مايكروسافت برگ برنده جديد خود را رو كرد!

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TRUTH

کاربر سایت
مايكروسافت برگ برنده جديد خود را رو كرد: surface

6cdcbcl.jpg

شرکت‌ها - عميد نمازيخواه:
پس از پنج سال رازداري، سرانجام مايکروسافت پروژه محرمانه اش را فاش و مخلوق شگفت انگيز خود را به جهانيان معرفي کرد.

شرکت مايکروسافت که تاکنون در زمينه ساخت کامپوتر فعال نبوده (البته اين پروژه که پنج سال از آغاز آن مي گذرد نشان مي‌دهد که واقعا بوده و ما نمي دانستيم) مي‌تواند يک انقلاب‌ در دنياي IT به حساب بيايد.

مايکروسافت با مديريت بيل گيتس، پول‌دارترين مرد دنيا، عادت به خرق عادت دارد و هروقت پروژه اي را به اتمام مي رساند، مي‌توان پيش‌بيني كرد حاصل آن موجودي بسيار متفاوت با موجودات کنوني دنياي IT خواهد بود.

اين بار نيز بيل گيتس در پايان پروژه محرمانه اش که ميلان نام دارد محصولي ارائه كرده که با کامپيوترهاي دسکتاپ و يا لپتاپ هاي موجود، فرسنگها فاصله دارد.

نام محصول جديد surface است. يک تيبلتاپ (tabletop) که براي اولين بار در کنفرانس All Things digital در کارلسبد کاليفرنيا معرفي شد. کامپيوتري که به صورت يک ميز است و به راحتي با حرکت دادن انگشتان دست بر روي آن مي توانيد هر کاري که در کامپيوترهاي روميزي با ماوس و کيبورد انجام مي داديد را اين بار فقط با انگشتانتان انجام دهيد.

Surface البته قابليت نصب روي ديوار را هم دارد و در يك جمله مي‌شود گفت تصوري كه در طول سال‌هاي گذشته از كامپيوتر در ذهن همه ايجاد شده را به كلي دگرگون مي‌كند.

پيت تامپسون مدير گروه کامپيوترهاي سورفيس مايکروسافت مي گويد: کاربران دوست دارند کارهايشان با کامپيوتر را از طريق لمس مستقيم انگشتانشان انجام دهند و ما در surface علاوه بر رفع اين نياز، خدمات بسيار گسترده تري را مانند يک مانيتور بزرگ و امکان اتصال به هر گونه وسيله ديجيتال را براي آن ها فراهم آورده ايم.

4uo16gw.jpg

وي مي افزايد: surface اولين کامپيوتر با اين مشخصات در کامپيوترهاست و کار با آن براي کاربران بسيار ساده و تحت کنترل کامل کاربر است.

مارک بولگر مدير قسمت بازاريابي مايکروسافت هم مي گويد: اين يک مسأله غريزي است که کاربران علاقه داشته باشند وسائل ديجيتالي و اطلاعاتشان را با دست لمس کنند و آن ها را تحت کنترل بگيرند و ما به اين نياز پاسخ داده‌ايم.

surface چيست؟

محصول جديد مايكروسافت، ميزي است که مي‌توانيد دور آن بنشينيد و با دوستانتان نوشيدني ميل کنيد. البته اين ميز با ميزهاي ديگر فرق هاي فراوان دارد، زيرا روي آن يک صفحه نمايش لمسي (بهتر است بگوييم چند لمسي، يعني چند نفر همزمان مي‌توانند با حركت انگشت دستورات مختلفي را اجرا كنند) وجود دارد و شما مثلا به هنگام نوشيدن چاي روي surface مي توانيد هر نوع اطلاعات را از قبيل عکس، فايلهاي ويدئويي و ... را بر روي آن به نمايش درآوريد يا با ديگران به اشتراک بگذاريد.

براي اتصال وسائل ديجيتالي ديگر هم احتياجي به سيم و پورت نداريد. تنها کافيست آن وسيله را که مي‌تواند دوربين يا گوشي موبايل باشد را بر روي آن قرار دهيد.

surface آن را مي شناسد و دور آن يک دايره بسيار ظريف نمايان مي شود و شما براي اينکه اطلاعاتي را از كامپيوتر به آن منتقل کنيد، کافي‌است آن اطلاعات را به داخل دايره اي که دور موبايلتان کشيده شده است هدايت کنيد تا خود به خود به حافطه موبايلتان منتقل شود.

