ماهنامه دنياي پردازش

دوست من،من اصولاً بازی یکی و دوتا نمی خرم حدوداً هر ماه بین 8 تا 10 بازی میگیرم و همیشه هم از یک فروشگاه مشخص میگیرم پس فکر کنم به عنوان مشتری ثابت یک فورشگاه،فروشنده برای تقدیر میتونه هرچیزی که بخواد اشانتیون بده (بازی یا ...)
راجع به VG Chartz هم که اصلاً صحبتی نیست شما میتونی به تاپیک فروش مراجعه کنی و از اعضای فعال اونجا راجع به ماهیت این سایت سوال کنی،یا روز 17 مارچ وقتی آمار NPD برای ماه فوریه منتشر شد با VG Chartz مقایسه بفرمایید(NPD از VGCHARTZ معتبرتره،نیست؟)
یه چیزه دیگه در شماره ی متعلق به بهمن ماه صفحه ی 17 نوشته شده مصاحبه ی اختصاصی دنیای پردازش با Markus Maki شما با ایشون مصاحبه کردی؟!
جالب اینکه این مصاحبه سراسر اینترنت وجود داره و هیچ اسمی از ماهنامه ی دنیای پردازش برده نشده!!
توی همین سایت هم بخش اخبار رو جستجو کنید مصاحبه وجود داره...واقعاً متاسفم چون حتی اگر کیفیت مطالب در حد Michael Patcher معروف هم باشه با این وضعیت که مصاحبه ی دیگران رو به اسم خودتون به خور مردم میدین به سرعت مخاطبین رو فراری میدین.
نتیجه ی اخلاقی از این مطلب:
سرزمین رایانه هم لولگوی شرکتش رو روی انواع بازی ها و شبیه سازها میزنه ولی آیا این بازی ها واقعاً ساخته سرزمین رایانه هستن؟

محمد جان مصاحبه با ماركوس رو خوده من انجام دادم و ميشه بگي كجا ديدي اين مصاحبه رو؟ لينكشو بده..

• Like
Reactions: Sega_genesis
دوست من من هم به نوبه ی خودم برای تمامی افراد فعال در زمینه ی گیم احترام قائلم
در زیر آمارهای مربوط به ماه می این دو سایت را می بینید:
اولاً که VG Chartz فقط حدسیات و گمانه زنی هست و این صحبت من نیست بلکه کل دست اندرکاران صنعت بازی در دنیا میدونن که این سایت اعتباری نداره ولی حالا اگه شما معتبر میدونی بحث جداست شما آزادی انتخاب کنی ولی صحبت من اینه قبل از اینکه یه سایت رو منبع و مرجع قرار بدید کمی راجع بهش تحقیق کنید
مثلاً همین ارقامی که شما گذاشتی اینجا برای X360 و Wii بیش از 1 میلیون دستگا با هم اختلاف دارن،به نظر شما 1 میلیون کمی بیش از حد زیاد نیست؟
بله الآن یادم اومد کاربر MANIX اون مصاحبه ی اختصاصی رو انجام داده بود...
خود ایشون اینجا هستن می تونید سوال کنید راجع به متن مصاحبه...
محمد جان مصاحبه با ماركوس رو خوده من انجام دادم و ميشه بگي كجا ديدي اين مصاحبه رو؟ لينكشو بده..
شماره ی بهمن 87 مجله ی دنیای پردازش!!!

آقای حمیدرضا نیکوفر یا Manix یکی از اعضای تحریریه ما هستن

:love:شیلام خوفید؟ منم خوفم.
عمو نویسنده میشه به من یه آبنبات بدید؟ میسی... راستی عمو نویسنده میشه بگی توی یه شما که عکس عموهای نویسنده ی مجله رو زدید یه آقا پسر خوشگل بودش... میشه بگی اون آقا پسر خوشگله کی بودش؟ خیلی قیافش شبیه به Neo بودش:smile: خو من میخوام بگم که اگه میشه عمو نویسنده توی این شماره ی آخری یه کوچولو با اعضای تحریریه هم حرف بزنید و توی CD مجلتون بذارید خو... تازه بگن که واسه سال آینده چه کاری میخوان بکنن دیه... باشه؟؟؟ آبنبات من چی شدش عمو؟:love:

سلام

ما که خوبیم !!! شما هم که خوبی !
عکس رو تو همین شماره آخری دیدی ؟ تو قسمتی بود عکسش ؟

واسه سال آینده هم خبرهای خوب داریم که به وقتش می گم !!!

اولاً که VG Chartz فقط حدسیات و گمانه زنی هست و این صحبت من نیست بلکه کل دست اندرکاران صنعت بازی در دنیا میدونن که این سایت اعتباری نداره ولی حالا اگه شما معتبر میدونی بحث جداست شما آزادی انتخاب کنی ولی صحبت من اینه قبل از اینکه یه سایت رو منبع و مرجع قرار بدید کمی راجع بهش تحقیق کنید
مثلاً همین ارقامی که شما گذاشتی اینجا برای X360 و Wii بیش از 1 میلیون دستگا با هم اختلاف دارن،به نظر شما 1 میلیون کمی بیش از حد زیاد نیست؟

دوست خوبم ممکنه بگی این دست اندرکاران صنعت بازی چه کسانی هستند که اعتبار این سایت رو زیر سوال بردن؟
اما درمورد ارقام:
خوبه که بدونی ارقامی رو که VG اعلام می کنه جهانیه و ارقام سایت NPD فقط مختص آمریکاست.
این هم مدرکش:

About NPD
to further expand on reask's response.

