jeff hardy
کاربر سایت
خودم هم نمیدونم:biggrin1:این چه نوع روش کولینگیه؟؟؟میشه یکمی مختصر توضیح بدید!!!
شما از آقا میثم بپرسید
خودم هم نمیدونم:biggrin1:این چه نوع روش کولینگیه؟؟؟میشه یکمی مختصر توضیح بدید!!!
این چه نوع روش کولینگیه؟؟؟میشه یکمی مختصر توضیح بدید!!!
هيت سينكهاي روي چيپ gpu و cpu به وسيله دو تا تيكه فلز ارتجاعي كه به شكل x هستن نگه داشته شدن
كه به اون دوتا تيكه فلز ميگن xclamp.
وقتي كنسول داره كار ميكنه شدت گرما بالا ميره و به علت طراحي افتضاح برد 360 و طراحي افتضاح تره نوع تهويه هوا ، گرماي توي كنسول مدت زيادي روي قطعات ميمونه و يكي از همين قطعات xclamp ها هستن و اونها خاصيت ارتجاعي خودشون رو از دست ميدن و شل ميشن.شل شدن اونها باعث ميشه كه سينكها از سطح چيپها فاصله بگيرن.اين فاصله صدم ميليمتر هست و همين فاصله باعث ميشه كه گرماي توليدي در چيپها به درستي به سينكها منتقل نشه و روي سطح چيپ پخش بشه و به مرور زمان عامل بوجود اومدن سه چراغ ميشه.حالا براي جلوگيري از اين واقعه ميان xclampها رو در ميارن
دوستان یکی به من بگه تا حالا جاسپرا خرابی 3چاغه داشتن یا نه؟ آخه احتمالا شنبه یکیش رو بگیرم این میشه سومین 360 که گرفتم میترسم اینم بعد چند مدت 3چراغه بشه . نمیخوام چیزی هم بهش وصل کنم کلا نمیخوام 12 ولت و..... بکنم.حالا موندم بدونه استراحت چند ساعت یه بند یشه باحاش بازی کرد.
چگونه مادر برد جسبر را بدون باز كردن جعبه تشخيص دهيم؟
داداش 0001 همون 3چراغه اصلیه؟ ازشون نپرسیدی چند ساعت بدونه استراحت ار کنسول کار کشیدن؟سلام دوستان عزیز
من اینجا تو شهرستان تا حالا 2 مورد سه چراغ شدن مادربرد جاسپر رو تعمیر کردم که هر 2 مورد خطا ی 0001 داشت
یه سوال داشتم : کیفیت ساخت جاسپر 256 با 512 تغییر کرده یا نه فقط مموری رو بیشتر کردن؟؟