مايكروسافت برگ برنده جديد خود را رو كرد!

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TRUTH

کاربر سایت
مايكروسافت برگ برنده جديد خود را رو كرد: surface

6cdcbcl.jpg

شرکت‌ها - عميد نمازيخواه:
پس از پنج سال رازداري، سرانجام مايکروسافت پروژه محرمانه اش را فاش و مخلوق شگفت انگيز خود را به جهانيان معرفي کرد.

شرکت مايکروسافت که تاکنون در زمينه ساخت کامپوتر فعال نبوده (البته اين پروژه که پنج سال از آغاز آن مي گذرد نشان مي‌دهد که واقعا بوده و ما نمي دانستيم) مي‌تواند يک انقلاب‌ در دنياي IT به حساب بيايد.

مايکروسافت با مديريت بيل گيتس، پول‌دارترين مرد دنيا، عادت به خرق عادت دارد و هروقت پروژه اي را به اتمام مي رساند، مي‌توان پيش‌بيني كرد حاصل آن موجودي بسيار متفاوت با موجودات کنوني دنياي IT خواهد بود.

اين بار نيز بيل گيتس در پايان پروژه محرمانه اش که ميلان نام دارد محصولي ارائه كرده که با کامپيوترهاي دسکتاپ و يا لپتاپ هاي موجود، فرسنگها فاصله دارد.

نام محصول جديد surface است. يک تيبلتاپ (tabletop) که براي اولين بار در کنفرانس All Things digital در کارلسبد کاليفرنيا معرفي شد. کامپيوتري که به صورت يک ميز است و به راحتي با حرکت دادن انگشتان دست بر روي آن مي توانيد هر کاري که در کامپيوترهاي روميزي با ماوس و کيبورد انجام مي داديد را اين بار فقط با انگشتانتان انجام دهيد.

Surface البته قابليت نصب روي ديوار را هم دارد و در يك جمله مي‌شود گفت تصوري كه در طول سال‌هاي گذشته از كامپيوتر در ذهن همه ايجاد شده را به كلي دگرگون مي‌كند.

پيت تامپسون مدير گروه کامپيوترهاي سورفيس مايکروسافت مي گويد: کاربران دوست دارند کارهايشان با کامپيوتر را از طريق لمس مستقيم انگشتانشان انجام دهند و ما در surface علاوه بر رفع اين نياز، خدمات بسيار گسترده تري را مانند يک مانيتور بزرگ و امکان اتصال به هر گونه وسيله ديجيتال را براي آن ها فراهم آورده ايم.

4uo16gw.jpg

وي مي افزايد: surface اولين کامپيوتر با اين مشخصات در کامپيوترهاست و کار با آن براي کاربران بسيار ساده و تحت کنترل کامل کاربر است.

مارک بولگر مدير قسمت بازاريابي مايکروسافت هم مي گويد: اين يک مسأله غريزي است که کاربران علاقه داشته باشند وسائل ديجيتالي و اطلاعاتشان را با دست لمس کنند و آن ها را تحت کنترل بگيرند و ما به اين نياز پاسخ داده‌ايم.

surface چيست؟

محصول جديد مايكروسافت، ميزي است که مي‌توانيد دور آن بنشينيد و با دوستانتان نوشيدني ميل کنيد. البته اين ميز با ميزهاي ديگر فرق هاي فراوان دارد، زيرا روي آن يک صفحه نمايش لمسي (بهتر است بگوييم چند لمسي، يعني چند نفر همزمان مي‌توانند با حركت انگشت دستورات مختلفي را اجرا كنند) وجود دارد و شما مثلا به هنگام نوشيدن چاي روي surface مي توانيد هر نوع اطلاعات را از قبيل عکس، فايلهاي ويدئويي و ... را بر روي آن به نمايش درآوريد يا با ديگران به اشتراک بگذاريد.

براي اتصال وسائل ديجيتالي ديگر هم احتياجي به سيم و پورت نداريد. تنها کافيست آن وسيله را که مي‌تواند دوربين يا گوشي موبايل باشد را بر روي آن قرار دهيد.

surface آن را مي شناسد و دور آن يک دايره بسيار ظريف نمايان مي شود و شما براي اينکه اطلاعاتي را از كامپيوتر به آن منتقل کنيد، کافي‌است آن اطلاعات را به داخل دايره اي که دور موبايلتان کشيده شده است هدايت کنيد تا خود به خود به حافطه موبايلتان منتقل شود.

4yhdlb6.jpg

surface در واقع ادغام يک کامپيوتر، چندين دوربين و يک پروژکتور است و از يک سي پي يو پنتيوم چهار 3 گيگاهرتزي (3-GHz Pentium 4 CPU) بهره مي‌برد و براي بالا بردن توان گرافيکي 2 گيگابايت رم RAM در آن تعبيه شده است. وجه تمايز خاص مانيتور surface با مانيتورهاي معمولي، در لايه اي‌است که بر روي صفحه کشيده شده و multi-touch بودنش به همين دليل است.

ميزان بالاي وضوح مانيتور (1024 در 768) با توجه به اندازه بزرگ صفحه نمايش آن، توسط پروژکتورها و لنزهايي که تنها 21 اينچ با مانيتور فاصله دارند پشتيباني مي شود. اين ميز همچنين باتري قابل شارژ، بلنگوهاي استريو، اينفرارد، و پنج دوربين ديجيتالي خاص براي حس کردن حرکت انگشتان دارد.

با وجود دستگاه مادون قرمز نصب شده بر روي سورفيس علاوه بر قابل لمس شدن مانيتور، امکان اتصال به وسائلي که از اين فناوري براي تبادلات اطلاعاتي استفاده مي کنند نيز مهيا شده و مي توان با سرعت انتقال بسيار بالا اطلاعاتي از قبيل عکس، فايل هاي صوتي و تصويري را ردو بدل کرد.

