مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

بچها من با جسپر چيکار کنم؟؟ بگيرم يا نه...يه مغازه ای هست که هر 2 3 هفته يبار بار براش مياد از دوبی..به من گفت اگه جسپر ميخوای اولش بيانه ميدی تو باره بعدی برات يه جسپر ميارم...گفت چون جسپر کپی خور نشده ما نمياريم..ولی اگه سفارشی بخوای برات يه مدل جسپر arcade مييارم..
حالا موندم من بگيرمو اين کپی خور نشد چی؟ اونوقت رو دستم ميمونه که..چيکار کنم؟ خبری چيزی از هک جسپر بروز نکرده؟
هک کنسول اخه به برد چه ربطی داره که این میگه کپی خور نشده ؟
به درایو ربط داره که اون اقا از کجا میدونه نمیشه کپی خورش کرد ؟

هک کنسول اخه به برد چه ربطی داره که این میگه کپی خور نشده ؟
به درایو ربط داره که اون اقا از کجا میدونه نمیشه کپی خورش کرد ؟
اصلاً ما ميگيم اون يارو يه چيزی واسه خودش گفته !!! ولی چرا آقا طاهر تو نکست جن گفت معلوم نيست بتونم يا نه ...اگه فقط به درايو بود که 100% ميگفت هکش ميکنم ولی وقتی ميگه معلوم نيست پس يه چيزی هست

اصلا یک سوال الان ماکروسافت تا چه موقع فالکون تولید میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اگه میدونه جواب منو لطفا حتما بده چون برام مهم . ;)

ببین دوست عزیز با اومدن Jasper دیگه Falcon تولید و توزیع نمیشه.
شما دیدی بعد از عرضه Falcon مایکروسافت بیاد Zephyr یا Launch رو باز تولید و پخش کنه ؟
اینم الان همینه.Falcon تا یه تاریخ خاصی هست.از اون تاریخ به بعد دیگه Jasper میشه.

بچها من با جسپر چيکار کنم؟؟ بگيرم يا نه...يه مغازه ای هست که هر 2 3 هفته يبار بار براش مياد از دوبی..به من گفت اگه جسپر ميخوای اولش بيانه ميدی تو باره بعدی برات يه جسپر ميارم...گفت چون جسپر کپی خور نشده ما نمياريم..ولی اگه سفارشی بخوای برات يه مدل جسپر arcade مييارم..
حالا موندم من بگيرمو اين کپی خور نشد چی؟ اونوقت رو دستم ميمونه که..چيکار کنم؟ خبری چيزی از هک جسپر بروز نکرده؟

ببین من تا اونجایی که میدونم و توی X-S گشتم و پروفایل اعضای اون رو دیدم
از این جور داستان هایی که شما از قول فروشنده ها نقل می کنید رو نشنیدم.

لیست هایی که دیدم تمامی برد های جسپر دارای Lite-On DG-16D2S هستند
و از 23 دیسامبر 2008 این درایور Flash شده.

کپی خور کردن داریور هم تا الان هیچ ربطی به کنسول و بردش نداشته و شما
حتی بدون داشتن کنسول میتونید درایور رو Flash کنید.

Flash شدن درایور هم چیز زیاد پیچیده ای نیست که بخواد برای کنسول جای سوال باشه.

فکر دیلیش این باشه که اینها این طور می گند که تا الان کپی خور نکردند و پی خبر ها رو گرفتند.

چرا فقط این سوال توی ایران هستش که مطرح شده، چرا هیچ چیز ازش جای دیگه ای نیست

ببین من تا اونجایی که میدونم و توی X-S گشتم و پروفایل اعضای اون رو دیدم
از این جور داستان هایی که شما از قول فروشنده ها نقل می کنید رو نشنیدم.

لیست هایی که دیدم تمامی برد های جسپر دارای Lite-On DG-16D2S هستند
و از 23 دیسامبر 2008 این درایور Flash شده.

کپی خور کردن داریور هم تا الان هیچ ربطی به کنسول و بردش نداشته و شما
حتی بدون داشتن کنسول میتونید درایور رو Flash کنید.

Flash شدن درایور هم چیز زیاد پیچیده ای نیست که بخواد برای کنسول جای سوال باشه.

فکر دیلیش این باشه که اینها این طور می گند که تا الان کپی خور نکردند و پی خبر ها رو گرفتند.

چرا فقط این سوال توی ایران هستش که مطرح شده، چرا هیچ چیز ازش جای دیگه ای نیست
ببين جسپر تازه پخش شده و هنوز فراگير نشده...البته منم فکر ميکنم جسپر از لحاظ کپی خور شدن هيچ فرقی با دستگاهای ديگه نداشته باشه ولی اينجا جای تعجبه که چرا اون مغازه دارها ميگن فعلاً کپی خور نشده مام نمياريم...
پس با اين اوصاف من برم بگم يدونه برام بياره....
اگه جسپر اوردم بعد بنا به هر دليلی کپی خور نشد پولشو ازت ميگيرم..خيالی نيست:biggrin1::love:

بابا چرا بحث میکنین؟؟
من 3 ساعت تقریبا بازی میکنم،بعد میزارمش روشن...میرم دنبال کارم...دسته خاموش میشه...اسکرین سیور فعال میشه...تازه، خیلی وقتها هم به عنوان پخش موسیقی ازش استفاده میکنم...ساعتها موزیک.!
حرارت هم از پشت دستگاه میاد..اما جای نگرانی نیست. روز دوم هم خودم بازش کردم و روشنش کردم که خدا وکیلی خیلی داغ میشه هیت سینکاش...
اما در کل...واسه فالکن...جای نگرانی نیست.
نمی خوام بحث عوض بشه ولی این رو مجبورم که بگم
خواهشا از این توصیه ها نکنید که من روزی فلان ساعت بازی میکنم و فالکون هم دارم و هیچیش نشده فکر این رو هم بکنید که یکی مثل من بیاد و به این حرف ها اعتماد کنه و بعد بره دستگاه فالکونش خراب بشه شما بهش چی بگید

