خبر رسمی مایکروسافت دوباره جراحی کرد؛ این‌بار گیمینگ هم زیر تیغ رفت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000028095.jpg

مایکروسافت در تازه‌ترین دور از تعدیل نیروهای خود، اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ نفر (معادل ۴٪ از نیروی کار جهانی‌اش) را اخراج می‌کند. این اخراج‌ها در اولین روزهای سال مالی جدید شرکت (ژوئیه ۲۰۲۵) آغاز شده و تمرکز آن عمدتاً بر واحد فروش، بازاریابی و بخش گیمینگ از جمله ایکس‌باکس است.

بر اساس گزارش «Seattle Times» و سایر منابع خبری، این اقدام در راستای بازسازی سازمانی و تمرکز بیشتر بر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش لایه‌های مدیریتی انجام می‌شود. این سومین موج بزرگ اخراج در مایکروسافت طی یک سال گذشته است؛ شرکت در ماه می حدود ۶۰۰۰ نفر و در ژانویه ۲۰۲۳ نیز ۱۰٬۰۰۰ نفر از کارکنان را اخراج کرده بود.

در واکنش به این تغییرات، فیل اسپنسر، رئیس بخش گیمینگ مایکروسافت، بیانیه‌ای صادر کرد که در بخشی از آن آمده است:

«برای موفقیت پایدار در بخش بازی، باید تمرکز خود را بر حوزه‌هایی بگذاریم که بیشترین پتانسیل را دارند. این به معنای کاهش فعالیت یا توقف آن در برخی بخش‌ها و ساده‌سازی ساختار مدیریتی است.

من می‌دانم که این تصمیم‌ها در زمانی گرفته می‌شوند که صنعت بازی در وضعیت خوبی قرار دارد، اما موفقیت فعلی ما نتیجه تصمیمات دشوار گذشته بوده است. اکنون نیز باید انتخاب‌های سختی داشته باشیم تا در آینده نیز موفق بمانیم.

این تصمیم‌ها به هیچ‌وجه بازتابی از توانایی یا تعهد کارکنانی که امروز شغل خود را از دست می‌دهند نیست. ما به آن‌ها مدیونیم و موفقیت فعلی‌مان بدون آن‌ها ممکن نبود.»

مایکروسافت تأکید کرده است که جزئیات تغییرات سازمانی به‌زودی توسط مدیران هر تیم به کارکنان ابلاغ خواهد شد. این تغییرات در شرایطی رخ می‌دهند که شرکت در زمینه پلتفرم، سخت‌افزار و نقشه‌راه بازی‌ها وضعیت خوبی دارد، اما تمرکز استراتژیک مایکروسافت حالا بیش از همیشه به سوی فرصت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی سوق پیدا کرده است.

آخرین ویرایش:
هر کس که پول و زمان بهش دادی اما انتظارات برآورده نکرده باید فوری به صورت غیر محترمانه اخراجش کرد
الگو صنعت گیم باید نیل دارکمن باشه که اجازه نفس کشیدن هم نمیداد اینها از 2018 تا الان وقت داشتن ولی هیچ کاری نکردن من بودم 2020 درش تخته میکردم

امیدوارم کوالیشن و نینجا تیوری و پلی گراندز و ماشین گیمز و آیدی و اینفینیتی وار و ۳۴۳ و تری ارک و خونه تکونی نکنه که حیفن واقعا. این همه آیپی تاپ داری (کالاف و هیلو و گیرز و فورزا و وولفنشتاین و ایندیانا جونزو و دوم و الدراسکرولز و که راس هستن و بماند کلی آیپی ها دیگه ) که فقط و فقط به خاطر مدیریت فاجعه وار وضع ایکس باکس الان به اینجا رسیده. امیدوارم با این خونه تکونی ها واقعا بتونن نسل بعد به دوران طلایی نسل هفتم برگردن و سونی رو مجبور کنن تعداد بازیهای داستانی تک نفره رو بیشتر کنه. همین که تیم سخت افزار ایکس باکس تعدیل نیرو نشده نشون میده حداقل رو کاغذ رو نسل بعد حساب باز کردن. ( نسل هفتم هر دو سال هر استدیو بازی می‌ساخت . نسل قبل شد هر ۳ تا ۴ سال. این نسل شد هر ۵ تا ۷ سال. عملا با این وضع هر استدیو تو هر نسل یک بازی می‌تونه بده که اصلا راضی کننده نیست. حالا حساب کنید که اگه ایکس باکس کلا نباشه دیگه سونی به خودش زحمت نمیده هر نسل سخت افزار قوی بسازه و هر چی عشقش کشید میده دست ماها با قیمت خیلی بالا. پس به هیچ وجه شخصا خوشحال نیستم از این وضع پیش اومده و نباید هم کسی خوشحال باشه . واقعا اوضاع جامعه گیمینگ جالب نیست الان )

