مایکرسافت پوینت (واقعی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستانی که زده sorry اینجور چیزا ببینید از اول باید با وی پی ان امریکا وصل شید و لا همون ای پی این مرحله رو بگزرونید ای پی عوض نباید شه اینجور نی سر این مرحله ارز چیز پی ان استفاده کنی حل شه خر نیستند که ؟ دوستان تا این ارور رو میبینن میگن فیکه و اینا ما رو سرکار گذاشتن

آقا جان این ها همه الکی هست خالی بندیه!آقا هر کسی تونست برای این کاربر navidfaro5یه گزارش تخلف بزنه تا حالش جا بیاد از چیزی که مطمین نیستی چرا بیان میکنی و مردم رو سر کار میگزاری!
همه ی کارها رو که بکنین این صفحه MSPointsCodes - Free Microsoft Points براتون باز میشه که هر آدم عاقلی میفهمه با توجه به url که نه ssl هست نه ... کاملا فیکه!
تازه جای جالب جریان این هست که بدون کلیک کردن هم این صفحه براتون باز میشه و میگه یکی از کارهای زیر رو انجام بدین تا براتون پوینت ارسال بشه یعنی اینقدر تابلو الکی بودنش!اینم عکس های الکی بودنش!خیالتون راحت اون survey ها هم کاملا الکیه تست کردم!
2a0e188f5033.jpg
a0d2a804a351.jpg

Last edited by a moderator:
دوستانی که زده sorry اینجور چیزا ببینید از اول باید با وی پی ان امریکا وصل شید و لا همون ای پی این مرحله رو بگزرونید ای پی عوض نباید شه اینجور نی سر این مرحله ارز چیز پی ان استفاده کنی حل شه خر نیستند که ؟ دوستان تا این ارور رو میبینن میگن فیکه و اینا ما رو سرکار گذاشتن
آقا یه کاری می کنیم شما که میگی fake نیست.از این برنامه های تغییر ip دانلود کن به سفارش هر کس واسش پونت بگیر.مال من که اوضاع خیت بود،کار به anti virus کشید و که این سایت فلانه بیخیال........ولی قسمت اول رو جدی بگیر و پونت ها رو pm بزن
هر کی موافقه دستش بالا /0\

الان این یعنی من کد رو میگیرم؟
17157948301731414047.png
ف
تو اصلا ایمیلی به این سایت دادی که میگه ارسال میکنه!

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه کاری می کنیم شما که میگی fake نیست.از این برنامه های تغییر ip دانلود کن به سفارش هر کس واسش پونت بگیر.مال من که اوضاع خیت بود،کار به anti virus کشید و که این سایت فلانه بیخیال........ولی قسمت اول رو جدی بگیر و پونت ها رو pm بزن
هر کی موافقه دستش بالا /0\
بابا این آقا ترولر هست یعنی یه اکانت ساخته و ما رو الکی سر کار گذاشته!اگه راست میگه من خریدارم 4200 پوینت 60000 تومن خوبه!حاضرم قسم بخورم دروغ میگه!

اره دادم هم ایمل و هم zip code و ... همرو دادم
نگاه کن ایشو گفتن تا دو هفته دیگه تموم میشه و این سایت 34 میلیون پوینت خریده!این سایت دو سالیه که هست یعنی تو این مدت چکار میکرده !بعد 34 میلیون یعنی 680 میلیون دلار یه سایتی که این همه هزینه میکنه یعنی اینقدر قیافش باید زشت و مضخرف باشه اصلا حود مایکروسافت سالی از x360 حدود 1.68 میلیارد دلار در آمد داره یعنی این سایت یک سوم مایکروسافت در امد داره!
بعد هم یه کلیک ما مگه چقدر براش سود داره که این همه خرج میکنه حداکثر 20 سنت!

نگاه کن ایشو گفتن تا دو هفته دیگه تموم میشه و این سایت 34 میلیون پوینت خریده!این سایت دو سالیه که هست یعنی تو این مدت چکار میکرده !بعد 34 میلیون یعنی 680 میلیون دلار یه سایتی که این همه هزینه میکنه یعنی اینقدر قیافش باید زشت و مضخرف باشه اصلا حود مایکروسافت سالی از x360 حدود 1.68 میلیارد دلار در آمد داره یعنی این سایت یک سوم مایکروسافت در امد داره!
بعد هم یه کلیک ما مگه چقدر براش سود داره که این همه خرج میکنه حداکثر 20 سنت!
آره درست میگی منم باهات موافقم حیف وقتی که پای این سایت گذاشتم:((

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

اینم وضعیت آنتی ویروسم تو این سایت :
10500249524490617860.png

صد در صد دروغه

واقعا متاسفم برا کسانی که پشت یه نفری در میایند اخه گلم بنده برا چی الکی تبلیغ سایتی را کنم برا بابامه ببین برا یه افارده دیگه است به من چه اخه بعد شما چی میگین 34 میلیون نیست و اینا میدونی سالیانه تو لایو چقدر کد مصرف میشه این سایتا خریداری نمیکنن که هک می کنن و ماکر نمی تونه شناسایی کنه خوب بعد شما که میگه برو بگیر و اینا من بیکار نیستم برا این همه ادم برم بگیرم اون دوستی که گفت 60 تومان میخرم بهش 50 تومن میفروشم پ خ کن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or