پس جاسپر هم اومد انشاا... که این یکی دیگه چراغ قرمزی روش نصب نشده باشه :love:

ببين جسپر تازه پخش شده و هنوز فراگير نشده...البته منم فکر ميکنم جسپر از لحاظ کپی خور شدن هيچ فرقی با دستگاهای ديگه نداشته باشه ولی اينجا جای تعجبه که چرا اون مغازه دارها ميگن فعلاً کپی خور نشده مام نمياريم...
پس با اين اوصاف من برم بگم يدونه برام بياره....
اگه جسپر اوردم بعد بنا به هر دليلی کپی خور نشد پولشو ازت ميگيرم..خيالی نيست:biggrin1::love:
سلام
جای تعجب نداره . مغازه دارها میخوان اول دستگاهای قدیمیشون رو رد کنن و فقط دروغ میگن کپی خور شدن مربوط به درایو هست و ربطی به برد نداره . اونا میخوان دستگاهای قدیمی رو دستشون نمونه .

نمی خوام بحث عوض بشه ولی این رو مجبورم که بگم
خواهشا از این توصیه ها نکنید که من روزی فلان ساعت بازی میکنم و فالکون هم دارم و هیچیش نشده فکر این رو هم بکنید که یکی مثل من بیاد و به این حرف ها اعتماد کنه و بعد بره دستگاه فالکونش خراب بشه شما بهش چی بگید

پس جاسپر هم اومد انشاا... که این یکی دیگه چراغ قرمزی روش نصب نشده باشه :love:
اتفاقا من هم فالکون داشتم ترکید روزی 5-10 ساعت پشت سر هم بازی میکردم!!!:eek:
روز آخر 15 ساعت پشت سر هم بازی کردم ترکید:eek:

سلام
جای تعجب نداره . مغازه دارها میخوان اول دستگاهای قدیمیشون رو رد کنن و فقط دروغ میگن کپی خور شدن مربوط به درایو هست و ربطی به برد نداره . اونا میخوان دستگاهای قدیمی رو دستشون نمونه .
در اين که اون مغازه دارها يه سری آدم مفت خور و بعضی هاشون حروم خورن شکی نيست...
همين يک شنبه ای من اونجا بودم به يکی از مغازه دارها گفتم من جسپر ميخوام چيکار کنم؟ گفت بارمون فردا پس فردا ميرسه اگه توش جسپر بود ميدم بهت هرچند تا اونجا که امکانش هست گفتم جسپر نيارن.ولی اگر بود بيا بگير..اونم گفت چون کپی خور نشده گفتم نيارن..نميدونم اونا اين قدر سطح اطلاعاتشون پايينه يا اين که خيلی محتاط کارن...آخه چه لزومی داره 2 3 تا از مغازه دارها عيناً همين حرفو بزنن

در اين که اون مغازه دارها يه سری آدم مفت خور و بعضی هاشون حروم خورن شکی نيست...
همين يک شنبه ای من اونجا بودم به يکی از مغازه دارها گفتم من جسپر ميخوام چيکار کنم؟ گفت بارمون فردا پس فردا ميرسه اگه توش جسپر بود ميدم بهت هرچند تا اونجا که امکانش هست گفتم جسپر نيارن.ولی اگر بود بيا بگير..اونم گفت چون کپی خور نشده گفتم نيارن..نميدونم اونا اين قدر سطح اطلاعاتشون پايينه يا اين که خيلی محتاط کارن...آخه چه لزومی داره 2 3 تا از مغازه دارها عيناً همين حرفو بزنن

بعضی مغازه دارها سطح اطلاعتشون بالاست.دنبال کسب اطلاعات از اجناسی که می فروشن هستن.
اما بعضیاشون هیچی سرشون نمیشه و فقط می فروشن.یه چیزی رو هم که میگن یکی بهشون گفته...لازمه با 2 تا سوال فنی مچشون رو بگیری...
Jasper هم هنوز هیچ چیزی ازش معلوم نیست به طور کامل.بذارید بیاد بعدا دربارش بحث کنید.هنوز که وارد ایران نشده...اگر هم شده باشه خیلی محدود باید باشه.

بعضی مغازه دارها سطح اطلاعتشون بالاست.دنبال کسب اطلاعات از اجناسی که می فروشن هستن.
اما بعضیاشون هیچی سرشون نمیشه و فقط می فروشن.یه چیزی رو هم که میگن یکی بهشون گفته...لازمه با 2 تا سوال فنی مچشون رو بگیری...
Jasper هم هنوز هیچ چیزی ازش معلوم نیست به طور کامل.بذارید بیاد بعدا دربارش بحث کنید.هنوز که وارد ایران نشده...اگر هم شده باشه خیلی محدود باید باشه.
بهترين کارم تماس هر چند روز يک بار با nextgen هست..اگر به دست اونا يه جسپر برسه همچيز مشخص ميشه.

اتفاقا من هم فالکون داشتم ترکید روزی 5-10 ساعت پشت سر هم بازی میکردم!!!:eek:
روز آخر 15 ساعت پشت سر هم بازی کردم ترکید:eek:
اوه اوه.خودت نترکیدی اینهمه بازی کردی:)
یادمه یه بار 7 ساعت پشت هم بازی کردم تا 2 روز سر درد داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or