خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
یه روز می گفتید نمی تونه ناشر بخره
الان داره میزنه زیر گوش دومین ناشر که اتفاقا بزگترین ناشر غرب هستش،
الان میگید نمی تونه تو ژاپن ناشر بخره یه دفه دید گندشون رو خرید
برای اعصاب خودتون می گم

یه روز می گفتید نمی تونه ناشر بخره
الان داره میزنه زیر گوش دومین ناشر که اتفاقا بزگترین ناشر غرب هستش،
الان میگید نمی تونه تو ژاپن ناشر بخره یه دفه دید گندشون رو خرید
برای اعصاب خودتون می گم
همین یکی دو سال پیش یه بنده خدایی میگفت مایکروسافت بخش فروش کنسولش رو میبنده و میشه یه ناشر مث سگا و بازیاشم برای پلی استیشن منتشر میشه😁
الان کار به جایی رسیده که میگن تورو خدا ناشر نخر.تورو خدا اکتیویژن نخر.
حالا اکتیویژن خریدی ولی کاری به ژاپن نداشته باش😅

اینایی که شما بریدی و داری اینجا تفاسیرش رو بر عوام عرضه می‌کنی که تقویت استدلال‌های مایکروسافته.
تصویر اول نمیگه گیمورهای COD از XBOX بریدن (ممکنه بریده باشن اما این متن چنین چیزی نمیگه) میگه فقط فلان درصد از گیمورها COD رو به عنوان اولین بازی روی اکس باکس جدیدشون انجام دادن و فلان درصد از گیمورهای جدید اکس باکس هم هرگز چیزی مرتبط با COD روی کنسول‌شون نخریدن.
منم کنسول سونی رو دارم و هیچ وقت روش COD‌ نخریدم. اصولا فکر نمی‌کنم بخش زیادی از گیمورهای پلی‌استیشن هم بازی اولشون روی کنسول COD بوده باشه.

در سند دیگه هم از لفظ Cannibalization استفاده کرده که وقتی استفاده میشه محصولی از یک بنگاه اقتصادی، فروش محصول دیگه‌ای از همون بنگاه رو تحت تاثیر بذاره. اصولا نه چیز خوبیه و نه چیز بدیه.
اگر منجر به کاهش کلی درآمد بشه بده و اگر نه که هیچ.
-------
بعیده کسی ریپلای کنه اما مثل که جدیدا مد شده. ریپلای ندارد:>
استدلال مایکروسافت (cod یه بازی معمولیه) رد شد و نظر cma هم مشخص
نظر سنجی cma (روی کنسول ps چه بازی می خرین) اهمیت cod مشخص کرد
کل فرست پارتی ها 69 درصد ، cod به تنهایی 73 درصد
گزارش cma درمورد درامد سونی از cod
Screenshot_۲۰۲۳۰۲۱۱-۱۳۲۶۳۳~2.png

موضوع بحث چی بود؟ استدلال مایکروسافت ؟ نه قرارداد تبلیغاتی بود

با توجه اسناد مایکروسافت و تعداد پلیر cod امکان نداره اکتی با xbox قرارداد همکاری ببنده

در گزارش مالی ناقص و محدود xbox هم تاثیر گیم پس مشخص

اینکه ناشر ژاپنی خریدش راحت نیست یا غیرممکنه دلیل داره اونم اینه که ناشرهای ژاپنی خیلیاشون مالکیت خانوادگی دارن(فکر میکنم کپ کام اینطوری باشه) و اینکه طبق قانون ژاپن، شرکت‌های خارجی از یک حدی بیشتر نمیتونن سهم داشته باشن. در ضمن طرف شرکت نمیخره که شما خوشحال بشین، طرف شرکت میخره که بتونه درآمد مالی درست حسابی داشته باشه و هزینه‌اش تبدیل به سود بشه. ازینکه مایکروسافت بره سونی رو بخره رسیدیم به اینکه "سونی تروخدا بزار ما این یکیو بخریم" :)) بیزینس اونم با این همه هزینه بالا جای خاله زنک بازی و کینه کردن نیست که.