بازي هاي surface نيز با بازي هاي رايج بر روي کامپيوترهاي معمولي متمايز است. به عنوان مثال شما در هنگام ديدن يک فايل تصويري مي توانيد آن را مانند يک پازل به چندين تکه تبديل کنيد و دوباره آن ها را به يکديگر پيوند دهيد. در زماني که شما در حال حل اين پازل هستيد فايل تصويري نيز در حال پخش در تکه هاي مجزاي پازل است.

نيگل کيم يکي از طراحان سورفيس مي‌گويد: عملکرد دوربين ها به اندازه اي دقيق است که مي توان 52 انگشت هم روي آن کار کند. البته ما در طراحي خود اين ميز را براي استفاده همزمان 4 نفر طراحي کرديم ولي با استفاده از قابليت هاي ديگر اين توانايي در سورفيس افزايش يافت.

بولگر معتقد است: مطمئناً اين محصول بازار را فتح خواهد کرد و فضاي جديدي را در امور تجاري در اختيار کاربران قرار مي دهد به گونه اي که ديگر ارتباط آن ها با اطلاعات ديجيتالشان قابل لمس خواهد بود.

5xpijon.jpg

وي مي افزايد: سورفيس قابليت هاي فراواني دارد و مي توان از آن در بسياري از اماکن عمومي با نگاه خاص به کاربردهاي آن استفاده کرد.

«سورفیس» با صفحه ۷۶ سانتیمتری اش (۳۰ اینچ) قرار است بین ۵ تا ۱۰ هزار دلار فروخته شود.با این حال، مایکروسافت گفته است قصد دارد در چند سال آینده نسخه های ارزان تر این محصول را برای استفاده در منازل عرضه کند.

مایکروسافت گفته است که این رده محصولات بازاری چند میلیارد دلاری خواهند بود و استفاده از آنها در آینده از روی میزها و پیشخوان فروشگاه ها به داخل خانه ها گسترش می یابد.

منبع همشهری امروز

مثلا Zune الان یک محصول پیروز محسوب می‌شه؟!

ايا zune شكست خورده ؟ يا در مقابل اپل شكست خورده ؟
ببين ادم نميتونه همه چي را اينجا توضيح بده .
zune يه محصول شكست خورده در مقابل اپاد بوده ولي يه محصول شكست خورده در بازار فروش نبوده .
قرار نيست به محصولي كه بتونه گردن موفقترين محصول را بشكنه به اون گفت موفق .
الان zune چند ميليون فروخته پس نميتونه شكست خورده اونو نام برد و از خيلي از محصولات شركتهاي سوني و سامسونگ و هر شركت ديگه در اين ضمينه فعاليت دارند بهتر فروخته .

دوما مايكروسافت تازه اولين مدل از zune را داده و ساخته شما چطور انتظار اين را داريد كه مايكروسافت راه چند ساله اپل را در يك روز بتونه انجام بده . قضاوت را زماني ميتوني بكني كه مايكروسافت محصول دوم خود را عرضه كنه تا ببيني اون چي ميشه.

فرخ جان خوب شما یه استفاده عمومی برای این محصول بگو ولی نگو چای خوردن درس خوندن نهار خوردن چون اینا رو با میز معمولی هم میشه انجام داد البته این محصول تازه اولشه و هیچ شرکتی ( نه فقط مایکروسافت) نمیاد دست به کاری بزنه که از اول شکستش معلومه MS هم یه فکری کرده اومده این محصولو داده بیرون .
----

خوب احسان جان منم دارم همينو ميگم محصولي كه هنوز داره تازه معرفي ميشه نبايد زود قضاوت كرد هنوز مايكرو اين محصول را به طور كامل معرفي نكرده چگونه محصولي و به چه درد واقعا ميخوره . ببين الان محصول ايفون موبايل كه اپل ساخته يكي از اين محصولات هست درسته كه اپل اين محصول را معرفي كرده ولي جزئيات كاري محصولش را هنوز رو نكرده .

شما برند Apple رو با MS مقایسه میکنید:laughing:

نه من عمرا apple را با مايكروسافت مقايسه نميكنم چون مايكروسافت از هر لحاظ از اپل مشهورتر و موفق تر عمل كرده .
اگه اپل خيلي برند خوبي بود همون ميرفت اصليترين محصول خودش كه مكينتاش نام داره و كارش نرم افزاري موفق ميكرد چيزي كه كاملا مشخصه در مقابل ويندوز هيچ حرفي براي گفتن نداره .
يادمه يه زمان اپل خيلي ميگفت كه ويستا نميتونه موفق بشه ولي الان اين اپل كارشناس بياد ببينه كه ويستا چه موفقيتي داره كسب ميكنه و روز به روز داره مكينتاش را به نابودي ميكشه .

شما فقط يه محصول نرم افزاري از اپل بگو كه بتونه در مقابل محصولات مايكرو موفق باشه .
فقط موفق ترين محصولش همين خلاصه شده به ايپاد و تمام .

فرخ جان خوب شما یه استفاده عمومی برای این محصول بگو ولی نگو چای خوردن درس خوندن نهار خوردن چون اینا رو با میز معمولی هم میشه انجام داد البته این محصول تازه اولشه و هیچ شرکتی ( نه فقط مایکروسافت) نمیاد دست به کاری بزنه که از اول شکستش معلومه MS هم یه فکری کرده اومده این محصولو داده بیرون .
----
شما برند Apple رو با MS مقایسه میکنید:laughing:
خوب مطمئنا اپل که خیلی شرکت خوشنامیه اگه یه محصول بده بیرون روش خیلی کار شده و محصول الکی خیلی کم داره

مرد حسابي اون بالا را بخون مايكرو روي اين محصول 5 سال كار كرده پس خيليها چطور ميان به اين راحتي ميگن اين محصول شكست خورده اين كلا حق منه كه بيام از اين محصول دفاع كنم چون به محصولي كه هنوز داره معرفي ميشه همه دارن ايراد گيري ميكنند بابا بزاريد يه نمايشي اين محصول بده بعد بيايم نظر بديم .

