ماکروسافت در حال کار بر روی بالا بردن دقت کینکت

гадюка

کاربر سایت
media

طی اطلاعات بدست امده از Eurogamer ماکروسافت در حال کار بر روی کنتلر حسی کینکت میباشد و قصد دارد که دقت ان را افزایش دهد.

گروهی که قرار است این کار را انجام دهد هم اکنون روی تکنولوژی جدیدی کار میکنند که به وسیله این تکنولوژی کینکت میتواند اطلاعات بیشتری را به Xbox360 انتقال دهد.

کابل انتقالی Kinect به XBox360 توانایی انتقال 35 مگابایت اطلاعات را در هر ثانیه را دارد که در حال حاضر فقط میتواند بین 15 تا 16 مگابایت را انتقال دهد.

همچنین در حال حاضر دوربین موجود در کینکت حرکات را با 30 فرم در ثانیه و وضوح تصویر 320x240 اسکن میکند که قرار است با عرضه این ابدیت وضوح تصویر به 640x480 افزایش پیدا کند.

همچنین با انجام این کار این کنترلر توانایی تشخیص حرکات انگشتهای دست را هم به دست خواهد آورد.

منیع:http://www.1up.com/news/microsoft-working-increase-kinect-accuracy

آخرین ویرایش:
کافیه یه تاپیک باشه به ربط کوچیکی به این چیزا داشته باشه سریعا ترول باران میشه!

دقیقاً ! نمونش همین دو تا پستی که خودتون تو این تاپیک دادین که نه به پست اول ربط دارن نه به کینکت و نه به قابلیت هاش و نه به بحث های پیرامونشون ! خلاصه بگم Troll ـه خالص بودن اگر همین یک جمله رو هم توش نمیچپوندین ! :)

من فکر میکنم با 2 تا پست بی ربط باعث بشه بحث بخوابه بهتر از اینه که کلا 2 سال تمام تو سایت به امر شریف ترولینگ مشغول باشی و هر کی گفت بالا چشم بیلی ابرو ـه بیای قوانین فیزیک و یه سری قصه های دیگه ببافی که نه همه اشتباه میکنن!
بیایم بجای مسخره کردن پست دیگران یکم هم به غرور خودمون فشار بیاریم خودمون رو از دید دیگران ببینیم بلکه بفهمیم یک فنبوی خسته کننده ایم!

کلا برای منم سوال پیش اومده که شما بازی هایی که تو امضات گزاشتی رو بازی کردی که پایینش گفتی

Bomb after bomb, after bomb, after bomb, after bomb
:))
:)):))

1. امضای من به شما هیچ ربطی نداره!
2. حداقل من همه این ها رو میخرم و بازی میکنم، نه مثل یه عده که فقط بلدن تو فروم پنکشونو رو روشن کنن، الکی برق اضافی مصرف بشه.

من فکر میکنم با 2 تا پست بی ربط باعث بشه بحث بخوابه بهتر از اینه که کلا 2 سال تمام تو سایت به امر شریف ترولینگ مشغول باشی و هر کی گفت بالا چشم بیلی ابرو ـه بیای قوانین فیزیک و یه سری قصه های دیگه ببافی که نه همه اشتباه میکنن!
بیایم بجای مسخره کردن پست دیگران یکم هم به غرور خودمون فشار بیاریم خودمون رو از دید دیگران ببینیم بلکه بفهمیم یک فنبوی خسته کننده ایم!
راست میگه به خدا.
فروم بد جوری خسته کننده شده.
فن بوی های هر دو طرف دیگه شورشو درآوردن. البته به نظرم چند نفر از بچه های 360 دیگه دارن خیلی زیاده روی میکنن. به خدا خسته کننده شدین. بسه دیگه بابا... پستاتون رو میبینم از اون تاپیک فرار میکنم دیگه. حرفای بی محتوا، پافشاری رو عقاید گاها غلط،تیکه پرونی و توهین...
شرمنده درد دلم باز شد، واقعا خسته کننده شده دیگه

آخرین ویرایش:
. امضای من به شما هیچ ربطی نداره!
2. حداقل من همه این ها رو میخرم و بازی میکنم، نه مثل یه عده که فقط بلدن تو فروم پنکشونو رو روشن کنن، الکی برق اضافی مصرف بشه.

