مايكروسافت برگ برنده جديد خود را رو كرد!

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TRUTH

کاربر سایت
مايكروسافت برگ برنده جديد خود را رو كرد: surface

6cdcbcl.jpg

شرکت‌ها - عميد نمازيخواه:
پس از پنج سال رازداري، سرانجام مايکروسافت پروژه محرمانه اش را فاش و مخلوق شگفت انگيز خود را به جهانيان معرفي کرد.

شرکت مايکروسافت که تاکنون در زمينه ساخت کامپوتر فعال نبوده (البته اين پروژه که پنج سال از آغاز آن مي گذرد نشان مي‌دهد که واقعا بوده و ما نمي دانستيم) مي‌تواند يک انقلاب‌ در دنياي IT به حساب بيايد.

مايکروسافت با مديريت بيل گيتس، پول‌دارترين مرد دنيا، عادت به خرق عادت دارد و هروقت پروژه اي را به اتمام مي رساند، مي‌توان پيش‌بيني كرد حاصل آن موجودي بسيار متفاوت با موجودات کنوني دنياي IT خواهد بود.

اين بار نيز بيل گيتس در پايان پروژه محرمانه اش که ميلان نام دارد محصولي ارائه كرده که با کامپيوترهاي دسکتاپ و يا لپتاپ هاي موجود، فرسنگها فاصله دارد.

نام محصول جديد surface است. يک تيبلتاپ (tabletop) که براي اولين بار در کنفرانس All Things digital در کارلسبد کاليفرنيا معرفي شد. کامپيوتري که به صورت يک ميز است و به راحتي با حرکت دادن انگشتان دست بر روي آن مي توانيد هر کاري که در کامپيوترهاي روميزي با ماوس و کيبورد انجام مي داديد را اين بار فقط با انگشتانتان انجام دهيد.

Surface البته قابليت نصب روي ديوار را هم دارد و در يك جمله مي‌شود گفت تصوري كه در طول سال‌هاي گذشته از كامپيوتر در ذهن همه ايجاد شده را به كلي دگرگون مي‌كند.

پيت تامپسون مدير گروه کامپيوترهاي سورفيس مايکروسافت مي گويد: کاربران دوست دارند کارهايشان با کامپيوتر را از طريق لمس مستقيم انگشتانشان انجام دهند و ما در surface علاوه بر رفع اين نياز، خدمات بسيار گسترده تري را مانند يک مانيتور بزرگ و امکان اتصال به هر گونه وسيله ديجيتال را براي آن ها فراهم آورده ايم.

4uo16gw.jpg

وي مي افزايد: surface اولين کامپيوتر با اين مشخصات در کامپيوترهاست و کار با آن براي کاربران بسيار ساده و تحت کنترل کامل کاربر است.

مارک بولگر مدير قسمت بازاريابي مايکروسافت هم مي گويد: اين يک مسأله غريزي است که کاربران علاقه داشته باشند وسائل ديجيتالي و اطلاعاتشان را با دست لمس کنند و آن ها را تحت کنترل بگيرند و ما به اين نياز پاسخ داده‌ايم.

surface چيست؟

محصول جديد مايكروسافت، ميزي است که مي‌توانيد دور آن بنشينيد و با دوستانتان نوشيدني ميل کنيد. البته اين ميز با ميزهاي ديگر فرق هاي فراوان دارد، زيرا روي آن يک صفحه نمايش لمسي (بهتر است بگوييم چند لمسي، يعني چند نفر همزمان مي‌توانند با حركت انگشت دستورات مختلفي را اجرا كنند) وجود دارد و شما مثلا به هنگام نوشيدن چاي روي surface مي توانيد هر نوع اطلاعات را از قبيل عکس، فايلهاي ويدئويي و ... را بر روي آن به نمايش درآوريد يا با ديگران به اشتراک بگذاريد.

براي اتصال وسائل ديجيتالي ديگر هم احتياجي به سيم و پورت نداريد. تنها کافيست آن وسيله را که مي‌تواند دوربين يا گوشي موبايل باشد را بر روي آن قرار دهيد.

surface آن را مي شناسد و دور آن يک دايره بسيار ظريف نمايان مي شود و شما براي اينکه اطلاعاتي را از كامپيوتر به آن منتقل کنيد، کافي‌است آن اطلاعات را به داخل دايره اي که دور موبايلتان کشيده شده است هدايت کنيد تا خود به خود به حافطه موبايلتان منتقل شود.

4yhdlb6.jpg

surface در واقع ادغام يک کامپيوتر، چندين دوربين و يک پروژکتور است و از يک سي پي يو پنتيوم چهار 3 گيگاهرتزي (3-GHz Pentium 4 CPU) بهره مي‌برد و براي بالا بردن توان گرافيکي 2 گيگابايت رم RAM در آن تعبيه شده است. وجه تمايز خاص مانيتور surface با مانيتورهاي معمولي، در لايه اي‌است که بر روي صفحه کشيده شده و multi-touch بودنش به همين دليل است.

