یه تاپیک هم بزنیم منطق مایکروسافتی
خیلی بامزه میشه
باور کن همه چی قابل پیش بینی نیست
این جوری بود مایکروسافت و نوکیا و ویندوز فون و لومیا الان هنوز بودن
ولی نیستن دوست عزیز ، به خاطره پیوستن
من خودم هفت سال گوشی لومیا استفاده کردم و حقیقتا از اقدام مایکروسافت در اون مقطع شوکه شدم
برای اینکه همین حس بهت دست نده از این فکر که مایکروسافت همه چی پیش بینی میکنه بیا بیرون ، عجیب نا امیدت میکنه این شرکت عجیب
کلا برای سونی و هرکمپانی همین جوری هست فکر کنی اشتباه نمیکنی و راهت درسته ، نابودی نابود
ابرکمپانی ها همشون پروژه شکست خورده یا سرمایه گذاری ضرر ده داشتند.
این مختص مایکروسافت نیست.
قبلن هم بارها بحثش پیش کشیده شد و من و خیلی از دوستان در این باره توضیح دادیم که چرا و چگونه ابرکمپانی ها دست به چنین ریسک هایی میزنن.
ولی علی الحساب اینو بدونید که مبحث ریسک به ریوارد توی این سرمایه گذاری ها و پروژه ها بسیار تاثیر گذاره.
الانم نه من نه شما وقت و حوصله اینکه بشینیم بررسی شون کنیم رو نداریم.
ولی مارکت کار رو به نوعی آسونتر کرده.
این
نشون میده که مایکروسافت کمپانی کم اشتباه تری نسبت به سونی بوده. (در بازه های زمانی مختلف)
اشتباهات مایکروسافت در نسل فعلی ( از دیدگاه من) رو توی تاپیک ایکس باکس مفصلن توضیح دادم.
پیش بینی اشتباه مایکروسافت این بود که میتونه با تزریق پول و دادن آزادی عمل به بازیساز، خروجی بهتری بگیره. با اینکه روی کاغذ اشتباه نیست ولی در عمل ثابت شد که این سیاست اشتباه بود.
ولی اینکه عرضه همزمان بازیها روی چند پلتفرم و دیوایس مختلف باعث کاهش فروش کنسول میشه، از بدیهیاته و نیازی به پیش بینی نداشت.
اینو از روز اول هم من میدونستم هم دیگر مخاطبهای مایکروسافت و هم خیلی از دوستان علاقه مند به ویدیو گیم! قاعدتن مدیریت مایکروسافت هم میدونست ))