4yhdlb6.jpg

surface در واقع ادغام يک کامپيوتر، چندين دوربين و يک پروژکتور است و از يک سي پي يو پنتيوم چهار 3 گيگاهرتزي (3-GHz Pentium 4 CPU) بهره مي‌برد و براي بالا بردن توان گرافيکي 2 گيگابايت رم RAM در آن تعبيه شده است. وجه تمايز خاص مانيتور surface با مانيتورهاي معمولي، در لايه اي‌است که بر روي صفحه کشيده شده و multi-touch بودنش به همين دليل است.

ميزان بالاي وضوح مانيتور (1024 در 768) با توجه به اندازه بزرگ صفحه نمايش آن، توسط پروژکتورها و لنزهايي که تنها 21 اينچ با مانيتور فاصله دارند پشتيباني مي شود. اين ميز همچنين باتري قابل شارژ، بلنگوهاي استريو، اينفرارد، و پنج دوربين ديجيتالي خاص براي حس کردن حرکت انگشتان دارد.

با وجود دستگاه مادون قرمز نصب شده بر روي سورفيس علاوه بر قابل لمس شدن مانيتور، امکان اتصال به وسائلي که از اين فناوري براي تبادلات اطلاعاتي استفاده مي کنند نيز مهيا شده و مي توان با سرعت انتقال بسيار بالا اطلاعاتي از قبيل عکس، فايل هاي صوتي و تصويري را ردو بدل کرد.

بازي هاي surface نيز با بازي هاي رايج بر روي کامپيوترهاي معمولي متمايز است. به عنوان مثال شما در هنگام ديدن يک فايل تصويري مي توانيد آن را مانند يک پازل به چندين تکه تبديل کنيد و دوباره آن ها را به يکديگر پيوند دهيد. در زماني که شما در حال حل اين پازل هستيد فايل تصويري نيز در حال پخش در تکه هاي مجزاي پازل است.

نيگل کيم يکي از طراحان سورفيس مي‌گويد: عملکرد دوربين ها به اندازه اي دقيق است که مي توان 52 انگشت هم روي آن کار کند. البته ما در طراحي خود اين ميز را براي استفاده همزمان 4 نفر طراحي کرديم ولي با استفاده از قابليت هاي ديگر اين توانايي در سورفيس افزايش يافت.

بولگر معتقد است: مطمئناً اين محصول بازار را فتح خواهد کرد و فضاي جديدي را در امور تجاري در اختيار کاربران قرار مي دهد به گونه اي که ديگر ارتباط آن ها با اطلاعات ديجيتالشان قابل لمس خواهد بود.

5xpijon.jpg

وي مي افزايد: سورفيس قابليت هاي فراواني دارد و مي توان از آن در بسياري از اماکن عمومي با نگاه خاص به کاربردهاي آن استفاده کرد.

«سورفیس» با صفحه ۷۶ سانتیمتری اش (۳۰ اینچ) قرار است بین ۵ تا ۱۰ هزار دلار فروخته شود.با این حال، مایکروسافت گفته است قصد دارد در چند سال آینده نسخه های ارزان تر این محصول را برای استفاده در منازل عرضه کند.

مایکروسافت گفته است که این رده محصولات بازاری چند میلیارد دلاری خواهند بود و استفاده از آنها در آینده از روی میزها و پیشخوان فروشگاه ها به داخل خانه ها گسترش می یابد.

منبع همشهری امروز

همه اینا تقصیر احسانه:biggrin1:
بجز من که دیگه احسان نداریم نه؟:confused:
بابا من که مقایسه نکردم من گفتم اپل مرقوب ترینه بعد سونی هست بعد دل:p
اینم از رو هوا نگفتم یک بار اشکان جان یه پست داده بود من از اونجا نوشتم بعد فرخ جان اومد مقایسه بابا ول کن چقدر شما ها دور مقایسه ای:-" بزار هر کی هر چی میخواد بده بیرون خوب بود ما هم میخریم.
چیزی که مشخصه مایکروسافت با اینکه محصولاتش همگانی هست ولی خیلی محبوب نیست.ولی اپل که محصولات کمی داره به خاطر کیفیت بالا و کارایی محصولاتش خیلی محبوب هست.
والسلام:)
دیگه بحث نکنید.
نقل قول:
خوب اينو از اول ميگفتي .
مام از اول همینو گفتیم که داغ کردی شما!