کلا این 3 برند و مارک محبوبترین و برتیرن ها هستند توی دنیا:
1-Apple
2-Sony
3-Dell

اولا اين 3 محصول محبوب كه نام بردي فقط يكيش درسته .

1:apple را به غير كساني كه تو اينترنت و مشغله كامپويوتري دارند كسي نميشناسه .
مگه apple چه قدر محصول داره كه محبوب بشه و چندتا از محصولاتش موفق هست كه محبوب بشه . فقط آپاد را داره و بس و هيچ محصول ديگش موفقترين نبوده .

2: dell را كمي دارم و ميدونم كه در بازار pc و رايانه هاي قابل حمل حرف اول را ميزنه ولي غير از اين ديگه محصول انچناني نداره .

3:sony را قبول دارم چون در هر زمينه فعاليت داشته از دوربين گرفته تا تلويزيون و رايانه و هر چي كه فكرش را بكنيد گستردگي محصولات sony اصلا قابل قياس با محصولا apple و dell نيست .
ولي sony ديگه sony سابق نيست و افت خيلي زيادي داشته .
چندتا مثال ميزنم .

در بازار تلويزيون بدجوري داره از سامسونگ شكست ميخوره و الان ميشه گفت سامسونگ موفقترين توليد كننده ي وسايل الكتريكي در جهان هست .در كل تلويزيون هاي سوني براي خريد عموم اصلا مناسب نيست و نبوده و در كشورهايي مثل ايران اصلا فروش خوبي نميتونه داشته باشه .

در بازار دوربين عكاسي كه حرفي در مقابل canon , nikon نداره بالاخره اين ديگه كاملا مشخصه كانن كارش فقط دوربينه سوني وقتي ديد نميتونه با canon رقابت كنه رفت از لنزهاي كارل زايس استفاده كرد كه دقيقا نوكيا هم در زمينه دوربين موبايل در مقابل محصولات سوني اريكسون رفت از لنزهاي كارل زايس استفاده كرد تا بتونه با سوني رقابت كنه .
الان سوني حتي در بعضي از محصولات دوربين فيلم برداري هم داره از لنزهاي كارل زايس استفاده ميكنه كه بازار را از دست نده .

در بازار ريانه هاي قابل حمل هم كه از شركت خودي يعني توشيبا عقب هست و نميتونه رقابت كنه .

در بازار واكمن هم كه يه زماني سوني داشت سلطنت ميكرد الان در مقابل apple حرفي براي گفتن نداره .

در ضمن بزودي محصول ابر تلويزيون هاي sed دارن ميان كه ساخت مشترك canon و توشيبا هست كه كلا بازار فروش را براي تلويزيون هاي سوني تنگ خواهند كرد چرا كه در هر زمينه كه بگي در مقابل تلويزيون هاي ديگه برتري دارند .

در زمينه كنسول هم كه بدجوري در جنگ مايكرو و نينتندو هست .
ووووو....................تا اخر

كلا الان صنعت الكترونيك طوري شده كه نميتوني يه ماركي را موفق تر از ديگري بكني .

باي باي .

خوب اینو که ملت کارت خودمونم انجام میده!:laughing:
یه جوری دارین میگین انگار که این اولین صفحه تاچ اسکرینه!اینهمه Optipen هست!انواع اقسما گوشی های تاچ اسکرین.همین الان با قیمت خیلی کمتر از این من برات یه مانیتور میگیرم بذاری رو پات بعد با انگشتت پوینتر رو تکون بدی نه با ماوس.
از اون بهتر همون لپ تاپ تبلت که هم تاچ اسکرینه،هم کیبورد داره،هم ماوس وصل میشه بهش،هم گیم پد!

همین الانم برای نقشه کشی صفحه های حساس هست.
همونطور که گفتم تنها کار جدید این محصول اون قضیه 50 تا محرک رو تشخیص دادنه که اونم تو دنیای امروز فعلا واسش استفاده ای به نظر نمیاد باشه،مخصوصا که 30 اینچ خیلی کوچیکه برای استفاده 10-20 نفر و وقتی 30 اینچ یه همچین قیمتی داره وای به حال بزرگترش!

شما ملت کارد رو با این صفحه مقایسه میکنی:laughing:
دنیا در حال پیشرفته اگه همه مثل شما فکر میکردن که باید در جا میزدیم همش خوب تلوزیونهای sed داره میاد چه فایده ما که تلوزیون داریم؟ خوب معلومه کیفیت مهمه تو این صفحه هم کار راحت تر میشه و ملموس تر واسه من خیلی راحت تره که کارتمو بزارم رو صفحه بعد موجودیم بصورت پول رو صفحه بیاد بعد من هر چقدر میخوام با انگشتم ببرم سمت فروشنده و مبلغ رو پرداخت کنم این خیلی ملموس تر راحتتره و همه هم خوششون میاد و باهاش راحتن
خود من از کارت های اعتباری وحشت دارم و فکر میکنم کار کردن باهاش سخت باشه و خیلی دیجیتالیه
در ضمن همچین میگی فقط 50 تا که یکی ندونه میگه ماکروسافت 5 سال رو این دستگاه چه غلطی داشتن میکردن؟ و قبلا همه اینا اختراع شده بوده و اینا خبر نداشتن از شما میپرذسیدن بهشون میگفتین اینهمه مدت وقتشونو و پولشونو حروم نمیکردن:laughing:
کارهایی که این دستگاه میکنه خیلی با صفحه تاچ اسکرین موجود فرق داره اصلا اینو با اون مقایسه نکنید که خیلی خنده داره

