خبر رسمی مایکروسافت دوباره جراحی کرد؛ این‌بار گیمینگ هم زیر تیغ رفت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000028095.jpg

مایکروسافت در تازه‌ترین دور از تعدیل نیروهای خود، اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ نفر (معادل ۴٪ از نیروی کار جهانی‌اش) را اخراج می‌کند. این اخراج‌ها در اولین روزهای سال مالی جدید شرکت (ژوئیه ۲۰۲۵) آغاز شده و تمرکز آن عمدتاً بر واحد فروش، بازاریابی و بخش گیمینگ از جمله ایکس‌باکس است.

بر اساس گزارش «Seattle Times» و سایر منابع خبری، این اقدام در راستای بازسازی سازمانی و تمرکز بیشتر بر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش لایه‌های مدیریتی انجام می‌شود. این سومین موج بزرگ اخراج در مایکروسافت طی یک سال گذشته است؛ شرکت در ماه می حدود ۶۰۰۰ نفر و در ژانویه ۲۰۲۳ نیز ۱۰٬۰۰۰ نفر از کارکنان را اخراج کرده بود.

در واکنش به این تغییرات، فیل اسپنسر، رئیس بخش گیمینگ مایکروسافت، بیانیه‌ای صادر کرد که در بخشی از آن آمده است:

«برای موفقیت پایدار در بخش بازی، باید تمرکز خود را بر حوزه‌هایی بگذاریم که بیشترین پتانسیل را دارند. این به معنای کاهش فعالیت یا توقف آن در برخی بخش‌ها و ساده‌سازی ساختار مدیریتی است.

من می‌دانم که این تصمیم‌ها در زمانی گرفته می‌شوند که صنعت بازی در وضعیت خوبی قرار دارد، اما موفقیت فعلی ما نتیجه تصمیمات دشوار گذشته بوده است. اکنون نیز باید انتخاب‌های سختی داشته باشیم تا در آینده نیز موفق بمانیم.

این تصمیم‌ها به هیچ‌وجه بازتابی از توانایی یا تعهد کارکنانی که امروز شغل خود را از دست می‌دهند نیست. ما به آن‌ها مدیونیم و موفقیت فعلی‌مان بدون آن‌ها ممکن نبود.»

مایکروسافت تأکید کرده است که جزئیات تغییرات سازمانی به‌زودی توسط مدیران هر تیم به کارکنان ابلاغ خواهد شد. این تغییرات در شرایطی رخ می‌دهند که شرکت در زمینه پلتفرم، سخت‌افزار و نقشه‌راه بازی‌ها وضعیت خوبی دارد، اما تمرکز استراتژیک مایکروسافت حالا بیش از همیشه به سوی فرصت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی سوق پیدا کرده است.

آخرین ویرایش:
پرفکت دارک کنسل
اینشیتیو تعطیل

View attachment 385527
مایکروسافت غیرت میداشت این استدیو رو همون ۲۰۲۳ تعطیل می‌کرد سر فرصت دادن دوباره.

فرض کن از راک استار و اینسامنیاک و بقیه تاپ استودیو ها استخدام کردند بعد رفتن می‌گفتند مدیریت این استودیو نگاه بالا به پایین داره. و حرف و بازخورد ما رو گوش نمی‌ده.

• Like
Reactions: Love Console
هر وقت یه برنامه نویس ساده هم از ناتی داگ و سانتامونیکا می‌رفت تو این استودیو افسانه ای براش یه تاپیک مجزا میزدن ...و میگفتن کار این دو استودیو دیگه تمومه به ابر استودیو قرن سلام کنید ...
این چه سرنوشت شومی بود ... 🤣😋

پرفکت دارک کنسل
اینشیتیو تعطیل

View attachment 385527
کار استودیو منتخب جهان، نوابغ فرازمینی، ابرانسان ها و سازندگان بازی AAAA شروع نشده تموم شد! :-j :))
شک ندارم با این مدیریت مزخرف مایکروسافت چند سال دیگه حتی COD هم به خاطره ها می پیونده! بی لیاقت تر از اینا ما نداریم.
تعجبی نداشت میرفتن کیلویی استودیو حاضر و آماده میخریدن! یه استودیو از صفر تاسیس کردن که قرار بود تنه به تنه ناتی داگ بزنه آخرش حتی بازیشون منتشر نشده تیمشونو از هم پاشوندن! مدیریت جهادی :))
کل پروسه حیات استودیو اینشیتیو نمایانگر وضعیت کلی مایکروسافته! قشنگتر از این نمیشد این کمپانی رو نمایش داد.

آخرین ویرایش:
به عنوان ناظم واقعا خوب نیست ترول کنیم و اینا....

ولی ناجی صنعت گیم :-j:-j
من به شخصه دلم به بعضی از این استودیو ها و بازی ها خیلی خوش بود
رفیق داشتم زندگی کرده بود با الدر اسکرول آنلاین و فالوت ۷۶ و منتظر mmo بعدی بتسدا بود
بعد الان این هیچ رقمه خبر خوبی نیست، هیچ رقمه

فیبل با اون کاراکتر خوشگل و جذابش احتمالا بازی بعدیه! :D
استودیو نینجا تئوری هم که وسط نسل یادش افتاده بود دمو گرافیکی منتشر کنه حالا شرایطو تحویل بگیره! مویرگ چشم نمایش دادن بازی نمیشه چقدر گفتیم و چقدر هیت میگرفتیم.

به عنوان ناظم واقعا خوب نیست ترول کنیم و اینا....

ولی ناجی صنعت گیم :-j:-j
من به شخصه دلم به بعضی از این استودیو ها و بازی ها خیلی خوش بود
رفیق داشتم زندگی کرده بود با الدر اسکرول آنلاین و فالوت ۷۶ و منتظر mmo بعدی بتسدا بود
بعد الان این هیچ رقمه خبر خوبی نیست، هیچ رقمه
من که خوشبین ام. مایکروسافت دیگه تو رقابت نیست پس قرار نیست‌ کیلو کیلو چراغ سبز بده به هر بازی‌ای تا در مقابل سونی پرفتوی قوی‌ای داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or