بنظر من همش تقصیر بهزاده:p

چرا شما نمیتونین اینو درک کنین که Dell بزرگترین شرکت کامپیوتریه(البته یا اوله یا بعد از IBM ه)
:neutral: ....................................................................................................................

نقل قول:
چرا شما نمیتونین اینو درک کنین که Dell بزرگترین شرکت کامپیوتریه(البته یا اوله یا بعد از IBM ه)
:neutral: .................................................. .................................................. ................
اصلا دوست ندارم این بحثو ادامه بدم:
1.وال مارت
2.اکسون موبیل
3.جنرال موتورز
4.جنرال الکتریک
7.فورد
8.بانک ستی
9.بنک آو امریکا
14.اچ پی
22.مریل لینچ
28.بوئینگ
34.دل
49.مایکروسافت
این لیست مال سال تجاریه 2007 هستش.بر اساس در آمد.بالاتر از دل فقط اچ پی هستش.
1.اکسون موبیل
2.وال مارت
3.جنرال موتورز
5.فورد
7.جنرال الکتریک
8.بانک سیتی
11.اچ پی
25.دل
26.بوئینگ
48.مایکروسافت
49.اینتل
89.کوکا کولا
اینم مال 2006 که سونی توی 100 تا نیست.تو 2007 هم توی 100 تا نیست.
و البته در مورد بازار کامپیوترهای خونگی دل از اچ پی بالاتره هر چند در آمد کلیش کمتره.
حالا برین هر جور شکلکی که میخوان برای خودتون بذارین.

1.وال مارت
2.اکسون موبیل
3.جنرال موتورز
4.جنرال الکتریک
7.فورد
8.بانک ستی
9.بنک آو امریکا
14.اچ پی
22.مریل لینچ
28.بوئینگ
34.دل
49.مایکروسافت
1.اکسون موبیل
2.وال مارت
3.جنرال موتورز
5.فورد
7.جنرال الکتریک
8.بانک سیتی
11.اچ پی
25.دل
26.بوئینگ
48.مایکروسافت
49.اینتل
89.کوکا کولا
و البته در مورد بازار کامپیوترهای خونگی دل از اچ پی بالاتره هر چند در آمد کلیش کمتره.

عماد جون این لیستی که گذاشتی غلته دل در مقابل ماکروسافت عددی نیست مخصوصا تو profit من الان نگاه کردم دل رتبه 200 رو تو سود داره و ماکروسافت رتبه 19 از لحاظ رنکینگ هم ماکروسافت رتبش 66 هست و دل 194

لینک:
پ.ن:البته بهتره بحث تاپیک رو منحرف نکنیم;)

آخرین ویرایش:
من میگم در آمد میای میگی Profit?اصلا تو این لستی که من گذاشتم جنرال موتورز با اینکه از نظر در آمد دومه سود که نکرده هچ یخده ضررم کرده!
معلومه که سود مایکرو بیشتره!
در آمد دل 57 هزارتاس،سودش 2 هزارتا!در آمد مایکروسافت 44 ه سودش 12.البته تو فایل من یکم بیشتر از 12 ه تو لینک شما یکم کمتر!
در هر صورت منبع من معتبر ترین مجله اقتصادی دنیاس شما تو legit بودنش شک نکن.
دل رتبه 200 رو تو درامد داره و ماکروسافت رتبه 19
حتی تو همین لینک هم اگه به ترتیب درآمد یا Sales بچینی اصلا خبری از مایکرو نیست.

آخرین ویرایش:
من میگم در آمد میای میگی Profit?اصلا تو این لستی که من گذاشتم جنرال موتورز با اینکه از نظر در آمد دومه سود که نکرده هچ یخده ضررم کرده!
معلومه که سود مایکرو بیشتره!
در آمد دل 57 هزارتاس،سودش 2 هزارتا!در آمد مایکروسافت 44 ه سودش 12.البته تو فایل من یکم بیشتر از 12 ه تو لینک شما یکم کمتر!
در هر صورت منبع من معتبر ترین مجله اقتصادی دنیاس شما تو legit بودنش شک نکن.