دنیا در حال پیشرفته اگه همه مثل شما فکر میکردن که باید در جا میزدیم همش خوب تلوزیونهای sed داره میاد چه فایده ما که تلوزیون داریم؟ خوب معلومه کیفیت مهمه تو این صفحه هم کار راحت تر میشه و ملموس تر واسه من خیلی راحت تره که کارتمو بزارم رو صفحه بعد موجودیم بصورت پول رو صفحه بیاد بعد من هر چقدر میخوام با انگشتم ببرم سمت فروشنده و مبلغ رو پرداخت کنم این خیلی ملموس تر راحتتره و همه هم خوششون میاد و باهاش راحتن
خود من از کارت های اعتباری وحشت دارم و فکر میکنم کار کردن باهاش سخت باشه و خیلی دیجیتالیه
در ضمن همچین میگی فقط 50 تا که یکی ندونه میگه ماکروسافت 5 سال رو این دستگاه چه غلطی داشتن میکردن؟ و قبلا همه اینا اختراع شده بوده و اینا خبر نداشتن از شما میپرذسیدن بهشون میگفتین اینهمه مدت وقتشونو و پولشونو حروم نمیکردن:laughing:
کارهایی که این دستگاه میکنه خیلی با صفحه تاچ اسکرین موجود فرق داره اصلا اینو با اون مقایسه نکنید که خیلی خنده داره

TRUTE جان (بابا تو را به جون بچت اسمت را بگو حداقل تو پست خصوصي بگو تا اونجا اسمت را صدا كنم ) كلا بيخيال شو منم كه گفتم اگه مايكروسافت ميدنست بچه هاي بازي سنتر چنين كارشناسهايي داره بايد ميومد با بازي سنتر مشورت ميكرد تا به قول شما محصول كه پنج سال معلوم نيست چه قلطي داشتن ميكردن را بسازه و محصولي كه با 5 سال زحمت در مدت زمان يك ساعت به دست افراد بازي سنتر بيهوده و محصول كاملا شكست خورده نام برده شد !! مايكرو كجايي بيا ببين .

از خيلي از محصولات شركتهاي سوني و سامسونگ و هر شركت ديگه در اين ضمينه فعاليت دارند بهتر فروخته .
:laughing:Zune تو اون زمینه ای که میخواست وارد شه و همون حمایت همه جانبه از Musci Store بوده فقط شکست خورده.
در زمینه یه پلیر معمولی هم که واقعا خیلی جالبه!هنوز در حد زولتریکس هم موفقیت بدسن نیاورده چه برسه به اپیسر و سامسونگ و سونی!
iPhone کاملا مشخصه که چه استفاده ای داره.
خیلی جالبه کهZune موفق بوده ولی مکینتاش پروژه شکست خورده س:laughing::laughing::laughing:
شما فقط يه محصول نرم افزاري از اپل بگو كه بتونه در مقابل محصولات مايكرو موفق باشه .
شما یه محصول سخت افزاری از مایکرو بگو که نسبت به دنگ و فنگ و تبلیغات زیادش فلان بهمان قدر سرمایه گذاری آبروریزی نکرده باشه!
Dell بزرگترین شرکت کامپیوتری دنیا هست،و توی آخرین رنکینگ از IBM و HP هم بالاتر وایساده.اونوقت شما فقط یه مقدار کمی قبولش داری:laughing:احتمالا HP هم جز پرینتر دیگه محصول قابل ذکری نداره:laughing:
اپل اونقدر معروف و پرطرفدار هستش تو دنیا که شرکتهایی مثل مایکرو به گردپاشم نمیرسن.احتمالا اینو هم نمیدونی که بعد از جنرال موتورز،تویوتا،فدکس،استارباکس و گوگل(که الان دیگه برند حساب میشه)اپل بیشترین مشتری رو توی دنیا داره.
در آخر نظر خیلی خوبی درباره ی موفقیت بی حد و حصر نیکون دادی که واقعا متشکرم:biggrin1: یادش به خیر آگفا هم کمپانی خوبی بود!
کلا شما سعی کن دیدت رو از حد محل خودتون یکم فراتر بذاری.
و اینکه خیلی روی متکی بودن اپل به آی پاد تکیه میکنی(که البته هیچ اشکالیم نداره چون مقدار زیادی از پیشرفتشو مدیون همین آی پاده که اونم ساخته خودشه پس در واقع مدیون خودشه!)میخوام ببینم مگه نسبت مایکروسافت با سیستم عامل هاش چطوریه؟!مطمئن باش اپل بدون شبکه ی موزیکش خیلی بالاتر از مایکروسافت بدون سیستم عاملش وای میسته.
اینا همش به خاطر اینه که چون شما تو دور و بر خودتون اسم مایکروسافت و سونی رو زیاد شنیدین فکر میکنین چه خبره.
به عنوان مثال توی همون تلویزیونی که گفتی،هیتاچی توی دنیا بزرگترینه در صورتی که خیلی از آقایون به قول خودشون قدیمی کار در این زمینه هیتاچی رو یه برند استوک کره ای میدونن:laughing:
دنیا در حال پیشرفته اگه همه مثل شما فکر میکردن که باید در جا میزدیم همش خوب تلوزیونهای sed داره میاد چه فایده ما که تلوزیون داریم؟ خوب معلومه کیفیت مهمه تو این صفحه هم کار راحت تر میشه و ملموس تر واسه من خیلی راحت تره که کارتمو بزارم رو صفحه بعد موجودیم بصورت پول رو صفحه بیاد بعد من هر چقدر میخوام با انگشتم ببرم سمت فروشنده و مبلغ رو پرداخت کنم این خیلی ملموس تر راحتتره و همه هم خوششون میاد و باهاش راحت
من که نمیگم ملت کارت با این یکیه!من میگم تو Function چه تغییری ایجاد میکنه؟آره منم خوشم میاد کارتمو بندازم روی مانیتور تا اینکه بکنمش تو شیار!ولی هیج فرقی نمیکنه،نه پول بهتری میگیرم،نه راحت تر پول میگیرم نه چیزی.دقیقا همون اتفاق می افته!
من نگفتم فقط 50 نفر،من گفتم تنها نوآوریش اون قضیه 50 نفره که اونم اصلا Functional نیست روی 30 اینچ!
در ضمن میشه بگین چه فرقی داره؟!البته قبلش میخوام ببینم منظور شما از "صحفه های تاچ اسکرین موجود" چیه!
که البته الان پیغام از وحی رسید که Multi Touch هم چیز حدیدی نیست!پس مطمئن باشین اگه الان استفاده ای داشت به حد کافی اسم و رسم در کرده بود.
منم كه گفتم اگه مايكروسافت ميدنست بچه هاي بازي سنتر چنين كارشناسهايي داره بايد ميومد با بازي سنتر مشورت ميكرد تا به قول شما محصول كه پنج سال معلوم نيست چه قلطي داشتن ميكردن را بسازه و محصولي كه با 5 سال زحمت در مدت زمان يك ساعت به دست افراد بازي سنتر بيهوده و محصول كاملا شكست خورده نام برده شد !! مايكرو كجايي بيا ببين .
معلومه کسی که Dell رو کمی قبول داشته باشه،بعد مایکروسافت رو خیلی قبول داشته باشه!!پس حتما مایکروسافت بزرگترین کمپانی دنیاس!!
بازم میگم هیچ دلیل نداره وقتی تو جامعه میبینین که مثلا کسی اپل رو نمیشناسه،هیچ دلیل نداره که یکی از پرطرفارتین کمپانی ها رو بهش حرف بیخودی بزنین،چون جامعه مصرف کننده کشور ما خیلی کوچیکتر از اونه که کسی بخواد روش حساب کنه!

