دوست من،من اصولاً بازی یکی و دوتا نمی خرم حدوداً هر ماه بین 8 تا 10 بازی میگیرم و همیشه هم از یک فروشگاه مشخص میگیرم پس فکر کنم به عنوان مشتری ثابت یک فورشگاه،فروشنده برای تقدیر میتونه هرچیزی که بخواد اشانتیون بده (بازی یا ...)
راجع به VG Chartz هم که اصلاً صحبتی نیست شما میتونی به تاپیک فروش مراجعه کنی و از اعضای فعال اونجا راجع به ماهیت این سایت سوال کنی،یا روز 17 مارچ وقتی آمار NPD برای ماه فوریه منتشر شد با VG Chartz مقایسه بفرمایید(NPD از VGCHARTZ معتبرتره،نیست؟)
یه چیزه دیگه در شماره ی متعلق به بهمن ماه صفحه ی 17 نوشته شده مصاحبه ی اختصاصی دنیای پردازش با Markus Maki شما با ایشون مصاحبه کردی؟!
جالب اینکه این مصاحبه سراسر اینترنت وجود داره و هیچ اسمی از ماهنامه ی دنیای پردازش برده نشده!!
توی همین سایت هم بخش اخبار رو جستجو کنید مصاحبه وجود داره...واقعاً متاسفم چون حتی اگر کیفیت مطالب در حد Michael Patcher معروف هم باشه با این وضعیت که مصاحبه ی دیگران رو به اسم خودتون به خور مردم میدین به سرعت مخاطبین رو فراری میدین.
نتیجه ی اخلاقی از این مطلب:
سرزمین رایانه هم لولگوی شرکتش رو روی انواع بازی ها و شبیه سازها میزنه ولی آیا این بازی ها واقعاً ساخته سرزمین رایانه هستن؟
محمد جان مصاحبه با ماركوس رو خوده من انجام دادم و ميشه بگي كجا ديدي اين مصاحبه رو؟ لينكشو بده..