ميزان بالاي وضوح مانيتور (1024 در 768) با توجه به اندازه بزرگ صفحه نمايش آن، توسط پروژکتورها و لنزهايي که تنها 21 اينچ با مانيتور فاصله دارند پشتيباني مي شود. اين ميز همچنين باتري قابل شارژ، بلنگوهاي استريو، اينفرارد، و پنج دوربين ديجيتالي خاص براي حس کردن حرکت انگشتان دارد.

با وجود دستگاه مادون قرمز نصب شده بر روي سورفيس علاوه بر قابل لمس شدن مانيتور، امکان اتصال به وسائلي که از اين فناوري براي تبادلات اطلاعاتي استفاده مي کنند نيز مهيا شده و مي توان با سرعت انتقال بسيار بالا اطلاعاتي از قبيل عکس، فايل هاي صوتي و تصويري را ردو بدل کرد.

بازي هاي surface نيز با بازي هاي رايج بر روي کامپيوترهاي معمولي متمايز است. به عنوان مثال شما در هنگام ديدن يک فايل تصويري مي توانيد آن را مانند يک پازل به چندين تکه تبديل کنيد و دوباره آن ها را به يکديگر پيوند دهيد. در زماني که شما در حال حل اين پازل هستيد فايل تصويري نيز در حال پخش در تکه هاي مجزاي پازل است.

نيگل کيم يکي از طراحان سورفيس مي‌گويد: عملکرد دوربين ها به اندازه اي دقيق است که مي توان 52 انگشت هم روي آن کار کند. البته ما در طراحي خود اين ميز را براي استفاده همزمان 4 نفر طراحي کرديم ولي با استفاده از قابليت هاي ديگر اين توانايي در سورفيس افزايش يافت.

بولگر معتقد است: مطمئناً اين محصول بازار را فتح خواهد کرد و فضاي جديدي را در امور تجاري در اختيار کاربران قرار مي دهد به گونه اي که ديگر ارتباط آن ها با اطلاعات ديجيتالشان قابل لمس خواهد بود.

5xpijon.jpg

وي مي افزايد: سورفيس قابليت هاي فراواني دارد و مي توان از آن در بسياري از اماکن عمومي با نگاه خاص به کاربردهاي آن استفاده کرد.

«سورفیس» با صفحه ۷۶ سانتیمتری اش (۳۰ اینچ) قرار است بین ۵ تا ۱۰ هزار دلار فروخته شود.با این حال، مایکروسافت گفته است قصد دارد در چند سال آینده نسخه های ارزان تر این محصول را برای استفاده در منازل عرضه کند.

مایکروسافت گفته است که این رده محصولات بازاری چند میلیارد دلاری خواهند بود و استفاده از آنها در آینده از روی میزها و پیشخوان فروشگاه ها به داخل خانه ها گسترش می یابد.

منبع همشهری امروز

اوووووه بابا من گفتم احساس می‌کنم که این محصول شکست بخوره
نه بحث کارشناسی کردم نه چیزی که همچین جبهه گیری کردین

در مورد این 2 صفحه چیزی نمی‌نویسم

اما یه نکته رو لازمه روشن کنم در مورد Zune

Zune یک محصول کاملا شکست خورده و بهتره بگیم له شدس

الان zune چند ميليون فروخته پس نميتونه شكست خورده اونو نام برد
چند میلیون ؟ :laughing:

تا ماه June (که البته 3 روزش گذشته) مایکروسافت امیدواره که بتونه 1 میلیون Zune‌ بفروشه اونوقت شما میگی چند میلیون تا حالا فروخته ؟ :laughing:

در مورد Vista هم درسته که از نظر فروش وضع خوبی داره ولی فعلا میشه گفت سیستم عامل چندان کارآمدی نیست
من خودم هم ویستا Ultimate‌ نصب کردم هم XP رو از قدیم دارم و واقعا هیچ دلیلی نمی‌بینم که از Vista‌ استفاده کنم و الان شاید بیشتر از 1 ماه باشه که اصلا وارد ویستا هم نشدم !

