مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

ینی دیگه حالم داره بهم میخوره ...
واقعا آدم اعصابش بهم میریزه هر روز که بلند میشن از خواب یه حرف جدید میزنن
واقعا آدم اعصابش بهم میریزه هر روز که بلند میشن از خواب یه ترولی مثل شما رو می بینه

تا حالا هر چی شنیدیم بهبود مثبت بوده حالا به شعورتون توهین شده ؟

واقعا آدم اعصابش بهم میریزه هر روز که بلند میشن از خواب یه ترولی مثل شما رو می بینه

تا حالا هر چی شنیدیم بهبود مثبت بوده حالا به شعورتون توهین شده ؟

نه آخه اینا همون سیاست های قبلی رو دوست داشتن هر روز که این تاپیک هارو میبینن حالشون بد میشه

چرا متوجه نیستین دوستان به خاطر این ناراحتن که قبلا که فرکانسش 1600 بود باید 1600 بار هندل میزدن الان که شده 1750 باید 1750 بار هندل بزنن تا کنسول روشن بشه!! کنسول عمله خفه کنه دیگه!

اینم یه دلیل دیگه برای اینکه مشخص بشه خود MS ضعف X1 برابر PS4 رو قبول داره ... واقعا هیچ دلیلی نداره کنسولی که به قول دوستان تکنولوژی های میلیاردی و پیچیده درونش بکار رفته و قدرتهای پنهانی داره بخواد تا آخرین لحطات هر طوری شده یجوری خودشو بالا بکشه ... اونم با ابتدایی ترین کار ممکن که همین Overclock کردنه !
خیلی واضحه خداییش ... اصلا جای بحث نداره .

اینم یه دلیل دیگه برای اینکه مشخص بشه خود MS ضعف X1 برابر PS4 رو قبول داره ... واقعا هیچ دلیلی نداره کنسولی که به قول دوستان تکنولوژی های میلیاردی و پیچیده درونش بکار رفته و قدرتهای پنهانی داره بخواد تا آخرین لحطات هر طوری شده یجوری خودشو بالا بکشه ... اونم با ابتدایی ترین کار ممکن که همین Overclock کردنه !
هنوز لانچ نشده کنسول ملت میگن این ضعیف اون قوی
اگه واقعا ضعیفه باشه الان با اون 53 مگاهرتز افزایش کلاک جی پی یو یا این 150 تای سی پی یو ضعفش جبران میشه؟
نه واقعا جبران میشه؟
نسل قبلم پس اس 3 اژدهای خفته بود که نمیدونم فلان سازمان نظامی امریکا از سی پی یوش استفاده میکرد یعنی اینقد خفن بود!!آخرش فرق چندانی ندیدیم بینشون.هنوز بیدار نشده
شرکت لوح زرین نیکان که نیس,مایکروسافته مثلا

اگه یکم اطلاعات تو این ضمینه داشتی این حرف رو نمیزدی... این افزایش کلاک هست نه اور کلاک! قبلا خونده بودم جگوار تا فرکانس 2ghz استانداردش هست و اگه بیشتر این باشه میشه اورکلاک. GPU هم همینطور تا 1ghz استاندارد هست.
وقتی یک کنسول ساخته میشه از همون اول طراحی ساخت این مسائل در نظر گرفته میشه و حدشون مشخصه.
آره خیلی واضحه...

ضریب اطمینان میدونید چیه ؟

اولندش خیلی زود جبهه میگیریا!!!
دومندش هیچ جا از ضریب اطمینان کارایی کنسول اوورکلاک شده چیزی ننوشته پس شما هم همینجوری نظر نده و قصد تخریب منی که حالم از این پنکه بازیا بهم میخوره نداشته باش...!!!
سومندش:اگه قراره من پنکه باشم مایکروپنکه هستم...
و در آخر عزیز دلم بنده یک عدد x360 فت داشتم که بخاطر اون ایرادات کرش ها و سه چراغش رفتم فروختم و اسلیمشو گرفتم...پس بیراه حرف نزدم!!!(دلم پربوده!!!):D

به هر حال تمامم این تلاش های مایکرو برا این هست که اختلاف فاحش قدرت سخت افزاری رو با پلی استیشن 4 تا جایی که ممکن هست پایین بیاره و کم کنه!

افزایش فرکانس الزاما دلیلی بر افزایش دما نیست شاید نهایت 1 یا 2 درجه تاثیر بذاره افزایش ولتاژ خطرناک هست که مسلما برای همچین تغییر فرکانس کمی هیچ جای نگرانی نیست

بله شما به این نتیجه گیراهات ادامه بده ما شاد میشیم :) لابد اون 15 پردازنده مخصوص توی soc و cpu که ایجاد کردن از کشک و بادمجون هستند ? همون چیزی که ps4 نداره . من فکر میکنم اون gpu اضافه که شایعش هست هم درست باشه این افزایش فرکانس هنوز به دلایل ضعف سخت افزاریه .
بالاخره ما هر نمایشی که از بازییهای مثل ryse میبینیم که فک ملت خورده زمین تو یه بازی لانچ تایتل که زیاد انتظاری ازشون نمیره اینطوری جواب بده نتیجمون را از سخت افزار x1 میگیریم و گرفتیم نیاز به اعلام اعداد این قبیلی هم نداریم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or