آماری هم از فروش بازیها میاد 80 به 20 یا حداکثر 70 به 30 هست
جالبه سونی برای ساخت دوتا کنسول همون هزینه ای رو برای cpu و gpu میده که ایکس باکس برای sx و ss میده .72 cu و 16 هسته cpu. یه خسته نباشید هم به بچه های فنی xbox

آخرین ویرایش:
من قبلا هم حدسش رو میزدم

تو مصاحبه با فایننشنال، کوتیک گفت قرارداد ما با سونی بزودی تمومه، عجیب بود چون کالاف بعدی انتظار میرفت 2024 بیاد ولی با این شایعه که به نظر قطعیه. قرارداد سونی و اکتی، با عرضه این نسخه جدید نوامبر 2023 تمومه
و از یطرف بخاطر کاهش سود امسال اکتی که بخاطر نسخه سال 2021 کالاف هست
و ممکنه یه مقدار هم برا همین خرید،dlc ها رو تبدیل به نسخه کامل کردن، رو گیم پسه بعیده بیاد اگه معامله شکل نگیره ولی به احتمال زیاد قرارداد میبندن، برا نسخه 2024 به بعد و اونموقع parity در میون نیست و بعید نیست ماکرو تا انحصار مود و ... هم پیش بره

سونی تا 2025 با اکتی قرارداد داره
فروش ps5 تا 2025 به بیش از 90 میلیون می رسه
مجموع کنسول های مایکروسافت هم بعید بیشتر از 45 میلیون برسن

بابی کوتیک و تیم مدیریتی فعلی اکتی بعد لغو خرید اخراج می شن

اگه مدیریت جدید اکتی 2025 قصد خودکشی هم داشته باشن با مایکروسافت قرارداد نمی بندن
با کسی قرارداد میبند که پیشنهاد بهتری داشته باشه ، فکر میکنی شرکتی که 70 میلیاردلار نقد میده نمیتونه شرایط قرارداد بهتری رو پیشنهاد بده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or