جدا از مشکلات شناختن سخت‌افزارهای مختلف و کمبود Driver، مشکلات نرم‌افزاری و عدم سازگاری بسیاری از نرم‌افزارهای دیگه هم عامل دیگه‌ای هست که ویستا رو فعلا تبدیل به سیستم عامل کم مصرف کرده
البته واضحه که آینده ماله ویستاس

ولی به اینم توجه داشته باشین که مایکروسافت یه شرکت نرم‌افزاریه و اگه بخواد توی مهمترین محصولش هم شکست بخوره دیگه باید درشو گل بگیرن

توی Hardware (چه سخت افزارهایی که قبلا منتشر کرده از جمله Zune) و چه سخت‌افزارهای بعدی فعلا حرف چندانی برای گفتن نداشته

تا ببینیم آینده چی میشه

پ.ن: حالا هی بگین سیستم خبر قبلی بهتره

من نمیدونم چرا هر وقت اسم ماکروسافت میاد جنگ میشه:confused:
ماکروسافت یه جورایی مثل امریکا میمونه که هر جا اسمش بیاد خیلی ها علیه اون جبهه میگیرن و سعی میکنن هر جور شده اونو بکوبونن!

من نمیگم ماکروسافت هیچ ایرادی نداره و همیشه برندس ولی اونجوریها هم نیست که خیلی ها دارن کوچیکش میکنن نه افراط خوبه نه تفریط بهتره واقعیت رو ببینیم

ماکروسافت به عنوان یکی از پولدارترین شرکتها دوست داره تو هر کاری دستی داشته باشه و سهمی بدست بیاره خوب بالاخره با اونهمه پول باید یه کاری بکنه دیگه;)

توقع هم نداشته باشین که همه جا پیروز باشه ولی روش ماکروسافت معمولا اینطوریه که اول یه محصول مشابهه اونی که میخواد باهاش رقابت کنه میسازه مثل همین zune یا xbox1 تا واسه خودش جا پا درست کنه بعد در ادامه وقتی تجربه بدست اورد شماره بعدی رو میده zune2 یا xbox360 و سهم بیشتری میگیره و اینو ادامه میده تا رقیبو تو فشار بزاره و ارزش سهام اونو بیاره پایین و در اخر هم وقتی ارزش اون شرکت اومد پایین کلشو یجا میخره البته همیشه موفق نیست ولی روش کار اینجوریه و معمولا تو اینکارا ضرر هم فراونه ولی این ضررها واسه ماکروسافت چیزی نیست و خیلی راحت تحمل میکنه و ککشم نمیگزش!

واسه همینه که اینهمه دشمن داره و البته اینجور شرکتها کمتر به سمت نواوری میرن و بیشتر از قدرت پولشون استفاده میکنن(مثل بانو چویی در مقابل یانگم:cheesygri ) ولی ایندفعه ماجرا فرق داره ماکروسافت یه محصول دست اول و بکر رو اختراع کرده که اینکار فقط از پس ماکروسافت بر میاد چون اینکارا هزینه زیاد و خطر شکست داره که کمتر کمپانی تن به این خطرها میده

ولی خدا کنه ماکروسافت نتونه رقیبهارو کنار بزنه چون ماکروسافت بدون رقیب یه شرکت تنبل و ساکنه و هیچ نو اوری از خودش نداره(معمولا)
ماکروسافت از اون کمپانی هایی هست که هیچ کس دوست نداره باهاش رقابت کنه و هر جا که پاشو بزاره رقبارو به خاک سیاه میشونه:cheesygri
در ضمن زیاد غصه شکست zune و ... رو نخورین چون این ضررها شاید به اندازه درامد یه روز ماکروسافت هم نباشه!!!

پ.ن:این بحث شیرین ماکروسافت رو ول کنین راجب این محصول جدید اطلاعات بدین

علی تا اونجایی که میدونم این محصول واسه استفاده در شرکتهای بزرگ یا فرودگاه ها یا همچین جاهایی ساخته شده
هر چی باشه بلاخره در آینده نزدیک کوچیک ترش میکنن تا مردم هم بتونن تو خونه ازش استفاده کنن با قیمت کمتر...چیزیه که خودشون گفتن.
ولی اصل قضیه اینه چیزی که اختراع شده "فعلا" چیز به درد بخوری نیست و معلوم هم نیست مایکروسافت واسه این چه برنامه ای داره! واسه همینه که میگم بهتر بود مایکروسافت به جای این خرجهای الکی که میکنه یه خورده به کیفیت ساخت سخت افزاری کنسولش میرسید چون اول اینکه یه چیز شناخته شدس و هر چقدر هم که روی 360 سرمایه گذاری میکرد ضرر نمیکرد بجاش فروش بیشتری داشت.همین الان من خیلی جاها حتی تو سایت های خارجی میبینم که خیلی ها به خاطر کیفیت پایین ساخت 360 جرات نمیکنن برن بخرنش (از جمله خودم که هر وقت کنسولمو روشن میکنم منتظرم که ارور سه چراغ قرمز بده!) و دارن صبر میکنن که سری های بعدی 360 بیاد تو بازار به امید اینکه کیفیتش بهتر بشه الان هم که ellite اومده یه خورده کیفیتش بهتر شده بجاش کنسولی چیزی تو بازار نیست که ملت بخرن.

