mmmm
کاربر سایت
سلام:cheesygri
ما نفهمیدیم این شماره بعدیتون بالاخره کی میاد بیرون؟:confused:
15 بهمن شماره بعدی میاد.
سلام:cheesygri
ما نفهمیدیم این شماره بعدیتون بالاخره کی میاد بیرون؟:confused:
15 بهمن شماره بعدی میاد.
شماره7 بهمن میاد پس تو دی شماره ندارین!!!!!
-----------------
چند تا انتقاد:
1-تو مجله شماره6 گفتين که (گوگل صاحب کشور شد)
خوب به ما چه{اين خيلي مهمه ها.زياد با اين حال نکردم آخه ربطي به مجله نداره{
2-من عاشق بازي هاي ماشين سواريم!!
مثلا يه بازي کاميون بود به نام هارد تراک واي.... غش کردم..............چه قدر باحال بود
ميخواستم اينو بگم بهه بازي هاي ماشيني هم نگاهي بياندازيد .معرفي کنيد چند تا شون روو...
3-يه کار جالب .بياين چند تا از بازي هاي خوب و باحال حالا ماشين-موتوري-اکشني-ماجرايي و ..رو معرفي کنيد.اين قسمت حتما نبايد بازي هاي جديد باشه يه قول گفتني فلش بک البته يه نيم صفحه يا حداکثر يه صفحه براش بسته چون اگه زياد کار بشه روش شايد بد باشه .عنوانشم مثلا همون فلش بک يا.....
4-قسمت مسابقه مجله خيلي جالبه فقط يه کم باحال ترش بکنين يعني اون صفحه رو جذاب کنيد...
کار قشنگيه و عاليه که ميان بازي رو نمايش ميدين توضيحات مربوط رو ميدين بعد مسابقشم برگزار مي کنين فقط اگر عکسهاي اين قسمت چند تا ديگه بيشتر بود فکر ميکنم تو مسابقه هم بهتر مي تونستيم شرکت کنيم
5-مسابقه:آره جالبه ولي...
تو توضيحات گفتين که از هنرپيشه هاي ايراني و خارجي اون عکسهايي که پايين گذاشتين چيه من يه کمي گيج مي زنم اينا همش عکسهاي خارجيه بعد بايد اين عکسهاي پايين رو چيکار کرد...........
6-در کل مجله خيلي خوبه جالبه و عاليه
7-منتظر دي وي دي هستم انشاالله از شماره بعدي شاهد باشيم
و اما دي وي دي:من دي وي دي شماره5 رو ديدم خوب بود ولي نواقصي داشت
از جمله :همه چيزش کم بود
1-قسمت موزيک رو حذفم کردين کردين
2- در مورد بازي ها من پيشنهاد مي کنم بازي هاي پي سي و پي اس پي رو بذارين چون اکثر کساني که با پي سي سروکار دارن مجله شما رو هم ميگيرن و البته خيلي هاشونم به کنسول پي اس پي ارادت خاصي دارن
و بازي ها رو هم بيشتر کنيد ديگه همش يه بازييييييييي
3- من بار اول دي وي دي رو گذاشتم فکر کردم فقط تبليغات و بايد دي وي دي رو دستي باز کنم/نمي دونم چرا/
4-قسمت نرم افزارم همينطورا .قسمت گرافيکش خوب بود ولي برقيه بدرد نخور
5-در کل براي دي وي دي بيشتر تريلر و خود بازي رو بذارين بهتره و حالا بخش گرافيک
-------------------
منظورم اینه که شماره 7 مجله کی میاد ایا اومده؟؟؟؟!!!!!
ایا شماره 7 مجله توی دی چاپ شده یا قراره بهمن چاپ بشه
راستی یه چیز دیگه چرا اسم مجله رو نمی ذارین بازی کام چرا کذاشتین دنیای پردازش