خوب چند وقتی نبودم و بعضی از دوستان با نظرات خودشون بازم باعث درده سر شدند
امیداورم که بعد از این پست دیگر شاهد چنین نظراتی نباشیم
ابتدا در مورد نصب سینک برروی RAM صحبت کنم، این کار اگر با 12 ولت و SDM و همچنین بریدن توری پشت صورت بگیره
میتونه تا 20 درجه از گرمای اون دو چیپ RAM کم کنه.
اگر این کار رو طبق الگویی که توی آموزش در سایت قرار دادم انجام بدید هیچ مشکلی در هیچ شرایطی رخ نمیده
نمونه تصویری که تقریباً دو سال پیش با همکاری دوستان درست کردیم و اون رو توسط چندین نفر تست کردیم
و تا الان طی این دو سال هیچ کسی از عملکرد اون شاکی نبوده
چه کنسول افقی باشه و چه عمودی هیچ گونه اتفاقی برای اون سینک و اجزای اون رخ نمیده
نه اصلا جدا میشه و نه سقوط میکنه توی کیس که بخواد باعث اتصالی بشه
چون اون چسب فقط در یک حالت هستش میتونه خراب بشه اون هم درجه حرارت مستقیم بالای 100 درجه هستش
که میتونه باعث پودر شدن و خاکستر شدن چسب بشه، گرمایی کنسول نمیتونه بهش برسه
پس تنها دلیل نابود شدن چسب از بین میره
حال با این موردی که گفتم، آیا ارزش نداره که دو چیپ از چهار چیپ اصلی کنسول رو بیش از دمای 20 درجه کاهش دمایی بدید.؟
مورد دوم
روش های کولینگ برای جسپر هستش
کسانی که میگند نیاز نیست میشه دلیل خودشون رو به صورت کامل و با جزئیات بسیار قرار بدند
دلیلشون برای این مورد چی میتونه باشه
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=1178 ( پست سوم )
تک تک این مواردی که در سایت توسط بنده و چند تن از دوستان دیگر داره پیشنهاد میشه
تمامی اون ها در طی چند سال و توسط هزاران نفر اجرا و تست شدند و امتحان خودشون رو
به صورت کامل پس دادند در شرایط مختلف.
تا الان هم برای تک تک مواردی که عرض کردم در مورد کولینگ کنسول در هر بحثی چندین دلیل آوردم
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=737382#post737382
برای تک تک این موارد میشه خط ها مطلب نوشت و تاثیرات اون رو فهمید
این رو فراموش کردید که شما کنسول خردید نه کنسول شما رو
کسانی هستند که به شدت عشق بازی کردن هستند و دوست دارند از بازی لذت ببرند
بازی کردن یک ساعت و نگاه کردن مرتب به ساعت که کی وقت تموم میشه ادم رو یاد زندانی ها
میندازه که وقت ملاقات کی قراره تموم بشه.!!
چرا نباید یک بار با ارامش بازی کنید، چرا یک بار نگید که من هنوز خسته نشدم چرا باید کنسول رو خاموش کنم
چرا نمیگید که چهار صد تومن دادم فقط برای روزی یک ساعت بازی و یا با ترس دو ساعت بازی.؟؟؟
در فروم های دیگه در مورد ساخت کیس دستی و سینک دستی برای کنسول بحث میکنند و اجزای اون
در نهایت بعضی از دوستان در اینجا بعد از چند سال از پخش کنسول X360 هنوز دارند صحبت افقی یا عمودی
بودن و چقدر با کنسول بازی کردن رو میکنند.!!!
این رو نمیگم که کنسول بخرید و همش به فکر کولینگ اون باشید، این رو هم پیشنهاد نکردیم که
کولینگ حرفه ای انجام بدید ولی حداقل چند کار ساده که فقط نصف یک روز وقت میبره چه ضرری
میتونه برای کنسول شما داشته باشه.؟؟؟
+-----------+
armansepehri
بهتره که یک بار دیگر کنسول رو باز کنید و با استفاده از روش آموزشی که در سایت قرار داده شده
اون سینک رو مجدداً در جای خودش قرار بدید