حتی تو همین لینک هم اگه به ترتیب درآمد یا Sales بچینی اصلا خبری از مایکرو نیست.

البته معمولا برای اینکه قدرت یه کمپانی رو ببینن به سود اون نگاه میکنن نه فروش و سونی با این حساب از DELL بالاتره;)

پ.ن:عماد نکنه سهامدار DELL هستی میخوای بیاریش بالا;)
ویرایش:عماد فکر کنم SALE میشه فروش و PROFIT هم میشه سود یا درامد
مثلا فروش مغازه ما روزی یه میلیونه ولی درامد یا سود خیلی خیلی کمتره

ویرایش: فرزاد جان منم میخوام همینو بگم که فروش با درامد یکی نیست و فرق داره البته بهتره اینطور مواقع ادم فقط از لغت انگلیسی استفاده کنه تا قاطی نشه بحرحال از توضیحت ممنون

آخرین ویرایش:
البته معمولا برای اینکه قدرت یه کمپانی رو ببینن به سود اون نگاه میکنن نه فروش و سونی با این حساب از DELL بالاتره
این قدرت که میگی خیلی کلیه.صحبت من در هر صورت در مورد همون Financial Muscle هست که گفتن.منظور من از درآمد میشه همون فروش شما!تا حالا به ندرت یه محصول Dell دیدم از نزدیک!
در هر صورت سود خیلی ملاکی نیست،چون شرکتهایی هستن که سود خیلی زیادی دارن و سهامشون خیلی باررزشه ولی چون قدرت اقتصادی ندارن به دردی نمیخورن.
من فکر میکنم به این خواستم که نشون بدم که اطلاع ندشتن فرد از چیزی باعث نبودن اون نمیشه رو ثابت کنم رسیدم،پس بهتره بحثو تموم کنیم.

ویرایش:عماد فکر کنم SALE میشه فروش و PROFIT هم میشه سود یا درامد
مثلا فروش مغازه ما روزی یه میلیونه ولی درامد یا سود خیلی خیلی کمتره

نه اصلا اینطوری نیست که میگی ..

در اقتصاد فروش و درآمد یک رابطه ی مستقیم دارند اما به هیچ عنوان یکی نیستند ... یعتی یک کمپانی هر چقدر فروش بیشتری داشته باشه در مقابل درآمد بیشتری هم خواهد داشت .. اما باید در نظر داشت که معمولا تمام درآمد یک کمپانی فقط از طریق فروش یا Sales بدست نمیاد ... و ممکنه از طرق دیگری نظیر Investment هم درآمد هایی عاید یک کمپانی بشه که اصلا ربطی به Sales کالا یا Service نداره.

ولی در گزارش های مالی کمپانی ها گهگاهی Sales معادل همان Income بکار برده میشه .. اگر چه در اقتصاد به هبچ عنوان Income معادل Sales نیست

اما Profit مربوط میشه به کسر کل درآمد از کل هزینه هایی (Costs) که یک شرکت متقبل شده ...

اما برای اینکه قدرت و وضعیت اقتصادی یک شرکت را بسنجند همیشه (در درجه ی اول ) Profit یک شرکت را در نظر می گیرند و نه درآمدش را ...
یعنی یک شرکت هر چقدر هم درآمد داشته باشه اما اگر سودآوری مناسبی نداشته باشه وضعیت خوبی نداره ... در نتیجه درآمد به تنهایی نمی تونه معیار مناسبی برای سنجش قدرت یک کمپانی باشه ...و برای کسانی هم که وضعیت اقتصادی یک شرکت را بررسی میکنند سودآوری در اولویت اول قرار داره

آخرین ویرایش:
سلام عماد
خودت ميگي بحث را ادمه ندميدم ولي دوباره ادامه ميدي . من بعد پست احسان جان خاستم پست ندم ولي شما دوباره منو وادار .

اولا نميدونم اون سايته رو چه حساب كتابي اين آمار داده !!
مثلا
1.وال مارت
2.اکسون موبیل
بلاتر از مايكروسافت هستند ! من ديگه نميدونم بخندم يا چي بگم .

