مایکرسافت پوینت (واقعی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فیک نیست من تا یه جاهایی رفتم الان تازه از پنج تا خونه کد تو تاش معلوم شده بقیه رو زده هیدن

بچه ها من کارا رو با کلی تقلب انجام دادم آخرشم نوشت 72 ساعت دیگه به میلتون کد فرستاده میشه
ما که چشممون آب نمیخوره ولی اگر فرستاد به همه خبر میدم
لطفا کسایی که این پست رو میخونن دیگه فعلا این کار رو ادامه ندن تا من خبرشو به همگی بدم
;)

بچه ها الان 72 ساعت از زدن پست من میگذره ولی هیچی برای من فرستاده نشد و یه آدم که نمیدونم قصدش چی بوده از این کار هممون رو علاف کرده رو سرکار گذاشته

فیک هست بابا
چند روز پیش یکی از یوزرهای اینجا گفت رو این لینک کلیک کن
منم کلیک کردم یه لینک ریفر واسه خودم داد، با تقلب تو نیم ساعت 10 تا رو پرکردم به جای اینکه کد رو بنویسه چند تا درخواست مزخرف دیگه ازم خواست انجام بدم.

آقا من 72 ساعت که چه عرض کنم...72 روزه گذشته هنوز به ای میلم چیزی ارسال نشده...:|

آخه 1زره به اون مغزتون فـــــــشار بیارید ! چرا همچین کسی بیاد مایکروسافت یا گلد مجانی بده ؟!؟!؟! چه سودی داره واسش !؟؟!؟! مگه مغز خر خورده !؟

هــــــــــــــــــــــــــــــــیچ سایتی گلد و پوینت رایگان به شماها نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بجز سایت معتبر bing

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------

من این 22نفرو تو 20ثانیه فعال کردم با 1ترفند ساده ! فقطم میخواستم به شماها نشون بدم که هیچ سایتی پوینت و گلد مجانی نمیده !!
1kq9lgvr3bzu9ddi6m3d.jpg

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------

و همچنین با هربار وارد شدن به این سایت حدود 10تا ویروس به کامپیوتر شما وارد میشه ! :)

8582s29lfip6tzlxhb0e.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or