1- چرا ربطی نداره اینجا یه فروم عمومی هست
2- خوب بازی رو میگیری دلیل میشه که بمب باشه و بترکونه ؟:)):))

تعریف ترولینگ :

In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desired emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

در اینترنت و به طور عامیانه ، شخص troll کننده کسی هست که پست های فتنه انگیز یا آتش افروز ، غیر اصلی یا اسپم ، یا پست های بی ربط (off-topic) را در یک انجمن اینترنتی مانند فروم های بحث اینترنتی ، چت روم و یا بلاگ با نیت اولیه تحریک و عصبانی کردن سایر کاربرها برای وادار کردن آنها به دادن جواب های احساسی یا در غیر اینصورت مختل کردن بحث نرمال (on-topic) ، میدهد .

توضیح : پست بعلت ادامه پیدا نکردن بحث ویرایش شد !

از مدیری که اقدام کرد سپاسگذارم !

آخرین ویرایش:
1- چرا ربطی نداره اینجا یه فروم عمومی هست
2- خوب بازی رو میگیری دلیل میشه که بمب باشه و بترکونه ؟:)):))

تو اصلاً از اول متوجه نشدی من چی میخوام بگم پا برهنه پریدی وسط که یه چیزی گفته باشی. بحث من از اول این نبود که هرکی Kinect خریده فقط نظر بده. من دارم میگم شما که این همه تو فروم سر و دست میشکونید براش پس چرا نمیرید بخرید و استفاده کنید؟ اگه واقعاً دوست دارید برید بخرید لذتش رو ببرید ما رو هم از شر این بحث ها خلاص کنید، در غیر این صورت قضیه فرق میکنه... اون دیگه میشه طرفداری کورکورانه از چیزی که مارک Microsoft روش خورده که پیروانش باید ازش دفاع کنن.

ضمناً تو این چند روزه شاهد بودم چقدر این امضا یه عده رو از خواب و خوراک انداخته، اما زیاد خودتون رو ناراحت نکنید این امضا عقیده شخصی خودمه و همش هم بازی های مورد علاقمه، پس فعلاً زیاد حرس نخورید، تا آخر 2011 وقت زیاد هست.

متاسفانه فقط یک بازی هستش که روی هردو کنسول وجود داره که میشه کارایی هردو سیستم Move و Kinect را در یک محیط برابر مقایسه کرد، اونهم بازی Get Fit with Mel B هستش.
روی PS3 وقتی که بازی میکنید عکس شما به علاوه محیط پشت سرتان بطور کامل در کنار Mel B نشان داده میشود ولی روی کینکت فقط خود شما در تصویر هستید، این نشان میدهد که Kinect کاملا قادر به تشخیص شما و جدا کردن شما از محیط اطرافتان است، در صورتیکه Move این قابلیت را ندارد.

اینهم برای اینکه متوجه منظورم بشوید:

نسخه PS3 و Move
get-fit-with-mel-b-action-1-1280x768.jpg

نسخه XBox360 و Kinect

22672.jpg

واقعا باورم نمیشه ! من نسحه Move این بازی رو دارم . نسحه 360 برام جالب به نظر اومد ولی وفتی دنبال اسکرین شات براش رفتم اینهارو بیشتر دیدم !؟!
شاید تو شرایط خاصی میتونه این کار رو انجام بده ! مثلا یه Background همرنگ یا...به هر حال
تصاویر نسحه 360 این بازی :

منظورم بد بودن کینکت و یا نسخه 360 بازی نیستا فقط بهتره وقتی چیزی رو به عنوان Fact مطرح میکنیم کمی بیشتر دقت کنیم. متاسفانه ممکنه این Fact مبنای تصمیم گیری بعضی ها بشه.
صحبت کن که
فکر کنم کمی مودب و آروم باشید بهتره. کجای صحبت من ایراد داشت؟ اگر شما دارید و بازی کردید و عکسی از خودتون در حین بازی میگزاشتید من هم برای اطمینان به اینترنت رجوع نمیکردم و مثل خیلی وقتها حرفاتون رو قبول میکردم. امیدوارم دیگه با این لحن پاسخ ندید.
نمیدونم چرا ناراحت شدید! شایدم انتظار من بالا بوده ولی عکسی که شما گزاشتید ، ویدئو اون هم هست و دیدم ولی خیلی از تصاویر به این صورت نبود.
احتمالا اون عکسهایی که شما پیدا کردی، از روی Move برداشته شده اند و برای معرفی بازی روی همه پلتفرمها همینطوری اونجا گذاشته اند و دقت نکرده اند که بازی روی پلترفرمهای مختلف، حالتهای مختلفی داره.
دوست عزیز باور کن از تصاویر از نسحه 360 هستش این رو دفت کردم بهش.
تونسخه موو تصویر شما به صورت دایروی و بیضی دور بری میشه و تو کینکت به صورت مستطیل.
به خدا جنگ نداریم با هم، قصد قشون کشی و اینا هم نداریم. شخصا هم اصلا حوصله و علاقه برای این بحثهای بیهوده ندارم.
موفق باشید