در آخر من نمیگم این surface که مایکرو اختراع کرده چیز بدیه اتفاقا خیلی هم خوبه چون باعث شده ایده هایی به وجود بیاد که بعد ها خیلی بدرد میخورن. ولی الان بنظر من یه چیزیه که نمیشه درست و بطور صحیح ازش استفاده کرد. ولی اگه مایکروسافت بتونه یه کاری کنه که با استفاده از این جای کامپیوتر های خونگی رو بگیره خیلی عالی میشه ولی باید رو حساب کتاب پیش بره.

اوووووه بابا من گفتم احساس می‌کنم که این محصول شکست

اما یه نکته رو لازمه روشن کنم در مورد Zune

چند میلیون ؟ :laughing:

تا ماه June (که البته 3 روزش گذشته) مایکروسافت امیدواره که بتونه 1 میلیون Zune بفروشه اونوقت شما میگی چند میلیون تا حالا فروخته ؟ :laughing:

نميخوام بحث و طول بدم ولي متاسفانه اكسر بحثهاي بيخود كه راه ميوفته متاسفانه خود مديرها ايجاد ميكنند !!
چيزي كه اصلا نيازي نيست بحث ايجاد بشه و همين بيايم بگين كه فلان ميشه و فلان نميشه .
محصولي كه مايكروسافت چند سال هست روش زحمت ميكشه و شما يدفعه ميايد حس ميكنيد كه اين محصول شكست بزرگي ميخوره .

منطق واقعا خوب چيزيه . فقط يه سوال ميپرسم كه ميخوام جواب بدين .

apple در اولين محصول ايپاد خود چقدر فروش كرد ؟
zune در اولين محصول خود چقدر فروش كرده ؟

كدوم ادم منطقي مياد اولين محصول يك شركت را با صدها محصول سوني يا چندين مدل ايپاد از نظر فروش و خدمات مقايسه ميكنه .
مثل اين ميمونه كه بگي يكي مي خواد يك شبه پول پارو كنه!

هنوز متاسفانه خيلي ها نميدونن مايكروسافت در هر چي بخواد رقابت كنه شايد اولش نتونه ولي در طول مدت رقيب خودش به خاك مينشونه .

فقط دلم ميخواد كه دو يا يك سال ديگه اگه باز قسمت شد بعد از عرضه zune2 كه منتظرش هستم دلم ميخواد دوباره بيايم اينجا بحث كنيم در حرف و كارشناسي هاي گذشتمون !

محصولي كه هنوز يك سال نشده عرضه شده اونم براي اولين بار يه محصول شكست خورده و له شده نام برده شد!!
ببينم دو سال بعد هم پاي اين حرفت ميموني يا نه مثل اينكه شما براي زود قضاوت كردن علاقه ي خاصي داري .
نكنه فكر ميكردي اپل در اولين محصول خود دنيا را منفجر كرده بود ؟!
در اينده ببينيم ايا اپل در خدمات موسيقي توان رقابت با مايكروسافت را خواهد داشت يا نه؟

در مورد Vista هم درسته که از نظر فروش وضع خوبی داره ولی فعلا میشه گفت سیستم عامل چندان کارآمدی نیست
من خودم هم ویستا Ultimate‌ نصب کردم هم XP رو از قدیم دارم و واقعا هیچ دلیلی نمی‌بینم که از Vista‌ استفاده کنم و الان شاید بیشتر از 1 ماه باشه که اصلا وارد ویستا هم نشدم !

جدا از مشکلات شناختن سخت‌افزارهای مختلف و کمبود Driver، مشکلات نرم‌افزاری و عدم سازگاری بسیاری از نرم‌افزارهای دیگه هم عامل دیگه‌ای هست که ویستا رو فعلا تبدیل به سیستم عامل کم مصرف کرده
البته واضحه که آینده ماله ویستاس

بالاخره اينو ميودنم كه ويستا حتي در اين چند ماه دشمنان ضعيف خود مثل مكينتاش را كه چندين سال داره خودش را خفه ميكنه تا فروش داشته باشه فروش بيشتري داره و اونو له كرده .
مايكروسافتي كه به قدري قدرت مند هست كه ويستا را ميتونه در عرض يك سال به راحتي جايگزين xp كنه .

تا ببینیم آینده چی میشه

آفرين !!
اگه اينو در پست اولت ميگفتي چنين بحثي هيچ وقت پيش نميومد .

