این بازی یک بازی انلاینه که خودمون تو سایت انجام می دیم فکر کنم تو فروم های دیگر هم انجام دادید هر کس پایست نومشو بگه
تا اگر به 12 نفر رسید دوور اول رو شروع کنیم
تا اگر به 12 نفر رسید دوور اول رو شروع کنیم
ایول یکی رو دار بزنین که جا واز بشه منم بیام
خدا وکیلی ؟هم اکنون بدست یکی از دوستان که اسمشون رو بخاطر مرامم نمی تونم بگم ترور شدیم!
با اسنایپر مخمان رو ترکوندن!
خوب 30 ساعت تموم شد ولی دو نفر مساویند
از حالا تا ساعت 6 بعد از ظهر وقت دارید که یکی رو اعدام کنید اگر نشد رضا به دلیل اینکه زودتر از سهیل رای اورده اعدام میشه
من الان اون دنیام دیگه! :biggrin1:بهه! آقا به يكي راي بديد خو!
راي به اعدام بيسافا منحل شد!
راي به اعدام سهيل!
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
40 دقيقه تا اعدام! :biggrin1:
سهيل خوش بگذره اون دنيا! :biggrin1:
سلام برسون!
مگه ما دلقکیم که بهمون میخندی؟من دارم جو میدم ، من که دارم نگاه میکنم کلی میخندم :excited: و حال میکنم .
شما اینو بخون بعد بگومگه ترور نشد؟
روز اول شروع شده بود و بهزاد شهردار هم دروازه ها را بسته بود و خود نیز از شهر به اطراف شهر رفته بود رضا و سهیل و خشی و بهنام و رومن بیلیچ و GENE در شهر گیر کرده بودند چون مافیا بین انان بود .
سهیل و خشی و بهنام و رومن بیلیچ و GENE اذوقه ها شون به پایان رسیده بود چون که همه غذا هاشون رو خورده بودند و چون مغازه داری نبود کاری نمی تونستند بکنند .
بالاخره بچه ها که داشتند تلف می شدند تصمیم گرفتند به خونه ی رضا برند چون که او پولدار بود غذا زیاد داشت و می تونستند از غذاهاش بردارند و قتی به خونه ی رضا رسیدند رضا زیر بار نرفت و همه ی بچه ها روی سر او پریدند و او را کشتند . و از غذای او استفاده کردند .
رضا فری نقشش مردم عادی بود