مایکرو تو خرید یه اکتیویژن مونده به خاطر مونوپلی کردن بعد دارن میگن این نشه میره نصف صنعت میخره :D
رفیق همین یک اکتیویژن اندازه نصف صنعت ارزش دارد(اغراق!).نه اینکه مایکروسافت بخواهد یا بتواند به قول شما نصف صنعت رو بخرد ولی با همین پول می شود چند تا ناشر بزرگ رو خرید.مثلا ۱۰ تا ناشر در حد و اندازه Zenimax/Bethesda.ولی خب مسلما به این راحتی نیست.هر چند خرید اکتیویژن به نتیجه نرسد مشخصا مایکروسافت برای خرید ناشرهای دیگه اقدام می کند و احتمالا یکی دو ناشر کوچک تر از Bethesda رو به زیر مجموعه اش اضافه می کند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls
View attachment 284193
سردبیر رسانه IGN در رابطه‌با قرارداد خرید اکتیویژن بلیزارد:

▪️ اگر اقدام لابی‌گری سازمان یافته سونی با اظهار "من بیچاره‌ [این ماجرا هستم]" در واقعیت موفق شود - آن‌هم بخاطر یک بازی (Call Of Duty) - میتوانم تصور کنم که‌مایکرو‌سافت به‌سراغ قلمرو انحصاری سونی (شرکت‌های Square Enix, Capcom و...) برود و شرایط‌را بسیار برای آن‌ها بدتر کند
آها اوکی حق با شماست جناب رایان

اقتصاد هم مال خر است

مدیریت هم مال شتر است
حساب کتاب هم مال مگس هست

جدا اینا مخوان توییت بزنن قبلش دو دقیقه فکر نمیکنن یکم منطق پشتش باشه؟!

View attachment 284193
سردبیر رسانه IGN در رابطه‌با قرارداد خرید اکتیویژن بلیزارد:

▪️ اگر اقدام لابی‌گری سازمان یافته سونی با اظهار "من بیچاره‌ [این ماجرا هستم]" در واقعیت موفق شود - آن‌هم بخاطر یک بازی (Call Of Duty) - میتوانم تصور کنم که‌مایکرو‌سافت به‌سراغ قلمرو انحصاری سونی (شرکت‌های Square Enix, Capcom و...) برود و شرایط‌را بسیار برای آن‌ها بدتر کند
این فرض میتونه درست باشه و لجبازی نیست. 70 میلیارد دلار قراره که خرج گیمینگ بشه، ABK نشه میره جای دیگه.
بنظرم خیلی سخت هست که مایکرو بیخیال ABK بشه چون اینا میخوان که بفروشند و راستشو هم بخوایم بهترین خریدار بین همه شرکت های دیگه بنظرم مایکروسافت هست اونم بخاطر پلتفرمهای زیادی که در دسترس گیمرها میزاره. تو بدترین حالتش هم این هست که اکتیویژن رو نخرن، ولی باهاش قراردادهای بلند مدت ببندند یا حتی بتونند سهام زیادی بخرند و بشن سهامدار عمده(اگه امکانش باشه). اینطوری دیگه هیچ شرکتی و هیچ نهاد نظارتی ایرادی نمیتونه وارد کنه و واقعا هم جای نگرانی نیست. دقیقا عین قراردادهایی که سونی در حال حاضر با اکتی یا بقیه شرکت های دیگه داره.
البته مایکروسافت مشخصا نگاه ویژه ای به بازار ژاپن و استودیوهاش داره و نادلا هم فکر کنم گفته بود که خریدهای دیگه به جز ABK تو برنامه هست. حالا لزوما نمیاد کپکام رو بخره ولی اگه ABK جور نشه این پول برای گیمینگ هست و خرج چیزهای مرتبط بهش میشه. مانع مهم فعلی خرید اکتیویژن هم همونطور که مشخص هست مساله CoD و وابستگی شدید سونی به این بازی هست.

میدونی چرا یه کمپانی مثل تیک تو از یه کمپانیِ خیلی خیلی بزرگتر از خودش ( ماکروسافت ) که پلتفرم هولدر هم هست موفق تره تو صنعت گیم؟
میدونی فکتی که مطرح کردی کاملا اشتباهه و نمیدونم چجوری همچین چیزی رو فرض کردی اصلا؟:دی

