مایکروسافت افزایش سرعت CPU در Xbox one رو رسما تایید کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
16824922073289592638.png

یوسف مهدی مدیر بازاریابی Xbox در کنفرانس Citi Global Technology گفت مایکروسافت در حاضر در فاز تولید انبوه Xbox one هست و برنامه لانچ این کنسول برای ماه نوامبر 2013 در نظر گرفته شده.
او اضافه کردمایکروسافت یک تقویت تکنیکی دیگر در Xbox one ایجاد کرده و اون تغییر فرکانس کارکرد CPU از 1.6 گیگاهرتز به 1.75 گیگاهرتز هست این در حالیست که مایکروسافت یک ماه پیش تغییری هم در فرکانس کارکرد GPU این کنسول ایجاد کرده بود و فرکانس اون رو از 800 مگاهرتز به 853 مگاهرتز رسونده بود..

Xbox One now in full production with improved CPU performance - GeekWire

چه جوری میشه بدون عوض کردن طراحی کنسول همین طوری فرکانس CPU و GPU رو بالا برد ؟
این مگه باعث به وجود اومدن گرمای بیشتر نمیشه ؟
دوباره نشه 360 اول نسلی فقط چراغ قرمز بده.

واقعا الان هدفتون از این اخ و اوف چیه پردازنده 150 مگاهرتز افزایش پیدا کرده و خبرش درج شده
مثل کاری که اواسط نسل روی PSP شد

اگر 1% هم توی بهره وری تاثیر داشته باشه، مهمه ...
این خبر هم بیشتر از اینکه ما رو خوشحال کنه، برخی رو ناراحت کرده :|

واسه این سوال پرسیدم که قشنگ یادمه که وقتی VGA کامپیوتر رو نزدیکه 60 تا اورکلاک کردم و بالا بردم صدای فن VGA خیلی بیشتر شد و دماش هم زیاد شده بود
یه طوری حرف میزنی که انگار چند تا بچه نشستن و با خوردن تخمه و شنگول شدن تصمیم گرفتن فرکانس رو افزایش بدن ...
یا اینکه مایکروسافت رو یک اداره فرض کردید در حد اداره آب و فاصلاب ایران که چند تا کارمند دیپلمه دارن برای ترکیدگی لوله، تصمیم گیری می کنن ...

آخرین ویرایش:
چی میکنه ماکرو نزنه نابود کنه سیستمو با اور

منظورم اینه که ازنیمه هم اونطرفتره :دی.ولی خدا کنه مشکل پیدا نکنه.من که تا دوسال اول نمیخرم :دی ببینم چندتا میسوزن بعد :دی

این یکی اسمش geekه بدتره که :دی

دمش گرم عجب بچه باحالی هست تا آخرین لحظه مشغول اورکلاک سیستمش بوده:d
فقط مسئله ایتجاست که این اورکلاک ها یهو تبدیل به شاهکار سه چراغ نشن:))

الان یه چیز برام عجیبه! یعنی اینا شروع به تولید نکردن؟ اگه نکردن چجوری 2 ماهه میخوان یکی دو میلیون کنسول بسازین اگرم شروع کردن که این تغییرات معنیش چیه؟
الان من میترسم این تغییر clock ها کنسول رو بیشتر از حد گرم کنه

آفرین خوب ترول کردید:d
این مقدار افزایش فرکانس بعید میدونم حتی یک یا دو درجه هم دمای cpu زیاد بکنه ولی از نظر کارایی چون درای ۸ هسته هستش روی هم ۱۲۰۰ مگاهرتز افزایش فرکانس داشته که باعث افزایش پرفرمنس میشه

ترول چیه ؟؟ حالت خوب نیست !!
سوال پرسیدم چون نمیدونستم شما و رفیقای کله گندت زود جبهه میگیرید .
واسه این سوال پرسیدم که قشنگ یادمه که وقتی VGA کامپیوتر رو نزدیکه 60 تا اورکلاک کردم و بالا بردم صدای فن VGA خیلی بیشتر شد و دماش هم زیاد شده بود
شما دیگه خود درگیری داری و همه رو به چشم کسی که ترول میکنه میبینی مشکل من نیست.

