DEVIL_Hamit
کاربر سایت
این الان کد بود چی بود!من کیم تو کی هستی این کیه!OIB1W-QDA2C-TVFUW-LEM7V-HIDDEN
اون برا قبله و من از کنسول 3 ماهه به لایو وصل نشدم خوب پس چرت نگو دوما اون HIIDEN من کد رو به شما نمیدم که بزنی دوساعت زور زدم گرفتم اون اخریو hidden زدم خدافظ جمیعااین الان کد بود چی بود!من کیم تو کی هستی این کیه!اولا اون HIDDEN چیه!سواد که داری احتمالا!این کد الکی و کاملا فیکه و اصلا کار نمیکنه!کد درست بیا ببین چیه!این کد از بینگ(100 پوینت هست)در اومده و کار میکنه و کامل هست!C7BY9-WDD4V-T66X7-TP6H4-GGP4Pاگه خواستی دوباره کد الکی تو سایت دیگه ای بدی از این استفاده کن شاید کمتر تابلو بشی!(راستی این کد کار میکنه ها هر کی خواست استفاده کنه و یه پیام بده که کار میکنه)دوستان برای اینکه حال این بنده خدا گرفته بشه هر چی .... به ایمیل و گیمرتگش بفرستین!راستی گیمر تگش از همه جالب تره NAME:navid435LOCATION:gorganBIO:400 microsoft plzاین آقا که ادعا داره چرا درخواست پوینت کرده!ایشون که کرور کرور پوینت دارن چه نیازی به این چیزها دارن!
اون برا قبله و من از کنسول 3 ماهه به لایو وصل نشدم خوب پس چرت نگو دوما اون HIIDEN من کد رو به شما نمیدم که بزنی دوساعت زور زدم گرفتم اون اخریو hidden زدم خدافظ جمیعا
ببین دل تو خوشه بچه جون برو تو لایو سوپر ماریوتو بزن خوب اخه چاقال اون موقع که نمیدونستی لایو چیه پوینت چهه اکانت چیه و اینا من داشتم با بچه ها 3 سال پیش لایو میزدم faronafa با اقا عرفان حمید خو نوید وار و ..... پس الکی ادعا زرنگی نکن 1600 پوینتو رفتم از لایو مپ و کال و گرفتم ابو بریز اونجا که .........هبرو بابافکر کردی با بچه طرفی؟؟بچه خودتی برو خدا روزیتو جای دیگه بده دلت خوشه باو
ببین دل تو خوشه بچه جون برو تو لایو سوپر ماریوتو بزن خوب اخه چاقال اون موقع که نمیدونستی لایو چیه پوینت چهه اکانت چیه و اینا من داشتم با بچه ها 3 سال پیش لایو میزدم faronafa با اقا عرفان حمید خو نوید وار و ..... پس الکی ادعا زرنگی نکن 1600 پوینتو رفتم از لایو مپ و کال و گرفتم ابو بریز اونجا که .........ه
ای سرباز خدا مصرفش کردم اون اقاهه هی میاومد میگفت کلابردارو اینا اصلا سایت بر ایه مشت امریکایی فک کم به من چه اما من 1600 تا رو 1200 مپ مادرن زدم از ساین دان کردم باحاله مپاش؟حالا که می تونی بگیری . چند می فروشی؟1600 تا رو؟
ببین دل تو خوشه بچه جون برو تو لایو سوپر ماریوتو بزن خوب اخه چاقال اون موقع که نمیدونستی لایو چیه پوینت چهه اکانت چیه و اینا من داشتم با بچه ها 3 سال پیش لایو میزدم faronafa با اقا عرفان حمید خو نوید وار و ..... پس الکی ادعا زرنگی نکن 1600 پوینتو رفتم از لایو مپ و کال و گرفتم ابو بریز اونجا که .........ه
ای سرباز خدا مصرفش کردم اون اقاهه هی میاومد میگفت کلابردارو اینا اصلا سایت بر ایه مشت امریکایی فک کم به من چه اما من 1600 تا رو 1200 مپ مادرن زدم از ساین دان کردم باحاله مپاش؟