واقعا که من دارم در این تاپیک از اطلاعات پربار !!!! بعضی دوستان استفاده می کنم .... ادامه بدید و ما را از این گنجینه ی معلومات محروم نکنید ... :laughing: :lol:

پ.ن: بهزاد از تو بعیده که به این بحث ها جواب بدی :)

حالا که این پست را دادم جداقل چند تا عکس هم از این محصول
جدید مایکروسافت اینجا بزارم .. بقول فردوسی پور مایکروسافت چه میکنه

0,1425,sz=1&i=161157,00.gif

0,1425,sz=1&i=161164,00.gif

0,1425,sz=1&i=161165,00.gif

0,1425,sz=1&i=161157,00.gif

0,1425,sz=1&i=161156,00.gif

0,1425,sz=1&i=161159,00.gif

0,1425,sz=1&i=161161,00.gif

0,1425,sz=1&i=161163,00.gif

0,1425,sz=1&i=161158,00.gif

0,1425,sz=1&i=161166,00.gif

0,1425,sz=1&i=161160,00.gif

0,1425,sz=1&i=161167,00.gif

آخرین ویرایش:
ممنون از اقاي فرزاد كه عكسها را گذاشتن بيش از پيش اهميت اين دستگاه را نشون ميده .
فقط ميتونم بگم خارق العاده ترين وسيله اي كه تو عمرم ديدم .
خبري كه گذاشته كه خوندم يه طوري ديگه فكر ميكردم .
ولي الان كه اين عكسها را ديدم الان فهميدم كه اين وسيله چيه .
دوتا موبايل را روي surface او نا را شناسايي كرده بدون اينكه به surface وصل بشه تمام مشخصات و حتي قيمت موبايل را ريخته بيرون . و دسترسي به محتويات داخل موبايل .
همه چي را شناسايي ميكنه .
نگاه كردن عكسها حتي از البوم هم راحتر هست عكسها را به هر جهتي كه دلت ميخواد شوت كن !
اينطور كه معلومه ازادي عمل فوق العاده بالاست .

اگه دوست دارین برین به این ادرس و اطلاعات رسمی بصورت کلیپ روی خود سایت ماکروسافت ببینین
لینک

خیلی دوست دارم بدونم که این وسیله تا چه حدی میتونه کوچیک بشه تو عکسها که خیلی بزرگه و اون میز زیرشم کاملا بستس و نمیشه دید زیر اون میز چقدر وسایل هست

اون عکسه که منو نوشیدنی هست خیلی باحاله بادست منو رو حرکت میدی و هر چی بخوای رو انتخاب میکنی و گزینه order رو میزنی

پ.ن: 5 تا 10 هزار دلار واسه اینکارا خیلی زیاد به نظر میاد این وسیله وقتی موفق میشه که قیمتش بیاد در حد 1 تا 2 هزار دلار در سایز 20 اینچ

آخرین ویرایش:
آقا یکی منو روشن کنه ! این Surface برای آدم معمولی ها هم هست یا فقط برای کازینو و بانک و هتل و ... ساخته شده ؟!

اين يك نمونه از دستگاهي كه مايكرو ساخته ميتونه در هر كجا استفاده داشته باشه و حتي تو خونه با ديدن عكسها ميتوني متوجه بشي . ولي باز ميتونه اين Surface تغيراتي را داشته باشه هنوز جزئيات كامل را رو نكردند كه اين دستگاه چيه و در اصل به چه دردي ميخوره ولي ميشه يه چيزهايي فهميد مثل محصول apple كه آيفن را معرفي كرد ولي هنوز جزئيات اصلي مشخص نيست .

اين يك نمونه از دستگاهي كه مايكرو ساخته ميتونه در هر كجا استفاده داشته باشه و حتي تو خونه با ديدن عكسها ميتوني متوجه بشي . ولي باز ميتونه اين Surface تغيراتي را داشته باشه هنوز جزئيات كامل را رو نكردند كه اين دستگاه چيه و در اصل به چه دردي ميخوره ولي ميشه يه چيزهايي فهميد مثل محصول apple كه آيفن را معرفي كرد ولي هنوز جزئيات اصلي مشخص نيست .
فیلمهاشو دیدم.یکی از فیلمهاش 65 مگ و 18 دقیقه بود ولی راستش چیزی نداشت که من بخوام برای استفاده توی خونه بابتش 5000 دلار بدم. چیزهایی که توی این فیلمه بود اینا بود :
نقاشی میکرد.
عکسها رو میریخت رو میز و تکون میداد و بزرگ و کوچیک میکرد.
کارت اعتباری رو چک میکرد.
با دوربین عکس میگرفت و همون موقع با گذاشتن دوربین روی صفحه عکسها ظاهر میشدن.
نامه مینوشت !
از همه باحال تر هم این بود که یه قطعه هایی رو میزاشت روی صفحه و اونها تبدیل به پازل متحرک میشدن و ...
البته یه سری کارهای دیگه هم بود که چون سرسری نگاه کردم درست نفهمیدم چیه !
من منظورم اینه که همون iPhone که میگی خب یه موبایله که کارایی iPod رو هم داره و حافظه بالایی داره و Multi Touch هست و خیلی چیزها ازش مشخص شده ولی Surface هنوز استفاده خونگی ازش مشخص نشده.