آخه اینجا یکسری از دوستان معطل هستن از کاه کوه بسازن و ترول کنن همه جورم میکنن آشکار و نهان زیر پوستی از بغل و....:))

دوستان کله گندم کیه؟ من طرفدار حرف حقیقتم فن هیچی نیستم حالا چقدر انقدر عصبانی دعوا نداریم که:d

در مورد اون کارت گرافیکت که گفتی نمیدونم چه مدلی بوده تو چه شرایطی بوده و چه جوری اورکلاک شده اما سیتم های امروزی اینجوری نیست اگ درست اورکلاک بشه
همین cpu ایکس باکس برای اینکه بخوایم در مورد سه چراغه و داغ شدن ایناش حتی صحبت بکنیم حداقل یاید فرکانس پایه از ۱.۶ میکرد ۲.۶

آخرین ویرایش:

احتمالا زدن overclock کردن دستگاه رو...:confused:خداکنه اینم مثه اونا نشه که اینیکی احتمالا 6چراغه میشه!!!

آفرین خوب ترول کردید:d
این مقدار افزایش فرکانس بعید میدونم حتی یک یا دو درجه هم دمای cpu زیاد بکنه ولی از نظر کارایی چون درای ۸ هسته هستش روی هم ۱۲۰۰ مگاهرتز افزایش فرکانس داشته که باعث افزایش پرفرمنس میشه
ترول چیه ؟؟ حالت خوب نیست !!
سوال پرسیدم چون نمیدونستم شما و رفیقای کله گندت زود جبهه میگیرید .
شما دیگه خود درگیری داری و همه رو به چشم کسی که ترول میکنه میبینی مشکل من نیست.

ببین دوستان سه چراغ شدن360ضرر بزرگی برا ماکرو بود و100درصد تو طراحی وان کنترل حرارت در اولویت بوده
همون توانایی10سال روشن بودنش نشون میده خیلی رو این بخش کار کردن
حالا نمیدونم چطور میشه با یه کم بالا بردن فرکانس وان از کنسولی که فوق العاده کم داغ میکنه تبدیل بشه به کنسولی که از شدت حرارت منفجر بشه:دی
منطقی نیست

اگر 1% هم توی بهره وری تاثیر داشته باشه، مهمه ...
این خبر هم بیشتر از اینکه ما رو خوشحال کنه، برخی رو ناراحت کرده :|

یه طوری حرف میزنی که انگار چند تا بچه نشستن و با خوردن تخمه و شنگول شدن تصمیم گرفتن فرکانس رو افزایش بدن ...
یا اینکه مایکروسافت رو یک اداره فرض کردید در حد اداره آب و فاصلاب ایران که چند تا کارمند دیپلمه دارن برای ترکیدگی لوله، تصمیم گیری می کنن ...

همون گزینه دوم رو فرض کردم
چی مییییگییییی؟؟؟؟:-o:-o
شما به حال خودت خوش باش .
هنوز فرقی برای کسی که میاد خیلی درست با لحن درست سوال میپرسه چون اطلاعی ازش نداره رو با کسی که میاد ترول میکنه رو نمیفمید و سریع جبهه میگیرید .
من حداکثر کاری که میتونستم بکنم این بود که سوال بپرسم دیگه بیشتر از این کاری از دستم برنمیاد.

ببین دوستان سه چراغ شدن360ضرر بزرگی برا ماکرو بود و100درصد تو طراحی وان کنترل حرارت در اولویت بوده
همون توانایی10سال روشن بودنش نشون میده خیلی رو این بخش کار کردن
حالا نمیدونم چطور میشه با یه کم بالا بردن فرکانس وان از کنسولی که فوق العاده کم داغ میکنه تبدیل بشه به کنسولی که از شدت حرارت منفجر بشه:دی
منطقی نیست
بعد اون خبر مایکرو تایید کرد که اگه کنسول داغ بشه فورا اتوماتیک خاموش میشه!!:))
یعنی اینکه 10 سال یه دروغ ناشیانه بود!!:d

بعد اون خبر مایکرو تایید کرد که اگه کنسول داغ بشه فورا اتوماتیک خاموش میشه!!:))
یعنی اینکه 10 سال یه دروغ ناشیانه بود!!:d
ماکروسافت هیچوقت همچین حرفی نزده فقطdf با برسی سخت افزار اغلام کرد کنسول میتونه تا10سال هم روشن بمونه
درضمن 10سال منظور بازی کردن نیست که:دی
خب معلومه همچین سخت افزار قوی حرارت زیادی تولید میکنه و فکر کنم تونسته به خوبی کنتربلش کنه
منظورشون این نبوده با چند ساعت بازی کردن داغ بشه خودش خاموش بشه
مطمنن هیچ مشکلی پیش نمیاد شاید با15.20ساعت به بالا بازی کردن چیزیش بشه
من با360 10ساعت بازی کردم چیزیش مشد چه برسه به این:دی

آخرین ویرایش:
ینی دیگه حالم داره بهم میخوره ...
واقعا آدم اعصابش بهم میریزه هر روز که بلند میشن از خواب یه حرف جدید میزنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or