خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
-تا ۲۰۲۵ هست قرارداد که چه بهتر ۲ سال فرصت هست.

_طبق نظر مایکروسافت این نسل تا ۲۰۲۸ هست . پرونده نسل رو چه زود بستید.

Xbox Expects Next Console Generation To Start In 2028 'At The Very Earliest'

_قرار نیست که بازی رو انحصاری کنن ، قرارداد تبلیغات با محتوای انحصاری هست.
قرارداد سونی براساس نسخه بوده
Call of Duty’s next three games will hit PlayStation despite Microsoft’s Activision deal
سه نسخه بعدی. تو 2022 چون اکتی گفته بود 2023 عنوانی نداره کالاف، میشد نسخه 2024.
اما الان که 2023 میخواد بازی بده، میشه وارزون و مدرن وارفیر 2 و نسخه 2023.

رسانه GamesIndustry (رسانه محبوب جیم رایان که اگر اشتباه نکنم از زمانی که مدیر PS شده فقط با همین رسانه مصاحبه داشته) یه مقاله جدید منتشر کرده با عنوان “چرا معامله MS/ABK نباید انجام شود و چرا خواهد شد”

لینک مقاله

تو یه قسمت از این مقاله نوشته شده که:
I don't personally think the deal should go through because I see the potential of Game Pass to become a Netflix of games, and I am deeply skeptical that a Netflix of games would be a good thing.
بعد چند دلیل مطرح کرده که چرا این خرید نباید انجام بشه و مثلا یکی از اونا اینه:
Take Microsoft's hold of PC operating systems with Windows, for example. I have a deeply antagonistic relationship with my computer thanks to Microsoft, and I don't believe I'm the only one. It seems like anytime I want to use it for something, it tries to trick me into logging into some service I don't want or need, or upgrading my operating system. It asks me a yes/no question but only lets me respond with "yes" or "maybe later." And it doesn't stop once I make my wishes clear; at best it just lets me keep my computer the way I want it for a little while longer before it pesters me once again to use it in a way that makes Microsoft more money.
چون آپدیت ویندوز گزینه no نداره پس این خرید نباید انجام بشه؛ همینقدر منطقی :)
سونی بدجوری زده تو جاده خاکی

بله نسل تمام می شه
وقتی اختلاف دو کنسول به دو برابر می رسه
طرف برنده بی رقیب صرفا برای سود بیشتر تلاش می کنه
ثرد پارتی ها هم کنسول بازنده رو رها می کنن و با طرف برنده همکاری می کنن

مثل سال 2002 نسل 6 با برتری مطلق ps2 تمام شد
سال 2015 نسل 8 با برتری ps4 به پایان رسید
اخر 2023 هم ps5 و فروش بیش از 60 میلیون دستگاه و اختلاف 30 تا 32 میلیونی نسبت کنسول های مایکروسافت برنده نسل 9 می شه

تا هر چند سالی ادامه پیدا کنه مهم نیست، صرفا اختلاف بیشتر می شه
اکتی / ea / تیک تو و.... با طرف برنده که دو برابر کنسول فروخته همکاری می کنن

بالا گفتم بودجه بخش xbox محدود
اگه xbox در این حد بودجه داشت fifa ( پادشاه بازار اروپا) روز لانچ روی گیم پس عرضه می شد

هزینه مایکروساف برای بخش xbox وابسته به وعده های فیل اسپنسر

سر خرید بتزدا فیل وعده داده بود
با خرید بتزدا مشترکین گیم پس از 15 میلیون به 35 میلیون می رسه و سالانه 5 میلیارد دلار درامد خواهد داشت
فیل 8 میلیارد پول گرفت و وعده اش هم اشتباه از اب درامد

سر خرید اکتی وعده داده بود
با خرید اکتی یک چهارم پلیر های کل دنیا و 60-70 درصد پلیر های امریکا/ انگلیس بدست میاریم، اینده صنعت گیم مونوپلی می کنیم

70 میلیارد بودجه گرفت و نتیجه اش هم مشخص
نسل پیش به علت فروش بیشتر xbox ، مارکتینگ برخی بازیهای ea با xbox بود ؟

منم بالا گفتم ، بحث برای آوردن cod روی سرویس نبود ، روی این بود که امکان قرارداد بستن با xbox هست ؟ ، که به نظر من بسته به پیشنهاد ، میتونه باشه.