فیلمهاشو دیدم.یکی از فیلمهاش 65 مگ و 18 دقیقه بود ولی راستش چیزی نداشت که من بخوام برای استفاده توی خونه بابتش 5000 دلار بدم. چیزهایی که توی این فیلمه بود اینا بود :
نقاشی میکرد.
عکسها رو میریخت رو میز و تکون میداد و بزرگ و کوچیک میکرد.
کارت اعتباری رو چک میکرد.
با دوربین عکس میگرفت و همون موقع با گذاشتن دوربین روی صفحه عکسها ظاهر میشدن.
نامه مینوشت !
از همه باحال تر هم این بود که یه قطعه هایی رو میزاشت روی صفحه و اونها تبدیل به پازل متحرک میشدن و ...
البته یه سری کارهای دیگه هم بود که چون سرسری نگاه کردم درست نفهمیدم چیه !
من منظورم اینه که همون iPhone که میگی خب یه موبایله که کارایی iPod رو هم داره و حافظه بالایی داره و Multi Touch هست و خیلی چیزها ازش مشخص شده ولی Surface هنوز استفاده خونگی ازش مشخص نشده.

اریا جون فکر نکنم هنوز با این قیمت به درد خونه بخوره ولی اگه ارزون بشه راحت جای کامپیوتر رو برای ادمای معمولی میگیره
حتما تا حالا خیلی هارو دیدی که موس رو نمیتونن کنترل کنن و فضای کامپیوتر واسشون خیلی پیچیدس با این وسیله اونا خیلی راحت تر میتونن کاراشونو انجام بدن
با surface در اینده کارای زیادی میشه انجام داد تازه این شروع کاره بعد از این لوازم جانبی زیادی واسش میاد (خودت که ماکروسافت رو میشناسی یه محصول میده 100 تا لوازم جانبی)
به عقیده من مهمترین نواوری تو این دستگاه راحتی کار هست(میشه گفت گیم پلی کار با کامپیوتر رو بهتر کرده ) این وسیله در اینده میتونه تلوزیون باشه میتونه کامپیوتر باشه میتونه میز بازی باشه و خیلی چیزای دیگه

پ.ن:خدایش ببین چقدر کار راحت شده فقط کافیه دوربین و موبایل و ... رو فقط روش بزاری تا اونارو شناسایی کنه حالا تو کامپیوتر های الان واسه اینکارا کلی پدر ادم در میاد بنظر من این کامپیوتر اینده هست

پ.ن2:یه نکته مهم اینه که در ان واحد چند نفر میتونن با این کامپیوتر رو یه صفحه کار کنن!!!

آخرین ویرایش:
من منظورم از پرمشتری رو نتونستم خوب برسونم،منظورم تعدا افرادی هست کهع از حدمات اون شرکت استفاده کامل میکنن،فکر نمیکنم هیچ سایتی به اندازه گول تو روز بازدید داشته باشه.من خیلی اطلاعات در مورد خود ماشینها ندارم ولی اینو میدونم که الان تویوتا بزرگترینشرکت ماشین سازی.و این میدونم که بعد از اکسون جنرال موتورز توی 5 تا شرکت بزرگ دنیاس.
در هر صورت اینجا جای بحث اقتصادی نیست.
پ.ن1:نیکون و یاشیکا فقط تو حوزه دوربین های آنالوگ و حرفه ای شاخن،من خودم عکاسی میکنم پس میدونم این رو،ولی نیکون بازار بزرگی نداره چون تعدا مشتریهای آنالوگ خیلی کمه.
پ.ن2:من نگفتم سونی خیلی کارش عالیه،ولی مایکروسافت تو سخت افزار خیلی جایی نداره.اصلا بحث X360و PS3 رو مطرح نکن جون تو که حسش نیست:biggrin1:
پ.ن3:اپل همون آی پادش خیلی پرمشتریه و به قولی خیلی ابر محصوله واسه همین پرمشتریه!
پ.ن4:مایکروسافت که خیلی محبوب نیست انصافا!
پ.ن5:من خودم علاقه ای به خرید آی پاد ندارم ولی اپل رو میشناسم:biggrin1:
پ.ن6:من نگفتم مایکرو مشهور نیست،گفتم به اندازه ی اپل محبوب نیست.وگرنه هر خری میدونه مایکروسافت چیه!
پ.ن7:کی درآمد اپل رو با مایکروسافت مقایسه کرد؟!
وقتی که شما میاین مایکرو سافت و با دل
چرا شما نمیتونین اینو درک کنین که Dell بزرگترین شرکت کامپیوتریه(البته یا اوله یا بعد از IBM ه)
در هر صورت من نه در مورد خود کامپیوتر و ماشین چیزی میدونم نه چیزی،ولی از اطلاعات آماری خوشم میاد(قبل اینکه کسی بیاد چیزی بگه).
و این بحث ها کاملا الکی بود مگه اینکه یکی پیدا شه که چشماشو نبنده مشت و لگد پرت کنه و واقعا یه چیزی یاد بگیره.
تنها حرف من این بود که این محصول به چه دردی میخوره فعلا؟:biggrin1:

پ.ن1:نیکون و یاشیکا فقط تو حوزه دوربین های آنالوگ و حرفه ای شاخن،من خودم عکاسی میکنم پس میدونم این رو،ولی نیکون بازار بزرگی نداره چون تعدا مشتریهای آنالوگ خیلی کمه.

نخير نيكون در زمينه ي ديجيتال بسيار فعال هست و انم به صورت بسيار حرفه اي .
ولي در مورد اينكه تعداد مشتريش كمه تا حدودي موافق هستم علتش اينه كه اكسر دوربينهاي نيكون حرفه اي هستند و اينكه همه حرفه اي نيستند كه برند دوربين حرفه اي بخرند . ولي اين دليل نميشه كه دوربنهاي نيكون بد باشه .
nikon و canon در زمينه ي حرفه اي حرف اول را ميزنند .
ولي canon بيشترين سهم را در بازار دوربينها داراست و تقربا 70 درصد عكاسان حرفه كنون در دست دارند و nikon هم بعد canon قرار گرفته .
در ضمن منم خودم دوره ي عكاسي ديدم و علاقه خاصي هم به عكاسي دارم .

پ.ن2:من نگفتم سونی خیلی کارش عالیه،ولی مایکروسافت تو سخت افزار خیلی جایی نداره.اصلا بحث X360و PS3 رو مطرح نکن جون تو که حسش نیست:biggrin1:

نخير سوني اتفاقا كارش خيلي هم عاليه و محبوب هم هست ولي ميگم كه سوني ديگه اون سوني قبل نيست كه در هر زمينه حرف اول را بزنه وگرنه كيفيت ساخت محصولات سوني فوق العاده بالاست

پ.ن3:اپل همون آی پادش خیلی پرمشتریه و به قولی خیلی ابر محصوله واسه همین پرمشتریه!

مايكروسافت هم همون ويندوز را داره پس ميدوني كه كاربران ويندوز بسيار بيشتر از اپل هست . به طوري كه روزگذراني بدون ويندوز امكان پذير نيست . و علاوه بر اون مايكروسافت افيس را داره كه حكم ويندوز را داراست .

من نميدونم شما چطور ميايد تعداد مشتري هاي اپل را با مايكروسافت مقايسه ميكنيد ؟

پ.ن4:مایکروسافت که خیلی محبوب نیست انصافا!

اگر ميخواي محبوبيت مايكروسافت را بدوني فقط يك لحظه زندگي بدون مايكروسافترا خيال كن ببين چه اتفاقي ميوفته شايد بسياري از شركتها ورشكست بشن .
شايد بگي لينوكس هست ولي ميبيني كه با اينكه لينوكس هست و مجاني هيچ وقت نميتونه جاي ويندوز كه بايد پول بدي را بگيره . چرا كه محصولات مايكروسافت هميشه براي كار راحتر مشهور هستند .
ولي بدون ايپاد چه اتفاقي ميوفته هيچ ؟

biggrin1:
پ.ن6:من نگفتم مایکرو مشهور نیست،گفتم به اندازه ی اپل محبوب نیست.وگرنه هر خری میدونه

منم كه گفتم زندگي كلا بدون مايكروسافت ميتونه كمر اقتصادي يك دنيا را بشكونه و چيزي كه امكان پذير نيست ولي نبود اپل هيچ اتفاقي نميوفته .

پ.ن5:من خودم علاقه ای به خرید آی پاد ندارم ولی اپل رو میشناسم:biggrin1:

ولي ميبيني كه به ويندوز چه علاقه داشته باشي و چه نه بايد استفاده كني و هم بشناسي .

پ.ن6:من نگفتم مایکرو مشهور نیست،گفتم به اندازه ی اپل محبوب نیست.وگرنه هر خری میدونه مایکروسافت چیه!

براي من هميشه سوال هست چرا اپل بايد به خاطر اين ايپاد اين همه محبوب باشه ولي مايكروسافت كه اين همه محصول حياتي داره نبايد محبوب باشه و حتي جديدا هم كنسول xbox360 هم به اين محبوبيت اضلفه شده .