هر کس که پول و زمان بهش دادی اما انتظارات برآورده نکرده باید فوری به صورت غیر محترمانه اخراجش کرد
الگو صنعت گیم باید نیل دارکمن باشه که اجازه نفس کشیدن هم نمیداد اینها از 2018 تا الان وقت داشتن ولی هیچ کاری نکردن من بودم 2020 درش تخته میکردم
1000000625.png

یعنی هرچقدر میخوام بگم بابا مایکروسافته، غول نرم افزاری دنیاس، خدای مدیریته و... بازم نمیتونم جلوی منطقمو بگیرم. اونم اینکه چقدر این آدم و تیمش بی برنامه و فشل بودن، و چجوری میشه که یه نفر اون تو نبود بتونه جلوی گندکاری اینارو بگیره.
اون از ایده گیم پس که جز یکسری پلیرها که راضی هستن من هیچ نکته مثبتی توی کوتاه مدت برای برند ایکس باکس با این طرز مدیریت بازیهاش داخلش ندیدم و تماما ضرر به دولوپرها هست، هم انگیزشونو میگیره و هم واقعا نمیدونم حاشیه سودشون از این طریق چطوری در نظر گرفته شده و تامین میشه.
مورد بعدی فله ای خریدن استودیوها هست، خب بیاید بگید چی توی اون مغز پوکتون بود که میلیارد دلاری خرج کردید و اینهمه استودیو خریدید که حالا مجبور بشید یا مدام تعدیل نیرو کنید یا تک تکشون رو ببندید. هنوز یاد تانگو بدبخت میفتم که چقدر داشتن خلاقانه پیش میرفتن و آینده روشنی جلوشون بود که به تیر غیب حماقت سران بخش گیمینگ مایکروسافت گرفتار شدن.
آخرین مورد که شاهکار موارده دادن تریلر فیکه، بابا چی توی اون مخ شماها بود که همچین کاری کردین؟! پس معلومه شما ها حتی کوچکترین احترامی هم برای جامعه هدف و مخاطبتون قائل نیستین که اینجوری فریبشون میدید. شماها با مخاطبای خودتونم آنست نیستید حتی.
بازی ای که وجود خارجی نداره برای اینکه خودتون رو بیارید توی تیتر اخبار و گندکاری هاتونو لاپوشونی کنید با یه زرق و برقی معرفی میکنید که در حقیقت از پایه دروغه؟!!!! کسی واقعا اونجا به این مدیریت فاجعه نظارت هم میکنه؟! آخه بابا داریم از مایکروسافت حرف میزنیم، بخدا به پیر به پیغمبر خیلی خیلییییی زشته برای کمپانی ای با این عظمت که یکی از بخش هاش در این حد ترمال و داغون و فشل داره اداره میشه و سال های سال هم هست کسی معترضشون نشده.
کلا تیم مدیریتیشون رو باید به فاضلاب تاریخ بریزن و مجدد همون رویکرد نسل ۷ رو پیش ببرن وگرنه مایکروسافت گیمینگ و برند ایکس باس به فنا میره قشنگ.

خبر رو که خوندم، گفتم تاپیک بازیسنترش زیر یه روز حداقل 6 صفحه میره جلو. اونم نه بحث و حرف، فقط میم و عکس و مسخره کردن. خوشحالم که نامیدم نکردین. دوست عزیزمون، سه ماه بود پست نداده بود، یهو سه چهار تا پست داده. عجیبه واقعا. ایشالله که همیشه خبر بد برای xbox باشه که بازم ببینیمت.

