ماهنامه دنياي پردازش

چرا نمی خوایم !!!

اگر دوست داری ما در خدمت هستیم !!! بعد از تعطیلات به من بگو ، ببینم چی کار می تونم برات انجام بدم .

سایت هم درست شده ، می تونید ازش استفاده کنید ( یک سری مشکل داشت که از دیشب تا الان در دسترس نبود )

نشریه دنیای پردازش در نظر دارد به منظور تکمیل کادر فنی خود از افراد آشنا به امور نویسندگی و به طور خاص نقد و بررسی بازیهای DS و Wii دعوت به همکاری نماید. علاقه مندان می توانند از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر با دفتر نشریه تماس بگیرند.

تلفن تماس :

88327623
88326400

مجله از شماره جدید داره با شکل و فرم جدیدی چاپ میشه و به هموتون قول میدم که خیلی خوشتون بیاد.

این تغییرات یکیش زیاد شدن صفحات نشریه است . گفتن تغییرات دیگه رو نگو ، من هم نمی میگم .

اما واقعا ارزش صبر کردن رو داره.

آقا میشه توضیح بدین چرا مجله شماره جدید نمی زنه از بین کجله های داخلی مجله شما یه چیز دیگس

تو رو خدا یکم بجنبید

همونطور كه مجيد جان گفتن ... مجله به طور وحشتناك تغير كرده كه واقعا خدا شده(جو ميدم:biggrin1:).

ولي صد در صد از شماره بعد متعجب خواهيد شد.

واقعاً شما دیگه کی هستین!! علی دایی اخراج شد، مایلی کهن هم سرمربی شد و اخراج شد، قطبی هم سرمربی شد اون وقت شما هنوز شماره ی جدیدتون رو آماده نکردین!! واقعاً آماده کردن یه شماره مجله، هرچقدر هم که تغییرات بخواین روش اعمال کنین این قدر طول میکشه؟ من فکر میکنم با این روند نصف خواننده هاتون رو از دست میدین:-"

والا تغییرات کار ساده ای نیست. انتخاب افرادی در کارشون حرفه ای باشند سخته، در ضمن مجله کلا با یک فرمت دیگه قرار چاپ بشه.

تمام این کارها نیازمند برنامه ریزی و مدیریت دقیق است که خودش وقت زیادی رو میگره، اما به شما قول میدم که شماره جدید رو بدون شکل یکی از بهترین شماره های مجله دنیای پردازش انتخاب خواهید کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or