دوما من مشكلم فقط اپل هست كه متاسفانه تو اين لسيت تو نامي از اپل نيست پس براي چي اين ليستو دادي؟!!!
بهتره اين پستي را كه واكاشيزوما (اشكان)داده برات دوباره بزارم .

یه مطلب جالب درباره مایکروسافت امروز خوندم دیدم حیفه اینجا نزارم. مطلب کامل مربوط به موضوع تاپیک نیست ولی چون مایکروسافت سازنده X360 حساب میشه یه طوری ربط داره
مطلب درباره درامد و سود شرکت مایکروسافت در Q اول سال 2007
درامد شرکت رقم 14.4 Billion هست که از این مقدار 5 Billion اون سود هست. درامد مایکروسافت نسبت به Q اول سال2006 حدود 64% بالارفته و سود ابن شرکت هم32% افزایش پیدا کرده.(از این مقدار درامد 1.67B اون از Qقبلی سال 2006 اورده (deferred ) شده)
قسمت زیر بیشتر برای کسایی خوبه که فکر میکنن با 315M ضرر بخش Entertainment مایکروسافت خیلی بهش فشار میاد و هم کسایی که با رویای لینوکس و اپل جو گیر میشن! و فکر میکنن مایکروسافت در حال پایین رفتنه:
درامد خالص روزانه مایکروسافت 55 Million دلار هست. یعنی هر24 ساعت این شرکت 55M درمیاره . بعنی حدود شش روز میکشه تا کل ضرری رو که از بخش Entertainment میگیره کنسل کنه!
*برای مایکروسافت 10 ساعت طول میکشه تا درامد کل Red Hat(که لینوکس develop میکنه) رو به دست بیاره!
*یک هفته طول میکشه تا درامدش از Nike بیشتر شه
*دو هفته طول میکشه تا کل درامد McDoland's رو به دست بیاره
*دو هفته طول میکشه تا درامدش از کل درامد اپل بیشتر شه
*18 روز تا از درامد گوگل بیشتر شه
*23 روز تا از درامد Coca-Cola بیشتر شه
*5 هفته تا از درامد کل IBM بیشتر دربیاره!
*10 هفته تا از درامد کل Wal-Mart بیشتر در بیاره!
برای کمپانی که خیلی ها چشم دیدنشو ندارن و به هر بهانه ایی دوست دارن یه متلکی بارش کنن و طوره جلوه بدن که انگار داره پایین میره مایکروسافت درامد خوبی داره!
قسمت جالب اینجاست با این درامد هیچگونه press خاصی نمیگیره و قیمت سهامش در 30$ مونده در حالی که اپل هم با همین مقدار رشد به خاطر press زیادی که همیشه میگیره قیمت سهامش از 100 هم بالاتر رفت!
منبع:
http://biz.yahoo.com/seekingalpha/07...2_id.html?.v=1
http://www.windowsitpro.com/Articles...5916.html?Ad=1

مسئله سر تا چیز مجزاس،یکی Profit،یکی Sales و یکی هم Market Value که میشه گفت منتسب از اون دو تای دیگه س.
کمپنی که Sales بیشتری داشته باشه Financial Musle بیشتری داره،مثل اکسون موبیل که بزرگترین کمپانی نفت دنیا هست،ولی خوب سودش نسبت به Sales اش کمه واسه همین Market Value ش هم کمتره.
ولی مثلا بانک پارسیان مقدار Profit اش نسبت به Sale ش خیلی خوبه،پس مارکت ولیو بالاتری هم داره،پس خوبه که سهامش رو داشته باشی،ولی این دلیل نمیشه که بانک پارسیان از از جنرال موتورز که الان مارکت ولیوش منفیه قوی تر باشه.
کمپانی که Financial Muscle قوی تری داشته باشه،برتر هست و تصمیم گیرنده نه کمپانی که مارکت ولیو بالاتر داشته باشه.چون اونی که FM اش قوی تر باشه،بیشتر باعث گردش
پول میشه تا اونی که FM ضعیفی داره،ولی مارکت ولیو ش یا همون نسبت سود به درآمد کلش بالاتره.
برای همینم هست که الان خیلیا دارن زور میزنن جنرال موتورز رو نجات بدن چون اگه ورشکست شه فاجعه ای به بار میاد بس عظیم!
در هر صورت همونطور که گفتم واژه "قدرت" خیلی کلیه،بهتر بگیم فلانی "سودآورتر"(مایکرو) هستش و فلانی"فروش بیشتری داره"(دل) و فلانی "مارکت ولیوش بالاتره"(بانک پارسیان:biggrin1:)