عاقبت تیم کهکشانی ها چی شد ! منتخب جهان صنعت گیم‌‌ ، ناتی داگ‌ مایکروسافت ... کمدیه قشنگ
امیدوارم نینجا تئوری رو به فنا ندن احتمالش کم نی اونا هم با مدیریت شاهکار ناجی اسپنسر به خاطرات بپیوندن
رفتن اسپنسر هم تکذیب شده به نظرم یه فیلمی چیزی از نادلا داره قطعا ! نمیشه این همه سال ب...رینی تو یه برند ولی موندگار باشی

عاقبت تیم کهکشانی ها چی شد ! منتخب جهان صنعت گیم‌‌ ، ناتی داگ‌ مایکروسافت ... کمدیه قشنگ
امیدوارم نینجا تئوری رو به فنا ندن احتمالش کم نی اونا هم با مدیریت شاهکار ناجی اسپنسر به خاطرات بپیوندن
رفتن اسپنسر هم تکذیب شده به نظرم یه فیلمی چیزی از نادلا داره قطعا ! نمیشه این همه سال ب...رینی تو یه برند ولی موندگار باشی

سانتا مانیکا رو هم یحتمل تو سشن بعدی ببندن. فعلا دارن مفت بازیشون رو میدن بیرون بلکه دو نفر بازی کنن. بازم کسی نره سمتش بعید نیست HB3 رو درجا کنکل کنن نینجا تیوری هم بره ور دل اینا. دوستان هم میان میگن حقشون بود و اصلا باید دو سال پیش تعطیل میشدن و تا الانم مایکروسافت بزرگواری کرده نگهشون داشته:دی

پ.ن: تو کامنت ها میخوندن T10 رو تا حد رسانا شکوه کویر آوردن پایین دارن میگن کلا Forza هم در حد دنده دو ـه و آشغال.

اما موفقیت فعلی ما نتیجه تصمیمات دشوار گذشته بوده است
داداش چه موفقیتی؟ تپه سالم نذاشته بعد میگه موفقیت. اومدن اسپنسر به عنوان مدیر یه چیز تو مایه‌های یه نفر بود که ۴۷ سال پیش سر ما آوار شد.

جالبه که دلیل تعدیل رو میگن هوش مصنوعی. نمیدونم کسی اینجا با copilot کار کرده یا نه ولی واقعا به نسبت gemini و chatgpt داغونه. هر چی هم آپدیت میده بدتر میشه. یه بار بهش گفتم یه مسئله ریاضی بده حل کنم بهم داد هر چی فکر کردم جواب نمیداد بعد بهش گفتم نمیدونم جوابش چی میشه گفت مسئله اشتباه هست :| بعد میخوان بدن دست این هوش مصنوعی. :)) ماکروسافت کلا غیر از گیم هم وضعش خرابه. حتی کاربرای ویندوز هم روز به روز دارن کمتر میشن.

مشکل اصلی اون خریدهای فله‌ای بود که هیچ منطقی نداشت. تو فقط فکر کن با ۱۰۰ میلیارد دلار چقدر میشد بازی انحصاری کنسول کرد؟ اصلا میتونستند Elden Ring رو کامل انحصاری xbox کنند. کلا اسپنسر مسیر درست رو برعکس شنا کرد نسل بعد هم به امید خدا خودش میره.

دیروز جزو تاریکترین روزای صنعت بازی بود. اینکه علاوه بر اخراج این همه افراد از تیم های مختلف بازیهایی که کاملا موفق و پرفروشن(مثه tun10)، بیای 3...4 تا بازی که سالهاس داری معرفی میکنی رو هم کنسل کنی و همزمان هم لو بره که بهترین بازی کنسل شدت هم کل نمایشش دروغ بود(پرفکت دارک) چیزی جز رذالت نیس واقعا.

واقعا اسپسنر و تیمش یه تنه صنعت بازی رو مورد عنایت قرار دادن.

.​

آخرین ویرایش:
یه جوری میگید تاریک‌ترین که انگار آدم کشتند. تعدیل یه چیز عادی هست و همه کمپانی ها با تغییر استراتژی انجام میدن.

استودیو ساختند حالا با هر مشکل مدیریتی نشد، بهتر از اینه که اون بازی عرضه بشه که جدا از هدررفت سرمایه بیان بگن باز مدیریت بلد نیستید.

با تغییر استراتژی لایو سرویس های سونی، خبر تعطیلی و تعدیلی های پلی استیشن بیاد (که قطعاً میاد) موضع شما چیست ؟ میخواید حمایت کنید یا اعتراض کنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or