ببینید مسئله فقط خرید کردن نیست. مسئله اینجاست که این خرید کردن باید یک نتیجه‌ای داشته باشه. خرید اکتیویژن تا حدی نتیجه داره چون یه بازی مثل کالاف بی نهایت فن بیس داره و مایکروسافت بهش نیاز داره برای افزایش یوزر گیم پس که درنهایت گیم پس رو به یه جایی برسونه. شاید خرید اکتیویژن به خاطر بازار موبایلش و یوزراش یه نتیجه‌ای داشته باشه ولی خرید بقیه چیه؟ اولا که اینا عموما دنبال فروش نیستن مگه اینکه تو یه بحران شدید باشن مثل یوبیسافت و اکتی و بتسدا. دوما بر فرض محال اصلا بیاد کپ کام رو بخره و رزیدنت ایول هم روز اول بزاره گیم پس. درسته رزیدنت ایول خیلی محبوبه ولی اصلا و ابدا عین کالاف نمیاد یوزر اضافه کنه. مگه اینکه بیاد 50 تا عین کپ کام بخره روز اول بزاره گیم پس که مونوپولی عه و ممکن نیست حتی. چیزی که جواب نده و راهی برای به سوددهی رسوندنش نباشه درش رو گل میگیرن نه اینکه اینقدر بخرن تا به سوددهی برسه. آینده گیم پس تا حد زیادی به این خرید اکتیویژن بلیزارد وابسته هست و من نظر شخصیم اینه اگه این خرید نشه کلا مایکروسافت سیاستش در قبال ایکس باکس رو 180 درجه تغییر میده نه اینکه بگه آها ما 70 میلیارد داریم هنوز و بهتره که اینقدر بخریم تا جا باز کنیم برای خودمون. این خرید نشه 2.5 میلیارد دلار باید ضرر بده فقط برای هیچ و پوچ. اون سهامدار تمام این مسائل و پول‌ها و زمان رفته رو در نظر میگیره و همینطوری کشکی کشکی برای چیزی تصمیم نمیگیره.

میدونی فکتی که مطرح کردی کاملا اشتباهه و نمیدونم چجوری همچین چیزی رو فرض کردی اصلا؟:D
به نظر میرسه تو حالت خیلی فضایی اینارو فرض میکنه چون اون بالاتر هم میگه مایکروسافت هیچ سرمایه گذاری رو استودیوهاش نکرده برای ساخت بازی و فقط دنبال خرید هست:D

استدلال مایکروسافت (cod یه بازی معمولیه) رد شد و نظر cma هم مشخص
نظر سنجی cma (روی کنسول ps چه بازی می خرین) اهمیت cod مشخص کرد
کل فرست پارتی ها 69 درصد ، cod به تنهایی 73 درصد
گزارش cma درمورد درامد سونی از cod
View attachment 284197

موضوع بحث چی بود؟ استدلال مایکروسافت ؟ نه قرارداد تبلیغاتی بود

با توجه اسناد مایکروسافت و تعداد پلیر cod امکان نداره اکتی با xbox قرارداد همکاری ببنده

در گزارش مالی ناقص و محدود xbox هم تاثیر گیم پس مشخص
دوست من، اصل «ریپلای ندارد» خودتی. بقیه ادات رو در میارن. الان این چیزی که نوشتی واقعا ریپلای ندارد بس که بی‌ربط به حرف منه.
شما دو تا ادعا از روی دو تکه تصویر داشتی
یکی این بود که پلیرهای COD از XBOX فراری هستن. دوم هم این که گیم پس فروش بازی‌ها رو نابود می‌کنه.
من خدمت مشعشع شما عرض کردم دو تصویری که بهشون استناد فرمودید، در مورد موضوع دیگه‌ای دارن کی‌برد فرسایی می‌کنن (حتی اگر پلیرهای COD از اکس‌باکس فراری شده باشن و گیم‌پس هم فروش بازی‌ها رو نابود کرده باشه)

الان من چی رو باید در جواب ریپلای شما بگم. یه چیز جدیدی طرح کردی که هیچ ربطی به پست اول خودت و پاسخ من نداشت.
حالا یا من باید در دام شیرین مباحثه که نه، مزاخفره با شما بیافتم و به احساس پیروزی شما در جنگ فرضی‌تون اضافه کنم یا این که برات آرزوی موفقیت کنم که البته کلامیه و آرزوی خیر دیگه‌ای برای آستان شما دارم.:دی