آخرین ویرایش:
حالا این محصول بیاد تو خونه مردم چی میشه مثلا ؟
اگه بخوای باهاش فیلم بزنی که گردن درد میگیری! اگه بخوای باهاش گیم بزنی که دست دردم همراش میاد...فعلا که معلوم نیست واسه چی ساخته شده اصلا هدفش چی بوده که بصورت میز درست کردن که چهار نفر بشینن دورش چای بخورن! :confused:

علی تا اونجایی که میدونم این محصول واسه استفاده در شرکتهای بزرگ یا فرودگاه ها یا همچین جاهایی ساخته شده!

پ.ن:گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف:biggrin1: شده حکایت ما ها...

پ.ن:راستی اسم تاپیک رو دیدم گفتم اخجون 360 دایرکت ایکس 10 رو ساپورت میکنه:laughing::-"

علی تا اونجایی که میدونم این محصول واسه استفاده در شرکتهای بزرگ یا فرودگاه ها یا همچین جاهایی ساخته شده!
اصلا بازار مایکروسافت بازار خانگی و محدوده.هیچ کدوم از محصوصلات نرم افزاری مایکروسافت هم توی شرکتهای بزرگ استفاده نمیشه.
امین با اینکه طرفدار چلسی ای ولی ازت بعید بود:biggrin1:فکر کردی مثلا مدیر فرودگاه میگه اااا از اینا اومده بیم بخریم؟:biggrin1:

نه من عمرا apple را با مايكروسافت مقايسه نميكنم چون مايكروسافت از هر لحاظ از اپل مشهورتر و موفق تر عمل كرده .
من به هیچ وجه شرکت ها رو مقایسه نکردم و از لحاظ مارک و برند گفتم که اگه مارک اپل روی این وسیله بود مطمئنا خیلی بهتر بود شما میای میگی مایکروسافت موفق تر بوده دیگه همه میدونند که اپل و سونی و دل معروفترین و پر طرفدار ترین برند ها هستند شما فقط نقطه ضعف های سونی رو گفتی منم میتونم دست بزارم روی نقاط ضعف مایکروسافت مثل:
msx
ultimate tv
zune
X360 که از نظر تجاری اصلا موفق نبوده
مایکروسافت در سخت افزار فقط در زمینه موس و کیبورد موفق بوده پس کو این که مایکرو در هیچ زمینه ای شکست نخورده:cheesygri.
خوب حالا سونی که توی سینما اوله توی دنیا توی کنسول تا اینجا اول هست و 2 کنسول قبلیش اول شدن این نسل هم که هنوز معلوم نیست.و خیلی زمینه های دیگه مثلا بلو ری و یا خیلی محصول های دیگه که اینجا جای بحثش نیست.

مرد حسابي
منظورت دکتر حسابیه دیگه ها؟

1:apple را به غير كساني كه تو اينترنت و مشغله كامپويوتري دارند كسي نميشناسه .
:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
فرخ جان این نشون میده شما اصلا از شهرت این مارک خبر نداری و من حرفی با شما ندارم وقتی که اینو میگید

كلا الان صنعت الكترونيك طوري شده كه نميتوني يه ماركي را موفق تر از ديگري بكني .
.
والا ما نمیکنیم سایت های معروف اعلام میکنند.

