مایکرسافت پوینت (واقعی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان این سایت الکی ولی برای از بین بردن سرویس ها ای که پر میکنید کار زیر رو انجام بدین تا سرویس ها بره
Get the bookmarklet, learn about surveys and discover how to get money now by completing surveys online - XJZ Survey Remover
برید تو سایت قسمت The Bookmarklet

کد رو کپی کنید و وقتی خواست سرویس ها رو پر کنید کد رو اون بالا که ادرس سایت میدن وارد کنید

آقا منم برا همتون رفتم تورو خدا برا منم برید
MSPointsCodes - Free Microsoft Points

---------- نوشته در 10:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

شیش ساعت داشتم به اینو اون می گفتم که بیان تو پیجم آخر زدم دیدم گفته این برای کشوره شما موجود نمیباشه!!!!!:()x)x:|:((

اي بابا چه كاري بووود. كاش پست هاي باقي بچه هارو هم ميخوندم بعد ميرفتم انجام ميدادم. واسه ما ميزنه :::

• Sorry there are no surveys available for your country.

اي بابا چه كاري بووود. كاش پست هاي باقي بچه هارو هم ميخوندم بعد ميرفتم انجام ميدادم. واسه ما ميزنه :::

• Sorry there are no surveys available for your country.

دوستان من با استفاده از نرم ازار super hide ip 30 نفرو پر کردم بعد همین پیغامی که دوستمون گفت برام اومد.اما بعد از این که این پیغام براتون اومد بای فرز باشید و قبل از این که این پیغام بیاد روی لینکش کلیک کنید تا واستون باز شه.من تمومش کردم گفت کد تا کمتر از 72 ساعت دیگه به ایمیلتون ارسال میشه باید ببینیم چی میشه!!!؟

بچه ها من کارا رو با کلی تقلب انجام دادم آخرشم نوشت 72 ساعت دیگه به میلتون کد فرستاده میشه
ما که چشممون آب نمیخوره ولی اگر فرستاد به همه خبر میدم
لطفا کسایی که این پست رو میخونن دیگه فعلا این کار رو ادامه ندن تا من خبرشو به همگی بدم
;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or