من جسارت نمی کنم :D
نمی خوام 200 خط در مورد سه ماه گذشته بنویسم :D
سونی رکورد درامد تاریخ گیم زد
psn رکورد درامد فروش فیزیکی / دیجیتالی تاریخ گیم زد
cod / fifa رکورد تاریخ خودشون زدن
بعد با امار فاجعه xbox مقایسه کنم و نتیجه سیاست گیم پس توضیح بدم
چند روز پیش نوشتم
هجویات :))
دوستان طوری حرف می زنن که انگار دو عنوان هیلو و فورزا رتبه 1 و 2 پر فروش ترین بازی های سال بودن :))
20 بازی پر فروش 2021 انگلیس
View attachment 283688
دو عنوان هیلو و فورزا حتی به رتبه 20 هم نرسیدن :)) کمتر از 192 هزار نسخه :))
NPD 2021

View attachment 283689
فروش عنوان هیلو در حدی نبود که در لیست جا بگیره :)) عنوان فورزا هم بیستم شد :))
سه ماه گذشته در مقابل پارسال
MW2 رکورد تاریخ COD شکست و فروش اش 2 تا 3 برابر Vanguard بوده
FIFA 23 رکورد تاریخ فیفا زد
بر اساس ادعای خودش مشترکین گیم پس از 24/25 به 29 میلیون رسیده :)) بین 200 تا 300 میلیون دلار افزایش درامد :))
با وجود MW 2 و امار ادعای گیم پس content and services revenue حدود 500 میلیون دلار افت کرده :)) قسم حضرت عباس را باور كنم یا دم خروس ؟

بعد عامل سقوط درامد این دو ابر موفقیت تجاری هیلو و فورزا :))

ولی high on life و فروش دو هفته اولش یه سور زده به کالیستو :)) حداقل یکبار امار استیم چک کنید

High On Life​

View attachment 283690

The Callisto Protocol​

View attachment 283691
فروش High On Life حدود 200 هزار نسخه است
The Callisto Protocol دو تا سه برابر High On Life فروخته

سلطان من نوشتم
امار فروش تا سه ماه اول 2022 ( پایان سال مالی سونی )
بعد یه بازی GASS با یه بازی افلاین که 4 سال پرونده اش بسته شده مقایسه می کنی ؟
شما یادت نمیاد اما Horizon Zero Dawn استیم زیر و رو کرد و باعث افزایش قیمت تمام ریجن ها شد
حداقل قیمت هم در ریجن ها پر طرفدار مشخص
Sea Of Thieves
View attachment 283693
Horizon Zero Dawn
View attachment 283694

یه نگاهی به اطراف بندازین

نینتندو هر روز رکورد فروش می زنه
GOWR در 2.5 ماه بیش از 11 میلیون نسخه فروخته

بعد hi-fi rush ( بهترین بازی یک سال اخیر مایکروسافت ) 30 دلاری تو استیم 5 هزار پلیر داره پس گیم پس آسیب خاصی به فروش این بازی ها نزده :))
فروش عنوان هیلو ( موفق ترین IP تاریخ مایکروسافت ) در حدی نبود که به لیست 20 بازی پر فروش انگلیس / امریکا برسه , گیم پس آسیب خاصی به فروش این بازی ها نزده ؟

هجویات :))

مثل این من ادعا کنم اقتصاد فلان کشور به خاطر تحریم نابود شده
بعد شما ادعا کنی نه همون کشور در صنعت نانو تکنولوژی جز 5 کشور دنیاست

چه ربطی به نابودی اقتصاد کشور داره؟
بسیار سپاسگزارم که به حرف اینجانب صحه گذاشتید. هر چند قیاس مع الفارق

دقیقا همانطور که کشور تحریم شده با اقتصاد نابود میتونه در نانو جز ۵ کشور باشه
Xbox هم با تعداد کنسول فروخته شده کمتر میتونه پیشنهاد بهتری به اکتیویژن برای قرارداد مارکتینگ بده.

من جسارت نمی کنم :D
نمی خوام 200 خط در مورد سه ماه گذشته بنویسم :D
سونی رکورد درامد تاریخ گیم زد
psn رکورد درامد فروش فیزیکی / دیجیتالی تاریخ گیم زد
cod / fifa رکورد تاریخ خودشون زدن
بعد با امار فاجعه xbox مقایسه کنم و نتیجه سیاست گیم پس توضیح بدم
چند روز پیش نوشتم
کوروش جان او 200 خطی که از وبسایتای خارجی کپی پیست میکنی پشت سر هم بدون ترجمه رو به هر حال کسی نمیخونه :D
ولی اگه مینوشتی و ما هم میخوندیم بازم ربطی به خرید اکتیویژن ندارن این موضوعات :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or