کافیه 3/4 میلیارد بده T2 برای انحصار زمانی شدن GTA VI :D دای هارد! ترین فن های ps هم کوچ می کنن x_x
میدونی چرا یه کمپانی مثل تیک تو از یه کمپانیِ خیلی خیلی بزرگتر از خودش ( ماکروسافت ) که پلتفرم هولدر هم هست موفق تره تو صنعت گیم؟

• Like
Reactions: vaan 2
امار فروش بازیها تو کشور انگلستان که تابلو مشخصه گیمرهای این کشور تا خشتک زیر پرچم سونی هستن . مخالفت اتحادیه شونم تابلو تر

اومدن Diablo روی استیم حرکت بسیار عظیم برای ما PC GAMER ها بشدت مهمه که فقط با این وصلت محقق میشه ولاغیر
سونی فنهای انگلستانی هم خیلی فشار میخورن نمیخان کنسول ایکس باکس بخرن میتونن PC جم کنن

در نهایت معامله جوش میخوره خیالتون راحت . مایکروسافت نفوذ وحشتناکی تو دولتش داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Black_Flag

منم بالا گفتم ، بحث برای آوردن cod روی سرویس نبود ، روی این بود که امکان قرارداد بستن با xbox هست ؟ ، که به نظر من بسته به پیشنهاد ، میتونه باشه.
برخی بازیهای ea چه ربطی به اصل موضوع داره ؟ این نسل مارکتینگ چند تا بازی ea با xbox بوده ؟
بار ها گفتم گیم پس یه مسیر غیر قابل برگشت
وقتی مایکروسافت 24 ساعته خرید بازی مسخره می کرد و گیم پس تبلیغ می کرد نتیجه اش چیه ؟ فن بیس xbox صرفا به خاطر گیم پس xbox میخرن
وقتی تو کنفرانس اش اعلام می کنه تمام بازی ها روز عرضه روی گیم پس میاد , فن بیس xbox هر بازی در کنفرانس مایکرو سافت ببینه فک می کنه بازی گیم پس :-??
ناشر مجبور رسما اعلام کنه بازی ما روی گیم پس نمیاد , لطفا بازی ما رو بخرید :))

برخی بازیهای ea چه ربطی به اصل موضوع داره ؟ این نسل مارکتینگ چند تا بازی ea با xbox بوده ؟
بار ها گفتم گیم پس یه مسیر غیر قابل برگشت
وقتی مایکروسافت 24 ساعته خرید بازی مسخره می کرد و گیم پس تبلیغ می کرد نتیجه اش چیه ؟ فن بیس xbox صرفا به خاطر گیم پس xbox میخرن
وقتی تو کنفرانس اش اعلام می کنه تمام بازی ها روز عرضه روی گیم پس میاد , فن بیس xbox هر بازی در کنفرانس مایکرو سافت ببینه فک می کنه بازی گیم پس :-??
ناشر مجبور رسما اعلام کنه بازی ما روی گیم پس نمیاد , لطفا بازی ما رو بخرید :))

تا هر چند سالی ادامه پیدا کنه مهم نیست، صرفا اختلاف بیشتر می شه
اکتی / ea / تیک تو و.... با طرف برنده که دو برابر کنسول فروخته همکاری می کنن

رفقا اکثر بحث ها و نظرات این تاپیک بر مبنای آمارهای ناقص هست.مثلا کسی روی Xbox بازی نمی خرد بر مبنای آمار فروش فیزیکی بازی در بریتانیا هست و رفقا واقعا فکر می کنند آمار فروش بازی ها واقعا ۸۰ به ۲۰ هست،یعنی تحلیل بر مبنای آمار ناقص.برای اکثر بازی ها خصوصا بازی های استودیوهای غربی،آمار فروش بازی ها تقریبا به اندازه تفاوت فروش دو کنسول هست.یعنی جایی مثل بریتانیا و آمریکا فروش بازی ها نزدیک به هم هست،کشورهایی که تفاوت فروش دو کنسول بیشتر هست طبیعتا آمار فرق می کند.این موضوع که کسی روی Xbox بازی نمی خرد خنده دارترین بحث تاپیک هست.