*دو هفته طول میکشه تا کل درامد McDoland's رو به دست بیاره
*دو هفته طول میکشه تا درامدش از کل درامد اپل بیشتر شه
اپل خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کوچیکتر از مک دانلدزه.
دوما من مشكلم فقط اپل هست كه متاسفانه تو اين لسيت تو نامي از اپل نيست پس براي چي اين ليستو دادي؟!!!
من فقط گفتم اپل محبوبه.واقعا شرمنده دیگه طاقتم رو طاق کردی بس که سفسطه کردی.
مثلا
1.وال مارت
2.اکسون موبیل
بلاتر از مايكروسافت هستند ! من ديگه نميدونم بخندم يا چي بگم .
اکسون موبیل بزرگترین شرکت نفتی دنیا هست که اگه یکروز تعطیل شه نصف دنیا یخ میزنه.با درآمد سالانه بالاتر از 410 میلیارد.
وال مارت هم بزرگترین فروشگاه دنیا هست که اگه اونم یک روز تعطیل شه نصف دنیا از گشنگی میمیرن.با درآمد سالانه بالات از 300 میلیارد دلار.
در هر صورت به خاطر برخورد تعصبی و جوسازی زیاد و همچنین سفسطه و مغلطه بدون اطلاعات لازم دسترسی کابر Gartall به مدت 3 روز از سایت قطع میشه.

عماد میگم میشه معنی این 2 تا رو بگی من ادبیاتم خوب نیست:biggrin1::
سفسطه و مغلطه:confused:
راستش بحث خیلی داره داغ میشه و اصلا هم ربطی به تاپیک نداره اگه صلاح میدونید یک تاپیک بزنید اونجا دعوا کنیم.
بعدشم لطفا منبع سوپر مطمئن بدید نه منابع الکی و حرفاتون با دلیل و مدرک باشه.
یکی از دوستان خوبم یعنی اقای کیانوش کنی امروز یک لیستو برای من فرستادند که گفتم توی سایت بزارم شما هم ببینید:
ایشون گفتند interbrand هر سال ارزش برند شرکت ها رو مشخصی میکنه (دقت کنید ارزش نه محبوبیت) که usinessweek هم همین امارو قبول داره اینم لینک سال 2006 و 2005:
http://bwnt.businessweek.com/brand/2006/
اینم فایل PDfش:
http://www.ourfishbowl.com/images/surveys/BGB06Report_072706.pdf
همونطور که میبینید مایکروسافت الان چند ساله که دومه سونی هم خیلی باهاش فاصله داره پس مطمئن باشید توی ارزش ها مارک MS خیلی ارزشمنده.
اما یه چیز دیگه بزرگیه یه شرکته سود خالص (net income ya net profit) اون به این شرکت ارتباطی نداره به valueش هم ارتباطی نداره (که اگه اینجوری بود نینتندو با 50 میلیون دلار value 3 برابر بزرگتر از جنرالز موتورز با 17 میلون دلار market value میشد.
گفتم که به سود خالص هم نیست چون اگه اینجوری بود باز مثلا نینتندو از جنرالز موتورز بزرگتر میبود چون جنرالز موتور سود که نداره هیچ ضرر هم داده.
بزرگیه یه شرکت به بازاریه که در اختیار داره یعنی در امد و کل فروشی که میکنه (revenue) و به سرمایه هایی که داره (assets) ربط داره. البته 100% سود خالص زیاد باعث میشه که اون شرکت بتونه از اون سود استفاده کنه و توی بخش های دیگه سرمایه گذاری کنه و بازارشو بزرگ کنه ( و در نتیجه کلا خودشو توسعه بده) اما اینکه بگم هر شرکت که سود بیشتری داره بزرگ تره اصلا و ابدا درست نیست و اگه به یک تحلیل گره اقتصادی بگن خندش میگیره در کل هم بگم که اگه بخواین بزرگی و کوچکی 2 شرکت رو با هم مقایسه کنین سونی یه شرکت خیلی خیلی بزرگ تر از مایکروسافته.
بزارین اصلا اینجوری بگم مایکروسافت اگه بازار نرم افزار یعنی ویندوزش رو از دست بده دیگه به خاک سیاه نشسته چون کلا در امدش که حدود سالی 40 میلیارد دلاره به همون بستگی داره اما سونی در امدش بین سالی 65 تا 80 میلیارد دلاره و قسمت های خیلی زیادی داره و حتی اگه توی یکی از اون قسمت ها هم نتیجه بدی بگیره یکدفه شکست بخوره اونوقت توی بخش های دیگه سرمایه گذاری داره و زمین نمیخوره.
خلاصه که به همین راحتی نمیشه شرکت ها رو با هم مقایسه کرد . مایکروسافت هم با وجود اینکه یکی از معدود شرکت هاییه که سالی بالای 10 میلیارد سود خالص داره اما تا زمانی که این سود رو استفاده نکنه و تو زمینه های دیگه سرمایه گذاری نکنه نمیتونه بزرگ تر از اینی که هست بشه یکی از دلایل وارد شدن مایکروسافت به صنعت گیم هم همینه.
دیگه از اینجا به بعد خودمم:)
والسلام
حالا هی شرکت ها رو مقایسه کنید برید رو نرو ما.