آخرین ویرایش:
واقعا باورم نمیشه ! من نسحه Move این بازی رو دارم . نسحه 360 برام جالب به نظر اومد ولی وفتی دنبال اسکرین شات براش رفتم اینهارو بیشتر دیدم !؟!
شاید تو شرایط خاصی میتونه این کار رو انجام بده ! مثلا یه Background همرنگ یا...به هر حال
تصاویر نسحه 360 این بازی :

منظورم بد بودن کینکت و یا نسخه 360 بازی نیستا فقط بهتره وقتی چیزی رو به عنوان Fact مطرح میکنیم کمی بیشتر دقت کنیم. متاسفانه ممکنه این Fact مبنای تصمیم گیری بعضی ها بشه.

لطفا فقط موقعی در مورد دقت و Fact صحبت کن که خودت داشته باشی و بازی کرده باشه.

من از روی تجربه شخصی خودم این موضوع رو گفتم.

با تشکر از دوستم mosen، اینهم تریلر این بازی روی کینکت http://www.gameswelt.de/videos/videos/22717-Get_Fit_with_Mel_B_-_Kinect_Trailer.html

و اینهم تریلر بازی روی Move

http://www.gameswelt.de/videos/videos/22781-Get_Fit_with_Mel_B_-_PS3_Move_Trailer.html

احتمالا اون عکسهایی که شما پیدا کردی، از روی Move برداشته شده اند و برای معرفی بازی روی همه پلتفرمها همینطوری اونجا گذاشته اند و دقت نکرده اند که بازی روی پلترفرمهای مختلف، حالتهای مختلفی داره.

آخرین ویرایش:
متاسفانه فقط یک بازی هستش که روی هردو کنسول وجود داره که میشه کارایی هردو سیستم Move و Kinect را در یک محیط برابر مقایسه کرد، اونهم بازی Get Fit with Mel B هستش.
الان من نمیدونم ربط این پست با تاپیک چیه یا اصلا مگه گفته شده که move بهتر از کینکت ـه ولی اگر این در جواب حرف من در مورد توانایی تفکیک اسکیت از پسره است باید بگم اصلا جواب خوبی نیست چون اولا از قبل هم گفته شده که کینکت توانایی تشخیص عمق تصویر رو داره و تفکیک در و دیوار که فاصله زیادی با شخص رقاص داره بخاطر تفاوت عمقشون با رقاص در تصویر قابل مقایسه با تفکیک اسکیت بردی که در دست یک شخصه و هم فاصله اش نزدیک ـه و هم امکان تکان خوردن داره یکی نیست(علمی تخیلی) ثانیا اگر ویدئو رو خودتون محض رضای خدا یکبار نگاه کرده باشید مشخصه که هاله ای دور رقاص میبینیم (یعنی اگر توانایی تفکیک در سطح خیلی بالا نظیر تریلر اسکیت رو داشت اول این رقاص رو که فاصه زیادی با دیوار پشتش داره بدون هاله تفکیک میکرد) که با اسکن بدون عیب و نقص اسکیت در تیزر تفاوت زیادی داره. فراموش نکنیم کیج با move مقایسه نکرد. ممکنه move خیلی بدتر باشه ولی ربطی به علمی تخیلی بودن اون تیزر نداره.
پ.ن: اون دو عزیزی که قبلا در این تاپیک گفتم اگر هم جواب بدن من با ایشان بحثی ندارم پس بهتره خودشون رو خسته نکنند.

1. امضای من به شما هیچ ربطی نداره!

پس شما هم حق نداری به کسی بگی چیکار کنه!!!

• Like
Reactions: ArianUndead
مایکروسافت تقریبا چیزی رو که گفته بود بیرون داد، چه بتونه حرکات میکروسکوپی رو اسکن کنه و چه نتونه. اینرو ببینید. این ویدئو توسط یک شخص که کینکت رو "فی الواقع" خریده درست شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or