مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

سلام
من 360 تم فالکنه یا شایدم فالکن بود یه بار همین جوری الکی e74 داد که دادم تعمیرش کردن فرداش که از تعمیر گرفتم 5-6 ساعت با داداشم pes بازی کردم 3 چراغه داد دو باره دادم تعمیر فردا میرسه دستم اما میدونم که موندنی نیست و این شتریه که جلوی dvd ram هر x box میخوابه الانم اومدم این جا چون به احتمال قوی باید تا یک ماه آینده یه ایکس باکس دیگه بخرم و باتوجه به صحبت دوستان انگار مادر برد جاسپر شتر پرون داره و به این راحتی ها خراب نمبشه میخواستم بدونم اگر خواستم x box بخرم جاسپر بگیرم یا صبر کنم والهالا بیاد ؟؟؟
الان اینتر کولری هست که به مادر برد جاسپر بخوره ؟؟؟؟
اگر اینتر کولری هست که به جاسپر بخوره میتونم با وسل کردن اون 5-6 ساعت بازی کنم ؟؟؟
البته این جوری نیست که هر روز 5-6 ساعت بازی کنم بعضی وقت ها که جو میگیرتم و با داداشم کل میندازم اینجوری میشه وگر نه روزی 2-3 ساعت بیشتر بازی نمیکنم

اینترکولر تاثیر برعکسی داره.

شما اگه یه حاسپر بگیرید و 12 ولت و کارهای کولینگ را روش انجام بدین مطمئن باشید و راحت بازی میکنید!

من که میخوام ELITE JASPER با درایو LITE-ON هک شده بگیرم:smile:
میخواستم بدونم روی این دستگاه هم COOLING انجام بدم یا نه:confused:

کولینگ دستی را حتما انجام بده تا خیالت راحت باشه! . ( خرجی نداره من خودم انجام دادم 4 تومن خرجش شد ) فقط شما عضو گروه کاربران پریمویم بشید تا بتون آموزش های مربوطه را از سایت دانلود کنید)

اگه هم بدید بیرون یه 35 تومن ازتون میگیرن!

اتفاقاً به نظر من کولینگ برای جاسپر انجام بدید چون خیلی کار آسانیه و بعد از 3 الی 4 ساعت هم بازی کردن کنسول باز هم خنکه(اگر دمای اتاق هم خنک باشه) من که کنسولم جاسپر هست اوایل 2 ساعت که بازی میکردم زیرش گرم میشد و باد گرم بیرون میداد ولی بعد از انجام متود دوم که خلیل جان در تاپیک معرفی روش های کولینگ پیشنهاد داه اند وقتی کولر خونمون روشنه و دمای خونه خنکه هر چقدر که بازی میکنم نه زیرش گرم میشه نه باد گرم میده خیالتون هم راحت میشه خیلی هم آسونه

دوستان اگه کنسولتون جاسپره به نظر من فقط این کولینک هارو انجام بدید:
12 ولت کردن فن های کنسول
Shroud Mode
بریدن توری فلزی پشت کنسول
اصلا طرف نصب سینک نرید که واقعا کار خیلی خطرناکیه و در صورتی که کنسولتون یکم گرم بشه هیت سینک کنده میشه و اگه خوش شانس باشید کنسولتون سه چراغ میشه.بد شانس باشید آتیش میگیره.برای خودم اتفاق افتاده.
تا به حال بیشتر از 30 تا کنسول کولینگ کردم.دفعه اول و دوم کنسول خودمو و دفعه های بعد کنسول مشتری ها.فقط یه بار سینک نصب کردم که باعث سوختن کنسول شد.
پایه گذاشتن زیر کنسول هم بد نیست اما خوب سلیقه ای هست.بی تاثیر نیست اما تاثیر آنچنانی نداره

دوستان اگه کنسولتون جاسپره به نظر من فقط این کولینک هارو انجام بدید:
12 ولت کردن فن های کنسول
Shroud Mode
بریدن توری فلزی پشت کنسول
اصلا طرف نصب سینک نرید که واقعا کار خیلی خطرناکیه و در صورتی که کنسولتون یکم گرم بشه هیت سینک کنده میشه و اگه خوش شانس باشید کنسولتون سه چراغ میشه.بد شانس باشید آتیش میگیره.برای خودم اتفاق افتاده.
تا به حال بیشتر از 30 تا کنسول کولینگ کردم.دفعه اول و دوم کنسول خودمو و دفعه های بعد کنسول مشتری ها.فقط یه بار سینک نصب کردم که باعث سوختن کنسول شد.
پایه گذاشتن زیر کنسول هم بد نیست اما خوب سلیقه ای هست.بی تاثیر نیست اما تاثیر آنچنانی نداره

جدا؟؟
من هیدسینک نصب کردم ، یعنی درشون بیارم؟

خیر اگه هیت سینک رو درست وصل کنید کنده نمیشه!
کافیه با چسب دوقلو از کنار وصلش کنید به هیتسینکای اصلی البته به صورتی که تماس نداشته باشن!

به نظر من که اصلا به جاسپرها دست نزنید سنگینتره
فقط هر 2 -3 ساعت که بازی کردید خاموش کنید تا هم چشمتون آسیب نبینه و استراحت کنه و هم دستگاتون سالم بمونه
من یه لانچ رو فقط با 12V کردنه 4 سال نگه داشتم جاسپر که جای خود داره( زیادم بازی میکردم)

یعنی فالکون هر کارب کنی 3 چراغ میده؟
مثلا" من الان فالکون دارم و هر 2 ساعت که بازی میکنم 1.30 تا 2 ساعت بهش استراحت میدم روزی 3 بار یعنی جمعا" 6 ساعت ولی هر دو ساعت 1.30 هم خاموشه...با این حساب باید منتظر 3 چراغ باشم؟:confused:
یه سوال دیگه: اینجور که من بازی میکنم دیگه لازم نیست کولینگ روش انجام بدم؟ یا ربطی نداره در هر صورت باید کولینگ کرد؟؟؟!!
الان موثرترین روش کولینگ چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or