پ.ن7:کی درآمد اپل رو با مایکروسافت مقایسه کرد؟!

خوب منظورم اينكه همين درامد تعيين ميكنه كه كدوم شركت پر مشتري خوب لابد مايكرو مشتري زيادي داره كه اين همه پول پارو ميكنه .;)

چرا شما نمیتونین اینو درک کنین که Dell بزرگترین شرکت کامپیوتریه(البته یا اوله یا بعد از IBM ه)
در هر صورت من نه در مورد خود کامپیوتر و ماشین چیزی میدونم نه چیزی،ولی از اطلاعات آماری خوشم میاد(قبل اینکه کسی بیاد چیزی بگه).
و این بحث ها کاملا الکی بود مگه اینکه یکی پیدا شه که چشماشو نبنده مشت و لگد پرت کنه و واقعا یه چیزی یاد بگیره.
:

من اينو خيلي درك ميكنم كه ibm بزرگترين شركت كامپيوتري هيست و اينم درك ميكنم كه مايكروسافت هم بزرگترين شركت نرم افزاري هست پس نبود اين دو شركت ميتونه مساوي مرگ باشه .
پس لطفا اين دو شركت را با اپل مقايسه نكنيد .

تنها حرف من این بود که این محصول به چه دردی میخوره فعلا؟:biggrin1:

خوب اينو از اول ميگفتي .كه اينطوري ..............

خوب خودت ميدوني مايكروسافت تو كرهاش مخفي كاري خيلي زياد داره و هميشه جزئيات محصولش را رو نميكنه پس زود بايد ادم قضاوت نكنه.
باي باي

نخير نيكون در زمينه ي ديجيتال بسيار فعال هست و انم به صورت بسيار حرفه اي .
من نگفتم دوربینای نیکون خوب نیستن بابا،ولی نیکون تو بازار دوربین تعیین کننده نیست.همونطور که گقتم کیفیت فیلمای آگفا مثال زدنی بود ولی الان دیگه آگفا وجود داره.
در مورد محبوبیت هم اصلا گویا منظورم نمیرسه!هر جور راحتی فکر کن ولی در مورد همین مثالت باید بگم که چون من آلترناتیو دیگه ای جز ویندوز ندارم مجبورم ویندوز استفاده کنم،ولی بازار iPod تا دلت بخواد آلترناتیو داره پس چرا آی پاد این همه شاخه؟به خاطر محبوبیت اپل که اونم به خاطر اعتمادیه که مشتری به خریدش داره.در هر صورت این مصئله که اپل شرکت محبوب و گوگوری ای هست توش شکی نیست،مایکروسافت ولی به اون اندازه که طرفدار داره،دشمنم داره.
اگر ميخواي محبوبيت مايكروسافت را بدوني فقط يك لحظه زندگي بدون مايكروسافترا خيال كن ببين چه اتفاقي ميوفته
خوب تو هم یک لحظه زندگی بدون برق رو تصور کن:biggrin1:این دلیل میشه که پوستر ادیسون رو بزنی بالا تختت؟:biggrin1:جواب اینو بالا دادم.
شايد بگي لينوكس هست ولي ميبيني كه با اينكه لينوكس هست و مجاني هيچ وقت نميتونه جاي ويندوز كه بايد پول بدي را بگيره
مسئله اینه که بازار لینوکس کلا متفاوت با بازار ویندوزه!
حتي جديدا هم كنسول xbox360 هم به اين محبوبيت اضلفه شده .
خود همین 360 به خاطر همین مشکلات فنی اش یه سری دشمن داره،البت بیشتر تو کشورهایی مثل ایران،چون بقیه جاها میبری میدی یکی دیگه بت میدن که اونم احتمالا دوباره مشکل داره:biggrin1:
مايكروسافت هم بزرگترين شركت نرم افزاري هست
بدون شک.
اصرار من رو شرکتهایی مثل دل و اپل به خاطر اینکه فکر نکنین چون تو ایران بازار ندارن پس کمن.دل تو بازار کامپیوترهای از پیش اسمبل شده (دسکتاپ)نها حرف و حرف اول رو میزنه و بازار این کامپیوترها خیلی عظیمه.یا محصولات دیگه ش مثل Alienware یا XPC .وگرنه الان تا شعاغ 10 کیلومتری خونه ی ما یه محصول Dell هم نیست که من بخوام طرفداریشو بکنم.ولی اینم میدونم که این دلیل نمیشه که واقعیت رو انکار کنم،هر چند اصلا دل هیچ ربطی به مایکروسافت نداره و همه اینا تقصیر احسانه:biggrin1:
خوب اينو از اول ميگفتي .
مام از اول همینو گفتیم که داغ کردی شما!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or