آخرین ویرایش:
1.وال مارت
2.اکسون موبیل
3.جنرال موتورز
4.جنرال الکتریک
7.فورد
8.بانک ستی
9.بنک آو امریکا
14.اچ پی
22.مریل لینچ
28.بوئینگ
34.دل
49.مایکروسافت
1.اکسون موبیل
2.وال مارت
3.جنرال موتورز
5.فورد
7.جنرال الکتریک
8.بانک سیتی
11.اچ پی
25.دل
26.بوئینگ
48.مایکروسافت
49.اینتل
89.کوکا کولا
ببین اصلآ بحث این نیست که کدوم شرکت کوچیک و بزرگ و کدوم اول و آخر
من گفتم مقایسشون کار اشتباهیه! شکم ندارم که دل جزو غول های صنعت کامپیوتر

در ضمن شرکت دل قراره 7هزار تا از کارکنان خودشو بخاطر کاهش قابل توجه فروش امسالش اخراج کنه (حدود 10%) دلیلشم رقابت با اچ پی نه مایکروسافت

شناي مايكروسافت به سوي درياي آبي

شرکت‌ها - مهدي صارمي‌فر:
در رشته مديريت كسب‌وكار، مفهومي وجود دارد به اسم اقيانوس‌هاي قرمز و اقيانوس‌هاي آبي. اقيانوس قرمز حوزه‌هايي است كه در آن شركت‌هاي بزرگ و كوچك تجاري دنيا در حال رقابت هستند.

رقابت در اين زمينه‌ها به حدي است كه آب اين درياها از خون رقبا قرمز شده‌است. معمولا شركت‌هايي به سختي فاتح جنگ در اقيانوس‌هاي قرمز مي شوند كه از نظر منابع مالي و انساني به اندازه كافي پشتوانه داشته باشند.

در غير اين صورت معمولا اين اقيانوس‌هاي قرمز فاتح ندارند و جنگ و خون‌ريزي همچنان در آن‌ها سال‌ها ادامه دارد، اما اقيانوس‌هاي آبي جاهايي هستند كه ايده‌پردازان بزرگ آن‌ها را پيدا مي‌كنند و كسب‌وكارشان را به آن سمت هدايت مي‌كنند.

رسيدن و استقرار در يك اقيانوس آبي به قدرت ابتكار عمل در هر تجاوز ديگر به اين دريا و تبديل آن به درياهاي قرمز است.

مفهوم اقيانوس قرمز و اقيانوس آبي در كسب‌وكارهاي دنياي فناوري اطلاعات از همه پررنگ‌تر است. دنياي PC و كامپيوترهاي معمولي و لپ‌تاپ‌ها يك اقيانوس قرمز است.

اپل، آي‌بي‌ام، دل، سوني، توشيبا، اچ‌پي و ... شركت‌هايي هستند كه در اين دريا در حال جنگ هستند و اين دريا از خون آن‌ها قرمز شده‌است. اما وقتي چند سال پيش ايده‌پرداز بزرگ، استيو جابز، مديرعامل اپل ايده آي‌پاد را مطرح كرد، وارد يك اقيانوس آبي شد.

