Nov 23, 2008 نوشته ها: 108 این بازی یک بازی انلاینه که خودمون تو سایت انجام می دیم فکر کنم تو فروم های دیگر هم انجام دادید هر کس پایست نومشو بگه تا اگر به 12 نفر رسید دوور اول رو شروع کنیم بیشتر...
این بازی یک بازی انلاینه که خودمون تو سایت انجام می دیم فکر کنم تو فروم های دیگر هم انجام دادید هر کس پایست نومشو بگه تا اگر به 12 نفر رسید دوور اول رو شروع کنیم
BESAFA کاربر سایت Dec 9, 2008 #106 نه دیگه 5 ضلعی هستیم ما! در ضمن شما باید قوانین و ماموریت ها رو بپذیری تا بتونی عضو گروه سانز آو بیسافا بشید(با نام اختصاری لاکپشت نینجا)
نه دیگه 5 ضلعی هستیم ما! در ضمن شما باید قوانین و ماموریت ها رو بپذیری تا بتونی عضو گروه سانز آو بیسافا بشید(با نام اختصاری لاکپشت نینجا)
John.Cena کاربر سایت Dec 10, 2008 #107 نوشته شده توسط xEMADx: منم میام.... چی شد من کشته شدم؟ بیشتر... اسمت عوض شد:biggrin1:تو بردی نباختی مافیا برد:laughing:
نوشته شده توسط xEMADx: منم میام.... چی شد من کشته شدم؟ بیشتر... اسمت عوض شد:biggrin1:تو بردی نباختی مافیا برد:laughing:
BESAFA کاربر سایت Jan 14, 2009 #109 دقیقا میخواستم بپرسم چرا بازی رو شروع نمیکنی کورش؟فردا امتحانای ما تموم میشن خو