The NPD is really called the NPD Group Inc, and was once known as National Purchase Diary.

NPD is a Market Research company consisting of a thousand employees who estimate sales of all sorts of products sold in the United States and Canada. They cover products such as electronics, automobiles, sports, food services, beauty products entertainment, and other such products. Not only do they estimate sales, they provide analysis of the sales and consumer habits to paying customers.

For the purposes of video game sales, they provide a monthly total of US hardware and software sales.

بهتره بدونی که مثلا آمار فروش بازی MGS4 توی 3 سایت اعلام شده. می تونی بگی کدومش معتبرتره و صحتش بیشتره و بر چه اساسی؟ لطفا با جزئیات کامل بگو.

Wikipedia: 4500000
NPD: 3774600
VGChartz: 3900000​

حالا لطفا بگید چه کسی NPD رو تایید می کنه؟ بد نیست ما هم بدونیم.
پس می بینی که ما تحقیق هم می کنیم و اونطور که شما فکر می کنید بی اطلاعات نیستیم.

راستی دوست خوبم بهتره کمی با دقت بیشتر مجله رو مطالعه کنی. اگر دوباره به مصاحبه چاپ شده تو مجله سر بزنی می بینی که نویسنده اون آقای " حمیدرضا نیکوفر" هستند که در سایت BaziCenter با نام "MANIX " مطلب می نویسن. حالا دیدی که مطلب رو از جایی برنداشتیم و به نام خودمون نزدیم؟
می دونی دوست من، افترا زدن به دیگران کار ساده ایه، اما انجام دادن صحیح کار خیلی سخته. دوست عزیز بهتره قبل از هر کاری کمی بیشتر تحقیق کنی.
ممنون

محمد جان من اصلا مصاحبه رو تويه سايت نزاشتم و اين يك مصاحبه اختصاصي از طرف مجله بود .

محمد جان من اصلا مصاحبه رو تويه سايت نزاشتم و اين يك مصاحبه اختصاصي از طرف مجله بود .
چندین جا این مصاحبه رو من دیدم در ضمن من نمی دونستم شما عضو تحریریه مجله هستی...
من قصد افترا به کسی نداشتم مطمئناً باور چنین مصاحبه های اختصاصی در ایران یکم سخته برای همین من به اشتباه افتادم...ببخشید
و اما در مورد VG Chartz به طور جد پیشنهاد میکنم که بیخیال آمارهاش بشید...
خدمت دوستی هم که فرمودند VG Chartz از همه ی دنیا آمار میگیره عرض کنم،NPD فقط مختص به امریکا نیست و کانادا رو هم تحت پوشش داره و آمار اروپا رو هم GFK و آمار ژاپن رو هم Enterbrain و Media Create منتشر میکنه...
همه ی این موسسات بین المللی و رسمی هستن برخلاف VG Chartz مه اگه اشتباه نکنم به وسیله ی 2 یا 3 پسر Teenage مدریت میشه...
انتخاب با شما از من گفتن شما هر طوری که دوست دارید می تونید تصمیم بگیرید.

چندین جا این مصاحبه رو من دیدم در ضمن من نمی دونستم شما عضو تحریریه مجله هستی...
من قصد افترا به کسی نداشتم مطمئناً باور چنین مصاحبه های اختصاصی در ایران یکم سخته برای همین من به اشتباه افتادم...ببخشید
و اما در مورد VG Chartz به طور جد پیشنهاد میکنم که بیخیال آمارهاش بشید...
خدمت دوستی هم که فرمودند VG Chartz از همه ی دنیا آمار میگیره عرض کنم،NPD فقط مختص به امریکا نیست و کانادا رو هم تحت پوشش داره و آمار اروپا رو هم GFK و آمار ژاپن رو هم Enterbrain و Media Create منتشر میکنه...
همه ی این موسسات بین المللی و رسمی هستن برخلاف VG Chartz مه اگه اشتباه نکنم به وسیله ی 2 یا 3 پسر Teenage مدریت میشه...
انتخاب با شما از من گفتن شما هر طوری که دوست دارید می تونید تصمیم بگیرید.

سلام
بسیار ممنون هستیم و ممنون تر خواهیم شد در صورت امکان این چند نفر (teenage ) که سایت به این عظمت رو مدیریت می کنن به ما هم معرفی کنیم و همینطور کارشناسان محترمی که می فرمان آمار این سایت معتبر نیست.
با سپاس

سلام
بسیار ممنون هستیم و ممنون تر خواهیم شد در صورت امکان این چند نفر (teenage ) که سایت به این عظمت رو مدیریت می کنن به ما هم معرفی کنیم و همینطور کارشناسان محترمی که می فرمان آمار این سایت معتبر نیست.
با سپاس
برادر شما یه سایت معتبر به من نشون بده که مبنای اطلاعاتش VGChartz باشه من میگم این سایت آخر آماره

برادر شما یه سایت معتبر به من نشون بده که مبنای اطلاعاتش VGChartz باشه من میگم این سایت آخر آماره​

شما اصرار میکنی که این سایت معتبر نیست پس باید خودتون هم ثابت کنید ( با دلایل قانع مننده ) که آمار این سایت معتبر نیست .

من هم از طرف خودم و بروبچه های دنیای پردازش ، سال جدید رو به همه تبریک می گم و امیدوارم سال خوبی رو در کنار خانواده و دوستان داشته باشند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or