جايي كه از هررقيبي خالي بود. اما وقتي مايكروسافت mp3پليرش به نام زون را معرفي كرد، خواست وارد اين دريا بشود. دريايي كه رقبايي مثل سوني، كوون، كريتيو و ... در آن تاب مقاومت در برابر ابتكار عمل اپل را نداشتند.

پس عملا زون هم محكوم به دنباله روي از آي‌پاد است. پس مايكروسافت يك درياي آبي براي خودش مي‌خواست.

مايكروسافت سورفيس (Surface) درياي آبي است كه واحد تحقيق و توسعه و واحد (NPD) مايكروسافت پيدا كرده است. ايده اين كامپيوتر بسيار جالب‌توجه است. سخت‌افزار درون جعبه‌اي شبيه يك ميز قرار گرفته و سطح ميز از يك ال‌سي‌دي لمسي ساخته شده‌است.

با انگشتان‌تان مي‌توانيد سطح را كه در حقيقت دسك‌تاپ ويندوز است، دستكاري كنيد، پنجره‌ها را بازكنيد و ببنديد، و هركار ديگري كه با ماوس و كي‌بورد روي مانيتور انجام مي‌داديد را با دست و قلم مخصوص روي سطح ميز انجام دهيد.

شنا در درياي آبي هميشه محكوم به پيروزي نيست. بزودي درياي آبي را بقيه رقبا هم پيدا مي‌كنند و به سوي آن مي‌آيند. اما ابتكار عمل هميشه در دست اولين است، مثل اپل در تجربه آي‌پاد.

گاهي وقت‌ها هم شركت‌هايي كه اين بازار را پيدا كرده‌اند، آن را براي بقيه رها مي‌كنند و خود به دنبال درياهاي آبي ديگر مي‌روند مثل زيراكس يا 3M. مايكروسافت نشان داده كه يك تماميت‌خواه است كه نمي‌خواهد حوزه فعاليتش را براي رقبا خالي كند.

اما با اين حال هرچقدر كه اين شركت در نرم افزار خوب عمل كرده، در توسعه سخت‌افزار نتوانسته چندان موفق عمل كند و تجربه‌هاي قبلي اش با شكست مواجه شده اند.

حالا بايد ديد كه اين حوزه زيبا و بديعي كه پيدا كرده مي تواند دوام بياورد يا اين شركت هم به سرنوشت آي‌بي‌ام در بازار PC تبديل مي شود و آن را براي بقيه رقبا خالي مي‌كند؟

پ.ن:مطلب جالبی بود امروز تو همشهری دیدم

ببین اصلآ بحث این نیست که کدوم شرکت کوچیک و بزرگ و کدوم اول و آخر
من گفتم مقایسشون کار اشتباهیه! شکم ندارم که دل جزو غول های صنعت کامپیوتر

در ضمن شرکت دل قراره 7هزار تا از کارکنان خودشو بخاطر کاهش قابل توجه فروش امسالش اخراج کنه (حدود 10%) دلیلشم رقابت با اچ پی نه مایکروسافت

این لیستی که عماد گذاشته ... رتبه بندی بزرگترین کمپانی های جهان از لحاظ میزان درآمد هست. همانطور که مشخصه ExxonMobil Corp با کسب بیشترین درآمد (< 360 B$) و بیشترین سهم بازار در صدر قرار گرفته ;)

اما همانطور که من قبلا گفتم بیشتر بودن درآمد و یا در اختیار داشتن سهم بیشتری از بازار به معنی این نیست که اون شرکت از لحاظ وضعیت اقتصادی در شرایط مناسب تری قرار داره ... برای همینه که من میگم درآمد به تنهایی نمی تونه معیار مناسبی برای سنجش و نشان دادن وضعیت و قدرت اقتصادی یک کمپانی باشه ...
چون تنها Profit هست که میتونه نشون بده وضعیت اقتصادی یک شرکت رو به رشد هست و یا رو به افول ...

اما همیشه لیست بزرگترین کمپانی ها از طریق میزان سهم بازار و درآمد رتبه بندی میشه و نه سودآوری ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or