در ضمن خیلی داری تند میری یکم یواش تر بابا دعوا که نداریم . داریم درست و حسابی یحث میکنیم در اکثر موارد هم عماد جواب عالی بهت داده یکم تعلل کن و سریع پست نده.
----------
کلا شما MS رو خیلی بزرگ میدونی این شرکت اصلا با شرکت هایی مثل Dell و Apple قابل قیاس نیست و شما اونو حتی بزرگ تر و موفق تر از اینا میدونی . MS در زمینه نرم افزار شاید در دنیا اول باشه اما در زمینه سخت افزار تازه شروعشه و تا شرکت هایی مثل Sony, Samsing , dell , apple, Toshiba, canon, IMB, HP, Acer, Fujitsu و حتی شرکت های کوچکتر هم هنوز خیلی خیلی فاصله داره و اصلا هم مارک خوبی در این زمینه نیست.

آخرین ویرایش:
این دستگاه که الآن به درد نمیخوره.بعدها شاید به درد بخوره.
ضمنآ به نظر من برای موفقیتش باید یه سری وسایل که با اون در ارتباط باشن هم بیاد.مثلآ یه موبایل که سیستمش مثل اونه.

نه تنها بلکه هیچ شرکتی در مقابل iPod شانسی نداره (نمونشم creative که چند ساله الکی داره زور میزنه) پس اصلا به این ناحیه وارد نشین چون کسی جای اپل رو نمیگیره!

اپل اونقدر معروف و پرطرفدار هستش تو دنیا که شرکتهایی مثل مایکرو به گردپاشم نمیرسن.احتمالا اینو هم نمیدونی که بعد از جنرال موتورز،تویوتا،فدکس،استارب اکس و گوگل(که الان دیگه برند حساب میشه)اپل بیشترین مشتری رو توی دنیا داره.

دیگه اغراقم نکنین! به عنوان کسی که طرفداره اپل هست (وازش استفاده میکنه) خیلی واضحه که اپل financial muscle رو که مایکروسافت داره رو نداره ( که از درامد دو شرکت معلومه)! اپل توی همون 3% Market Share مونده بالاترم نمیره. چیزی که اپل داره و مایکروسافت نداره طرفداری دواتیششن که مثل یک Cult میمونن و در هر حالتی پشتشن.همین مایکرسافت اگه سال 97 توی اپل 150M Invest نمیکرد الان اپلی نبود! اگر هم تصمیم بگیره Office رو برای مک نسازه خودتون تصور کنین چی میشه!
دل و مایکروسافت رو هم نمیدونم برای چی باهم مقایسه میکنین! اصلا ربطی به هم ندارن!
اصلا بازار مایکروسافت بازار خانگی و محدوده.هیچ کدوم از محصوصلات نرم افزاری مایکروسافت هم توی شرکتهای بزرگ استفاده نمیش
شوخی میکنی؟ Windows Sever/SQL Server/ Microsoft Exchange/Microsoft Office اینا همه کشکن؟ اینا مگه محصول های خونگین (غیراز Office که استفاده خونگی هم داره)? بیشتر فروش مایکروسافت از windows هم که برای enterprise هست و اصلا ربطی به خونگی نداره. هر دانشگاه یا شرکتی بری توش از ویندوز برای کامپوترشون (برای یوزرها) استفاده میکنه. من نمیدونم بر چه اساسی گفتی که مایکروسافت فقط خونگی هست!

PS: هفته پیش جابز و گیتز روبروی هم توی کنفرانس All Things Digital نشستن (لحظه تاریخی) و کلی هم از هم تعریف کردن و به قول معروف حل دادن.در اخرم جابز راجع به رابطش به گیتس حرف قشنگی زد :
(این از یک اهنگ بیتلز هست)
Me and you have memories that stretch long beyond the road
این دوتا نشستن دارن حال میکنن شماها امدین دایه مهربون تر از مادر شدین و بحث مایکروسافت با اپل راه انداختین؟

آخرین ویرایش:
نه اشکان جدی میگم.منظورم درآمد نبود،منظورم تعداد افرادی بوده که با کمپانی در رابطه هستن(Consumer)،اتفاقا لینکشو بوک مارک هم کرده بودم ولی بوکمارکام پریده.وگرنه در مورد همون فدکس هم دی اچ ال خیلی بیتشر از فدکس درآمد داره چون تو پست بین الملل فعال تره،ولی به خاطر مشترهای فدکس تو US،تعداد Consumer های فدکس خیلی بیشتره.

بابا اشکان راست میگه اونا دارن حال میکنند ما دعواشو بکنیم مگه پولشونو به ما میدن این بحث شرکت ها رو بی خیال شید اگه میخواید درباره محصول بحث کنید چون تاپی داره کاملا از مسیر خودش خارج میشه.
برای چی الکی اعصاب خودمونو خرد کنیم.
7) کاربران در تاپیک‌های اخبار فقط می‌توانند در ارتباط با همان خبر نظرات یا مطالب خود را ارسال نمایند. هر گونه پستی که باعث بهم ریختن جو تاپیک شود یا موضوع خبر را منحرف نماید و همچنین پست های اسپم در اسرع وقت پاک شده و با کاربر مربوطه برخورد خواهد شد.
دقت کردید که ما این قانون رو له کردیم.

آخرین ویرایش:
اصلا بازار مایکروسافت بازار خانگی و محدوده.هیچ کدوم از محصوصلات نرم افزاری مایکروسافت هم توی شرکتهای بزرگ استفاده نمیشه.
امین با اینکه طرفدار چلسی ای ولی ازت بعید بود:biggrin1:فکر کردی مثلا مدیر فرودگاه میگه اااا از اینا اومده بیم بخریم؟:biggrin1:

از یه طرفدار منچستر هر چی بگه بر میاد:biggrin1: خب حالا چو.ن تا حالا واسه واسه مصارف خانگی محصول میداده که دلیل نمیشه همیشه این طور باشه اگه توجه کنی اخر مطلب این رو نشوته بود که حرفم رو تایید میکنه:

مایکروسافت گفته است که این رده محصولات بازاری چند میلیارد دلاری خواهند بود و استفاده از آنها در آینده از روی میزها و پیشخوان فروشگاه ها به داخل خانه ها گسترش می یابد.

