ماهنامه دنياي پردازش

سلام استاد مجید-چه خبر-2سری ملاقاتت کردیم رفیق حمید رضا هستم!!!
هنوزم دست به قلمه یا نوک مدادش رفته تو چشش
استاد یک نگاه به امضام بندا یک سر بزن خدایش اخرت جنسه
اگه خواستی تو تاپیک بگو(برای من نیست یکی از برو بکس میفروشه)
هر چی باشه ازNGبهتره

به به ... خوبی شما ؟ تو نمایشگاه با حمیدرضا اومده بودی ؟ تو NG هم دیدمت ؟

هنوز دست به قلم هستن اما اثار جرم بر رو صورتش تابلوه:p

والا تجربه به من نشون داده که NG بهتره ، تعریف الکی هم نمیکنم

منتظر نظرات شما درباره شماره جدید هستیم

سلام :smile:
من از خیلی وقت پیش دیگه مجله رو نمیگرفتم ، چون واقعا بیکیفیت بود هم از لحاظ مطالب و هم نوع کاغذ و...
ولی امروز شماره جدید رو دیدم و همینجوری گرفتم :biggrin1: و واقعا خوشحال شدم ، آفرین بر شما که تونستین تغییرات بسیار خوبی رو اعمال کنید :love: واقعا مجله خیلی عالی شده ، امیدوارم که همین روند رو ادامه بدین و حتی بهتر بشین که البته همینطور هم خواهد شد :love::love::love::love:

شماره جديد مجله جدا از طرفداريو اينا ... خيلي قشنگ شده واقعا زيباست سيستم امتياز دهي بازيها متوسط و جمهع سيستم دهي سايتهاي معتبر خارجي هست در نتيجه نظر شخصي تو Review بازيها دخيل نميشود.

تمام Review و Preview هاي مجله جديد است.

بخش پرونده چندين صفحه در مورد David Cage و Indigo Prophecy است كه واقعا كم تر جايي همچين چيزي رو پيدا مي كنيد.

سلام :eek:
خدایی گفتم شماره قبلی از دستتون در رففته بود:p
ولی این یکی توپ تر از قبلیتون بود:thumbsup:
ایول ایول دنیای پردازشتونو ایول
:groupwave:
( مخصوصا biohazard 5 و مسابقتون):excited:

شماره بعدی قراره بهتر از این هم باشیم !!! :cheesygri (یکم از خودمون تعریف کنم )
...
آره اقا شماره ی بعدی حتما از این هم بهتر میشه چونکه از شماره ی بعدی من هم به جمع آدمهای بیکار مقیم این مجله میپیوندم:biggrin1: در ضمن شماره ی بعدی توی بخش پرونده به یه بازی قرار هست بپردازیم که تا حالا هیچ مجله ی ایرانی بهش نپرداخته و البته نه به این زیبایی که ما توی شماره ی بعدی بهش پرداختیم ( این همه تعریف میکنم چون خودم نوشتمشا:biggrin1: ) حالا صبر کنید وقتی خوندید همتون میاید و بهم فحش میدید:biggrin1:

...
آره اقا شماره ی بعدی حتما از این هم بهتر میشه چونکه از شماره ی بعدی من هم به جمع آدمهای بیکار مقیم این مجله میپیوندم:biggrin1: در ضمن شماره ی بعدی توی بخش پرونده به یه بازی قرار هست بپردازیم که تا حالا هیچ مجله ی ایرانی بهش نپرداخته و البته نه به این زیبایی که ما توی شماره ی بعدی بهش پرداختیم ( این همه تعریف میکنم چون خودم نوشتمشا:biggrin1: ) حالا صبر کنید وقتی خوندید همتون میاید و بهم فحش میدید:biggrin1:

یعنی همه ما بیکار هستیم ؟ ( من هنوز شما رو نمی شناسم )

یعنی همه ما بیکار هستیم ؟ ( من هنوز شما رو نمی شناسم )
....
خب منم هنوز شما رو نمیشناسم... این به اون در...:biggrin1: . ببینم شما توی این نمایشگاه بودید یا نه؟ همون نبودید که یه DVD تریلر رایت کردی که توی نمایشگاه توی غرفه ی مجله بذارن؟ هوم؟:confused:

اشکال نداره پسر جان... انشالله خدا بهت کمک کنه. فکر نمیکردم اینقدر باهوش باشیا... البته تقصیر خودت هم نیست... هرکسی با این امیر بشینه همین میشه دیگه.:cheesygri

مجله رو كامل نگاه كردم . ميشه گفت تقريبا ضعفي نداره قسمت بازي هاي ماه بالاخره درست شد و بازي هاي همون ماه رو ميندازه ( قبلا بازي هاي سه ماه قبل و سه ماه بعد رو قرار ميداد ) نقد ها و پيش نمايش ها هم همگي عالي بودن .
قسمت امتياز سايت هاي مختلف كار خيلي جالب و خوبي بود .
پروندتون هم كه ديگه حرف نداشت .
كلا اين شماره خيلي كامل بود كه اميدوارم اين روند ادامه پيدا كنه .
منتها هنوز يك ضعف داره و اونم تاخير در چاپ است كه اميدوارم برطرف شود .
با تشكر

مجله رو كامل نگاه كردم . ميشه گفت تقريبا ضعفي نداره قسمت بازي هاي ماه بالاخره درست شد و بازي هاي همون ماه رو ميندازه ( قبلا بازي هاي سه ماه قبل و سه ماه بعد رو قرار ميداد ) نقد ها و پيش نمايش ها هم همگي عالي بودن .
قسمت امتياز سايت هاي مختلف كار خيلي جالب و خوبي بود .
پروندتون هم كه ديگه حرف نداشت .
كلا اين شماره خيلي كامل بود كه اميدوارم اين روند ادامه پيدا كنه .
منتها هنوز يك ضعف داره و اونم تاخير در چاپ است كه اميدوارم برطرف شود .
با تشكر
...
بابا بیخیال... داری در مورد مجله ی دنیای پردازش صحبت میکنی دیگه؟:eek: ... البته که این شماره بهتر بودش ولی من خودم هنوز وقت نکردم بخونمش آخه فامیتسو رو هنوز تموم نکردم:biggrin1: ولی خب از تعریفای شما میشه فهمید که بهتر هستش و بهتر هم خواهد شد. پرونده ی این شماره در مورد کدوم بازیه؟ ماه دیگه ویژه نامه هستشااااااا... به نظرم که ماه دیگه بترکونه. و ماه بعدش هم که داداشتون در خدمتتون هستش و ازین به بعد پرونده های مجله در انحصار اینجانب یعنی خودم هستش... برید خوشحال باشید:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or