دوستان فراموش کردن علت اصلی فروش اکتی رسوایی مدیریت بود
Phil Spencer "evaluating" Xbox relationship with Activision Blizzard following Kotick allegatioمالی

Microsoft opened Activision acquisition talks three days after CEO harassment report | Engadget

مثلا چه پیشنهادی؟
بر اساس اسناد رسمی مایکروسافت که cma منتشر کرده، عملا پلیر های cod پلتفرم xbox رها کردن
View attachment 284106
در چند تا سند دیگه مایکروسافت رسما اعتراف می کنه، عرضه روی گیم پس فروش بازی ها رو نابود می کنه
View attachment 284107
اینایی که شما بریدی و داری اینجا تفاسیرش رو بر عوام عرضه می‌کنی که تقویت استدلال‌های مایکروسافته.
تصویر اول نمیگه گیمورهای COD از XBOX بریدن (ممکنه بریده باشن اما این متن چنین چیزی نمیگه) میگه فقط فلان درصد از گیمورها COD رو به عنوان اولین بازی روی اکس باکس جدیدشون انجام دادن و فلان درصد از گیمورهای جدید اکس باکس هم هرگز چیزی مرتبط با COD روی کنسول‌شون نخریدن.
منم کنسول سونی رو دارم و هیچ وقت روش COD‌ نخریدم. اصولا فکر نمی‌کنم بخش زیادی از گیمورهای پلی‌استیشن هم بازی اولشون روی کنسول COD بوده باشه.

در سند دیگه هم از لفظ Cannibalization استفاده کرده که وقتی استفاده میشه محصولی از یک بنگاه اقتصادی، فروش محصول دیگه‌ای از همون بنگاه رو تحت تاثیر بذاره. اصولا نه چیز خوبیه و نه چیز بدیه.
اگر منجر به کاهش کلی درآمد بشه بده و اگر نه که هیچ.
-------
بعیده کسی ریپلای کنه اما مثل که جدیدا مد شده. ریپلای ندارد:>

IMG_20230211_130647_900.jpg
سردبیر رسانه IGN در رابطه‌با قرارداد خرید اکتیویژن بلیزارد:

▪️ اگر اقدام لابی‌گری سازمان یافته سونی با اظهار "من بیچاره‌ [این ماجرا هستم]" در واقعیت موفق شود - آن‌هم بخاطر یک بازی (Call Of Duty) - میتوانم تصور کنم که‌مایکرو‌سافت به‌سراغ قلمرو انحصاری سونی (شرکت‌های Square Enix, Capcom و...) برود و شرایط‌را بسیار برای آن‌ها بدتر کند

View attachment 284193

▪️ اگر اقدام لابی‌گری سازمان یافته سونی با اظهار "من بیچاره‌ [این ماجرا هستم]" در واقعیت موفق شود - آن‌هم بخاطر یک بازی (Call Of Duty) - میتوانم تصور کنم که‌مایکرو‌سافت به‌سراغ قلمرو انحصاری سونی (شرکت‌های Square Enix, Capcom و...) برود و شرایط‌را بسیار برای آن‌ها بدتر کند
الان یکی میاد 4 تا متن بریده شده + 3 تا نمودار (ترجیحا با متن ژاپونی) میزاره میگه طبق اسنادی که همینک به دستم رسید این استودیوها داداشی سونی هستن و تعصبشو می کشن عمرررررا مایکرو بتونه بخره و برنده سونیه و فلان و بیسار :دی

View attachment 284193

مگه لج و لج بازیه که اینو نتونه بخره پاشه بره چندتا دیگه فقط از لج سونی بخره؟ سهامدارا پدر طرف رو درمیارن اگه بازدهی مالی نداشته باشه بعد همینطوری کشکی بخره این و اونو بخره؟ حالا کاری ندارم که ناشرای ژاپنی میدل فینگر به مایکروسافت نشون میدن اگه بخواد بخره. اگه توانایی خرید ژاپنی داشت که پلاتینیوم رو می‌خرید. حتی من بعید میدونم سونی هم بتونه اینارو بخره به دلایلی.

View attachment 284193

جالب اینجاست تحت هیچ شرایطی، نه خود ماکروسافت نه حتی اینفلوئنسرای مرتبط با ماکروسافت توی سناریوهاشون هیچ صحبتی از رو کردن یه محتوای کله گنده برای پلتفورم اکس باکس نمیکنن، و تمام تمرکزشون برای بازاریابی و جذب مخاطب، خرید و خرج کردنه!

اگه تمرکزشون روی ساخت بازی و سرمایه گزاری روی استودیوهای خودش بود، الان حداقل تعداد کاربر با سونی مساوی بود...

مثل این من ادعا کنم اقتصاد فلان کشور به خاطر تحریم نابود شده
بعد شما ادعا کنی نه همون کشور در صنعت نانو تکنولوژی جز 5 کشور دنیاست

چه ربطی به نابودی اقتصاد کشور داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or