:
شما یه محصول سخت افزاری از مایکرو بگو که نسبت به دنگ و فنگ و تبلیغات زیادش فلان بهمان قدر سرمایه گذاری آبروریزی نکرده باشه!

واي واي بازم از اون حرفها بود.........
همين كيبورد و ماوس مايكروسافت كه هميشه حرفهايي براي گفتن دارن .
xbox360 كه به قول شما با اين همه ابرو ريزي كه داشته خيلي بهتر از سوني داره عمل ميكنه كنسولي كه با معرفي اولين محصول خود xbox تونست از رقيب نينتندو جلو بزنه و با xbox360 هم سوني را .بالاخره فكر كنم آبرو ريزي xbox360 خيلي كمتر از ps3 بوده تا حالا .

درضمن و درضمن و درضمن مايكرو يه شركت نرم افزاري خيلي داري مانوور ميدي ...!

Dell بزرگترین شرکت کامپیوتری دنیا هست،و توی آخرین رنکینگ از IBM و HP هم بالاتر وایساده.اونوقت شما فقط یه مقدار کمی قبولش داری:laughing:احتمالا HP هم جز پرینتر دیگه محصول قابل ذکری نداره:laughing:

قبل از شما من گفتم كه dell چه درجه اي در دنيا داره نياز به گفتن شما نبود ولي به غير از pc هيچ حرفي براي گفتن نداره .

اپل اونقدر معروف و پرطرفدار هستش تو دنیا که شرکتهایی مثل مایکرو به گردپاشم نمیرسن.احتمالا اینو هم نمیدونی که بعد از جنرال موتورز،تویوتا،فدکس،استارباکس و گوگل(که الان دیگه برند حساب میشه)اپل بیشترین مشتری رو توی دنیا داره.
در آخر نظر خیلی خوبی درباره ی موفقیت بی حد و حصر نیکون دادی که واقعا متشکرم:biggrin1: یادش به خیر آگفا هم کمپانی خوبی بود!

اپل هر چه قدر هم معروف باشه درحد ناخن مايكروسافت هم نميشه اپلي كه كار اصليش نرم افزار هست هيچ حرفي و براي گفتن در مقابل مايكروسافت نداشته و ميتونم بگم نخواهد داشت !

دوما اطلاعات در مورد ماشين هم خيلي خوب نيست مجله ماسشن را فكر كنم شماره هاش را مثل من كامل نداري . كه 10 سال دارم جمع ميكنم و ميخونم .
جنرال موتورز الان پايينتر از تويوتا قرار داره و حتي در مرز ورشكست شدن هست كه خيلي از شعبه هاش را در سراسر جهان تعطيل كرده و هزاران كارمند خود را اخراج كرده و از دولت امريكا يك وام 2 ميلياد دلاري در خواست كرده .
كلا تمام ماشين هاي امريكاي به جزء فورد زير مجمعه جنرال موتورز هستند كه هيچ كدوم فروش خوبي ندارند .
كاديلاك
شورلت
بيوك
الدز موبيل
دوج وايپر
و............. غيره كه هيچ كدام محصول پر فروشي نيستند كه شما مياد به عنوان شركت پر مشتري نام ميبريد !!
حتي بزرگترين شركت طراحي ماشين كرايسلر هم در ور شكستگي داره به سر ميبره .

دوما براي من خيلي جالبه كه شما بالا نام شركتهايي را نام برديد كه پر مشتري هستند ولي نام مايكرو توش نبود ......!
من نميدنم اپل بعد محصول پخش كننده به همراه خدمات موسيقي چي داره كه اين همه پر مشتري باشه .
و گوگل به غير از موتور جستجو!

ولي مايكروسافتي كه با ويندوز كه تمام جهان دارن به لطف مايكروسافت روزشون را ميگذرونن و با افيس خود كه به اين شدت پر طرفدار هست كه محصول اينترنت اكسپلور كه بيشترين كاربر را در دنيا داره و.............................. توي شركتهاي پر مشتري قرار نگرفته !؟؟؟

چ چ چ چ چ ..
واقعا كه .تا حالا مجله عكاسي يا دوربين عكاسي خريدي كه اكسرا خبرنگارها ميخرن .
اصلا تا حالا ديدي دست عكاسهاي حرفه يا خبرنگارها چه دوربيني را دستشون ميگيرن اينو شايد تو فيلمها هم بتوني ببيني .
خوبه باز از canon ايراد نگرفتي وگرنه........
عزيزم هميشه در مقايسه هايي كه ميشه در دوربينهاي حرفه اي و نيم حرفه اي نيكون و كانون حرف اول و اخر را ميزنند . در هر مجله اي كه دلت ميخواد بگو برات بگم كه ببني كدوم دوربين ها اخرين حرف را ميزنند .البته اين مجله ها كه من ميگم از معتبر ترين سايت گرفته ميشه كه خودت ميتوني رجوع به اينترنت كني .
يكي همين همين عكاسي كه گفتم بگير بخون و يكي هم روزنامه عصر ارتباط كه تمام اطلاعاتش از بزينس ويك هست .

کلا شما سعی کن دیدت رو از حد محل خودتون یکم فراتر بذاری.
و اینکه خیلی روی متکی بودن اپل به آی پاد تکیه میکنی(که البته هیچ اشکالیم نداره چون مقدار زیادی از پیشرفتشو مدیون همین آی پاده که اونم ساخته خودشه پس در واقع مدیون خودشه!)میخوام ببینم مگه نسبت مایکروسافت با سیستم عامل هاش چطوریه؟!مطمئن باش اپل بدون شبکه ی موزیکش خیلی بالاتر از مایکروسافت بدون سیستم عاملش وای میسته.
اینا همش به خاطر اینه که چون شما تو دور و بر خودتون اسم مایکروسافت و سونی رو زیاد شنیدین فکر میکنین چه خبره.
به عنوان مثال توی همون تلویزیونی که گفتی،هیتاچی توی دنیا بزرگترینه در صورتی که خیلی از آقایون به قول خودشون قدیمی کار در این زمینه هیتاچی رو یه برند استوک کره ای میدونن:

كلا شما هم سعي كن كه واقعه گر باشي . چون براي من خيلي جالبه كه اپلي كه فقط ميتونه از يك راه خودش را مشهور كنه و انم پخش كنده ي خود ايپاد جزو محبوب ترين ها قرار ميگيره ولي مايكروسافت با اين همه محصول جنجالي و مشهور نميتونه محبوب باشه .
چرا؟
كسي كه هيچ علاقه اي به خريد mp3 player نداره چرا بايد اپل را بشناسه ؟!!

ولي كسي كه ويندوز را داره كه كل جهان دارن از pc استفاده ميكنند و بچه ها هم كه تقريبا xbox را ميشناسن و افيس كه يك بچه 5 ساله هم اسمش را شنيده نبايد مشهور باشه .
و شركتي كه پولدارترين مرد جهان را داره و با درامدش ميتونه كل سود اپل را يه جا بخره .
جرا بايد محبوب نباشه ؟

به قول اشكان اگه مايكروسافت نخواد افيس را به مكينتاش بزنه ديگه اپل بايد بره ............
الان اپل حتي به جايي رسيده كه در pc هاي خود از ويندوز هم استفاده ميكنه .

راستي اين موقيت اپل با ايپاد چند هزارم درامد مايكروسافت را تشكيل ميده ؟

خداحافظ .هي........

واقآ من موندم چی بگم دو صفحه از این تاپیک پر شده بدون اینکه کسی بیاد در مورد کارایی و تکنولوژی این دستگاه حرفی بزنه :confused:

بابا به من و شما چه که کدوم شرکت معتبر تر و بهتر و پولدار تره ( جالبه که در همین زمینه ای هم که دارین با هم بحث میکنین دارین اشتباه میکنین و اطلاعاتتونم غلط!!! آقای Elvish Hero از شما که مدیر هستی بعیده !!! وقتی که شما میاین مایکرو سافت و با دل و فوجیتسو (من نمیدونم چه ربطی به هم دارن) و ... مقایسه میکنین واقعآ آدم میمونه چی بگه)

یا اینکه شما هنوز شاید 5% از کاراییو تکنولوژی این دستگاهو نمیدونین بعد میاین میگین کسی نمیاد این دستگارو بخره !!!

من نمیدونم چرا همه دوست دارن اون طوری که دوست دارن(مثلآ شرکت مورد علاقشون) و به میل خودشون نظر و اطلاعات بدن (البته به غیر از یکی دو نفر که توی سایت هستن) و این طور بحث کردنا هیچ فایده ای نداشته و نداره و نخواهد داشت اینو همتونم میدونید
پس خواهشآ بجای این حرف و حدیثا بیاید یکم اطلاعات در مورد این دستگاه پیدا کنید و بحث کنید

من خودم اطلاعات زیادی در مورد این دستگاه ندارم و فقط چند تا عکس و ویدیو ازش دیدم که یه قسمتش خیلی برام عجیب و جذاب بود و تا حالا این تکنولوژی رو ندیده بودم اینه که طرف موبایو که میزاره روی دستگاه هم اطلاعات موبایلو میبینه و هم میتونه تبادل اطلاعات کنه و همچنین با دوربین دیجیتال هم همینکارو میکنه (بدون ارتباط با سیم و USB و بلوتوث:eek: )

لطفآ اگه کسی اطلاعات جدیدی در موردش میدونه حتمآ ما رو هم در جریان بزاره

به نظر من این دستگاه بهترین پدیده این چند ساله ست و فکر میکنم بی نظیره

من خودم اطلاعات زیادی در مورد این دستگاه ندارم و فقط چند تا عکس و ویدیو ازش دیدم که یه قسمتش خیلی برام عجیب و جذاب بود و تا حالا این تکنولوژی رو ندیده بودم اینه که طرف موبایو که میزاره روی دستگاه هم اطلاعات موبایلو میبینه و هم میتونه تبادل اطلاعات کنه و همچنین با دوربین دیجیتال هم همینکارو میکنه (بدون ارتباط با سیم و USB و بلوتوث:eek: )
در مورد دوربین میشه یه نظر داد و اونم اینه که Surface هرچی رو که روش قرار میگیره و لمسش میکنه , دنبال یه ارتباط باهاش میگرده. مثلآ میگرده ببینه اون وسیله WiFi یا Blue Tooth یا ... داره و اگه داشت خود به خود فایلهای اون رو میریزه رو میز.
در مورد Credit Card هم که کار خاصی نمیکنه ! همین متروی خودمون هم کارتو میزاری روش در باز میشه !
ولی خدایی Surface ایده خیلی جالبی هست و نمیشه انکارش کرد فقط هنوز هدفش برای کسی مثل من مشخص نیست !
-----------------------------------
توی یکی از سایتها چند نفر میگفتن که چند سال پیش یه ویدیو از وسیله ای دیدن که اسمش Revolution بوده و برای شرکت SONY هست که البته هیچ وقت عرضه نشده. یکی از اعضای اون سایته توی آرشیوش گشته و این فیلم رو برای داونلود گذاشته.حتمآ ببینین !
SONY Revolution
تذکر ! : من این فیلم رو برای این نزاشتم که بگم سونی قبل از مایکروسافت یه همچین کارایی کرده. فقط دیدم جالبه و خواستم ببینین. البته فرقهای اساسی با Surface داره ولی جالبه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or